×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai violetinė 3 - 3,9 cm

Elementai 193 į 224251 viso

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • ToyJoy Diamond Booty Jewel Medium Purple

    „Diamond Booty Jewel“ yra kokybiškas užpakalinis kištukas su dirbtinio brangakmenio akcentu apačioje, todėl jūsų užpakalinės durys spindi iš malonumo!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Dillio Platinum Secret Explorer 6" Platinum Silicone Dildo Purple

    Dillio® Platinum kolekcija yra pagaminta iš platina sukietinto silikono, kad būtų užtikrintas AUKŠČIAUSIO grynumo laipsnis. Šis itin švarus silikonas tvirtumu, ilgaamžiškumu, lankstumu ir nereaguoja su kūno skysčiais ir oda. Dėl daugybės išskirtinių savybių tai pasirenkama medicinos prietaisų medžiaga.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations Silicone Classic G-Vibe Purple

    Labai lankstus vibratorius su minkštu paviršiumi, iš silikono ir ABS. 7 galingi vibracijos lygiai, atsparūs vandeniui. apytiksliai 17 cm ilgio, Ø apytiksl. 3,7 cm. Reikalingos 2 AA baterijos (į komplektą neįeina).

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Good Vibes Only Gili G-Spot Vibrator Purple

    Gili G-Spot vibratorius reiškia garantuotą malonumą. Dėl tikroviško dizaino ir 10 vibracijos nustatymų šis vibratorius yra nepakeičiamas jūsų naktiniame spintelėje. Gili vibratorius yra šilko švelnumo ir atsparus vandeniui. Todėl vibratorių galima naudoti duše arba vonioje. Vibratoriaus apačioje yra spalvotos LED lemputės, kurios keičia spalvą kaskart pakeitus vibracijos nustatymus.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Rabbit Vibrator Grand Purple

    Stimuliuoja vidines ir išorines malonumo vietas!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Javida Sucking Vibrator Purple

    Geriau nei oralinis seksas!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nalone Jane Double Vibrator Purple

    Nalone Jane yra specialus vibratorius, kurį galima naudoti iš abiejų pusių. Plati, apvali galvutė idealiai tinka išorinei stimuliacijai ir masažams, o kita pusė gali būti naudojama vidinei stimuliacijai.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Nea 3 Personal Massager Pitch Black

    Pajuskite didesnį orgazmo vaizdą su mažo dydžio moterišku masažuokliu NEA™ 3. Šis mažas žvėrelis, žinant, kad išskirtinio gėlių dizaino, dabar turi dar platesnį malonų nustatymų spektrą, įvairaus intensyvumo ir vibracijos modelių. Tai puikiai tinka žaidimams pavieniui arba poroms ir idealus atspirties taškas jūsų seksualinės gerovės eksperimentų kelionei.

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Dinky Mini Vibrator Jody F. Purple

    Šis mini vibratorius iš „Dinky“ etiketės vadinamas Jody F.. Jame yra stimuliuojančių briaunų, kurios tinka įvairiems darbams įvairiose erogeninėse zonose.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LateToBed Benty Vibe Silicone Purple

    Savo kolekcijoje turite turėti Benty, vibratorių.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • RealRock Double Dong 17" 42cm Purple

    Pasiruošę CRYSTAL CLEAR orgazmui? Pasiekite būtent kulminaciją stilingai su šiais gražios formos, aiškiais dongais. Šis dvigubas dongas gali matyti pro jus ir tiksliai žinos, kaip jums tai patinka. Šis dildo tinka analiniam ir vaginaliniam naudojimui!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Wellness Kegel Training Kit Purple

    „Wellness Kegel Training Kit“ suteikia visiškai pritaikytą stiprinimo rutiną. Šį pilną rinkinį sudaro šeši rutuliai, palaipsniui sveriami poromis nuo 0,6 uncijos iki 1,8 uncijos. Satininiai glotnūs silikoniniai rutuliai gali būti naudojami atskirai arba poromis, iš viso galimi devyni svorio deriniai.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Couture Rabbit Ablaze Purple

    Lankstus triušio vibratorius Ablaze iš Vibe Couture turi energingą stūmimo funkciją G taško ašyje ir jaudinančią vibraciją klitorio stimuliatoriuje. Jis taip pat turi šildymo funkciją iki maks. 55°C – tikroviškas ir malonus jausmas. 3 varikliai turi 3 greičius ir 7 vibracijos režimus. Viską galima lengvai valdyti mygtuku ant žaislo – kartu arba atskirai.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Velvet Purple

