×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai 3 - 3,9 cm vibruojantis juodas

Elementai 65 į 96222 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LELO Soraya 2 Black

    Jei esate toks žmogus, kuris mano, kad du orgazmai yra geresni už vieną, jums tikrai patinka. Soraya™ 2 yra prabangiausias pasaulyje triušio vibratorius, siūlantis optimizuotas dvigubą stimuliaciją tiek klitorio, tiek G taško orgazmui pasiekti visiškai naujame lygyje. Prabangaus dizaino ir neabejotinos formos Soraya™ 2 yra puikus jėgos ir tikslumo derinys.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Šis P-Strap Milker yra prostatos kištukas, kuris daro viską – sukurtas sustiprinti erekciją su prigludusiu gaidžiu ir rutuliniu dirželiu, sužadinti jūsų bėdą intensyvia vibracija ir melžti prostatą vingiuotu masažuojančiu karoliuku!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Trinity Vibes Silicone Vibrating Girth Enhancer with Remote Control Black

    Šis švelnus, aukščiausios kokybės silikoninis žaislas, kuriame nėra ftalatų, suteiks jums intensyvios vibracijos ir padidins jūsų kotą! Naudodami nuotolinio valdymo pultą keiskite nustatymus ir pasirinkite iš 2 greičių ir 8 skanių vibracijų modelių.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator

    Iš naujo atraskite stulbinančius Anastasijos ir Kristiano Grėjaus nuotykius su „Fifty Shades of Grey“ oficialia malonumų kolekcija. Remiantis literatūros reiškiniu, kuris supažindino poras visame pasaulyje su BDSM, pardavėjo daugiau nei 50 milijonų kopijų visame pasaulyje ir sukūrė tris labai sėkmingus filmus. 2012 m.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Elegance Heating Rabbit Vibrator Opulent Black

    Elegantiškame G-Spot vibratoriuje yra du F1 varikliai su turbokompresoriumi, kurie pasižymi rimtu smūgiu. Vienas yra antgalyje, o kitas - kaip pratęsimas, kad būtų stimuliuojamas klitorio pirštų riesimas. Šie naujos kartos F1 varikliai vibruoja stulbinančiais 7 200 ir 14 000 aps./min.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel P-Spot Vibrator Black

    Intensyviam užpakalinių durų malonumui!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Vibrating Crystal Probe Black

    Power Gem® Vibrating Crystal Probe yra akinantis, lankstus silikoninis zondas, sukurtas tam, kad palengvintų jaudinantį analinį malonumą. Lankstus, ergonomiškas dizainas ir galingi vibraciniai varikliai leidžia šiam zondui lankstytis kartu su jūsų judesiais, tuo pačiu skleidžiant intensyvias vibracijas. Patirkite asmeninį malonumą, kol aptakus zondas pulsuoja 10 gyvybingų vibracijų, aistringo pulsavimo ir erotinio paūmėjimo. Valdykite įvairias orgazmo galimybes lengvai paliečiamu brangakmenio mygtuku.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Bullet Mini Vibrator with 10 Powerfull Vibration Modes Black

    Jokio kurčiųjų rankų jausmo: žinai, kad daugelis kulkų vibratorių sukeliančių rankų tirpalo ir net negali jų patogiai laikyti. Mes tikime, kad reikia išlaikyti išradingą vidinę struktūrą, kad galingas variklis būtų ant galvos, o ne viduryje, sumažinant galo vibraciją.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    Spotty RC padeda patirti nepaprastus orgazmus. Spotty RC 360 laipsnių besisukanti galva masažuoja jūsų prostatą ir palepina tarpvietę jaudinančiomis vibracijomis. Abi funkcijas galima valdyti atskirai stilingu ir patogiu nuotolinio valdymo pultu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Dream Toys Prestige Natasha Black

    Natasha vibratorius iš Dream Toys Prestige kolekcijos yra juodas vibratorius su stilingu brangakmenio formos mygtuku ir gana didele, lanksčia galvute. Siaura dalis viduryje yra šiek tiek lanksti. Galingas variklis siūlo 7 vibracijos modelius ir 3 greičius.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Šiame aukščiausios kokybės prostatos masažuoklyje panaudota naujoviška technologija ir aukštos kokybės medžiagos, kad suteiktų jums tokią palaimą, kurios troškote užpakalinėse duryse. Patirkite galingą vibraciją išangėje ir tarpvietėje su 3 greičiais ir 4 funkcijomis.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Deep Expand Inflatable Anal Plug

