×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai 3 - 3,9 cm

Elementai 65 į 96114 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • FUN FACTORY Stronic G Pink

    Galiausiai žaislas, suteikiantis jūsų G taškui ritminį masažą, kurio jis trokšta, be rankų. Dėl visų veržlių ir pulsuojančių veiksmų, dėl kurių mūsų STRONIC linija tapo didžiuliu aptakesnio, plonesnio dizaino hitu, STRONIC G leidžia išplėsti orgazmą nepakeliant nė piršto.

    189 €

    159 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gvibe Gballs 3 App Petal Rose

    Gvibe Gballs 3 yra pažangus ir patobulintas asmeninis raumenų treniruoklis su valdymu išmaniuoju telefonu. Kegelio treniruotės su Gballs 3 lengvos, lengvos ir žaismingos. Tam nereikia skirti daug laiko, tik pusvalandį per dieną ir po 3-4 savaičių pamatysite tikrus pokyčius. Gballs 3 siūlo tai, ko nepaprasti makšties rutuliukai – atsiliepimus, padedančius suprasti, ką ir kaip daryti su savo kegelio raumenimis.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Furious Rabbit 2.0 Thrusting and Rotating Vibrator Black

    Furious Rabbit 2.0 yra naujausia originalaus Furious Rabbit versija: ši 2.0 versija turi galingą dviejų variklių ir pusiau tikrovišką dizainą. Šis stumiamas vibratorius yra „trys viename“: stumianti galvutė, besisukantys karoliukai ir vibruojančios ausys. Be to, stumiantis vibratorius stimuliuoja G tašką, o vibruojančios ausys – klitorį.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Revo Air Remote Control Rotating Prostate Massager with Suction

    Tikslinė prostatos stimuliacija: dviejų greičių dviejų sukimosi velenas yra varomas didelio sukimo momento varikliu, kad būtų atliktas kruopštus prostatos masažas. Dvigubi pojūčiai: Dirbdamas kartu su besisukančiu velenu, tarpvietės stimuliatorius naudoja oro įsiurbimo technologiją, kad suteiktų intensyvius pojūčius. Universali vartotojo patirtis: sukurta taip, kad atitiktų IPX7 hidroizoliacijos standartus, vartotojas gali mėgautis Revo.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gvibe Gcandy Sweet Raspberry

    Gcandy gali pasigirti 2 galingais varikliais, iš kurių vienas yra bagažinėje, stimuliuojantis G tašką, o vienas variklis yra piršte, stimuliuojantis klitorį. Gcandy veikimo laikas yra ne trumpesnis nei 4 valandos su įkrovimu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Stronic Petite Pastel Lilac

    Taigi, jums patinka išbandyti naujus žaislus ir mūsų novatoriška, pulsuojanti technologija patraukė jūsų dėmesį? Tada Stronic Petite gali būti kaip tik jums tinkamas žaislas. Mūsų mažiausias ir lengviausias pulsatorius veikia pats, kad būtų linksma laisvų rankų įranga. Be to, smailėjantį antgalį lengva įkišti, todėl tai puikus pirmasis pulsatorius ar sekso žaislas.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug S/M Aquamarine

    Blizgėkite ir spindėkite, kai patiriate vidinį galingo vibruojančio variklio malonumą su 6 vibracijos lygiais ir 15 vibracijos modelių, nuo švelnių pulsacijų iki gilių ir galingų. Kompaktiškas, saugus kūnui, besiūlis, silikoninis su USB įkraunama baterija veikia iki 1,5 valandos iš eilės.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • E-Stim Moaner Flanged Electrode

    Moaner elektrodas pagamintas iš mūsų geriausiai parduodamo flanšinio elektrodo, tačiau turi šiek tiek ilgesnį kaklą ir didesnę galvutę. Taip vadinama, nes viena iš mūsų bandytojų komandos pasakė, kad tai privertė ją dejuoti!!! Galvutė leidžia lengvai įsiskverbti ir jaustis tvirta, kai įkišama, tačiau ji nėra per didelė, kai naudojama tiek makštyje, tiek analiniu būdu, o didelis flanšinis pagrindas užtikrina, kad elektrodas negalėtų prasiskverbti per toli.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Aneros Vice 2

