×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai 3 - 3,9 cm

Elementai 65 į 96193 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    CalExotics Silicone Remote G Spot Arouser sujungia galingą kelių greičių vibraciją į glaudžiai išlenktą nuotolinio valdymo paketą. Tik vienu mygtuko paspaudimu diskretiškame nuotolinio valdymo pulte jūs arba jūsų meilužis galėsite mėgautis didžiausiu erzinimu bet kada ir bet kur. Lengvai naudojamas stimuliatorius turi 12 vibracijos funkcijų su įvairaus intensyvumo ir modelių pasirinkimu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • strap-on-me Dildo Plug P&G Size M Metallic Lilac

    Leiskite save sužavėti nauju hibridiniu „dildo kištuko“ asortimentu, sukurtu įvairinti malonumus, galimybes ir pritaikytą prie kūno linkių.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Faust Purple

    Šis vibratorius ir oralinio sekso stimuliatorius suteikia vartotojui 12 vibracijos režimų ir 12 laižymo nustatymų, skirtų klitoriui stimuliuoti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Avant D1 Hot N Cool

    Su meile sukurtas mažos partijos amatininkų dildo. Rankomis sukurtas, kad būtų aptakus ir modernus. Forma atitinka jūsų kūną. Avant D1 gali pasigirti elegantiškais išlenkimais ir maloniai plačia galva. Suderinamas su diržais. Yra gilus, stiprus siurbtukas.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Thrusting & Rotating Pearl Vibrator Purple

    Intensyvus stūmimas ir sukimasis smagu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Anal Stimulator with Rolling Beads Black

    Analinis stimuliatorius su besisukančiu kūnu ir vibruojančia galvute, su 12 vibracijos funkcijų ir 3 sukamosiomis funkcijomis iš Pretty Love.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Minds of Love Timo Black

    Galingas vibratorius su klijavimo mygtuku ir nuotolinio valdymo pulteliu. Antgalis ir klitorinis kutenimas idealiai tinka jūsų G taškui ir klitoriui stimuliuoti. 2 galingi varikliai su 10 funkcijų (vibravimo ir pulsavimo režimai) suteikia išskirtinę stimuliaciją. Pridedamas satininis maišelis laikymui. Medžiaga: silikonas, minkštas, lankstus, bekvapis, lengvai valomas, atsparus vandeniui, paprastas valdymas įjungimo/išjungimo mygtuku arba patogiai naudojant nuotolinio valdymo pultelį, įkraunama naudojant USB laidą (adapterio komplekte nėra).

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Duo Pleaser Pink

    Vibes of Love Remote Duo Pleaser yra dvigubas malonumas su varpos forma, kuriuo galima mėgautis makštyje, ir pritvirtintas klitorio stimuliatorius su tinkamomis kreivėmis, kad būtų galima liesti klitorį ir perduoti vibracijas. 9 skirtingi vibracijos modeliai pasklinda visame žaisle ir gali būti lengvai valdomi belaidžiu nuotolinio valdymo pultu. Remote Duo Pleaser gali būti įkraunamas naudojant pridedamą magnetinį USB laidą ir gali būti saugiai naudojamas vonioje ar duše, nes jis yra atsparus vandeniui.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Dillio Platinum Super Eight 8" Platinum Silicone Dildo Purple

    Dillio® Platinum kolekcija yra pagaminta iš platina sukietinto silikono, kad būtų užtikrintas AUKŠČIAUSIO grynumo laipsnis. Šis itin švarus silikonas tvirtumu, ilgaamžiškumu, lankstumu ir nereaguoja su kūno skysčiais ir oda. Dėl daugybės išskirtinių savybių tai pasirenkama medicinos prietaisų medžiaga.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Elvira Pink

    Suteikite malonumą vėl ir vėl. Pagaminta iš ypač minkšto medicininio silikono, 12 vibracijos nustatymų užtikrina, kad visada rastumėte tobulą vibracijos pojūtį!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • XR Brands Hosed Anal Snake Ribbed Hose 19 Inch Black

