×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai 4 - 4,9 cm stimuliuojantis klitoris

Elementai 33 į 6497 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Royals The Queen Thrusting Rabbit Purple

    Queen Thrusting Rabbit Vibrator yra aukščiausios klasės, universalus Tarzan vibratorius su 2 galingais varikliais. Apvali galva stumia, o mielos triušio ausys puikiai stimuliuoja klitorį.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Embrace Me Turquoise

    Mūsų Embrace Me triušio vibratorius stimuliuoja klitorį ir G tašką vienu metu dviejų galingų variklių vibracijomis. Dėl tvirtinimo žiedo vibratorius suderina praktišką naudojimo paprastumą ir visišką jūsų malonumo vietų stimuliavimą.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shequ Austin Double Dildo with 20 Vibration Modes Skin

    Austin yra tikroviškas dildo su 20 vibracijos režimų, kuriuos galite greitai ir lengvai valdyti belaidžiu nuotolinio valdymo pultu. Jame yra priedas papildomai stimuliuoti klitorį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson iVibe Select iWand Pink

    „iVibe Select iWand“ pakelia klasikinį lazdelės masažuoklį nuo žaislų dėžutės iki daugiamačio malonumo įrankio. Be 7 vibruojančių ir pulsuojančių masažo modelių, sukurtų optimaliam sužadinimui, silikoninė iWand pasižymi švelniu šildančiu efektu, kuris lėtai įkaitina silikoninės lazdelės galvutę iki malonios, kūnui saugios temperatūros. iWand galima naudoti kartu arba po vieną įjungus šildymo ir vibravimo režimus.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Real Body Magic Ram

    Pagaminta iš elektromagnetinių ginklų technologijos! Dėl šių 12 funkcijų pirmyn ir atgal, pravarde Avinas. Stiebai ir sėklidės vibruoja. Palieskite maloniai, panašiai kaip tikroji oda. Galingas siurbtukas leidžia įgyvendinti visas fantazijas. Su nuotolinio valdymo pulteliu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doxy Number 3 Wand Massager Silver

    DOXY Number 3 yra naujas mažesnis DOXY masažuoklis su lazdele. DOXY Number 3 yra lengviau laikomas ir manevringesnis. Mažesnė galvutė leidžia vartotojui tiksliau nukreipti vibracijas į norimą sąlyčio sritį ir yra mažiau įkyri, todėl lengviau žaisti poroje.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    Dream Toys Prestige kolekcijos lazdelės stimuliatorius Monica yra juoda lazdelė su stilingais aukso spalvos akcentais, brangakmenio formos mygtuku, tvirta, tvirta rankena, užapvalinta galvute ir lanksčiu kaklu. Monica turi galingą variklį, kuris siūlo 7 vibracijos modelius ir 3 greičius.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Rose Gold

    Le Wand Petite yra mažesnė mūsų ikoninio, įkraunamo lazdelės masažuoklio versija. „Le Wand Petite“ yra mažesnio dydžio, bet didelės galios.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Dual Love Red

    Be nuostabių slėgio bangų, „Dual Love“ su vibruojančiu, tiesiu kotu siūlome dar vieną stimuliuojančią parinktį. Įrenginys taip pat nustebins programėlės valdymu ir minkštu silikoniniu dangteliu.

    76,90 €

    43,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Vibes Mr. Rabbit

    Du jo varikliai suteiks jums dvigubą malonumą.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • BeauMents Flexxio Blue

    Poros vibratorius BeauMents Flexxio Blue yra daugiafunkcis, įkraunamas universalus prietaisas, kuris patinka vyrams ir moterims. Šiam tikslui pasiekti jame yra 2 varikliai – po 1 kiekviename gale: priklausomai nuo jūsų pageidavimų, variklius galima naudoti atskirai arba kartu, kad būtų galima sujaudinti. Flexxio pagamintas iš minkštos ir ypač lanksčios medžiagų mišinio, todėl jį galima sulenkti į bet kurią norimą padėtį. Jis yra atsparus vandeniui ir turi 10 skirtingų vibracijos režimų. „Flexxio“ galima lengvai valdyti pridedamu nuotolinio valdymo pultu.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Queens M Purple