    Remiantis apdovanojimus pelniusio VICE masažuoklio palikimu, VICE 2 yra naujos kartos vibruojantis prostatos malonumas vyrams. Kiekvienas VICE 2 išlinkis ir kontūras buvo anatomiškai sukonfigūruotas taip, kad veiktų harmonijoje su jūsų kūnu, o didesnis profilis – gilesni ir pilnesni pojūčiai. Du galingi VICE 2 varikliai, 18 profesionaliai sureguliuotų vibracijos modelių ir 4 greičių pasirinkimai sukuria stulbinančius 72 jutimo pojūčius, pradedant nuo viliojančio subtilaus iki nepaprastai intensyvaus. Puikiai tinka nešioti ar šlifuoti namuose.

    229 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Vice Standard Chrome

    Vice Chastity Device yra pirmasis ir neišvengiamas grožio prietaisas pasaulyje, kuriam nereikia PA (princo Alberto) auskarų. Tai suteikia saugumo užtikrinimą, anksčiau nebuvo kituose grožiomo kurio įrenginiuose. Tekstūruotas dizainas ant vidinių anti-ištraukimų skirtukų yra raktas į teiginį, kad jis yra neišvengiamas. Kuo ilgiau įrenginys dėvimas, tuo saugesnis jis tampa. Po 2 dienų nuolatinio dėvėjimo jis tampa neišvengiamas!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Belou Be Satisfied Remote Controlled Vibrating Stimulator Black

    Ši nepaprastai graži vibro kulka suteikia dvigubai daugiau stimuliacijos – ji ne tik džiugins jus makštyje, bet ir gali džiuginti jūsų klitorį stimuliuojančia ranka. Galite rinktis iš 4 vibracijos režimų 4 greičiais.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Moxie Satin Black

    We-Vibe™ Moxie sukurtas po drabužiais, naudojant laisvų rankų įrangą, tyliai šnabždėdamas.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CB-X Mr Stubb Chastity Cage Clear

    Kitas neigimo žaidimo lygis, visiškai naujasis Mr. Stubb iš CB-X pristato naujus apribojimus, kurie išbandys jūsų ribas ir dar labiau sulaikys jus. Toks pat puikus saugumo ir komforto jausmas yra įdėtas į šį mažytį paketą su visais mūsų apdovanojimus pelniusių skaistumo prietaisų požymiais. Jūsų raktų laikiklis perims valdymą naujais būdais, todėl jums nebeliks vietos pabėgti.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    Ar jums patinka tikri vaikinai? Tada mūsų Real Deal Neal jums turėtų patikti. Galingas variklis ir jaudinantis dizainas nudžiugins jus ir e-stim, ir vibracija. Galite mėgautis nusileidimu ir išsipurvinimu su Nealu – jis jus pradžiugins 8 vibravimo ir 5 e-stim programomis – arba netgi gali tapti jūsų nauju mėgstamiausiu treniruočių partneriu. Jei jis atsitrenks į sieną, galite labai greitai jį vėl paleisti naudodami bet kokį magnetinį įkrovimo laidą.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Vice Standard Black

    Vice Chastity Device yra pirmasis ir vienintelis neišvengiamas skaistumo prietaisas pasaulyje, kuriam nereikia PA (princo Alberto) auskarų. Tai suteikia saugumo lygį, kurio dar nebuvo kituose skaistybės įrenginiuose. Tekstūruotas dizainas ant vidinių anti-ištraukimų skirtukų yra raktas į teiginį, kad jis yra neišvengiamas. Kuo ilgiau įrenginys dėvimas, tuo saugesnis jis tampa. Po 2 dienų nuolatinio dėvėjimo jis tampa neišvengiamas!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Bal(l)Zac Ball Dildo

