×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai 3 - 3,9 cm

Elementai 65 į 96123 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Diogol Anni Round 30mm Red

    ANNI analiniai kištukai inkrustuoti Swarovski elementais. Tai aukštos kokybės, rankų darbo gaminiai. Šį kį traukiantis violetinis užpakalio kištuką gilų pasitenkinimą.

    53,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Elfin Turqoise

    Pagaminta iš medicininio silikono, turi 12 vibracijos funkcijų. Dėl madingo, elegantiško išvaizdos ir dizaino, patrauklių spalvų ir patogių prisilietimų jis sukurtas taip, kad patenkintų įvairius moterų poreikius. Jo ergonomiškas dizainas yra patogus valdyti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics French Kiss Enhancer Mint

    Silikoninis įkraunamas French Kiss™ Enhancer naudoja puikų 12 vibracijos funkcijų derinį su mirgančiu erzinimo žiedu, kad suteiktų dvigubai didesnį kelio drebėjimo malonumą. Tamprus dvigubas atraminis žiedas sukurtas tam, kad sustiprintų malonumą ir pradedantiesiems, ir erotikos ekspertams.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Spark Ignition PRV-02 Carbon Fiber

    Suteikite savo prostatai tyros jėgos su Spark Ignition PRV-02! Ignition PRV-02 yra universalus analinis žaislas, kurį galima naudoti trimis skirtingais būdais: vieną rankovę, vieną kulką arba rankovę ir kulką kartu. Naudodami 10 vibruojančių funkcijų, tikrai rasite tobulą pojūtį.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Elegant Series Rabbit Vibe Purple

    Lengvai laikomas Rabbit Vibe iš Elegant serijos su klitorio stimuliatoriumi, skirta vienu metu stimuliuoti makštį ir klitorį. 15 vibracijos režimų suteikia labai įvairų malonumą dvigubos stimuliacijos metu. Režimus galima lengvai reguliuoti vienu mygtuko paspaudimu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Realistixxx RealNature Boy 17,8cm

    Tikras įspūdingas vaikinas!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Elegant Series G-Spot Vibe Purple

    Teikia tiesioginę G taško stimuliaciją!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Luxe Discover Fuschia

    Discover yra naujas mūsų analinių kištukų kolekcijos leidimas. Vibruojanti kulka turi 10 vibravimo funkcijų, susidedančių iš 5 greičių ir 5 ritmų. Ši vandeniui atspari kulka taip pat yra nuimama, todėl galite naudoti ją vieną arba kartu su „Discover“ kištuku.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • No-Parts Charlie Dildo 14.5cm Black

    Dėl savo dydžio puikiai tinka labiau patyrusiems naudotojams, Charlie dildo yra ergonomiško dizaino su nedideliu išlenkimu ir tikroviškomis akimis. Šerdis yra tvirta, tačiau pakankamai lanksti, kad būtų patogi analinė ar makšties stimuliacija. Išorė jaučiasi švelni ir lygi. Dildo pagamintas iš kūnui saugaus silikono, o apačioje yra platus siurbtukas. Dėl to dildo puikiai tinka žaisti ir be rankų.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rithual Deva Pelvic Training Orquidea

    Šie Kegelio karoliukai puikiai tinka asmeninei gerovei stiprinti dubens dugną. Skirtingi vibracijos režimai leidžia jums atlikti Kėgelio pratimų rutiną. Jie turi labai švelnų ir malonų prisilietimą. Aukštos kokybės silikonas yra visiškai saugus kūnui. Jus nustebins jo naudojimo privalumai.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Truda Lavender

    Mėgaukitės nesibaigiančiomis neįtikėtino malonumo naktimis su šiuo 7 funkcijų lenktu G taško vibratoriumi, pagamintu iš ypač minkštos silikoninės medžiagos. Šis sekso žaislas suformuotas su apvalia ir šiek tiek išsipūtusia galvute, kuri intensyviai stimuliuos visus jūsų malonumo taškus.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bwild Classic Bunny Rabbit Vibrator Guava

    Mūsų Bwild Classic Bunny negalima prisijaukinti. 5 funkcijos ir 2 atskiri varikliai leidžia šiam kišeniniam augintiniui dirbti viršvalandžius, kad sukurtų naujo lygio pojūčius. Jums patiks jausmingas prisilietimas ir šilkinis lenkto koto slydimas bei tikslus kutenimas. Ir kadangi jis pagamintas iš neakytojo silikono, šis zuikis gali žaisti lietuje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Spark Ignition PRV-01 Carbon Fiber

