×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai 5 - 9,9 cm juodas

Elementai 97 į 128209 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Langloys Small Anal Plus with Led and Remote Control

    Šis aukščiausios kokybės įkraunamas silikoninis kištukas yra pats geriausias tokio tipo. Itin minkštas kokybiškas silikonas su unikaliu silikono nuotolinio valdymo pulteliu, padengtu auksiniu kraštu. Galite įjungti užpakalinį kištuką be nuotolinio valdymo pulto ir pakartotinai paspaudę įjungimo arba išjungimo mygtuką, kad pasiektumėte mėgstamiausią vibravimo režimą. Spalvos toliau keičiasi užpakalinėje kištuko pusėje.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Hive Ass Hollow Anal Plug Medium

    Šis tuščiaviduris užpakalio kamštis yra 3 dydžių, kad galėtumėte pasiekti jūsų analinį malonumą, todėl jums tinka kaip tik! Dizainas pasižymi ryškiomis briaunomis, kurios yra išlenktos, kad būtų patogu masažuoti jūsų skylę. Tuo tarpu šerdyje esantis tunelis leidžia įterpti analiniam poveikiui saugų vibratorių, pasirinktą skystį ir dar daugiau! Jūs netgi galite leisti savo partneriui žvilgtelėti į vidų.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oxballs Meatballs Chastity Rings Black

    „Jei esate „Oxballs“ itin minkšto kotelio „COCKLOCK“ gerbėjas, jums patiks MĖSOS KUMULIAUS... tai visiškai naujas būdas užrakinti savo šlamštą. Dabar galima įsigyti @ Mister B. MEAT BALLS rankenos už jūsų patinusios galvos. šernas, kurdamas traukiantį pojūtį ant išbrinkusių riešutų... jaučiasi kaip ranka, gražiai apvyniota aplink tavo šlamštą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CONTROL by Sir Richard's Vibrating Silicone Edger Black

    Sukurta su galia daryti įtaką, CONTROL siūlo technologiją, kuri pagerina masturbaciją ir pakylėja intymius potyrius. CONTROL vibruojantis silikoninis apvadų treniruoklis buvo sukurtas maksimaliai solo stimuliacijai, apjuosiant visą kotą lanksčiais FlexFit sparnais ir galinga vibracija. Abu „FlexFit“ sparnai apsigauna ir leidžia pritaikyti individualų prigludimą bei pritaikomą slėgį, o įkraunamas variklis visada pasiruošęs sustiprinti malonumą. Vandeniui atsparus dizainas gali būti naudojamas bet kurioje drėgnoje aplinkoje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black & Silver Kernex 2 Vibrating Bullet Black

    Puikiai tinka pradedantiesiems, „The Kailan 2 Bullet“ yra miela, apgaulinga atmosfera, tačiau turi pakankamai galios, kad pasiektų ribą.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Vibrating Egg with Remote Control

    Šokiruokite ir šurmuliuokite viduje ir išorėje su šiuo E-Stim silikoniniu kiaušiniu! Su galingais vidiniais varikliais, užtikrinančiais intensyvų vibravimą ir lengvą elektrinį stimuliavimą, nereikia maitinimo dėžutės, laidų ar elektrodų. Puikiai tinka žmonėms, kurie nori paprasto būdo žaisti elektromobiliais – šokiruokite save arba savo mylimąjį vidumi ir išore mėgaudamiesi intensyviu zvimbimu ir įelektrinkite savo pojūčius!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Diamond Plug Size S Black

    Diamond Plug yra metalinis užpakalinis kištukas, kurį lengva įkišti dėl apvalios formos. Užpakalinis kištukas užtikrina saugų įsiskverbimą dėl plokščio pagrindo. Aliuminio lydinio medžiaga reaguoja į temperatūrą, todėl naudotojai gali eksperimentuoti su temperatūros žaidimu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Velvets Nipple Suckers

    Tiesiems speneliams!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Belou Be Satisfied Remote Controlled Vibrating Stimulator Black