    Jackpot su papildomu kremu: šis itin ilgas dildo – tai kvietimas palepinti save arba savo partnerį tiek vaginaliniu, tiek analiniu būdu. Lygus metalas jausmingai slysta per odą, kai kišate kamuolį po kamuolio. Pačių stiprių išlinkimų jau pakanka didėjančiam jauduliui, suteikiant naujų geidulingų malonumų su kiekvienu mažu judesiu. Stimuliacija yra stipriausia taške, kuris stimuliuojamas storiausia kamuoliukų dalimi.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream King Cock Elite 7" Vibrating Silicone Dual Density Cock with Remote Brown

    Grynas natūralumas su vibracija patogiai nuotolinio valdymo pulteliu!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Pearl 3 Purple

    Technologiškai pažangiausias pasaulyje apdovanojimus pelnęs G taško vibratorius ką tik atnaujintas galios ir baterijos naudojimo laikas. Pearl3 yra technologiškai pažangus G taško vibratorius, įgalintas lietimui jautria technologija. Šiek tiek išlenkta forma puikiai tinka G taško stimuliavimui ir visų rūšių išoriniam malonumui. Trys „Pearl3“ iškilimai intensyviau stimuliuoja G tašką, kai yra įkišti į kūną.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gvibe Greal 2 Violet

    Gvibe revoliucinė Bioskin medžiaga jaučiasi ir reaguoja kaip kūnas. Beveik reikia patikėti, kokia tikroviška yra šio sekso žaislo medžiaga. Sukūrę „BIOSKIN“, leidime naują masažuoklio medžiagų evoliucijos aukštį. Jis yra kuo arčiau žmogaus kūno.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • b-Vibe Anal Dilators Set

    Susisiekite su naujuoju „b-Vibe“ 4 dalių stikliniu analinio išplėtimo rinkiniu!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Black

    Dėl lanksčios uodegos jis prisitaiko prie jūsų kūno. Labai patogus ir tylus, idealiai tinka žaisti lauke ir viešose vietose. IPX7 atsparumo vandeniui ir dulkėms sertifikatas.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CB-X CB-6000 Chastity Cage Pink

    CB-6000® yra populiariausias skaistybės prietaisas visame pasaulyje ir yra rinkinys, dėl kurio CB-X® dažniausiai pripažįstamas skaistybės bendruomenėje. CB-6000® rinkinys puikiai tinka jūsų skaistybės treniruotėms arba puikiai tinka jūsų anatomijai. Susilaikyk pirmame gaidžio narve, kuriuo džiaugiasi tūkstančiai nešiotojų ir jų partnerių.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • OhMiBod blueMotion Nex 2 2nd Generation Blue

    Ženkite į sekso žaislų ateitį su blueMotion NEX|2. 2-osios kartos šis programėlėmis valdomas g taško vibratorius puikiai tinka žaidimams solo arba poroms. Žinomas kaip „Šveicarijos armijos sekso žaislų peilis“, mūsų populiariausias dizainas dabar yra su „Bluetooth“ ryšiu ir puikiai tinka tolimiems partneriams! Pradėkite atsisiųsdami nemokamą „OhMiBod Remote“ programą, tada paleiskite, susiekite ir žaiskite. Prisijungus, galimybės yra neribotos! Išbandykite kelis režimus – nuo į garsą reaguojančio klubo režimo iki iš anksto užprogramuotų ritmo režimo impulsų arba net bakstelėkite ir įrašykite savo pulso modelius!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tracy's Dog OG Pro 2 Clitoral Sucking Vibrator Light Purple

    Orgazmo ažiotažas tęsiasi! Virusinis OG PRO buvo atnaujintas su nuotolinio valdymo pulteliu ir stipresniu, ilgiau trunkančiu siurbimu, kuris gali nusiųsti jus į pomirtinį gyvenimą.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Sleak Freak eStim Vibrator Black

