×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai nepralaidus vandeniui silicio 4 - 4,9 cm

Elementai 33 į 64127 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • FUN FACTORY MiSS Bi Pink

    „MiSS Bi – DER Vibrator“ sujungia fenomenalią klitorio stimuliaciją su žadinančia vibracija tiesiai jūsų G taške. Du atskirai reguliuojami varikliai garantuoja, kad pasieksite kulminaciją!

    139 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Stronic Surf Black

    Gyvenimas per trumpas vidutiniams orgazmams. STRONIC SURF masažuoja jus iš vidaus, smogdamas į kiekvieną nervų galūnėlę, kad jaustumėte sotumo jausmą ir erdvinio garso malonumą. Atsigulkite ir mėgaukitės spaudimu be rankų dešimčia skirtingų nustatymų. Juk tavo rankos turi ką veikti. Dar geriau, beveik tylu!

    169 €

    159 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Elegant Series Wand Vibe Purple

    Įkraunamas Wand Vibe iš Elegant serijos su švelnia aksomine tekstūra. 15 skirtingų vibracijos režimų vienu mygtuko paspaudimu, kurie suteikia tyrą masažo malonumą, puikiai tinkantį kiekvienam vartotojui – turi ir švelnių vibracijų, ir intensyvių pulsacijų. Masažo lazdelė yra labai lengva ir puikiai telpa rankoje, vadinasi.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Temptasia Trixie Thrusting Dildo Wine

    Temptasia Trixie stumiantis dildo

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Cotton Candy Lila

    Satisf. Cotton Candy nytovalo forma ir kompaktišku dizainu. Padedamas vibratorius, iš kūnui draugiško silikono lepina klitorį įdomiu slėgio bangų ir vibracijos deriniu.

    49,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Black

    Drįstame nepastebėti su LOKI Wave™ 2 – naujos kartos mūsų legendiniu prostatos masažuokliu. Perkurtas siekiant pasiūlyti daugiau lankstumo ir su dviem galingais varikliais, šis prietaisas yra svajonių išsipildymas tiems, kurie nori patirti ilgiau trunkančius ir intensyvesnius orgazmus. Naudokite jį vienas arba su partneriu, kad atskleistumėte naujas orgazmo paslaptis, naudodamiesi daugiau malonumo nustatymų, kad galėtumėte žaisti kaip pirštas.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Good Vibes Only Aida Wand Massager Turquoise

    Lazdelės vibratoriai dažnai yra dideli ir sunkūs, tačiau Aida yra ne kas kita! Šis kompaktiškas vibratorius turi 10 vibracijos nustatymų, kad būtų užtikrinta geriausia stimuliacija. Aida lazdelės masažuoklis siūlo patogią rankeną ir gali būti valdomas viena ranka. Vibratorius taip pat yra atsparus vandeniui ir gali būti naudojamas duše ir vonioje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Velvets Silicone Anal Thruster

    Analinis variklis žino, kaip stipriai stumti! Dėl savo vibracijų ir stūmos funkcijos jis puikiai tinka karštam užpakalinių durų linksmybėms ir intensyviems analiniams orgazmams. Vibruojanti galvutė yra maloni ir apvali, todėl puikiai tinka tiesiogiai stimuliuoti išangės sritį. 7 vibracijos režimai ir 3 traukos greičiai gali būti valdomi atskirai, o tai reiškia, kad juos galima derinti itin įdomiu būdu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • strap-on-me Dildo Plug Balls Size XXL Black

    Leiskite save sužavėti naujos hibridinės serijos „dildo kištukas“, sukurtos įvairinti malonumus, galimybes ir specialiai pritaikytos prie kūno linkių.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Simul8 Plug Edition Vibrating Dual Motor Anal Cock & Ball Toy

    „Nexus SIMUL8 But Plug Edition“ yra dvigubas analinis ir tarpvietės gaidžio ir kamuoliuko žaislas, puikiai tinkantis maksimaliam pasitenkinimui vienam arba su partneriu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • strap-on-me Dildo Plug P&G Size XXL Black