    Ši nepaprastai graži vibro kulka suteikia dvigubai daugiau stimuliacijos – ji ne tik džiugins jus makštyje, bet ir gali džiuginti jūsų klitorį stimuliuojančia ranka. Galite rinktis iš 4 vibracijos režimų 4 greičiais.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Black

    „Ocean Breeze 2.0“ skiriasi nuo savo pirmtako „Ocean Breeze“ tuo, kad turi galiu su daug galingesnėmis vibracijos galimybėmis. Jei anksčiau jie buvo labai dabar stimuliuojantys, jie tiesiog patiria orgazmą.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Brutus All Day Long Silicone Butt Plug S

    Naujoviškas dizainas ir aukščiausios kokybės šilko glotnumo silikonas All Day Long by Brutus pakelia klasikinį užpakalio kištuką į kitą lygį. Mėgausitės kiekvienu šio blogo berniuko centimetru, kai įdėsite visą dieną ilgį, nes plotis palaipsniui skirstomas tarp kištuko.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Beaded Dual Silicone Maximizer Black

    Sukurta taip, kad sustiprintų, padidintų ir sustiprintų ekstazę kiekvieną kartą, kai užsimaunate ant plieno karoliukų dvigubo silikono maksimizatoriaus. Tvirtas, tačiau tamprus silikoninis dvigubas stiprinimo žiedas palaiko, o judantys plieniniai malonumo karoliukai sujaudins jus ir jūsų meilužį.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! Regular Diamond Butt Plug Black

    Mėgaukitės nuolat stimuliacija dėl šio užpakalio kištuko svorio ir klasikinės formos. Šis užpakalinis kištukas pagamintas iš silikono, turi lankstų kaklelį ir gražų deimantą prie platėjančio pagrindo.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FeelzToys Thor Cockring Black

    Vibruojantis žiedas Thor of Feelztoys pailgina ir sustiprina erekciją, turi stiprią vibraciją ir gali būti naudojamas žaidimams solo arba poroms.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed Black

    „Bnaughty Deluxe Unleashed“ – tai belaidė kulka, kuri sujaudins ir sujaudins jus arba partnerį neperšlampamų malonumų valandų valandas. užtikrinti diskretišką ir intuityvų nuotolinio valdymo pultą, kad išmėgintumėte visas 6 galingas šilko švelnumo ir tobulai briaunotos silikoninės kulkos funkcijos.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Dark Pod Rechargable Remote Control Vibrating Egg

    Sujaudinkite savo partnerį nuotoliniu būdu valdydami jo malonumą! Žaiskite su 10 vibracijos režimų, įskaitant 3 greičius ir 7 pulsuojančius modelius. Išlenkta šilkinio glotnaus silikoninio kiaušinio forma priglunda prie kūno, kad būtų patogu nešioti namuose ar išdykusios nakties metu. Tiek kištukas, tiek nuotolinio valdymo pultas yra įkraunami ir veikia iki 10 metrų arba 33 pėdų atstumu vienas nuo kito!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Moxie Satin Black

    We-Vibe™ Moxie sukurtas po drabužiais, naudojant laisvų rankų įrangą, tyliai šnabždėdamas.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Black

    Šį žaislą galite naudoti įsiskverbimo metu. Tai stimuliuoja jos G tašką ir klitorį bei jo gaktą. IPX7 atsparus vandeniui ir dulkėms sertifikatas.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bnaughty Unleashed Premium Black

    Mūsų „Bnaughty Premium Unleashed“ negalima prisijaukinti. Pasiduokite Bnaughty kulkai ir perleisk visą valdymą tam, kas turi belaidį nuotolinio valdymo pultą. Mažas, bet galingas, šis žaislas puikiai tiks, norint nusitaikyti į tas saldžias vietas, kurios jus sukrečia. Atsparus vandeniui ir pagamintas iš neakytų silikoninių medžiagų, ABS plastiko ir PU dangos, todėl jausitės užtikrintai naudodami jį visur, kur tik nuves vaizduotė. Nesvarbu, ar po antklode, ar viešumoje, jo tyli vibracija tavęs neapleis... bet sėkmės sulaikant susijaudinimą.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Vice Standard Black

