×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai 4 - 4,9 cm sklandžiai nepralaidus vandeniui

Elementai 65 į 96113 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Happy Rabbit Realistic Black

    Aptakus kotas padengtas tikroviško kontūro galvute, suteikiančia autentiškų pojūčių (su papildomomis vibracijomis).

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • All Black AB70 Anal Beads 41cm

    Juodi All Black analiniai kamuoliukai iš aukščiausios kokybės PVC.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Quattro Remote Control Vibrating Pleasure Beads Black

    „Nexus Quattro“ malonumo kamuoliukai suteiks žaidimo laiko naują dimensiją. Šiuos vibruojančius kamuoliukus galima naudoti viduje ir išorėje, kad stimuliuotų visas jūsų erogenines zonas. Apvyniokite juos, traukite, išmeskite!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • strap-on-me Dildo Plug Balls Size L Metallic Blue

    Leiskite save sužavėti naujos hibridinės serijos „dildo kištukas“, sukurtos įvairinti malonumus, galimybes ir specialiai pritaikytos prie kūno linkių.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Blow Job Masturbator with 3 Functions Black

    Paprastas naudoti Blow Job Masturbator su 3 funkcijomis iš Rebel puikiai tinka intensyviems orgazmams – net ir esant erekcijos sutrikimams. Minkšta rankovė turi jaudinančius griovelius, kurie dėl savo ypatingos formos sukuria tikroviškus čiulpimo pojūčius, kai prasiskverbia.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Tani Pink

    Dėl trijų 10 funkcijų naujos kartos F1 variklių ir pažangių technologijų (visi trys varikliai gali būti valdomi nepriklausomai) tai vienas novatoriškiausių ir galingiausių vibratorių šiandieninėje rinkoje.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Magic Motion Nyx Smart Panty Vibrator

    Nustatykite laiką, įkiškite Magic Nyx į kelnaites ir pabusite iš orgazmo. Naudodami naują mūsų APP versiją, galite nuotoliniu būdu valdyti interaktyvųjį internetą, nesvarbu, kada ir kur esate. Taip pat kitos interaktyvios funkcijos, tokios kaip žaidimų ir muzikos valdymas.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • strap-on-me Dildo Plug P&G Size XXL Metallic Lilac

    Leiskite save sužavėti nauju hibridiniu „dildo kištuko“ asortimentu, sukurtu įvairinti malonumus, galimybes ir specialiai pritaikytą prie kūno linkių.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Cato Purple

    Pulso bangomis įkraunamas silikoninis g taško triušis (Cato) turi 10 funkcijų pulso bangos ir vibruojančio taško antgalį bei 10 funkcijų klitorio vibratorių, todėl „Cato“ patenkins jūsų giliausius troškimus. 3 naujos kartos f-1 varikliai suteiks daugiau nei 1000 galimų unikalių nustatymų, su kuriais galėsite žaisti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • strap-on-me 3 Motors Vibrating Silicone Bendable Strap-On Purple XL

    Kokybė ir ergonomika yra strap-on-me® bruožai. Pagamint iš švelnaus prisilietimo ir aprūpintas 3 itin galingais ir silikono valdomaisiais varikliais, šis vibruojantį dirželį taip pat labai lengvas dėl lankstaus kaklo su padėties atmintimi, kad puikiai prisitaikytų prie kiekvienos intymios anatomijos. Siūlo dvigubą klitorį ir G taško stimuliaciją, yra įvairių dydžių, kad patenkintų visus norus.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Butt Plug Black-Pink Large

    Jei jums ir jūsų mylimajam patinka kaip triušiai, apsirenkite su vibruojančiu Happy Rabbit zuikio uodegos užpakalio kištuku. Su pūkuota uodega ir lygi itin vibruojančia lempute, šis kištukas suteikia jums grobio palaimos, paversdamas jūsų tušas į Buzz Bunsy.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • AWAQ.U Vibrator 04

