×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai 6 - 7,9 cm

Elementai 65 į 96302 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Kiiroo Hot Octopuss Pulse Solo Interactive

    „Hot Octopuss Pulse Solo Interactive“ yra jūsų vartai į visiškai naują vyrų masturbacijos pasaulį. Originalus Pulse Solo Essential buvo pavadintas pirmuoju pasaulyje Guybrator, o dabar jis yra interaktyvus! Daugybę apdovanojimų pelnęs „Hot Octopuss“ vyriškas sekso žaislas gali padėti jums naudotis laisvų rankų įranga ir nereikia glostyti. Jo universalus dizainas reiškia, kad tai puikus žaislas kiekvienam, turinčiam penį.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lybaile Beautiful Alex 11" Lifelike Skin Dildo Brown

    Alex yra didelis ir lenktas siurbiamas dildo, sukurtas taip, kad jaustųsi kaip tikras!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Pump Worx Max-Width Penis Enlarger

    Padidinkite savo dydį ir pasitikėjimą be pavojingų vaistų ar brangių operacijų su šiuo saugiu ir paprastai naudojamu maksimalaus pločio varpos didintuvu.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy Dual Layered Silicone 10" Nature Cock

    „Love Toy King“ dydžio dviejų sluoksnių silikoninis gamtos gaidys, sukurtas taip, kad suteiktų tikroviškiausią pasitenkinimą, yra neįtikėtinai tikroviškas su dviejų sluoksnių kotu, išsipūtusia galvute ir tekstūruotais kamuoliukais, kurie sukuria autentišką pojūtį tiek viduje, tiek išorėje.

    129 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Elite ViewTube See-Thru Stroker

    Skaidrus masturbatorius ViewTube See thru Stroker iš PDX Elite yra neslidžiame, permatomame dėkle su apsauginiu dangteliu. Puikiai tinka ritmingiems rankų darbams – jaudinančiu vaizdu gali mėgautis kiekvienas.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Jet Dark Steel Carbon Metallic Black

    Įprastas gaidys gali atlaikyti tik tiek. Jei norite įrankio, kuris gali atlaikyti bet ką, išbandykite „The Jet Dark Steel“ 14 colių tikrovišką milžinišką dildo su siurbtuku. Šis didžiulis elementas yra ilgesnis ir storesnis nei bet kas, ką matėte anksčiau. Unikali anglies metalo juoda apdaila yra aptaki ir grėsminga.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY VIM Sunrise Orange

    Dar niekada nejautėte tokios lazdelės kaip VIM. Dauguma lazdelių suteikia gryną galią ir nieko daugiau. Esant žemiems nustatymams, jie triukšmauja arba erzina. VIM turi pramonėje pirmą svertinį variklį, kuris skleidžia triukšmingą vibraciją bet kokiu greičiu, įskaitant ir švelniausią.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Dick Rambone Cock 42cm Skin

    Doc Johnson's Dick Rambone Cock yra didžiulis dongas, dėl kurio niekada nesinorėsite daugiau. Iš to paties pavadinimo pornografinės žvaigždės, garsėjančios gerai įrengtu įrankiu, sukurtas šis pabaisos gaidys su gyslų kotu pripildys naudotojus nuostabiai penkiolikos colių gylio.

    64,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Nature Tongue 10"

    „Love Toy“ dviejų sluoksnių silikoninis liežuvėlis, sukurtas taip, kad suteiktų tikroviškiausią pasitenkinimą, yra neįtikėtinai dviejų sluoksnių kotas ir tekstūros, kurios sukuria įspūdingiausią pojūtį tiek viduje, tiek išorėje.

    129 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alive Real Pussy Super Realistic Vagina Masturbator Futureskin

    Suformuota kaip makštis, suteikianti tikrą įsiskverbimo patirtį. Lankstus ir atsparus, savo prigimtimi tarsi tekstūra jus nustebins.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Mr Pleasure Heating Suck Machine

    „Heating Suck Machine“ yra masturbatorius su 6 siurbimo režimais ir 9 vibracijos ritmais. Kad patirtis būtų dar labiau pribloškianti ir tikroviškesnė, jame yra šildymo funkcija, todėl kanalas jausis maloniai ir šiltai kaip kūno temperatūra prasiskverbdamas į jį. „Mr Pleasure“ masturbatorius „Heating Suck Machine“ yra atsparus vandens purslams, todėl po naudojimo jį lengva išvalyti. Vibes, siurbimo ir pašildymo funkcijas galima patogiai valdyti 3 mygtukais. Pridedamas USB laidas, skirtas masturbatoriui įkrauti.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Cock 7.0" Brown

    Sukurtas taip, kad būtų patenkintas tikroviškas pasitenkinimas, dviejų sluoksnių silikoninis natūralus gaidys yra neįtikėtinai tikroviškas su dviejų sluoksnių kotu, išsipūtusia galvute ir tekstūruotais kamuoliukais, kurie sukuria autentišką pojūtį tiek viduje, tiek išorėje.