    Leiskite save sužavėti nauju hibridiniu „dildo kištuko“ asortimentu, sukurtu įvairinti malonumus, galimybes ir pritaikytą prie kūno linkių.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    Dream Toys Prestige kolekcijos lazdelės stimuliatorius Monica yra juoda lazdelė su stilingais aukso spalvos akcentais, brangakmenio formos mygtuku, tvirta, tvirta rankena, užapvalinta galvute ir lanksčiu kaklu. Monica turi galingą variklį, kuris siūlo 7 vibracijos modelius ir 3 greičius.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Dual Love Red

    Be nuostabių slėgio bangų, „Dual Love“ su vibruojančiu, tiesiu kotu siūlome dar vieną stimuliuojančią parinktį. Įrenginys taip pat nustebins programėlės valdymu ir minkštu silikoniniu dangteliu.

    76,90 €

    43,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • strap-on-me Soft Realistic Dildo Black L

    Makšties ar analiniam naudojimui šis dildo tinka bet kokiam naudojimui!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Backdoor Lover Black

    Dėl apvalios formos ir galingos vibracijos silikoninis Satisfyer Backdoor Lover yra idealus analinis vibratorius pradedantiesiems. Platus pagrindas užtikrina, kad saugiai saugiai meilės žaidimais.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Vibes Mr. Rabbit

    Du jo varikliai suteiks jums dvigubą malonumą.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    Silikoninis Satisfyer Curvy Trinity 2 siūlo maksimalų universalumą su 3 varikliais ir 2 atskirai valdomomis funkcijomis bei palepina klitorį ir G tašką vibracijomis ir slėgio bangomis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • BeauMents Flexxio Blue

    Poros vibratorius BeauMents Flexxio Blue yra daugiafunkcis, įkraunamas universalus prietaisas, kuris patinka vyrams ir moterims. Šiam tikslui pasiekti jame yra 2 varikliai – po 1 kiekviename gale: priklausomai nuo jūsų pageidavimų, variklius galima naudoti atskirai arba kartu, kad būtų galima sujaudinti. Flexxio pagamintas iš minkštos ir ypač lanksčios medžiagų mišinio, todėl jį galima sulenkti į bet kurią norimą padėtį. Jis yra atsparus vandeniui ir turi 10 skirtingų vibracijos režimų. „Flexxio“ galima lengvai valdyti pridedamu nuotolinio valdymo pultu.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Goddes Collection Nereos Blue

    Nereos pagamintas iš tamsiai mėlyno silikono su aukso spalvos detalėmis, visiškai atitinkantis kitus Goddess Collection žaislus. Elegantiškas vibratorius turi žiedo formos rankeną su metaline danga, todėl jį lengva suimti ir atrodyti prabangiai. Pagamintas iš skysto silikono, šis vibratorius turi minkštą antgalį ir yra švelnus liesti.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • strap-on-me Multi Orgasm Strap-On Vibrator with Licking Stimulator Black XL

    Pabrėždamas Strap-on-me paveldą savo ikonišku dizainu, Multi Orgasm sujungia eleganciją ir modernumą.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Tunnel Teaser Remote Controlled with Rotating Beads Purple

    Suteikite savo grobio dundėjimą su šiuo unikaliai patenkinančiu vibruojančiu analiniu kištuku! Vidiniai karoliukai sukasi pagrindo viduje, kad jaustųsi stuburo drebulys, kuris susilieja su vibracijomis ir giliai numalšina jūsų užpakalinių durų potraukį. Smailėjantis kreminės ir glotnaus koto galiukas sukurtas taip, kad būtų lengva įeiti ir be vargo nukeliauja tiesiai į jūsų P tašką. Prostatos stimuliuojamas orgazmas buvo įvardijamas kaip pats intensyviausias malonumas, kokį tik gali įsivaizduoti žmonės, sergantys prostata, todėl atraskite džiaugsmą patys. Net po vandeniu, nes šis žaislas yra visiškai panardinamas. Nuvalykite žaislų valikliu ir skalaukite karštu vandeniu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • BeauMents Flexxio Purple

    Poros vibratorius BeauMents Flexxio Blue yra daugiafunkcis, įkraunamas universalus prietaisas, kuris patinka vyrams ir moterims. Šiame pasiekti jame yra 2 varikliai – po 1 kiekviename gale: nuo jūsų tikslios galios, variklius naudoti atskirai, kad būtų galima sujaudinti. Flexxio gaminamas iš minkštos ir ypač lanksčios medžiagos mišinio, todėl jį galima sulenkti į bet kurią norimą. Jis yra atsparus vandeniui ir turi 10 skirtingų vibracijos režimų. „Flexxio“ galima lengvai pridėti nuotolinio valdymo pultą.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Goddes Collection Belenos Blue

