×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Analiniai žaislai analinis vyrams

Elementai 129 į 160886 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • LoveToy King Sized Vibrating Anal Rammer 7" Black

    Šis sklandus ir lankstus analinis kamštis užtikrina užpildymo stimuliaciją dėl savo apimties ir ilgio. Analinis kištukas vibruoja 3 skirtingais greičiais ir 7 raštais. Komplekte yra laidinis nuotolinio valdymo pultas.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • AfterDark Harthley Butt Plug with Tail 16 cm x 3.2 cm Black

    „Harthley“ yra gana paprastos formos analinis kištukas, idealus antgalis patogiam įkišimui, apvalus korpusas, suteikiantis papildomo malonumo, ir pagrindas, užtikrinantis geriausią jūsų analinių žaidimų saugumą. Tačiau šalia pagrindo rasite itin neklaužadą uodegą, kuri padidins malonumą ir linksmybes.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Icicles No. 83

    Varveklis Nr. 83 yra sukurtas tam, kad sukurtumėte aukščiausią patirtį sujaudinant solo sekso seansus arba dalinkitės ja su partneriu, kad galėtumėte patirti nepaprastų seksualinių nuotykių! Šis daugiafunkcinis vibruojantis stiklo kištukas turi jausmingų kontūrų karoliukus, platėjantį pagrindą, kad būtų lengva paimti, ir belaidį nuotolinio valdymo pultą, kad valdymas būtų po ranka arba, dar geriau, jūsų partnerio rankose! Pereikite per 10 unikalių vibracijos modelių, kad patirtumėte tikrai intensyvų, lakštą gniaužiantį orgazmą!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Anal Plug Dog Tail Black/Red

    Šis silikoninis juodos ir raudonos spalvos kištukas idealiai tinka įdomiems vaidmenų žaidimams. Kištukas visiškai pagamintas iš minkšto ir lankstaus silikono, kuris yra higieniškas ir patogus naudoti.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tardenoche Sensa Butt Plug with Remote Control Black

    Sensa – stimuliatorius moterims, pagamintas iš skysto silikono, minkštiausios, saugiausios ir lanksčiausios medžiagos rinkoje. Jis yra ergonomiškos formos, puikiai tinka patogiam ir maloniam įkišimui. Ši forma bendrinama su pagrindu, kuris prisitaiko prie jūsų kreivių, kad nepajudėtų iš savo vietos.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Action Asher Butt Plug with Remote Control Black

    „Asher“ yra naujasis „Action“ narys – nuotolinio valdymo pultelis, vibruojantis analinis kištukas. Jis turi 6 vibracijos funkcijas, galingas, linksmas, su kuriomis gali patekti į pasaulį, kupiną intensyvios aistros.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 79

    Šis nuostabus Kiotos Monstar Dildo BEAST atrodo kaip tikras monstro liežuvio formos dildo su 3 spalvų efektu. Šis Dildo Beast pasižymi nuostabiomis savybėmis, dėl kurių įkišus jį į makštį ar užpakalį jis jaučiasi itin maloniai. Su nuostabiu raudonos, pilkos ir baltos spalvų deriniu šis dildo yra 25,5 cm ilgio, o skersmuo nuo 3,2 cm iki 8,3 cm.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Starlight Booty Jewel Large Silver

    „Starlight Booty Jewel“ yra kokybiškas užpakalinis kištukas su dirbtinio brangakmenio akcentu apačioje, todėl jūsų užpakalinės durys spindi iš malonumo! Elegantiškas kištukas tobulas smailėjančiu siluetu ir platėjančiu pagrindu, pavaizduotu nuostabiu brangakmenio akcentu gale.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson in a Bag Butt Plug 5"/12 cm Black

    Pasinerkite į savo galinių durų žaidimą naudodami šį kūginį užpakalinį kištuką. Šis 5 colių aukščio kištukas yra tobulos formos ir dydžio, kad padėtų žaidėjams išplėsti savo analinės patirties ribas.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Malesation Ballchain Medium Black

    Analinė grandinėlė su atitraukimo kilpa, labai vaizdinga ir ergonomiška, pagaminta iš silikono.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ROMP Bass Anal Plug Dark Green

    ROMP Bass yra vibruojantis analinis kištukas, sukurtas malonumui ir padengtas minkštu, lygiu silikonu, kad būtų užtikrintas maksimalus komfortas. Jis yra atsparus vandeniui ir įkraunamas, kad būtų galima naudoti šlapias ir laukinis, vėl ir vėl, su 6 skirtingais intensyvumo lygiais ir 4 skirtingais rašto režimais, kad pakeistumėte savo pojūčius.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Beads with Vibrating C-Ring Black