    84,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Mr. Pleasure Remote Scrotum Teaser Black

    Vibracijos, kad pamalonintumėte kamuoliukus, tiekiamos naudojant šį Mr Pleasure vibruojantį kapšelį, kad gautumėte maksimalų malonumą! Vibruojantis kapšelio stimuliatorius pagamintas iš minkšto silikono ir turi patogius penio dirželius. Tiesiog paspauskite stimuliatoriaus arba nuotolinio valdymo pulto mygtuką ir mėgaukitės jaudinančiais vibracijos pojūčiais, stimuliuojančiais jūsų kamuoliukus! Vibracijos ritmą lengva pakeisti belaidžiu nuotolinio valdymo pultu. Arba padovanokite jį savo partneriui, kuris gali jus nustebinti, valdydamas nuotolinio valdymo pultą per atstumą ir žaisdamas įdomiai!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Dual Kiss sužavės jus nuostabių slėgio bangų ir vibruojančio įkišamo koto deriniu. Odai nekenksmingas, minkštas silikonas ir vandeniui atspari apdaila užbaigia dizainą.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dinoo TPE Dildo 04 Black

    Dinoo TPE linija skirta tiems, kurie mėgsta DIDELIUS ir REALISTUS žaislus, kurie mėgsta tikrovišką TPE medžiagos pojūtį ir svorį! Šiuo nuostabiu atributu reikia didžiuotis! Pasitelkite savo vaizduotę ir palepinkite save arba savo partnerį su šiuo įspūdingu dildo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy Sex In A Can Vagina Stamina Tunnel Flesh

    Seksas makšties ištvermės tunelio masturbatoriuje

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Private Horny Cougar To Go

    „Horny Cougar To Go by Private“ yra kompaktiškas, kelionėms atsparus masturbatorius, paruoštas džiuginti jus bet kur ir kada tik norite! Šis kompaktiškas ir diskretiškas dizainas sukurtas taip, kad būtų užtikrintas maksimalus glostymas ir siurbimas. Minkštos tikroviškos tekstūros ir patogios rankenos – jausmingas pasirinkimas intymiam pasitenkinimui. Privačios kolekcijos dalis „Horny Cougar To Go“ yra pagaminta iš kokybiškų medžiagų, užtikrinančių ilgaamžiškumą, tikrovišką patirtį ir lengvą valymą. Jei norite aukščiausių standartų išdykusiose linksmybėse, „Private“ padės jums ir jūsų vyriškumui!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Kink Power Wand Ultra-Powerful Silicone Wand Massager Black

    Dirbk savo magija. Padidinome klasikinio lazdelės stiliaus masažuoklio intensyvumą ir pervaizdavome jį Kink.com firminėmis spalvomis, kad jūsų rankose būtų suteikta galia. Su universaliais silikoniniais priedais, skirtais išorinei ir vidinei stimuliacijai, bei daugybe greičių ir funkcijų, Doc Johnson Power Wand Kink yra paruoštas kiekvienai maloniai solo seansui arba paerzinti pririštą partnerį.

    219 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Perfect Fit Tunnel Plug L Clear

    Jūs niekada nematėte nieko panašaus; tai pati šauniausia užpakalinių kištukų naujovė nuo tada, kai jie pasirodė rinkoje. Užuot tiesiog kimšę kieno nors užpakalį, galite jį panaudoti tikrai užą tunelio angą, kuri eina per visą kištuką.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys XXL Vibrator

    Šis vibratorius yra vyriškas ir moteriškas sekso profesionalų žaislas. Rekordinis 31 cm ilgis tikrai yra erotinis iššūkis, o 6 cm skersmuo puikiai užbaigia malonumą. Kas nori išbandyti šį XXL vibratorių, būtinai turi naudoti vandens pagrindo lubrikantą. Taip lygus, minkštas paviršius taps itin slidus, kad būtų lengviau ištempti malonumo angas, kad galėtų tyrinėti makšties ar išangės gelmes. Net jei žaislo matmenys yra daug didesni už vidutinį varpą, likusi žaislo dalis yra visiškai tikroviška, nes turi dideles gyslas, dengiančias visą vibratoriaus paviršių, ir ryškias galvutes.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NMC Giant Family Horny Hand Palm 33cm