    Naujas dirželis be petnešėlių, iš viso minkšto, lankstaus, vandeniui atsparaus silikono ir trijų dydžių. Jis bus geriausias iš jūsų sąjungininkas!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Idol

    Jauskitės su malonumu 36 skirtingais būdais, pakeisdami tai, kaip mėgaujatės asmeniniu laiku su Empowered™ Smart Pleasure Idol.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    Silikoninis Satisfyer Curvy Trinity 2 siūlo maksimalų universalumą su 3 varikliais ir 2 atskirai valdomomis funkcijomis bei palepina klitorį ir G tašką vibracijomis ir slėgio bangomis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • strap-on-me Multi Orgasm Strap-On Vibrator with Licking Stimulator Black XL

    Pabrėždamas Strap-on-me paveldą savo ikonišku dizainu, Multi Orgasm sujungia eleganciją ir modernumą.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • BeauMents Flexxio Purple

    Poros vibratorius BeauMents Flexxio Blue yra daugiafunkcis, įkraunamas universalus prietaisas, kuris patinka vyrams ir moterims. Šiame pasiekti jame yra 2 varikliai – po 1 kiekviename gale: nuo jūsų tikslios galios, variklius naudoti atskirai, kad būtų galima sujaudinti. Flexxio gaminamas iš minkštos ir ypač lanksčios medžiagos mišinio, todėl jį galima sulenkti į bet kurią norimą. Jis yra atsparus vandeniui ir turi 10 skirtingų vibracijos režimų. „Flexxio“ galima lengvai pridėti nuotolinio valdymo pultą.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Power Wand Pink

    Pretty Love – tai nauja prabangių sekso žaislų kolekcijos linija. Tai naujausias pažangus ir naujoviškas dizainas, pagamintas iš silikono. Pretty Love jums naujų jausmų potyrių, kurių niekada anksčiau nepajutote. Kadangi sveikos mes profesionalios komandos, kurias naudojasi revoliucine koncepcija, kad atrastu, sukurtu nauju būdu patenkinti moterų poreikius.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Lady Bi Purple

    Ar dydis svarbus? Priklauso ko tu nori. Jei nori būti drėgnesnis, labiau įsijungęs ir patirti gilesnius pojūčius nei bet kada anksčiau, tuomet nori ilgo, stipraus atmosferos, kuri pataikys į jūsų vietą, šalia gimdos kaklelio, kuri, kaip buvo parodita, sustiprės. susijaudinimas.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Twister Vibrating and Rotating Rabbit Massager Black

    Twister yra puikus vibracijos ir naujos sukimosi sistemos – Ultra Wave Motion System – derinys. Nauja trimačio sukimosi technologija, kuri privers svirduliuoti iš malonumo, puikiai tinka G taško ir klitorio stimuliavimui. Labai galingas žaislas.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Touch X Green Velvet

    Pats sklandžiausias vibratorius – puikiai tinka kūno įtampai nuimti, kūno masažams nuo galvos iki kojų, erzinti ir pamaloninti erogenines zonas.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Fitzgerald Purple

    SUPER MINKŠTAS SILIKONAS, 7 vibracijos funkcijos, 5 greičio valdymo lygiai, atmintis, atsparus vandeniui, USB įkraunamas

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Vivre Bodywand Nana Pink

    Nana yra lazdelės stimuliatorius, pagamintas iš minkšto kieto silikono ir ABS su PU danga. Jis yra saugus kūnui, be latekso ir be ftalatų. Su 3 vibracijos greičiais ir 7 ritmais Nana siūlo visų mėgstamą vibracijos nustatymą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Malesation Vibro Spanning Ring Black

    Varpos žiedas, skirtas padėti pasiekti ilgalaikę ir stipresnę erekciją. 2 varikliai su 10 galingų vibracijos funkcijų papildomai stimuliuoja klitorį, tačiau šis žiedas idealiai tinka ir sėklidėms stimuliuoti. Pridedamas satininis maišelis laikymui.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Happy Rabbit Realistic Black

    Aptakus kotas padengtas tikroviško kontūro galvute, suteikiančia autentiškų pojūčių (su papildomomis vibracijomis).