    Besas tapo dar geresnis! Su papildomu analinių karoliukų tvirtinimu ir šildymo funkcija perkelkite jausmingą savęs priežiūrą į kitą lygį. Bess 2 yra su keliais galvos priedais, kad galėtumėte pritaikyti malonumą, nesvarbu, ar ieškote tikslios stimuliacijos, g-taško taikymo, ar bet kur viduje.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Turquoise Green

    Besas tapo dar geresnis! Su papildomu analinių karoliukų tvirtinimu ir šildymo funkcija perkelkite jausmingą priežiūrą į kitą lygį. Bess 2 yra su keliais galvos priedai, kad pritaikyti malonumą, nesvarbu, ar ieškote tikslios stimuliacijos, g-taško taikymo, ar bet kur viduje.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Wellness G Ball Vibrator Purple

    „Wellness G Ball Vibrator“ suteikia vibraciją ir viliojantį riedėjimo judesį! Jo kreivinio judesio technologija sukuria judėjimą pirmyn ir atgal, masažuojantį G tašką. Su 5 galingais vibracijos greičiais ir 5 vibracijos modeliais rasite visą reikalingą galią. Pagamintas iš kūno saugaus platina sukietinto silikono, Wellness G Ball yra atsparus vandeniui, lengvai valomas ir įkraunamas magnetiniu USB.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hünkyjunk Double Thruster Penetrator Plum Ice

    DOUBLE THRUSTER dirželiai ant jūsų varpos ir kamuoliukai su gaidžio stropo pagrindu – tai CLUCH, stora guminė hünkyjunk konstrukcija... prisitvirtina prie tavęs, be dirželių, be diržų – tai antrasis kotas, kurį nešiojo. Guminis tvirtas Plus+SILICONE mišinys sukurtas taip, kad prisisegtų ir tvirtai sukabintų, ir jis labiausiai vietoje.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Javida Nodding Tip Vibrator with Bendable Clit Stimulation Purple

    „Javida“ vibratorius su linkčiojančiu galiuku su lenkiama kliūties stimuliacija intensyviai stimuliuoja makštį giliomis vibracijomis, o ypač G zoną su galingu linguojančiu galvutės galu. Tuo pačiu metu klitorį džiugina ir vibrostimuliatorius, kuris lanksčiai puikiai prisitaiko prie geidžiamos srities visomis kryptimis.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Strap U G-Swirl G-Spot Silicone Dildo Purple

    Šie saldūs purpurinės spalvos sūkuriai, šokantys su balta spalva, puikiai papildys jūsų seksualią žaislų dėžutę! Kosminė purpurinė spalva susimaišo su pieno baltumo pagrindu, suteikia šiam unikalaus dizaino dildo gražią ir išsiskiriančią išvaizdą!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Radiant Soft Silicone Glow in the Dark Dildo Medium Purple

    Tamsu šviečianti dildė iš Toys etiketės Radiant, pagaminta iš minkšto ir pusiau permatomo silikono su stipriu siurbtuku, skirta naudoti laisvų rankų įrangą.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Good Vibes Only Fane Rabbit Vibrator Purple

    Fane triušio vibratorius reiškia garantuotą malonumą. Dėl ergonomiško dizaino jis ne tik stimuliuoja makštį, bet ir G tašką bei klitorį. Vibratorius Fane yra šilko švelnumo ir atsparus vandeniui. Todėl vibratorius gali būti naudojamas duše ir vonioje. Vibratoriaus apačioje yra spalvotos LED lemputės, kurios keičia spalvą kaskart pakeitus vibracijos nustatymą. Yra 10 vibracijos nustatymų.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Crystal Rose Purple

    Stiklinis kištukas su rožinės formos pagrindu. Crystal Glass yra 100% higieniškai aukščiausios kokybės borosilikatinis stiklas. Atkaitintas dėl saugumo ir tinka su visais tepalais.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Insatiable G Inflatable G-Flutter Purple

    Insatiable G™ pripučiamas G-Flutter yra iš CalExotics Insatiable G™ produktų linijos, tačiau su ypatinga funkcija, kuri tikrai patiks jūsų pomėgiams. Galingas tickler yra daugialypis, kad užtikrintų visišką aprėptį, net ir tomis akimirkomis, kai esate apimtas ekstazės.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love Per'Fit Kit Kegel Balls Set Purple