    Visiškai stilingas su kitais Goddess Collection žaislais, Belenos pagamintas iš tamsiai mėlyno silikono su aukso spalvos detalėmis. Klasikinis vibratorius turi žiedo formos rankeną su metaline danga, kuri leidžia lengvai suimti ir atrodyti prabangiai. Pagamintas iš skysto silikono, šis vibratorius yra švelniai švelnus liesti.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Lady Bi Purple

    Ar dydis svarbus? Priklauso ko tu nori. Jei nori būti drėgnesnis, labiau įsijungęs ir patirti gilesnius pojūčius nei bet kada anksčiau, tuomet nori ilgo, stipraus atmosferos, kuri pataikys į jūsų vietą, šalia gimdos kaklelio, kuri, kaip buvo parodita, sustiprės. susijaudinimas.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Bolster Butt Plug with Inflatable Tip

    „Nexus Bolster“ turi pripučiamą antgalį, leidžiantį vartotojui pritaikyti savo prostatos spaudimą. Jo galingas variklis siūlo 6 stimuliuojančius prostatos vibracijos nustatymus. Valdymas ant žaislo arba nuotolinio valdymo pulteliu. USB įkraunamas ir atsparus vandeniui, tiek žaislas, tiek nuotolinio valdymo pultas.

    209 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • strap-on-me Dildo Plug Snaky Metallic Black M

    Leiskite save suvilioti naujausiu mūsų hibridinių dildo kištukų asortimento papildymu, skirtu įvairiems malonumui ir galimybėms ir specialiai pritaikytam kūno linkiams.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Curitis Black

    Padidinkite savo pasirodymą ir partnerio malonumą miegamajame, kai užsimaunate legendinį juodą silikoninį vibruojantį gaidžio žiedą. Šis nuostabus vyriškas sekso žaislas turi du besikabinančius čiuptuvus, kurie sudaro reguliuojamą žiedą, kad visada būtų saugus ir patogus; puikiai pritaikytas jūsų kūnui, kad būtų efektyviausias.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Trinity Vibes Power Performance Ring 7x Silicone Cock & Ball Ring with Remote

    Aprūpinkite savo pakuotę galingu silikoniniu žiedu, skirtu sustiprinti jūsų veržlumą, su aksominiu žiedu, kad jūsų meilužis galėtų atsitrenkti ir trintis! Šis gaidžio žiedas turi galingą vibruojančią šerdį, padengtą šilkiniu silikoniniu paviršiumi, kad jaustumėtės prabangiai – įrenkite šį žiedą ir patogiai apribokite kotą bei krepšį, kad padidintumėte erekcijos trukmę ir kietumą.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Base Blue

    Drįstame nepastebėti su LOKI Wave™ 2 – naujos kartos mūsų legendiniu prostatos masažuokliu. Perkurtas siekiant pasiūlyti daugiau lankstumo ir su dviem galingais varikliais, šis prietaisas yra svajonių išsipildymas, kuris turi ilgiau trunkantį ir intensyvų orgazmą. Jums patiks partneriu, kad nustebintumėte su nauju orgazmo paslaptimi, vienas n-pateikite daugiau nustatymų, kad jį pasiūlytumėte kaip pirštą.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Beat Remote Control Prostate Thumper Black

    „Nexus Beat“ naudoja ritmišką „triukšmo“ technologiją, kad stimuliuotų jūsų prostatą, kitaip nei bet kada anksčiau. Mėgaukitės maloniais pojūčiais kartu su daugiafunkciu tarpvietės masažuokliu dvigubai stimuliacijai. Beat pakelia prostatos žaidimą į visiškai naują lygį.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Backdoor Lover Red

    Dėl apvalios formos ir galingos vibracijos silikoninis Satisfyer Backdoor Lover yra idealus analinis vibratorius pradedantiesiems. Platus pagrindas užtikrina, kad galėsite saugiai mėgautis meilės žaidimais.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 64127 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.