    Kiek išsipūtusių šonkaulių galite paimti iš šio ypač ilgo dildo? Šis tvirtas, bet lankstus dongas turi drąsiai briaunotą tekstūrą, suteikiančią dar daugiau pojūčių, kai įkišate jį į skylę. Kiek iš šių 19 colių telpa savyje? Galingas siurbimo pagrindas pritvirtinamas prie daugumos plokščių paviršių, kad galėtumėte visiškai valdyti net ir žaidžiant solo.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gläs Sweetheart Glass Dildo

    Palepinkite savo mylimąjį 8 colių rūpestingomis koitalinėmis jungtimis su mūsų Sweetheart Glass Dildo. Jausmingai išlenktas, kad jaustųsi širdies plakimas, šis stiklinis dildo yra 6 colių įkišamo ilgio ir gražios širdelės formos rankenos, kuri suteikia jums šiek tiek mielumo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Javida RC Hands-free 3 Function Vibrator Red

    Gilus ir diskretiškas malonumas be rankų!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anal Fantasy Elite Collection Mega Anal Gaper Clear

    Kai norite pakelti savo analinį žaidimą į kitą, Anal Fantasy Elite Collection yra geriausias klasės analiniam susijaudinimui ir prostatos žaidimui. Pagaminta iš aukščiausios kokybės medžiagų, Elite Collection yra ergonomiškai sukurta siekiant maksimalaus komforto ir garantuoto pasitenkinimo. Ši unisex kolekcija, puikiai tinka bet kuriai lyčiai, turi daug pribloškiančių funkcijų, kurias siūlo tikrai jaudulį ir įspūdingus rezultatus!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hueman Neptune Vibrating Cock Ring + Remote

    Svajojate apie sunkesnę ir ilgiau trunkančią erekciją ir dar daugiau stimuliacijos? Tai įmanoma su Neptūno vibruojančiu gaidžio žiedu! Kai varpa suglebusi, uždėkite žiedą aplink varpos pagrindą. Erekcijos metu žiedas apribos kraujotaką varpoje, o tai užtikrina sunkesnę ir ilgalaikę erekciją.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • XouXou Remote Controlled Vibrating E-Stim Butt Plug Black

    Su jaudinančiais elektriniais impulsais užpakalinėms durims!

    99,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ElectroShock Cock Ring C-spot Massager Black

    Pagyvinkite savo sekso žaidimą su šia visiškai nauja ELECTROSHOCK žaislų linija!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hueman Uranus Anal Vibrator

    Šis elegantiškas analinis vibratorius iš Hueman kolekcijos buvo specialiai sukurtas prostatos stimuliavimo entuziastams. Vibratoriaus velenas yra išlenktas ir smailėjantis, kad būtų optimaliai stimuliuojama prostata. Vibratorių lengva naudoti dėl siauro viršaus, o minkšta silikoninė medžiaga yra labai patogi. Žaislas turi 10 skirtingų vibracijos režimų, įskaitant 4 greičius ir 6 raštus. Juos lengva nustatyti naudojant belaidį nuotolinio valdymo pultą. Po naudojimo visada kruopščiai nuvalykite vibratorių žaislų valikliu ir šiltu vandeniu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • XR Brands Bang! XL Vibrating Bullet Purple

    Pasigrožėkite šiuo itin dideliu kulkos vibratoriumi! Sužavėkite savo pojūčius šilkine, lygia medžiaga, žaisdami su 3 galingais vibracijos greičiais tiek išorėje, tiek viduje. Nepaprastas variklis priblokš jūsų mintis. Erzinkite save link kažko didelio ir gražaus, mėgaudamiesi kiekvienu sukrėtimu per savo šerdį, kai esate vis arčiau krašto... iki BANG! Žaisti su partneriu? Parodykite jiems, kaip jums tai patinka, tada leiskite jiems valdyti – arba sužinokite, kur jiems patinka šiek tiek vibracijos!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Triple Vibrator Purple

