×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Analiniai žaislai 10 - 14,9 cm

Elementai 129 į 160379 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • NS Novelties Firefly Prince Pink Small

    Silikoninis kištukas „Firefly Prince Glow-in-the-Dark“ sukurtas atsižvelgiant į jūsų malonumą. Tvirtas, elastingas ir tinka visiems lubrikantams. Yra įvairių spalvų ir dydžių. Kai saulė nešviečia, jūs patys sukuriate švytėjimą.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Backdoor Friend XL

    Juodas užpakalinis kištukas su siurbtuku.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Claw Expanding Anal Dilator Black

    Šis analinis leis jums kaip niekas kitas atverti jūsų partneriui visiškai naują vaizdą į jūsų užpakalį! Su visus keturis pleištus, kad įsiskverbimas būtų lengviau valdomas. Peržengus sfinkterį, šis unikalus kištukas išsiplės ir atvers jūsų vidų! Skaidri ir kištuko apačioje esanti anga leidžia jūsų partneriai pažvelgti į jūsų išangės gelmes ar net medžiaga dilde, klizma ar bet kuo, ką sugalvoja jūsų nešvar protai!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Bad-Boy 7-Speed

    Pagaminta pagal visame pasaulyje žinomą Rude-Boy, tačiau šį kartą su papildomomis kontūromis, kurios suteiks jums sprogstamą skanėstą, dėl kurio norėsite vis daugiau ir daugiau.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    Spotty RC padeda patirti nepaprastus orgazmus. Spotty RC 360 laipsnių besisukanti galva masažuoja jūsų prostatą ir palepina tarpvietę jaudinančiomis vibracijomis. Abi funkcijas galima valdyti atskirai stilingu ir patogiu nuotolinio valdymo pultu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Purple

    Plug-ilicious 1 yra vibruojantis analinis kištukas su ypač stipria vibracija, kurį galima valdyti iš išmaniojo telefono, planšetinio kompiuterio ar Apple Watch. Lygus paviršius, iš kūnų nekenksmingo silikono, leidžia lengvai įkišti kištuką ir užtikrinti saugų potyrį. „Plug-ilicious 1“ gali naudoti tiek vyrai, tiek moterys, jis gali prisijungti prie dušo, nes yra atsparus vandeniui ir turi šnabždesio režimą, kad būtų galima diskretiškai linksmintis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Black Velvets Cock Ring with Vibration

    Grynas vibruojantis malonumas!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Pasiruoškite sprogimui su „Mach 2 ' Renegade“ galingu stimuliatoriumi, sukurtu tiksliai masažuoti prostatą ir stulbinančius rezultatus. Gražaus ir stilingo dizaino, jis pagamintas iš minkšto, lankstaus silikono ir varomas itin varomu varikliu, užtikrinančiu maksimalų našumą. Komplekte yra USB įkrovimo laidas ir belaidis nuotolinio valdymo pultas. Atsparus vandeniui.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Intake Anal Suction Device

    Įsiurbimo analinis siurbimo įrenginys nėra skirtas silpnaširdžiams. Užtepus Intake sukuriamas sandarus slėginis sandariklis. Pasukus rankenėlę į dešinę, oda patraukiama aukštyn, sukuriant jutiminį spaudimą kaip niekas kitas. Pasukus rankenėlę į kairę, slėgis atleidžiamas. Su skaidriu lango puodeliu galėsite stebėti vykstantį veiksmą. Ištraukite juos į kraštą naudodami šį išskirtinį ekstruzijos įrenginį.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Shape Shifter Black

    Atraskite patogiausią, novatoriškiausią kištuką, kuris pakeis jūsų galinių durų patirtį. Naudojant pripučiamą kotą, slėgis yra mažesnis ir sumažėja, o dėmesys sutelkiamas tik į tą beprotiškai erotinį pilnatvės jausmą, kuris maksimaliai padidina jūsų orgazmą. Įdėkite žaislą į vidų su dideliu kiekiu tepalo, tada vibruokite ir pripūskite iki septynių nuostabių greičių ir dydžių, valdydami patogiu nuotolinio valdymo pulteliu arba tiesiai ant žaislo.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hueman Meteoroid Rimming Anal Plug