    Stilingas vibratorius su išangės stimuliacija AWAQ.U Vibrator 4 iš You2Toys yra madingos violetinės spalvos. Jo galingas variklis suteikia 10 intensyvių režimų, kurie giliai vibruoja.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • strap-on-me Dildo Plug Beads Size S Black

    Uspokojení, potěšení a naslouchání vlastnímu tělu. Máte zájem? Toto Dildo Plug Beads vàs svede svým progresivním designem, který tvoří 3 kuličky s pozvolně se zvětšujícím průměrem pro snadné a příjemné zavádění intentivo stimulo zár. Užijte si slast centimetr po centimetru!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream OMG! Wands #Enjoy Rechargeable Vibrating Wand Fuchsia

    OMG! Lazdelė – tai viskas, kas jums patinka dėl patogaus asmeninio dydžio lazdelių. #SUGUNKITE save šilkine silikonine galvute, lanksčiu kaklu ir galingu įkraunamu varikliu, kuris yra ikoniškos lazdelės formos, kuri sukurta taip, kad būtų diskretiška ir paruošta kelionėms. #ENJOY 3 triukšmingų vibracijos lygių ir 4 jaudinančių vibracijos modelių mygtuko paspaudimu. Ir jis yra atsparus vandeniui, kad būtų galima smagiai praleisti laiką duše ir vonioje. Suteikite sau malonumą, kurio nusipelnėte!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Nymph Vibrator Pink

    Leiskite švelniems SVAKOM Nymph Soft Moving Finger Vibrator pirštų galiukams kirsti jūsų odą, jis vibruoja, cirkuliuoja, stimuliuoja jautriausias jūsų vietas. Atsineškite stimuliavimo bangas, kad jus džiugintumėte.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus G-Play Trio Plus Unisex Vibrator Pack S/M/L Black

    G-Play [+] asortimentas yra tikrai universalus įvairiems tikslams. Galima įsigyti trijų dydžių atskirai arba kaip „Trio“ rinkinį. Kiekvienas dydis turi 6 skirtingas vibravimo funkcijas: lėtas, vidutinis, greitas, lėtas pulsas, greitas pulsas ir didėjantis. G-Play [+] pagamintas iš aukštos kokybės silikono ir turi nuimamą variklį. Dėl to valyti labai paprasta, o jei norite naudoti rankovę kaip nevibruojančią piršto vibraciją, galite tai padaryti! G-Play [+] yra atsparus vandeniui ir įkraunamas.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Emerald Love Luxurious Wand Massager

    Gražus dizainas viso kūno masažams ir stimuliacijai!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Royal Fantasies Panacea Purple

    Vibratorius Panacea iš Dream Toys Royal Fantasies kolekcijos yra purpurinis vibratorius su stilingu roségold spalvos akcentu apačioje ir permatomu žiedu, skirtu apšviesti raudona ir mėlyna LED lemputėmis. Panacea yra tvirtas ir tvirtas, su 2 galingais varikliais, kurie siūlo 7 vibracijos modelius ir 3 greičius.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Touch Me Red

    Vibratorius Touch Me triušis siūlo neribotą malonumą dėl dvigubos stimuliacijos. Trys galingi varikliai lepina ir klitorį, ir G tašką. Suskaidytame klitorio stimuliatoriuje yra dvi rankos, skirtos sustiprinti klitorio stimuliavimą.

    80,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • strap-on-me Dildo Plug Curvy Size M Black

    Leiskite save sužavėti naujos hibridinės serijos „dildo plug“, sukurtos įvairinti malonumus, galimybes ir specialiai pritaikytos prie kūno linkių.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Touch X Crave Coral

    Pats sklandžiausias vibratorius – puikiai tinka kūno įtampai nuimti, kūno masažams nuo galvos iki kojų, erzinti ir pamaloninti erogenines zonas.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Pulse Union Violet