    Uždegkite savo analinį malonumą su Spark Ignition. Uždegimas yra specialiai sukurtas maksimaliam prostatos stimuliavimui. Su aptakiu anglies pluošto raštu, kad atrodytų elegantiškai aukštųjų technologijų išvaizda. Pridedama kulka turi 10 skirtingų vibravimo funkcijų ir yra paprasta naudoti paspaudus vieną mygtuką.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream OMG! Rabbits #Mood Silicone Vibrator

    OMG! Triušis sukurtas taip, kad suviliotų jus visose tinkamose vietose! Pakelia šią klasikinę formą į naujas aukštumas, lankstūs išlenkimai suteikia malonumą išorėje ir viduje su tiesiogine vibracija visoms jautriausioms erogeninėms sritims. Du galingi varikliai suteikia dvigubą pasitenkinimą su 10 unikalių vibracijos modelių, kuriais galite mėgautis. Itin glotnus silikoninis dizainas yra atsparus vandeniui, kad būtų galima smagiai leisti laiką duše, SPA ar vonioje.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hismith HSA36 Golden Silicone Dildo 6.8" Gold

    Be to, jei norite mėgautis analiniu seksu, tai taip pat yra geras pasirinkimas analiniam masažui. Smooth dildo padės lengviau įdėti jį į analą. Jei jums reikalingas sveikatos ir saugos sekso žaislas „Hismith“ aukščiausios kokybės sekso aparatas su „KilcLok“ sistema, turite turėti mūsų visiškai skystą silikoninį dildo – tai tikrai padės jums siekti didžiausio malonumo.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Twirling Fun Tip Vibrator Magenta

    Satisfyer Twirling Fun su nutrūkstančiais, galingais, cirkuliuojančiais vibracijomis gali būti naudojamas stimuliuoti klitorį, lytines lūpas ar kitas erogenines zonas. Sportišką dizainą užbaigia intuityvus valdymas.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Maia Toys Riley Pink

    RILEY yra prabangus, švelnaus prisilietimo silikoninis dongas su ypač tvirtu siurbtuko pagrindu ir tekstūruota lenkta koto galvute, kuri pataikys į visas reikiamas vietas!.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Smooth Silicone Dong Black

    Žaisk savo keliu. Šis lygaus silikono Vac-U-Lock™ priedas turi abstraktų falinį dizainą su stimuliuojančia suformuota galvute ir gali būti naudojamas su bet kokiais Vac-U-Lock™ suderinamais diržais ar priedu. „Smooth Silicone Attachment“ taip pat yra suderinamas su sandarinimo žiedu. „Vac-U-Lock™“ yra pirmoji ir vienintelė pasaulyje patentuota malonumo sistema, kuri sukelia revoliuciją su diržais ir siūlo neribotas galimybes maišyti ir derinti savo kolekcijoje, kad būtų sukurtas tobulas žaislas.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Emerald Love Luxurious Cock Ring

    Daugiau ištvermės ir tuo pačiu metu patirtų orgazmų!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Foreplay Frenzy Climaxer Pink

    Mėgaukitės neribotu žavingu malonumu su galingu Foreplay Frenzy Bunny stimuliatoriumi. Erotiškų kontūrų atmosfera sukurta siekiant maksimalaus komforto, didesnio pasiekiamumo ir lankstaus judėjimo su kūnu, taip pat turi lenktą paryškintą G taško galiuką ir ergonomiškos formos klitorio erzinantį kaušelį su viliojančiais kutenimais.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Addiction Fantasy Addiction Unicorn 14cm Pink

    Įeikite į svajonių šalį su Addiction Fantasy – užburiančia nuostabių spalvų dongų linija, kuri įgyvendins visas jūsų drąsiausias svajones!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gildo Ocean Flow Glass Dildo

    Ocean Flow yra pagamintas iš aukštos kokybės stiklo ir turi silikoninį pagrindą, todėl tinka tiek makšties, tiek analiniam naudojimui.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson G-Spot Silicone Dong Black

    Žaisk savo keliu. Šis glotnaus silikono Vac-U-Lock™ priedas turi lenktą g-taško stimuliavimo dizainą ir gali būti naudojamas su bet kuriuo Vac-U-Lock™ suderinamu diržu ar priedu. G-Spot silikoninis priedas taip pat yra suderinamas su sandarinimo žiedu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Sugar Bunny