    Dorcel – Deep Expand, pripučiamas analinis kištukas

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Revo Slim

    Nexus revo slim yra besisukantis prostatos ir tarpvietės masažuoklis, puikiai tinkantis pradedantiesiems masažuoti prostatą arba tiems, kurie nori kažko šiek tiek mažesnio. Naudodamas tą pačią technologiją, kaip ir visame pasaulyje žinomas revo asortimentas, „revo slim“ suteiks intensyvią, tikslinę prostatos ir tarpvietės stimuliaciją. „Slim“ turi papildomas daugiakrypčio veleno sukimosi parinktis ir yra atsparus vandeniui, kad būtų lengviau valyti.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Prostate Massager

    Leiskite šiam stimuliatoriui suktis jūsų išangėje, žaiskite su prostata ir parodykite dangų, vadinamą orgazmu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Secret Delight Remote Control Vibrating Egg Black

    SECRET DELIGHT, tai nuotolinio valdymo pultelis vibruojantis kiaušinis. Jo valdymo balsu funkcija, idealiai tinka dviems žaidėjams. Tas, kuris turi nuotolinio valdymo pultą, nustato taisykles. Diskretiškas ir praktiškas kiaušinis turi 2 virveles, kad būtų lengva išimti.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Easytoys Silicone Prostate Vibrator

    Šis juodas analinis vibratorius iš EasyToys kolekcijos siūlo fantastišką prostatos stimuliavimą.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love Twinny Bud Vibrating Plug Black

    Twinny Bud yra analinis kištukas, kuris suteikia jums pojūčių kaip niekada anksčiau. Analinis kištukas turi du perlus su 10 vibracijų ir gali būti įkraunamas naudojant USB laidą. 2 kamuoliukai puikiai tinka dvigubai analinei stimuliacijai, ergonomiškas dizainas užtikrina idealų analinį įkišimą, o Twinny Bud yra ypač minkštas dėl skysto silikono.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Je Joue Nuo Black

    „Nuo“ siūlo du variklius, skirtus dvigubai stimuliacijai – vieną vidinį ir vieną dažnai pamirštamai tarpvietės sričiai. Ponios, taip (ir ponai!), jums bus malonu išgirsti, kad žaislas yra unisex.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    Praktiško magneto dėka Little Secret galima patogiai užsisegti kelnaitėse, diskretiškai stimuliuojant klitorį galingomis vibracijomis. Silikoninį žaislą galima valdyti naudojant programėlę, taip pat su pridedamu nuotolinio valdymo pultu.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Vector+ Charcoal Black

    Sukurtas stimuliuoti prostatą ir tarpvietę vienu metu, Vector yra analinis triušio vibratorius, skirtas intensyviai dvigubai stimuliacijai.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Iš naujo atraskite stulbinančius Anastasijos ir Kristiano Grėjaus nuotykius su „Fifty Shades of Grey“ oficialia malonumų kolekcija. Remiantis literatūros reiškiniu, kuris supažindino poras visame pasaulyje su BDSM, pardavėjo daugiau nei 50 milijonų kopijų visame pasaulyje ir sukūrė tris labai sėkmingus filmus. 2012 m.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bfilled Classic Unleashed Black

    Atidarykite naujas duris su Bfilled Classic Unleashed belaidžiu nuotoliniu masažo kištuku. Kruopščiai suprojektuotas su smailėjančiu antgaliu, kuris idealiai tinka pradedantiesiems, ir nepastebiu pagrindu.

    49,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Bendz Bendable Vibrator Anal Probe Edition Black

    Tikrai universalus! Šis žaislas turi dvigubo tankio, raibuliuotą, lankstantį, vibruojantį kotą. Galima naudoti į makštį arba analiniu būdu, į vidų arba išoriškai. Rankena palengvina valdymą tiek vienam, tiek su partneriu. Galima rinktis iš 6 vibracijos nustatymų.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Penis sleeve with Ball Strap Black

    Šis erekciją gerinantis narvas suteikia jūsų gaidžiui jaudinančios stimuliacijos ir tekstūros. Tiesiog užmeskite jį ant erekcijos penio ir leiskite partneriui mėgautis patobulintais pojūčiais, nes šilkinis silikonas juos stimuliuoja iš vidaus. Lengva naudoti kaip prezervatyvą, tačiau neįtikėtinai efektyvus.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Duke Black

    Seras DUKE'as: Kunigaikščio klasės P-taško stimuliavimo įvykdymas.