    Šiame treniruočių rinkinyje yra trys skirtingo svorio, skersmens ir ilgio kegelio kamuoliukai, skirti ugdyti raumenis savo tempu. Kėgelio kamuoliuko pratimai padeda sustiprinti moters dubens dugno raumenis, gerina makšties sveikatą, duoda seksualinės naudos ir pasitenkinimo. Kiekviename Kegelio rutulyje yra silikoninė virvelė, kurią naudojant galima lengvai išimti kamuoliuką. Pradėkite nešiodami kamuolį su mažiausiu svoriu ir dažnai mankštinkitės. Lėtai didinkite pratimų trukmę ir po kurio laiko pakeiskite į sunkesnį kamuolį.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Gaia 2.0 Purple

    Naujas Gaia 2.0 modelis. Dvigubos stimuliacijos sekso žaislas, G taškas ir klitoris, pilnai masažuoja visą makšties sritį, kad galėtumėte mėgautis, suteikdami intensyvius pojūčius.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Newman Purple

    Ar tavo vakarai vieniši? Sustabdykite ir įsigykite Newman – nuostabų vibratorių, kuris kutena tiek makšties viduje, tiek išorėje! Dėl 30 vibravimo funkcijų jis suteiks jums tikrai intensyvų malonumą. Jis turi išradingą formą, leidžiančią patogiai pasiekti g tašką, tačiau tuo pat metu į pasirodymą iškelia ir jautrų klitorį. Taigi padarykite ką nors dėl savęs ir pakvieskite į savo miegamąjį įdomų draugą Newmaną!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Kegel Training Purple 3 pcs

    Įtempkite ir tonuokite dubens dugno raumenis tik per 5 minutes per dieną su CalExotics Kegel Training 3 dalių rinkiniu. Treniruokite savo dubens dugno raumenis, kurių jie trokšta, su 3 palaipsniui sveriančiais treniruokliais, kad švelniai padidintumėte pratimų intensyvumą ir seksualinį malonumą.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • strap-on-me Geisha Balls Dildo with Rotating Balls Purple M

    Tobulas elegantiško „Dildo“ kištuko blaivumo ir stimuliuojančių geišų kamuoliukų pojūčių derinys – visiškai naujiena „Dildo Geisha Balls“ sukelia bėdų drąsioje hibridų šeimoje – visi jie yra ryškūs ir nuoširdūs!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Treasure Bastian Rabbit Up & Down, Rotator & Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible

    TREASURE BASTIAN Rabbit UPDOWN, Pasiekti visišką malonumo pilnatvę įmanoma, nors tai priklauso nuo mūsų tikslo ir laiko. Nors TREASURE turime universalių žaislų beveik visoms kūno dalims, kurias norite stimuliuoti, su BASTIAN RABBIT tai leidžia jums nesirinkti tik vieno, kad galėtumėte sutelkti dėmesį tiek viduje, tiek išorėje vienu metu!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Royals The Princess Butterfly Purple

    Vibratorius Princess Butterfly yra aukščiausios klasės, universalus Tarzan vibratorius su 2 galingais varikliais. Apvalioje galvutėje yra stimuliuojančių keterų, o atskiras drugelio stimuliatorius stimuliuos jūsų klitorį ir lytines lūpas. Princesės vibratorių galima valdyti tik vienu mygtuku, kuris leidžia sklandžiai pereiti per 3 skirtingus vibracijos nustatymus ir 7 modelius.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Red Violet & Silver

    „Getaway Plus 2“ turi sulankstomą kotą, kuris patogiai prisitaiko prie bet kokios žaidimo padėties. Jo lenktas ir suplotas galiukas tiksliai nukreipia jūsų G tašką, maksimaliai padidindamas jūsų malonumą stimuliuojant G tašką, prasiskverbdamas ir tyrinėdamas jūsų intymias zonas. Jis turi labai lygų paviršių, pagamintą iš ypač minkšto silikono. Getaway Plus 2 turi Nomi Tang firminį jutiklinį slankiklį, kuris valdo galingą vibraciją. Jis yra įkraunamas, veikia itin tyliai ir yra atsparus vandeniui iki 1 metro gylio.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Dinky Duo Vibrator Jimmy K. Purple

    Šis dvivietis vibratorius iš „Dinky“ etiketės vadinamas Jimmy K. Jis turi 2 variklius, kad perjungtų malonumą į aukštesnę pavarą.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 193 į 224251 viso

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.