    Pajuskite malonumą giliai viduje su viliojančiu Pulse Unions siurbimu. Sukurta suteikti tikslinę stimuliaciją ten, kur jums to labiausiai reikia, „Pulse Union“ turi 5 skirtingus siurbimo režimus, puikiai tinkančius apšilimui arba tikros palaimos pasiekimui.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • strap-on-me Semi-Realistic Switch Plug-in 2in1 Dildo & Butt Plug Black L

    „Switch Plug-in Dildo“ kolekcija yra nuostabiai transgresyvi. Minimalistinis ir paslaptingas, jo linijos leidžia ieškoti naujų kelių ir nepaisyti atitikties.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Chrome Blast 7X Rechargeable Butt Plug with Remote Large

    šį glotnų metalinį kištuką lengva naudoti ir skanu! Mėgaukitės lengvu įkišimu su nusmailėjusiu galu. Mėgaukitės neakytu, be nikelio metalu, nes jis slysta viduje. Sunkus, pasvertas metalas yra suderinamas su visų tipų tepalais ir yra IP7X atsparus vandeniui. Mėgaukitės vėsiu metalu arba prieš įdėdami pašildykite jį šiltame vandenyje.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Midnight Magic Black Butterfly G

    Black Butterfly G yra galingas lenktos formos vibratorius, lankstus ir puikiai tinka G taško stimuliacijai. Jis pagamintas iš saugaus kūnui silikono, įkraunamas ir turi lengvai naudojamą valdymo mygtuką tarp drugelio sparnų. Variklis siūlo 3 lygius pastovios vibracijos ir 9 skirtingus ritmus.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Love Me Red

    Mylėk save kaip niekad anksčiau su Mylėk mane! Labai lankstus, naudojančią kilpinę rankeną, kad lengvai patirti netikėtą G taško ir klitorio stimuliaciją.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • strap-on-me Dildo Plug Beads Size M Metallic Pink

    Leiskite save sužavėti naujosios hibridinės serijos „dildo kištukas“, sukurtas įvairinti malonumą, galimybes ir specialiai pritaikytas kūno linkiams.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Action Asher Butt Plug with Remote Control Black

    „Asher“ yra naujasis „Action“ narys – nuotolinio valdymo pultelis, vibruojantis analinis kištukas. Jis turi 6 vibracijos funkcijas, galingas, linksmas, su kuriomis gali patekti į pasaulį, kupiną intensyvios aistros.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Touch Me Blue

    Vibratorius Touch Me triušis siūlo neribotą malonumą dėl dvigubos stimuliacijos. Trys galingi varikliai lepina ir klitorį, ir G tašką. Suskaidytame klitorio stimuliatoriuje yra dvi rankos, skirtos sustiprinti klitorio stimuliavimą.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FeelzToys Whirl-Pulse Rotating Rabbit Vibrator & Remote Control Pink

    Besisukantis triušio vibratorius su siurbtuku ir vandeniui atspariu nuotolinio valdymo pulteliu (10 metrų).

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Violet Dusk

    Drįstame nepastebėti su LOKI Wave™ 2 – naujos kartos mūsų legendiniu prostatos masažuokliu. Perkurtas siekiant pasiūlyti daugiau lankstumo ir su dviem galingais varikliais, šis prietaisas yra svajonių išsipildymas, kuris turi ilgiau trunkantį ir intensyvų orgazmą. Jums patiks partneriu, kad nustebintumėte su nauju orgazmo paslaptimi, vienas n-pateikite daugiau nustatymų, kad jį pasiūlytumėte kaip pirštą.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cala Azul Maria Wand Vibrator

    Šis lazdelės vibratorius iš Cala Azul kolekcijos puikiai tiks įdomiai nakčiai miegamajame! Dėl savo kompaktiško dydžio vibratorius puikiai tinka kelionėms ir dėl itin minkšto silikono patogiai telpa rankoje. Mėgaukitės 10 vibracijos nustatymų net vonioje, nes vibratorius yra visiškai atsparus vandeniui. Lengvai įkraukite vibratorių naudodami pridedamą USB laidą ir po naudojimo nuvalykite drungnu vandeniu ir žaislų valikliu.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96113 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.