    Meteoroid užpakalinis kištukas yra specialiai sukurtas rimmingo mėgėjams. Užpakalio kaiščio kotelyje yra besisukančių karoliukų, kurie imituoja apvado jausmą. Kištukas turi ne mažiau kaip 4 greičius ir 6 modelius, kuriuos lengva reguliuoti belaidžiu nuotolinio valdymo pultu. Užpakalio kištukas pagamintas iš minkšto silikono, kad būtų patogu naudotis. Po naudojimo kruopščiai nuvalykite užpakalinį kištuką žaislų valikliu ir drungnu vandeniu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sono No.51 Large Hollow Tunnel Butt Plug 5 Inch Transparent

    Šis pakalio kištukas visiškai naujų galimybių jūsų gyvenime.

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Malesation Silicone Plug Large

    Inovatyvus ir ergonomiškas dizainas, minkštas, higieniškas, be burbuliukų, bekvapis, antialergiškas, ilgaamžis, lengvai valomas, be ftalatų. Medžiaga: 100% silikonas, ilgis: 12cm, Ø 4,1cm

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Diamond Star Beads Large Silver

    Diamond Star Beads yra kokybiškas užpakalinis kištukas su sidabriniu papuošalu apačioje, todėl jūsų užpakalinės durys spindi ryškiai! Šis apytikslis analinis kištukas nuostabia stimuliacija su 3 dydžio dideliais plataus karoliukais ir didėjančiu pagrindu, patobulintu brangakmeniu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Toys Divine Touch Black

    Palepinkite save šiuo patogiu lenktu prostatos masažuokliu. Tai puikus žaislas pradedančiajam, norinčiam eksperimentuoti su analiniu varikliu. Šis masažuoklis pagamintas iš plastiko kartu su minkštu silikonu. Išlenktos dalys užtikrina, kad jūsų tarpvietė būtų masažuojama. Tvirta rankena leidžia patogiai naudotis.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Inflatable Solid G Plug L

    Išpumpuok! Pripučiami guminiai dildo ir kištukai yra geras ir švelnus būdas padidinti paimtų daiktų dydį.

    68,90 €

    51,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Patirkite aukščiausią prostatos stimuliavimo lygį naudodami P-Massage glostymo karoliuko galiuką ir vibruojančią kotą! Lygus velenas vibruoja su galingu dvigubu varikliu, galinčiu 10 skirtingų zvimbimo modelių, o vidiniai masažo antgalio rutuliukai stimuliuoja jūsų mėgstamas vietas 10 unikalių masažo būdų, kuriuos galima valdyti apačioje esančiais valdikliais.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Berry

    Plug-ilicious 2 yra vibruojantis analinis kištukas su ypač stipria vibracija, kurį galima valdyti iš išmaniojo telefono, planšetinio kompiuterio ar Apple Watch. Lygus paviršius, pagamintas iš kūnui nekenksmingo silikono, leidžia lengvai įkišti kištuką ir užtikrina saugų potyrį. Plug-ilicious 2 gali naudoti tiek vyrai, tiek moterys, jis gali prisijungti prie dušo, nes yra atsparus vandeniui ir turi šnabždesio režimą, kad būtų galima diskretiškai linksmintis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Silicone Anal Balls 4.05 Inch Black

    Pretty Love – tai nauja prabangių sekso žaislų kolekcija. Tai naujausias pažangus ir naujoviškas dizainas, pagamintas iš silikono.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • b-Vibe Rimming Petite Black

    Maža mūsų geriausiai parduodamo apvado kaiščio versija, kurioje yra besisukančių karoliukų, kad būtų galima pajusti apvado jausmą, ir galiukų vibraciją, kad sukeltų orgazmą. Šis kompaktiškas, saugus kūnui, besiūlis silikoninis kištukas yra stipriai įkraunamas, kad stimuliuotų visas reikiamas vietas. Naudokite su belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu arba be jo, kuris ne tik palengvina naudojimą, bet ir leidžia žaisti su įvairiomis poromis.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Anal Plug BIG-S Handle 60mm