    Trigubas „Sweet Smile“ vibratorius „Thrusting Pearl“ yra įmantrus vibratorius su triušio dizaino klitorio stimuliatoriumi ir švelnaus karoliuko dizaino analiniu vibratoriumi. 3 varikliai suteikia intensyvią stimuliaciją.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mr Boss Dumas Vibrating Kegel Beads with Remote Purple

    MR BOSS pristato naują vibratorių ir rotatorių kolekciją su naujos kartos varikliais, kurie padidina galią ir yra patvaresni. Jo aukščiausios kokybės ypač minkštas silikoninis paviršius yra privalumas reikalaujantiems orgazmų. Visi naujosios MR BOSS kolekcijos vibratoriai ir rotatoriai yra įkraunami per USB, yra elegantiški, o jų aukščiausios kokybės, itin minkšta ir hipoalerginė silikoninė apdaila yra pliusas reikalaujantiems orgazmų.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Maia Toys Syrene Purple

    SYRENE yra USB įkraunamas kulkos vibratorius su baterijomis valdomu nuotolinio valdymo pulteliu. Syrene suteikia kulkos galią su ilgu lanksčiu kaklu, kuris pasieks jus bet kur, kur tik panorėsite.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Cornelius Purple

    Šis vibratorius su dviem varikliais pajusite, kaip įkaista jo veleno galvutė. Kai pro jus sklinda švelni šiluma, jos vingiuotas G taško galas ir galingas klitorio stimuliatorius tinkamai įtrina karštąsias vietas! USB pakraunamas ir vandeniui atsparus vibratorius vienu metu vidiniams ir išoriniams pojūčiams ir suteiks jums visą natūralų malonumą, kurio nusipelnėte!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lust Love Balls Pink

    Malonumo kamuoliai!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Mini Wanderful Mini Wand Vibrator White

    „Mini Wanderful“ turi galingą variklį, kuris skleidžia stiprias vibracijas, būdamas tylus ir diskretiškas. Lankstus kaklas sukasi, kad kuo geriau prisitaikytų prie jūsų anatomijos. Su 8 greičiais ir 20 vibracijos režimų įvairiems deriniams, šis mažo dydžio klitorio stimuliatorius suteiks maksimalų malonumą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Love Balls Remote Controlled Pink

    Galingos vibracijos – lengva valdyti nuotolinio valdymo pulteliu!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • strap-on-me Soft Realistic Dildo Purple S

    Makšties ar analiniam naudojimui šis dildo tinka bet kokiam naudojimui!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Label Stainless Steel Spiked Ball Crusher with Scrotum Separator

    Black Label nerūdijančio plieno spygliuotas rutulinis trupintuvas su kapšelio skyrikliu

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Aneros Progasm Jr. Intermediate Prostate Massager Black

    Ištikimas bendravardiui, Progasm Jr. gamina tokius pat tvirtus prostatos masažus kaip Progasm Classic, o mažesnio masto idealiai tinka reguliariai naudoti. Progasm Jr. naudoja tą patį aplinkai nekenksmingą, moderniausią gamybos procesą kaip ir Progasm Black Ice.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Magic Motion Magic Sundae App Controlled Love Egg Red

    Tai mažas ir mielas išmanus linksmas vibratorius. Ji meta iššūkį techninei ribai integruoti išorinę anteną į mygtuko dalį, kiek įmanoma vengti signalo blokavimo ir pasiekti valdymą bet kada ir bet kur. Minkšta, stipri, savaime važiuojanti į priekį struktūra, nesvarbu, SOLO ar su partneriu, greitai ir lėtai, pakilimais ir nuosmukiais, mėgaukitės skirtinga laime

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Mini Rabbit Vibrator

    Iš naujo atraskite stulbinančius Anastasijos ir Kristiano Grėjaus nuotykius su „Fifty Shades of Grey“ oficialia malonumų kolekcija. Remiantis literatūros reiškiniu, kuris supažindino poras visame pasaulyje su BDSM, pardavėjo daugiau nei 50 milijonų kopijų visame pasaulyje ir sukūrė tris labai sėkmingus filmus. 2012 m.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96193 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.