    76,90 €

    62,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bcharmed Basic Wave Black

    Padidinkite savo mėgstamą turtą... Minkštas, lankstus „Bcharmed Basic Wave“ žiedas buvo sukurtas taip, kad puikiai tiktų vyrams, o kūnui saugus silikonas viliojančiai slysta ant jautriausios vietos. Šis vandeniui atsparus malonumų namas turi stimuliuojančius keterus, kad kutentų jūsų mielą vietą, o 5 funkcijų variklis valdys jūsų masažą.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anal Fantasy Hyper Pulse P-Spot Massager Black

    Ergonomiškos formos analinis vibratorius Hyper-Pulse P-Spot Massager iš Anal Fantasy Elite Collection yra puikus, nes lengvai suranda, pasiekia ir intensyviai stimuliuoja prostatą. Ant galo yra minkšta silikoninė membrana, kuri tiesiogiai patenka į P tašką, kad galėtų jį masažuoti papildomais pulsuojančiais impulsais.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • b-Vibe Rimming Petite Black

    Maža mūsų geriausiai parduodamo apvado kaiščio versija, kurioje yra besisukančių karoliukų, kad būtų galima pajusti apvado jausmą, ir galiukų vibraciją, kad sukeltų orgazmą. Šis kompaktiškas, saugus kūnui, besiūlis silikoninis kištukas yra stipriai įkraunamas, kad stimuliuotų visas reikiamas vietas. Naudokite su belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu arba be jo, kuris ne tik palengvina naudojimą, bet ir leidžia žaisti su įvairiomis poromis.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Revo Air Remote Control Rotating Prostate Massager with Suction

    Tikslinė prostatos stimuliacija: dviejų greičių dviejų sukimosi velenas yra varomas didelio sukimo momento varikliu, kad būtų atliktas kruopštus prostatos masažas. Dvigubi pojūčiai: Dirbdamas kartu su besisukančiu velenu, tarpvietės stimuliatorius naudoja oro įsiurbimo technologiją, kad suteiktų intensyvius pojūčius. Universali vartotojo patirtis: sukurta taip, kad atitiktų IPX7 hidroizoliacijos standartus, vartotojas gali mėgautis Revo.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Eclipse Thrusting Probe Black

    Eclipse™ Thrusting Rotator Probe yra palaimingiems pradedantiesiems ar erotikos ekspertams skirtas bilietas į neklaužadų analinio malonumo stebuklų šalį. 12 funkcijų zondas sujungia galingą vibraciją ir intensyvią stimuliaciją su jaudinančiais sukimosi, stūmimo veiksmais ir dviem galingais varikliais.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Power Screw 10X Spiral Silicone Vibrator

    AG339 Master Series Power Screw 10X spiralinis silikoninis vibratorius STD Prisukite patys arba prisukite savo partnerį naudodami šį galingą gręžimo dildo! Pasimėgaukite unikalia veržlia tekstūra išilgai šio vibruojančio dongo koto. Su 3 greičiais ir 7 funkcijomis šis žaislas yra universalus bet kuriam vartotojui ir bet kokiai nuotaikai. Nepaisant bauginančio modelio, šis sekso žaislas turi lankstų antgalį ir minkštą smailėjimą, kad būtų švelnus įėjimas ir naudojimo metu jis susilenktų su kūnu. Gręžkite save vėl ir vėl – šis žaislas yra įkraunamas per USB ir IPX6 atsparus vandeniui, kad galėtumėte naudoti duše ar vonioje.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator Black

    12 vibravimo funkcijų, 3 glostymo greičiai, 2 galingi varikliai – visa tai sudaro vieną dangiškai laimingą triušį®. Šis zuikis, sukurtas su suformuotu antgaliu, kuris švelniai perbraukia jūsų G tašką, trokšta patirti orgazminę ekstazę.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96222 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.