×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai 5 - 9,9 cm nepralaidus vandeniui

Elementai 33 į 64178 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • FUN FACTORY B BALL Uno Grey-Black

    Nuo smailėjančio galiuko iki lankstaus pagrindo, puikiai priglundančio tarp jūsų skruostų, B BALL UNO taip, kad būtų lengva ir būtų patogu – ir tai net ne pati dalis!

    37,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Be Good Tonight 10 Speed Rechargeable Bullet Black

    Jis gali būti naudojamas klitorio, makšties, išangės ir spenelių stimuliavimui, bet kam sustoti, kai galite jį naudoti bet kur!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Bruno Black

    BRUNO – tai paprastumas, galia ir rafinuotumas. Dėl 6 kintamų malonumo nustatymų, elegantiška silikoninė forma suteikia stulbinančią galią būtent ten, kur išrankus vyras to labiausiai nori, kad pasiektų didesnius, geresnius, ilgesnius ir intensyvesnius orgazmus.

    199 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser

    Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser naudoja cinko lydinio stimuliatorius, kad automatiškai tonizuoja ir sustiprina dubens raumenis, atsakingus už susijaudinimą ir kulminaciją. Mūsų dilgčiojančio kegelio svarelis turi 7 vibravimo funkcijas, 5 elektrostimuliatorius ir lankstų paėmimo laidą. Tonuokite, stiprinkite ir įtempkite dubens dugno raumenis, kol jūs arba jūsų meilužis naudojasi patogiu nuotolinio valdymo pultu, kad galėtumėte mėgautis galingais pojūčiais iki 10 m atstumu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Match Couples Vibrator

    Uždegkite savo seksualinį gyvenimą triukšmingomis vibracijomis, kurios jums abiems patiks. Susipažinkite su savo tobulu deriniu. Match yra porų vibratorius, dėvimas sekso metu, intensyviai stimuliuojantis ir vibruojantis tiek G taške, tiek klitoryje.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Lyla 2 Cerise Red

    Pasaulyje geriausiai veikiantis nuotoliniu būdu valdomas kulkų vibratorius.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fun Toys Gballs 2 Pink

    Pirmasis sekso fitneso treneris. Gballs 2 komanda yra tarptautinių verslininkų, tyrėjų, dizainerių, inžinierių ir sveikatos specialistų grupė.

    129 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    Dėl kompaktiško žuvies dizaino ir dilgčiojančio slėgio bangų bei vibracijos derinio silikoninis Satisfyer Sugar Rush yra idealus palydovas keliaujant. Jo du varikliai yra ypač galingi.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Tiani 3 Black

    „Tiani™ 2 Design Edition“ yra patobulinta „Red Dot“ apdovanojimo pelniusio porų masažuoklio versija, skirta moterims mylėtis.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Mighty One Ring

    Suteikite savo vyriškumui jausmingą patobulinimą su mūsų Mighty One. Maloniai lankstus, mūsų žiedas prisitaiko prie visų dydžių ir apkabina jūsų varpą, sukurdamas kraujo stazės efektą, kad būtų ilgesnis malonumas ir jausminga ištvermė.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed Wireless Vibrating Egg Purple

    Pasidalykite intymia paslaptimi su savo mylimuoju namuose arba viešai, kai įjungsite „Bnaughty Classic Unleashed“. Būdamas išdykęs, niekada nebuvo taip gerai!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Gaia Eco Bullet Aqua

    Gaia Eco Bullet yra pirmasis pasaulyje biologiškai skaidus ir perdirbamas vibratorius! Šis malonumo kupinas smulkus atmosfera pagamintas iš Biofeel, krakmolo pagrindu pagaminto bioplastiko. Mėgaukitės tylia, galinga vieno greičio vibracija, valdoma paprastu mygtuku.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Mr. Pleasure Remote Scrotum Teaser Black

    Vibracijos, kad pamalonintumėte kamuoliukus, tiekiamos naudojant šį Mr Pleasure vibruojantį kapšelį, kad gautumėte maksimalų malonumą! Vibruojantis kapšelio stimuliatorius pagamintas iš minkšto silikono ir turi patogius penio dirželius. Tiesiog paspauskite stimuliatoriaus arba nuotolinio valdymo pulto mygtuką ir mėgaukitės jaudinančiais vibracijos pojūčiais, stimuliuojančiais jūsų kamuoliukus! Vibracijos ritmą lengva pakeisti belaidžiu nuotolinio valdymo pultu. Arba padovanokite jį savo partneriui, kuris gali jus nustebinti, valdydamas nuotolinio valdymo pultą per atstumą ir žaisdamas įdomiai!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Pleasure Rose Clitoral Sucking Vibrator Pink