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Magic Motion Nyx Smart Panty Vibrator

    Nustatykite laiką, įkiškite Magic Nyx į kelnaites ir pabusite iš orgazmo. Naudodami naują mūsų APP versiją, galite nuotoliniu būdu valdyti interaktyvųjį internetą, nesvarbu, kada ir kur esate. Taip pat kitos interaktyvios funkcijos, tokios kaip žaidimų ir muzikos valdymas.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Tani Pink

    Dėl trijų 10 funkcijų naujos kartos F1 variklių ir pažangių technologijų (visi trys varikliai gali būti valdomi nepriklausomai) tai vienas novatoriškiausių ir galingiausių vibratorių šiandieninėje rinkoje.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Lady Bi India Red

    Ar dydis svarbus? Priklauso ko tu nori. Jei norite būti drėgnesnis, labiau įsijungęs ir patirti gilesnius pojūčius nei bet kada anksčiau, tuomet norite ilgo, stipraus atmosferos, kuri pataikys į jūsų vietą, šalia gimdos kaklelio, kuri, kaip buvo parodyta, sustiprės. susijaudinimas.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Classic Stim Vibrator Skin

    Klasikinis Stim Vibratorius iš Get Real by TOYJOY kolekcijos yra kokybiškas vibratorius, pasižymintis nuostabiais įgūdžiais ir įspūdžiais, suteikiantis neribotą intymų malonumą. Šis dizainas turi seksualų, šiek tiek išlenktą kotą, kuris be pastangų užpildys jus geidulingu troškimu. Šis malonumo teikėjas turi tikrovišką siluetą su tikroviškomis detalėmis, tokiomis kaip pulsuojančios venos ir ryškus galas.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Nymph Vibrator Pink

    Leiskite švelniems SVAKOM Nymph Soft Moving Finger Vibrator pirštų galiukams kirsti jūsų odą, jis vibruoja, cirkuliuoja, stimuliuoja jautriausias jūsų vietas. Atsineškite stimuliavimo bangas, kad jus džiugintumėte.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Cato Purple

    Pulso bangomis įkraunamas silikoninis g taško triušis (Cato) turi 10 funkcijų pulso bangos ir vibruojančio taško antgalį bei 10 funkcijų klitorio vibratorių, todėl „Cato“ patenkins jūsų giliausius troškimus. 3 naujos kartos f-1 varikliai suteiks daugiau nei 1000 galimų unikalių nustatymų, su kuriais galėsite žaisti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream OMG! Wands #Enjoy Rechargeable Vibrating Wand Fuchsia

    OMG! Lazdelė – tai viskas, kas jums patinka dėl patogaus asmeninio dydžio lazdelių. #SUGUNKITE save šilkine silikonine galvute, lanksčiu kaklu ir galingu įkraunamu varikliu, kuris yra ikoniškos lazdelės formos, kuri sukurta taip, kad būtų diskretiška ir paruošta kelionėms. #ENJOY 3 triukšmingų vibracijos lygių ir 4 jaudinančių vibracijos modelių mygtuko paspaudimu. Ir jis yra atsparus vandeniui, kad būtų galima smagiai praleisti laiką duše ir vonioje. Suteikite sau malonumą, kurio nusipelnėte!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Connor Penis Sleeve Vibrator with Clitoral Stimulator Nude

    Connor užtikrina geresnę seksualinę veiklą ir padidina ilgį. Erekciją gerinanti gaidžio įvorė pagaminta iš lygaus TPR ir pritvirtinta rutuline kilpa. Tai užtikrina, kad erekcija išliks kieta ir ilgiau išliks. Connor turi vibruojančią kulką, kuri kiekvienu judesiu erzina partnerio klitorį.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 6497 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.