    Vice Chastity Device yra pirmasis ir vienintelis neišvengiamas skaistumo prietaisas pasaulyje, kuriam nereikia PA (princo Alberto) auskarų. Tai suteikia saugumo lygį, kurio dar nebuvo kituose skaistybės įrenginiuose. Tekstūruotas dizainas ant vidinių anti-ištraukimų skirtukų yra raktas į teiginį, kad jis yra neišvengiamas. Kuo ilgiau įrenginys dėvimas, tuo saugesnis jis tampa. Po 2 dienų nuolatinio dėvėjimo jis tampa neišvengiamas!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Round Butt Plug Small

    Šis 3,5 colio apvalus kištukas yra labiau suapvalintas užpakalinis kištukas, turi vienodą sferinę galvutę, kuri efektyviai ištiesia, pilnai užpildo ir pasiekia visas mielas vietas.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • XouXou Remote Controlled Vibrating E-Stim Butt Plug Black

    Su jaudinančiais elektriniais impulsais užpakalinėms durims!

    99,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ElectroShock Cock Ring C-spot Massager Black

    Pagyvinkite savo sekso žaidimą su šia visiškai nauja ELECTROSHOCK žaislų linija!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Icicles No. 78

    Elegantiški, aukščiausios klasės ir rankų darbo su nuostabiu dėmesiu detalėms sukurti prabangūs stiklo masažuokliai užgniaužs kvapą. Kiekvienas rankomis pūsta Icicle stiklinė lazdelė yra aptaki, unikali ir skirta sunkiam darbui.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Backdoor Friend Round Medium

    Užpakalinių durų draugas!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • AfterDark Alphona Butt Plug Size S 6.8 cm x 3.5 cm Black

    „Afterdark“ yra prekės ženklas, kurio jums reikia, kad galėtumėte saugiai ir maloniai mėgautis pačiais neklaužada malonumais.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Fun Black

    Naujoji „Double Fun“ stipriai stimuliuoja abu partnerius sekso metu. U forma priglunda tiek viduje, tiek išorėje – užtikrina viliojantį klitorio, G taško ir varpos pojūtį. Įjungta programa, šis aukštųjų technologijų žaislas patobulintas nuotoliniu žaidimu ir dar daugiau!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • COLT Big Boy

    Big Boy kištukai yra tradiciniai didelio dydžio tūzo formos kištukai, sveriantys 4,5 uncijos ir 3,25 colio aukščio bei 2,25 colio (8,25 cm ir 5,75 cm) skersmens. Tai žaislas, skirtas vidutinio lygio ir pažengusiems analiniams žaidėjams.

    41,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! Diamond Heart Butt Plug Regular Black

    Mėgaukitės nuolat stimuliacija dėl šio užpakalio kištuko svorio ir klasikinės formos. Šis užpakalinis kištukas pagamintas iš silikono, turi lankstų kaklelį ir gražų deimantą prie platėjančio pagrindo.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Diamond Plug Size M Black

    Diamond Plug yra metalinis užpakalinis kištukas, kurį lengva įkišti dėl apvalios formos. Užpakalinis kištukas užtikrina saugų įsiskverbimą dėl plokščio pagrindo. Aliuminio lydinio reakcija į žalą, todėl naudotojai gali eksperimentuoti su temperatūros žaidimu.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance All Powerful Rechargeable Bullet

    Tai kulka, kuri ir toliau duoda! Šia galinga įkraunama šilko švelnumo kulka galima mėgautis atskirai, kad pagerintumėte bet kokį seksualinį potyrį, ji taip pat suderinama su daugeliu kulkomis varomų žaislų, nes lengvai įslysta į daugelio glostymo, penio priauginimo ar prostatos masažuoklių dėklą! Atnaujinkite savo dabartinę kulką ir mėgaukitės beribiu žaidimu, kurį taip pat galite įsinešti į vonią ar dušą, nes jis visiškai atsparus vandeniui ir panardinamas! Lengvai nuvalykite su Zero Tolerance Toy Cleaner ir nuplaukite šiltu vandeniu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Glass Plug Crystal Gem Black

    Gražiai rausvos formos analinis kištukas su deimanto forma, jaudinantis karšto ir šalto efektas

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128209 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.