    Visiems, norintiems atrasti naujus analinius pojūčius vienas arba su partneriu! „Anal Adventures“ siūlo daugybę pasirinkimų. Šie karoliukai ir vibruojantis C žiedas su galinga vieno greičio kulka suteikia pojūčių ir ilgiau trunkančio malonumo derinį. Ultrasilk Silicone, pasižymintis šilko švelnumo pojūčiu, puikiai skleidžia vibracijas.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Chisa Gold Hiney Rod Plug

    Pristatome auksinę kolekciją iš Dark Muscle!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Simul8 Stroker Edition Vibrating Dual Motor Anal Cock and Ball Toy

    Simul8 suteikia 4 malonumo taškus. Antgalio koto galiukuose yra „Strecker“ technologija, kuri stimuliuoja prostatą, nes vibruojantis pagrindas stimuliuoja tarpvietę. Tuo pačiu metu gaidžio žiedas išlaiko jus stipriau, o rutulinis žiedas - ilgiau. Šis žaislas užtikrina, kad ir dėvėtojas, ir jo partneris patirtų didžiausią pasitenkinimą.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Cock Mighty Screw 9.5 Inch Dong

    Ar galite įdėti šį sugadintą dongą savyje? Pagaminta iš slidžios, aptakios medžiagos, šis unikalus dildo yra suderinamas su silikoniniu arba vandens pagrindu pagamintu lubrikantu, todėl jį būtų galima lengvai ir patogiai įsukti į kūną. Patirkite išsiplėtimą, kai stora ketera masažuoja jūsų vidines sienas. Kiek šios aparatūros galite tvarkyti? Po kiekvieno naudojimo nuvalykite švelniu muilu ir šiltu vandeniu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Renegade Rattler Black

    Įdėti į glotnų silikoninį kamštį su platėjančia vyšnios stiebo uodega, laisvai tekantys metaliniai karoliukai susikerta, kad sukurtų intensyvų stimuliavimą ir nepakartojamą patirtį! Galimos raudonos, mėlynos ir juodos spalvos. Tinka su visais lubrikantais.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Chisa Gold Gosling Todt Plug

    Pristatome auksinę kolekciją iš Dark Muscle!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Drake Black

    Patirkite didžiausią analinį malonumą naudodami užpakalio kištuką. Pasimėgaukite pripildymo pojūčiu, naudodami siurblį, kad švelniai išpūstumėte viduje esantį kamštį. Įkiškite prieš pripučiant, o atsidūrę padėtyje, pakelkite neįtikėtiną analinį pasitenkinimą. Pasinerkite į neįtikėtiną kulminaciją su šiuo sensacingu analiniu žaislu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Gleaming Love Pleasure Plug Coloured Large

    Kolekcija „Gleaming Love“ pristato šį kūginės formos ir blizgantį didelį analinį kamštį su brangakmeniu apačioje. Pagamintas iš lygaus lengvo aliuminio ir besiūlių, šis malonumo žaislas lengvai slysta, o didėjantis plotis sukels malonumą. Platėjantis pagrindas užtikrina saugumo jausmą, o papuošalas patogiai sėdi tarp užpakalio skruostų.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Colourful Love Colourful Plug L

    Spalvingas Love Anal kištukas pagamintas iš skysto silikono, kuris yra minkštas ir be ftalatų, su rainbow Pride spalvomis ir siurbtuko pagrindu, kuris tvirtai prilimpa prie bet kokio lygaus, lygaus paviršiaus.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Crackstuffers Depth Trainer 50mm

    Sukurta Crackstuffers ass play komandos, jie sukurti taip, kad laikui bėgant lėtai ištemptų jus giliau, kad galiausiai galėtumėte paimti didesnius žaislus ar visą ranką.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Latex Play Inflatable Anal Plug with Pump Black

    Pakelkite analinį žaidimą į kitą lygį naudodami šį pripučiamą kištuką! Šį kamštį galima lengvai pripūsti paspaudus rankinį pompą. Jame yra lengvai atleidžiamas vožtuvas (esantis ant siurblio), skirtas greitai išleisti orą. Standartinės būklės kištukas yra 25 mm skersmens. Kištukas yra pripučiamas iki 80 mm skersmens.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Buttocks The Hitter Buttplug Blue