    „Sleek Freak“ yra tikra klasika. Tiesia briauna ir be smulkmenų, jis gali suteikti jums viską, kas svarbu tikrai puikiame žaisle: galingą ir labai tylų variklį, 8 vibracijos programas ir 5 e-stim programas bei dubens dugno treniravimo programą. Jei jis atsitrenks į sieną, galite labai greitai jį vėl paleisti naudodami bet kokį magnetinį įkrovimo laidą.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CB-X The Curve Chastity Cage Black

    Curve® Male Chastity Device yra skirtas didesniam vyrui. Curve® buvo naujai atnaujintas, įtraukiant didesnį klasikinio Curve modelio narvelį ir naujovišką CB-6000 žiedo dizainą. Jūsų didesnė pakuotė bus namuose patogiame ir saugiame CB-X įrenginyje.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CB-X CB-6000S Chastity Cage Black

    CB-X pristato juodo blizgesio apdailą visiems vyriškų tyrumo prietaisų modeliams, įskaitant CB-3000, CB-6000, CB-6000S ir The Curve. Įsigykite savo mėgstamą elgesį su šia nauja slapta išvaizda, kuri jūsų raktų turėtojui tikrai patiks.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Vice Plus Chrome

    Vice Chastity Device yra pirmasis ir vienintelis neišvengiamas skaistumo prietaisas pasaulyje, kuriam nereikia PA (princo Alberto) auskarų. Tai suteikia saugumo lygį, kurio anksčiau nebuvo kituose skaistumo įrenginiuose. Tekstūruotas dizainas ant vidinių anti-ištraukimų skirtukų yra raktas į teiginį, kad jis yra neišvengiamas. Kuo ilgiau įrenginys dėvimas, tuo saugesnis jis tampa. Po 2 dienų nuolatinio dėvėjimo jis tampa neišvengiamas!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hünkyjunk Double Thruster Penetrator Tar Ice

    DOUBLE THRUSTER dirželiai ant jūsų varpos ir kamuoliukai su gaidžio stropo pagrindu – tai CLUCH, stora guminė hünkyjunk konstrukcija... prisitvirtina prie tavęs, be dirželių, be diržų – tai antrasis kotas, kurį nešioji. Guminis tvirtas Plus+SILICONE mišinys sukurtas taip, kad prisisegtų ir tvirtai sukabintų, ir jis išlieka vietoje.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Vice Plus Black

    Vice Chastity Device yra pirmasis ir neišvengiamas grožio prietaisas pasaulyje, kuriam nereikia PA (princo Alberto) auskarų. Tai suteikia saugumo užtikrinimo, kurio dar nebuvo kituose skaistybės įrenginiuose. Tekstūruotas dizainas ant vidinių anti-ištraukimų skirtukų yra raktas į teiginį, kad jis yra neišvengiamas. Kuo ilgiau įrenginys dėvimas, tuo saugesnis jis tampa. Po 2 dienų nuolatinio dėvėjimo jis tampa neišvengiamas!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dame Products Arc G-Spot Vibrator Ice

    „Ar turi stiprų variklį, glotnią lemputę su klitoriu skatinančia briauna ir lengvai pasiekiama išlenkta rankena, padedanti tyrinėti ir atrasti tobulą vietą.

    129 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo OhMiBod Fuse Pink

    Užmegzkite ryšį ir sinchronizuokite savo pojūčius! Dvipusis masažuoklis „Fuse“ turi „Bluetooth“ ryšį ir dvipusį ryšį, todėl jūs ir jūsų partneris galite dalytis savo malonumais iš bet kokio atstumo. Integruota jutiklių technologija leidžia valdyti prijungtus įrenginius abiem kryptimis, kad bet kuris iš jūsų galėtų valdyti veiksmą. Šviečianti LED lemputė suteikia vaizdinį grįžtamąjį ryšį.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96114 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.