    Užpildykite visus savo seksualinius troškimus, susijusius su kumščiavimu, naudodami šią ypač didelę ranką, pagamintą iš gelio PVC. Šis naujoviškas ir įspūdingas dildo yra tvirtas ir tikroviškos formos. Žadate pačius maloniausius jausmus ir stulbinantį orgazmą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Cheap Thrills The French Maid Skin

    Mėgaukitės jaudinančiais šlapiais sapnais su purvinu Cheap Thrills® The French Maid masturbacijos glostytuvu. Uždaras dizainas užtikrina puikų siurbimą, o unikalios tekstūros kamera ir itin minkšta, tampri PureSkin® medžiaga sujaudina gyvybės pojūčiu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable White-Gold

    Belaidis lazdelės masažuoklis su 5 galingais greičiais, 10 vibracijos modelių, skirtų kaklo nugaros giliųjų audinių masažui, PALOQUETH rankinis lengvas įkraunamas kūno masažuoklis su nuimamu 360° sulenkiamu silikonu

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • HiSmith HSD22 Huge Riesiger Arthropod Dildo 26cm Brown

    Šis 26 cm storio silikoninis dildė pagamintas iš aukštos kokybės skysto silikono su gausiomis išsipūtusiomis venomis.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dinoo Gypos RR11 19.5cm Black

    Aukščiausios kokybės dildo.

    64,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 23

    Šis nuostabus gyvūnas Dildo BEAST iš Kiotos Monstar atrodo kaip tikras gyvūno gaidys su 2 spalvų efektu. Šis Dildo Beast pasižymi nuostabiomis savybėmis, dėl kurių įkišus jį į makštį ar užpakalį jis jaučiasi itin maloniai. Su gražiu raudonos, pilkos ir baltos spalvų deriniu, šis dildo yra 23,5 cm ilgio ir 6,5 cm skersmens ir yra pagamintas iš kūnui saugios medicininės silikoninės medžiagos.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Toys Easy Rider Cold Masturbator Anal

    Šis naujas Cold Easy Rider suteiks jums geriausią įsiskverbimo patirtį. Vamzdžių šalto įsiskverbimo patirtis dar niekada nebuvo tokia tikroviška, todėl kiekviena fantazija taps realybe! Nesvarbu, ar jums patinka analinis, vagininis ar oralinis, mes sukūrėme juos specialiai jums, kad jūsų fantazija taptų dar tikroviškesnė! Dėl puodelyje esančių oro angų galite reguliuoti siurbimo lygį, o nauja banguota sritis užtikrins tikroviško įdėjimo jausmą. Suveržimo zona leidžia patirti daugiau pojūčių nei anksčiau.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Original Vacuum Cup Ultra Size Soft

    Su specialia vožtuvo struktūra Original Vacuum CUP užtikrina nuostabų siurbimą, kai uždengia oro angą elemento viršuje. Dėl savo garsios smėlio laikrodžio formos jis užtikrina tvirtą suspaudimą įdėjus ir neprilygstamą stimuliavimą iš unikalių vidinių detalių.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Jet Annihilator Carbon Metallic Black

    „Jet“ grėsmingiausias „Annihilator“ yra „Pro“ dydžio užpakalinis kištukas, kuris atrodo aptakus ir grėsmingas su „Jet Black Carbon“ metalo apdaila, pagamintas iš laboratorijoje patikrinto kūno saugaus neakytojo PVC. Žaisk sunkiai. Žaisk saugiai. Šis analinis kištukas skirtas pažengusiems naudotojams.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Queeny Love Giant Lover 33cm Purple

    ...kaip rodo pavadinimas! Tai būtinas lovos aksesuaras, jei jums patinka didesnis ir geresnis.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hidden Desire Bangers Sweet Juicy Pussy Skin

    Ar jums patinka įtemptas, jaudinantis, tikroviškas masturbavimo veiksmas? Tuomet jums patiks Sweet Juicy Pussy iš Hidden Desire Bangers kolekcijos! Šis kokybiškas rankinis masturbatorius pagamintas iš aukščiausios kokybės TPR, kuris jaučiasi maloniai šilkinis ir labai gyvas liesti.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream King Cock Chubby 9" Cock with Balls Flesh

    Ar norite, kad jūsų pirmasis dildo atrodytų ir jaustųsi taip, kaip kietas žirgynas, apie kurį visada svajojote? Nustokite svajoti ir nusileiskite su Karaliumi! Kiekviena gysla, kiekvienas kotas ir kiekviena galva yra rankų darbo su išskirtinėmis detalėmis, kad suteiktų jums tikroviškiausią patirtį, ar tik kada nors įsivaizduojate. Galingas siurbtuko pagrindas prilimpa iki beveik bet kokio lygaus paviršiaus ir leidžia suderinti visus dildo diržus.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96302 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.