×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai 5 - 9,9 cm stimuliuojantis plastmasinis

Elementai 65 į 8282 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Rosy Gold New Bullet Vibrator

    Šis Rosy Gold kulkų vibratorius yra toks kompaktiškas, kad mažas stebuklas telpa jūsų kišenėje. Nuo šiol mėgstamą žaislą visada turėsite po ranka. Įjungimo/išjungimo mygtukas yra kulkos vibratoriaus apačioje; palaikykite keletą sekundžių, kad užvestumėte variklį.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Slay SpinMe Pink

    Pametėte žaislus, kai netenkate proto? Slay® #SpinMe yra su pažangiu paėmimo laidu, užtikrinančiu, kad jūsų įrenginys visada būtų šalia jūsų. Išties unikalus dizainas leidžia suktis, o šį neįtikėtinos tekstūros suaugusiems skirtą žaislą galima valdyti nuotolinio valdymo pulteliu arba be jo, todėl galite suteikti partneriui galią valdyti jūsų malonumą iki 30 pėdų atstumu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bhandy Masturbator Classic Pearl

    Kartais malonumui reikia ne tik rankos. Bhandy Classic užtikrina tvirtą sukibimą su intensyviais orgazmais su šilkine minkšta vidine tekstūra. Naudojant 100% kūnui saugų TPE, jis puikiai tinka solo stimuliacijai arba žaidimo žodžiu su partneriu skatinimui. Dėl diskretiško ir kompaktiško dizaino jis yra idealus kelionės bičiulis, ypač todėl, kad nereikia baterijų. Lengvai užsegami apsauginiai dangteliai, nuimama rankovė ir vandeniui atsparus valymas užtikrina, kad „Stroker“ būtų tvarkingas judant.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Toys Vibrating G-spot Egg Medium Black

    Šis didelis belaidis g taško kiaušinis turi 10 skirtingų, labai įdomių nustatymų, kuriuos galima reguliuoti belaidžiu nuotolinio valdymo pultu. Nuo patogios, švelnios padėties iki itin stiprios vibruojančios padėties; valdote jį belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu iki 20 metrų atstumu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Orion Panty Vibe Red

    Uždedamas ir kelnaitės vibratorius viename!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Javida Rotating Love Ball Purple

    Dubens dugno raumenų treniruotė – tai labai smagu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bmine Basic Curve Bullet Vibrator Azalea

    Svarbu smulkmenos, o „Bmine Classic Curve“ nėra išimtis. Šis diskretiškas mažas 3 colių prietaisas su apibrėžtu antgaliu sulauks pagyrų, kad pasieks tas neįtikėtinai jautrias vietas. Mėgaukitės tikslumu ir galia, kurią suteikia šis 5 funkcijų masažuoklis. Neakytas PU padengtas ABS plastikas palengvina valymą, o kadangi jis yra atsparus vandeniui, galite pasimėgauti privačia ar… kito nuotykio metu.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love to Love Itsy Bitsy Mini Wand Vibrator Indigo

    Itsy Bitsy yra mini lazdelės vibratorius, sukurtas stipriai stimuliuoti. Dėl kompaktiško dydžio jis yra patogus ir diskretiškas pasirinkimas tiems, kurie ieško nešiojamo sprendimo savo intymiems poreikiams.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love to Love Itsy Bitsy Mini Wand Vibrator Pink

    Itsy Bitsy yra mini lazdelės vibratorius, sukurtas stipriai stimuliuoti. Dėl kompaktiško dydžio jis yra patogus ir diskretiškas pasirinkimas tiems, kurie ieško nešiojamo sprendimo savo intymiems poreikiams. Itsy Bitsy yra universalaus dizaino ir gali tarnauti dviem tikslams – naudojamas ir kaip masažuoklis, ir kaip stimuliatorius. Dėl stiprių ir malonių vibracijų jis siūlo įvairialypius pojūčius, kuriais galima mėgautis vienas arba su partneriu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Nea 3 Personal Massager Pitch Black

    Pajuskite didesnį orgazmo vaizdą su mažo dydžio moterišku masažuokliu NEA™ 3. Šis mažas žvėrelis, žinant, kad išskirtinio gėlių dizaino, dabar turi dar platesnį malonų nustatymų spektrą, įvairaus intensyvumo ir vibracijos modelių. Tai puikiai tinka žaidimams pavieniui arba poroms ir idealus atspirties taškas jūsų seksualinės gerovės eksperimentų kelionei.

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Nea 3 Personal Massager Alien Blue

    Pajuskite didesnį orgazmo vaizdą su mažo dydžio moterišku masažuokliu NEA™ 3. Šis mažas žvėrelis, žinomas dėl savo išskirtinio gėlių dizaino, dabar turi dar platesnį malonumo nustatymų spektrą, įvairaus intensyvumo ir vibracijos modelių. Tai puikiai tinka žaidimams pavieniui arba poroms ir idealus atspirties taškas jūsų seksualinės gerovės eksperimentų kelionei.

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Orion Lay-on Vibe Red

    Aukščiausios kokybės produktas už neprilygstamą kainą!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cleopatra Secret Pleasures Clitoral Vibrator Black

    Klitoriui ir kitiems karštiems taškams!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Reverb Nipple Suckers + Bullet Vibrator

    Šie suspaudžiami spenelių čiulptukai yra papildyti galingomis vibruojančiomis kulkomis, kad būtų malonumas kartu su jaudinančia vibracija! Malonus vakuumas traukia kraują į jų kūno paviršių, sustiprindamas susijaudinimą ir padidindamas jautrumą. Kulkos vibracijos suteikia papildomos stimuliacijos vienu mygtuko paspaudimu. Tiesiog priklijuokite šiuos seksualius čiulptukus prie spenelių ir pasiruoškite linksmam, linksmam susijaudinimui be rankų!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bnaughty Classic Vibrating Egg Black

    Kompaktiška ovali forma, šilkinis prisilietimas ir vibracija, skirta drožlėms, „Bnaughty Classic“ sukurta taip, kad patenkintų kiekvieną jūsų užgaidą.

    30,90 €

    22,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Gold

    One Speed X-basic Mini Bullet

    7,90 €

    4,59 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

  • Penis Plug with a Glans Ring & Vibration 35mm

    Tvirtas vibro-varpos kištukas su judančiu galvutės žiedu intensyviems pojūčiams, jaudinamiems masažams, maloniam tempimui ir spermos kontrolei. Viskas yra vientisa, kad būtų linksma, o nešiojant būtų malonus jausmas. Kištukas yra švelnaus dizaino, kuris pasiekia tašką. Nedidelis silikonu padengtas vibratorius yra kamštis. Vibracijas galima valdyti vienu mygtuko paspaudimu. Yra baterijos (2 x LR41).

    37,90 €

    22,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

  • Dream Toys Aquatic Zelie

    Vibruojantis varpos žiedas Zélie iš Dream Toys Aquatic kolekcijos turi galingą variklį, kuris siūlo 7 vibracijos programas ir 3 greičius, valdomas vienu mygtuku. Zélie pagamintas iš minkšto, kieto silikono ir ABS, yra IPX7 atsparus vandeniui ir saugus kūnui, be ftalatų ir latekso.

    49,90 €

    30,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

Elementai 65 į 8282 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.