    Moterys mėgsta gėles ir kiekvienai moteriai ši rožė patiks labiausiai iš visų gėlių! Tai ne eilinė rožė, tai rožė, kupina malonumo, įspūdžių ir pasitenkinimo. Jo žiedlapiai supa slaptą skylę, į kurią įkišate klitorį ir leidžiate jam ištirpti su aistra dėl siurbimo. Tegul jūsų klitoris žydi palaima!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    Strong One gaidžio žiedas, pagamintas iš kūnui nekenksmingo silikono, suteiks daugiau ištvermės ir standumo bei atitolins ejakuliaciją. Gilios vibracijos taip pat stimuliuoja abu partnerius ir gali būti valdomos per programėlę.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Gigi 2 Pink

    Geriausiai parduodamas G taško vibratorius pasaulyje. GIGI™ 2 yra patobulinta LELO itin populiaraus G taško vibratoriaus versija, be abejonės, labiau teigiamai įvertintas kada nors sukurtas malonumo objektas.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Butterfly Remote Venus G Pink

    Pasiruoškite būti įtrauktam į viso kontakto stimuliavimo pasaulį su Venus Butterfly silikoniniu nuotolinio valdymo pulteliu Venus "G"™. Dabar visame pasaulyje žinoma kolekcija „Venus Butterfly“ tai vėl padarė su intymių kontūrų forma, lanksčiu G taško masažuokliu ir 12 intensyvių vibracijos funkcijų. Išskleiskite sparnus ir erzinkite keliaudami su žavingu nuotolinio valdymo pulteliu iki 10 m atstumu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Magic Motion Fugu Red

    Būkite valdomas, kad ir kur būtumėte, naudodami programą „Magic Motion“. Patogus kišeninio dydžio vibratorius klitoriui ir makšties stimuliacijai, kurį lengva valdyti vienu mygtuko paspaudimu. Šis mini vibratorius yra įkraunamas per USB ir suteikia jums galingą vibraciją įvairiais 7 modeliais.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Jive Electric Pink

    Patirkite išskirtinį diskretišką malonumą su Jive by We-Vibe™ – Bluetooth valdomu nešiojamu vibratoriumi. Mėgaukitės žaidimu laisvų rankų įranga, vienas arba su savo partneriu su nemokama programa We-Connect™.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona Cruise Black

    SONA Cruise stimuliuoja visą klitorį – net tas dalis, kurių nematote – švelniomis garso bangomis, o ne įprastomis vibracijomis. Šis tylus garsinis masažuoklis suteikia visiškai naują orgazmą, užsitęsusį kulminaciją po jausmingo susikaupimo. Jo sklandus, vandeniui atsparus dizainas pagamintas iš vieno aukščiausios kokybės silikono gabalo, todėl SONA Cruise yra neįtikėtinai lengvai valomas ir minkštas liesti. Ir kadangi jis tiesiogiai nesiliečia su klitoriu, jį galima naudoti norint sugeneruoti kelis orgazmus vėl ir vėl be jokio diskomforto.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Moxie

    We-Vibe™ Moxie sukurtas dėvėti po drabužiais, naudojant laisvų rankų įrangą, tyliai šnabždėdamas.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Toys 10 Speed Remote Vibrating Egg Big Purple

    Šis didelis belaidis vibruojantis kiaušinis turi 10 skirtingų, labai įdomių nustatymų, kuriuos galima reguliuoti belaidžiu nuotolinio valdymo pultu. Nuo patogios, švelnios padėties iki itin stiprios vibruojančios padėties; valdote jį belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu iki 20 metrų atstumu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Panty G Magenta

    Šis galingas G taško stimuliatorius turi 2 variklius, belaidį nuotolinio valdymo pultelį su 10 metrų pasiekiamumu ir klitorio stimuliatorių. Jis pagamintas iš saugaus kūno silikono. Tiek stimuliatorius, tiek nuotolinio valdymo pultelis yra įkraunami. Galingas variklis siūlo 9 skirtingus vibracijos modelius.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Pink