    Hitter yra minkštas metalinis mėlynas analinis kištukas, pagamintas iš aukštos kokybės silikono. Smailėjantis antgalis ir platus pagrindas leidžia saugiai ir patogiai leistis į nuotykius po užpakalines duris.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Anal Plug Dog Tail Black/Blue

    Šis silikoninis juodos ir mėlynos spalvos kištukas idealiai tinka įdomiems vaidmenų žaidimams. Kištukas visiškai pagamintas iš minkšto ir lankstaus silikono, kuris yra higieniškas ir patogus naudoti.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Icicles No. 90

    Varveklis Nr. 90 yra sukurtas tam, kad sukurtumėte aukščiausią patirtį jaudinančiuose solo sekso seansuose arba pasidalykite ja su partneriu, kad galėtumėte patirti nepaprastų seksualinių nuotykių! Šis šilkinis lygus stiklo kištukas turi smailėjantį galiuką, kad būtų lengva įkišti, ir 2 colių (5,2 cm) pagrindą, kuris puikiai tinka rankenai ir diržams.

    49,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Rebel RC Butt Plug with Cock & Ball Rings Black

    Stiprina ir stimuliuoja iš priekio ir nugaros!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Anal Plug Ball Gem Purple

    Šis purpurinis analinis kištukas pagamintas iš aptakaus, tvirto metalo, kad būtų sklandžiai įkištas ir jaučiamas stiprus pojūtis. Pasilenkite už savo partnerį ir palepinkite jį mirksinčia staigmena. Naudodami šį gražų kištuką galite žaisti analinį žaidimą savo tempu arba tiesiog prijunkite, kai turite nuotaiką. Blizgantis brangakmenis atrodo kaip tikras stiklinis rutulys, už kurio slypi ateitis ir užburia jūsų partnerį, tačiau už brangakmenio slypi tikrasis lobis!

    30,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Blush Anal Adventures Platinum Silicone Rocket Plug Black

    „Rocket Plug“ susiaurėja į aptemptą kūną su subtiliais įbrėžimais, kad būtų galima papildomai stimuliuoti. Ultrasilk™ silikonas, pasižymintis šilko švelnumo pojūčiu, puikiai sušildo jūsų kūno šilumą. Šis lengvai valomas silikoninis kištukas yra didesnio nei vidutinio pločio, todėl patogu jį ištempti. Šis kištukas yra 6,5 colio ilgio (5,75 colio įkišamas) ir 2 colių pločio, todėl puikiai tinka norint suteikti naujų pojūčių. Šis kištukas pagamintas iš lygaus, kūnui saugaus silikono, jame nėra ftalatų, parafinų ar latekso.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anos RC Rotating Prostate Massager with Vibration Black

    Tobulos formos RC rotacinis prostatos masažuoklis su ANOS vibracija, turi besisukantį dvigalvį antgalį, kuris specialiai nukreipiamas į prostatą atliekant išangės masažą. Du galingi varikliai užtikrina intensyvų sukimąsi ir gilias vibracijas, kurios taip pat stipriai jaučiamos plačiame ir išlenktame kamščio pagrinde, kad tuo pačiu metu stimuliuotų išangę ir tarpvietę.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Max & Co Felix Adaptable Butt Plug 5.9" Flesh

    Felix yra pritaikomas 15 cm ilgio analinis kištukas su medžiagomis, kurios paliks jus be žado. Felikso kūnas yra šiek tiek savotiškas, nes, nors jo, kaip ir kitų jo brolių, medžiagos yra minkštos, šilkinės ir labai lanksčios bei tvirtos, jo dizainas yra kiek futuristiškesnis.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • BUTTR No.10 Hook Anchor Plug

    Su BUTTR inkaro kištuku galite būti tikri, kad mėgausitės visapusiškai. Šiame modelyje yra dvi rankos, kurios išsiskleidžia vos įkišus kištuką. To pranašumas yra tas, kad jums nereikia iš karto įterpti viso skersmens.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sport Fucker Thunder Plug Large Black

    Šis užpakalinis kištukas iš tikrųjų BAŽIA jūsų prostatą judant! Trijų dalių interjeras sukuria gilų, skvarbų dundėjimą. Plonas kaklas ir ergonomiškas flanšas buvo skirti nešioti visą dieną. Nešiojant ilgą laiką, dėl nuolatinio ir tolygaus trinktelėjimo į prostatą pamažu ir tolygiai pradės nutekėti gaidys. Pabandykite ir suraskite kitą kištuką, kad tai padarytumėte!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160886 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.