    Gražiausias butplug, kurį turėjome, remiantis daugybe atsiliepimų. Žinoma, taip yra dėl poliruoto šio tvirto 12 cm ir 60 mm skersmens užpakalinio kištuko, todėl dar vadinamo Big Ass, paviršiaus.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Sulenkite jį norimu kampu, tada mėgaukitės išorine vibracija ir prostatos melžimu! 7x P-Bender galima naudoti su nuotolinio valdymo pulteliu arba be jo, kad galėtumėte perjungti 3 greičius ir 4 tarpvietės vibracijos modelius, taip pat 5 melžimo judesių režimus iš mažo rutuliuko, esančio po koto galiuko paviršiumi. Dvigubas malonumas yra tobulas dėl koto lankstumo, leidžiančio puikiai jį išdėstyti smeigtukui prostatos stimuliavimui.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love Twinny Bud Vibrating Plug Black

    Twinny Bud yra analinis kištukas, kuris suteikia jums pojūčių kaip niekada anksčiau. Analinis kištukas turi du perlus su 10 vibracijų ir gali būti įkraunamas naudojant USB laidą. 2 kamuoliukai puikiai tinka dvigubai analinei stimuliacijai, ergonomiškas dizainas užtikrina idealų analinį įkišimą, o Twinny Bud yra ypač minkštas dėl skysto silikono.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Rose Silicone Anal Plug Pink

    Šis rožinės spalvos Rose užpakalio kištukas puikiai tinka įdomiems vaidmenų žaidimams. Silikoninis kištukas yra visiškai pagamintas iš minkšto ir lankstaus silikono, kuris yra higieniškas ir patogus naudoti. Užpakalio kištukas turi gražią rožės formą. Įdėkite jį su puikiu analinio vandens pagrindo lubrikantu ir žaiskite įdomiausius žaidimus.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Bubble Butt Player Expert Black

    Bubble Butt Player Expert yra sklandus, puikios kokybės užpakalinis kištukas iš TOYJOY Classics.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • OhMama Anal Beads 10cm Black

    Oi, mama! Kaip tik tai pasakysite, kai patikrinsite, ką gausite šį nuostabų silikoninį analinį kištuką. Hipoalerginis medicininis silikonas yra ypač minkštas, o dizainas ir ergonomika leidžia lengvai įdėti dėl kūginio antgalio ir atramos, todėl jis nejuda daugiau nei norisi, o jūs galite saugiai išimti. Užtepkite daug lubrikanto (Ohmama rekomenduoja jį naudoti kartu su Waterfeel lubrikantais, kad suteptumėte ilgai ir kokybiškai) ir mėgaukitės viskuo, ką jis jums gali duoti!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • b-Vibe Rimming Petite Remote Control Plug Purple

    Netrukus sužinosite daugiau informacijos apie šią prekę.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug M/L Black Diamond

    Blizgėkite ir spindėkite, kai patiriate vidinį galingo vibruojančio variklio malonumą su 6 vibracijos lygiais ir 15 vibracijos modeliais, nuo švelnių pulsacijų iki gilių ir galingų. Kompaktiškas, saugus kūnui, besiūlis, silikoninis su USB įkraunama baterija veikia iki 1,5 valandos iš eilės.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Backdoor Friend Medium

    Su apvaliu antgaliu ir stipriu siurbtuku.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Bubble Butt Player Pro Black

    Bubble Butt Player Pro yra sklandus, puikios kokybės užpakalinis kištukas iš TOYJOY Classics.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Simplicity Geron Anal vibrator Black

    Jei jums patinka analinis stimuliavimas, naudodamiesi šiuo ergonomiškai sukurtu žaislu nesuklysite! Įrengtas 10 greičių, USB įkraunamas vibracijos režimas, GERON visada bus šalia jūsų didžiausio malonumo! Lygus 100% grynas silikonas ir ABS užtikrina, kad kartu su pakankamu sutepimu sklandžiai patektų ir išliptų kiekvieną kartą, kai GERON budi!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160379 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.