    Jums nebereikia „Tinder“, kad galėtumėte mėgautis maloniu seksu vienam ar su partneriu. Atsparus vandeniui, galingas, švelnios tekstūros, kviečiančios pasilepinti, kad padidintumėte trynimo malonumą, ir su dviem varikliais, o ne vienu varikliu precedento neturinčiam dvigubam stimuliavimui, Bruno by Intense yra poroms skirtas vibratorius su nuotolinio valdymo pulteliu, kuris suartins jus. . Nei safaris per savaną

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rosy Gold New Vibrating Egg

    „Rosy Gold Vibro-Egg“ yra vibruojantis kiaušinis. Prabangi išvaizda yra pirmas dalykas, kurį pastebėsite, tačiau šis žaislas yra ypatingas ne tik išvaizda. Šis vibruojantis kiaušinis gali būti valdomas nuotoliniu būdu su pridedamu nuotolinio valdymo pulteliu. Tai palengvina dešimties vibracijos greičių ir modelių nustatymą.

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona Cruise Cerise

    SONA Cruise stimuliuoja visą klitorį – net tas dalis, kurios nematote – švelniomis garso bangomis, o ne įprastomis vibracijomis. Šis tylus garsinis masažuoklis suteikia visiškai naują orgazmą, užsitęsusį kulminaciją po jausmingo susikaupimo. Jo skland, vandeniui atsparus dizainas iš vieno aukščiausios kokybės silikono gabalo, SONA Cruise yra labai lengvai valomas ir minkštas liesti. Ir kadangi jis tiesiogiai nesiliečia su klitoriu, jį galima naudoti norint sugeneruoti kelis orgazmus vėl ir vėl be jokio diskomforto.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona Cerise

    SONA stimuliuoja visą klitorį – net ir tas dalis, kurios nematote – švelniomis garso bangomis, o ne įprastomis vibracijomis. Šis tylus garsinis masažuoklis suteikia visiškai naują orgazmą, užsitęsusį kulminaciją po jausmingo susikaupimo. Jo skland, vandeniui atsparus dizainas pagamintas iš vieno aukščiausios kokybės silikono gabalo, SONA yra labai lengvai valomas ir švelnus liesti. Ir kadangi jis tiesiogiai nesiliečia su klitoriu, jį galima naudoti norint sugeneruoti kelis orgazmus vėl ir vėl be jokio diskomforto.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off RO-80mm 7-speed Rainbow

    Šios naujos riboto leidimo galios kupinos malonumo kulkos sujaudins ir erzins jus su 7 priklausomybę sukeliančiais nuodėmingais grynos ekstazės nustatymais!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Tiani 3 Purple

    „Tiani™ 2 Design Edition“ yra patobulinta „Red Dot“ apdovanojimo pelniusio porų masažuoklio versija, skirta moterims mylėtis.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Gaia Eco Bullet Coral

    Gaia Eco Bullet yra pirmasis pasaulyje biologiškai skaidus ir perdirbamas vibratorius! Šis malonus kupinas smulkus atmosferos gaminys iš Biofeel, krakmolo pagrindu pagaminto bioplastiko. Mėgaukitės tylia, galinga vieno greičio vibracija, valdoma paprastu mygtuku.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy For Her Finger Vibe Purple

    Kas nenori savo seksualios paslapties? Ji paraudo, kai ant pirštų dėvėjo HER Finger Vibe, kad būtų atliktas vibracinis spenelių masažas, o po to įsimetė jį į nėriniuotas kelnaites. Šilkinis, lygus silikonas švelniai sušildė iki kūno temperatūros. Ji pritvirtino lanksčius dirželius aplink kelnaičių išorę ir patogiai pritaikė variklio guzą prie klipo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Pocket Wand Black

    Pocket Wand yra kompaktiškas kišeninis lazdelės vibratorius, puikiai tinkantis bet kur ir bet kada. Jis suteikia nuostabiai galingas ir giliai ūžesines vibracijas bei įvairius pulso ir bangų modelius, patenkinančius tuos, kurie mėgaujasi malonumu pagal poreikį. Jame yra du universalūs priedai, skirti tyrinėti ir smagiau praleisti laiką.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 64178 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.