    Šis dailaus dizaino silikoninis triušis puikiai patenkina savo 10 galingų variklio greičių ir funkcijų, švelniai išlenktu kotu su daug apimties ir tikslingomis triušio ausimis, kurios tiesiog neužges! Pagamintas iš prabangaus šilko švelnaus silikono, šis draugiškas žaislas taip pat atgaivins jūsų vonios ir dušo fantazijas, nes yra ne tik atsparus vandeniui, bet ir visiškai panardinamas. Su Evolved Toy Cleaner ir šiltu vandeniu nuplaunama greitai kaip zuikis.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Emerald Love Luxurious Lipstick Vibrator

    Santūrūs lūpų dažai tinka rankinei!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FeelzToys Rombee Dildo Pink

    Aukštos kokybės ir labai funkcionalus dildo. Šis patrauklus, modernus ir egonomiško dizaino dildo yra pagamintas iš 100% medicininio silikono. Dildo yra itin minkštas, visiškai besiūlis ir su briaunuotu dizainu užtikrina prabangų stimuliavimą. Šis dildo taip pat tinka analiniam naudojimui.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Unicorn Tails Pastel Pink

    Linksmos, mielos ir spalvingos vienaragio uodegos atgaivina fantaziją šurmuliuojantiems kumeliams ir raguotoms smeigtėms, norinčioms pajudėti miegamajame. Pagamintos iš kūnui saugaus ir šilkinio glotnaus silikono, vienaragio uodegos turi smailėjantį užpakalio kištuką su viliojančia, ilga ir slenkančia ponio uodega, kuri garantuotai įkvėps žaisti vaidmenį. Galimos įvairios akį traukiančios spalvos, vienaragio uodegos puikiai tinka kebliam cosplay su partneriu ar važinėtis vieniems saulėlydyje. Poliesterio plaukai lengvai valomi muilu ir šiltu vandeniu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Panthra Panthra Zane Geisha Balls

    Treniruokite dubens dugno raumenis su Zane meilės kamuoliukais ir mėgaukitės didesne stimuliacija bei intensyvesniais orgazmais! Kamuoliukus lengva įkišti į makštį naudojant vandens pagrindo lubrikantą. Dubens dugno raumenys įsitemps, kad žaislas liktų makšties viduje, taip treniruodami raumenis. Dėvėkite žaislą kiekvieną dieną 20 minučių, kad pasiektumėte geriausią rezultatą. Abiejų rutulių viduje yra atsvara, kuri rieda pirmyn ir atgal su kiekvienu judesiu.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Inflatable Anal Plug Black

    Juodas pripučiamas analinis kištukas turi lygų paviršių ir mažą galiuką, todėl jį lengva įkišti. Įdėję atsargiai pripūskite kištuką rankiniu pompa arba pripūskite jį prieš naudodami. Ant rankinio siurblio yra slėgio mažinimo mygtukas, oras išeina iš kamščio, kai atidarote vožtuvą.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Dr. Skin Dr. Rob 6 Inch Vibrating Cock with Suction Cup Vanilla

    Gydytojas yra! Dr. Rob Vibrating Cock su siurbimo taurele siekia įtikti savo minkštu, tikrovišku pojūčiu. Šio žaislo kelių greičių vibracijos yra reguliuojamos, kad galėtumėte rasti tinkamą savo kūno jėgos lygį. 4,75 colio įkišamo ilgio ir 1,25 colio apimties Dr. Rob yra tokio dydžio, kad būtų patogus ir pradedantiesiems, ir patyrusiems žaislų naudotojams.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Midnight Magic Metal Mike

    Susipažinkite su Metal Mike – daugiafunkciniu metaliniu stimuliatoriumi, kuris gali būti naudojamas klitoriui, analiniam ir makšties stimuliavimui, taip pat spenelių, tarpvietės ir kapšelio stimuliavimui. Su 14,2 cm ilgio vibratoriumi manevruoti lengva, o rutulio forma ant galiuko puikiai tinka stimuliuoti smeigtuku. Vibratorius pagamintas iš metalo su silikoniniu dugnu, kuriame yra vienas mygtukas, skirtas valdyti 9 vibracijos ritmus. Naudojimo metu mygtukas bus apšviestas mėlyna LED lempute. Nesijaudindami naudokite Metal Mike vonioje ar duše, nes jis yra atsparus vandeniui. Pridedamas magnetinis USB laidas įkrovimui.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rithual Deva Pelvic Training Green

    Šie Kegelio karoliukai puikiai tinka asmeninei gerovei stiprindami dubens dugną. Skirtingi vibracijos režimai leidžia jums atlikti Kėgelio pratimų rutiną. Jie turi labai švelnių ir malonių prisilietimą. Aukštos kokybės silikonas yra visiškai saugus kūnui. Jus nustebins jo naudojimo privalumai.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96123 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.