×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai 3 - 3,9 cm masažas

Elementai 33 į 5151 viso

  1. 1
  2. 2
  • Pillow Talk Cheeky Luxurious Wand Massager with Swarovski Crystal Pink

    Cheeky be vargo įkūnija grožį, linksmumą ir jėgą prabangioje lazdoje, kurią norėsite neštis į lovą naktį iš vakaro. Kiekviena kruopščiai suprojektuota funkcija buvo sukurta tam, kad galėtumėte mėgautis. Rankena suteikia paminkštintą pagalvėlės tekstūrą, kuri užtikrina komfortą ir sukibimą, o viską valdote vienu mygtuku, kuris apakina Swarovski kristalais.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Spark Ignition PRV-02 Carbon Fiber

    Suteikite savo prostatai tyros jėgos su Spark Ignition PRV-02! Ignition PRV-02 yra universalus analinis žaislas, kurį galima naudoti trimis skirtingais būdais: vieną rankovę, vieną kulką arba rankovę ir kulką kartu. Naudodami 10 vibruojančių funkcijų, tikrai rasite tobulą pojūtį.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nalone Jane Double Vibrator Pink

    Nalone Jane yra specialus vibratorius, kurį galima naudoti iš abiejų pusių. Plati, apvali galvutė idealiai tinka išorinei stimuliacijai ir masažams, o kita pusė gali būti naudojama vidinei stimuliacijai. Abu galai turi savo variklį, kuris gali būti valdomas atskirai.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hueman Nebula Bulb Anal Douche

    Geras pasiruošimas kiekvieną seksualinę patirtį padaro malonesnę! Nebula Bulb iš Hueman kolekcijos leidžia greitai ir lengvai išvalyti išangę, kad galėtumėte mėgautis maloniu ir higienišku analiniu seksu. Išimkite lemputę iš antgalio ir užpildykite ją šiltu vandeniu. Pritvirtinkite lemputę prie antgalio ir įkiškite antgalį analiu būdu. Švelniai suspauskite lemputę, kol ji ištuštės, atsisėskite ant klozeto ir leiskite vandeniui ištekėti. Nepamirškite po kiekvieno naudojimo kruopščiai nuvalyti analinį dušą žaislų valikliu ir vandeniu.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Royal Gem Brilliant Rechargeable Silicone Bullet Pink

    Jums nereikia būti karališku, kad galėtumėte mėgautis šia elegantiška linija. Po juo glotniai medicininės klasės silikono išorė paslėpta neprilygstama kilmė. Apvalus BRILLIANT viršus puikiai tinka mažoms erogeninėms zonoms stimuliuoti. Magnetinis visiškai įkraunamas patentuotas naujos kartos F-1 variklio dizainas tolygiai skleidžia protą pučiančias vibracijas visame žaislo paviršiuje. Neapsigyvenkite dėl bendro, rinkitės būti karališku.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Wand Black

    Šis juodas silikoninis Wand vibratorius yra kompaktiška klasikinės formos versija, kurią mėgsta visi. Jo galingas 10 funkcijų variklis yra tylus ir diskretiškas, o aukštos kokybės higieniškas silikonas yra visiškai saugus kūnui. USB įkraunamas naudojant pridedamą laidą.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Infinity Double Dildo Pink

    TOYJOY Designer Edition „Infinity Double Dildo“ – sinchronizuojami judesiai, kad pasiektumėte nesibaigiančius orgazmus. Šis aptakus dviejų galų dildo suteikia dvigubai daugiau intymių linksmybių ir intensyvaus pasitenkinimo! Be to, „Infinity“ turi unikalius sinchronizuotus judesius, leidžiančius vienu metu naudoti abu galus ir mėgautis visa apimančia patirtimi. Šis universalus, lankstus vibratorius turi glotnų ir lenktą siluetą su svogūniniu antgaliu abiejuose galuose. Kiekviename gale yra variklis, o tai reiškia dvigubai galingesnę vibraciją.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Optimale Vibrating P-Massager Remote Black

    Optimizuokite savo malonumą. Prostata, taip pat žinoma kaip vyrų g taškas (arba p taškas), yra pripildyta tūkstančių nervų galūnėlių, kad sustiprintų jūsų malonumą. „OptiMALE P-Curve“ masažuoklis pasižymi 7 unikaliais vibracijos raštais, kurie sklinda nuo p tašką džiuginančios vidinės lemputės iki išorinio tarpvietės stimuliatoriaus, suteikdami visą stimuliaciją, kurios jums reikia norint patirti galingiausią savo gyvenimo orgazmą.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • BeauMents Come2gether Purple

    Revoliucinis, novatoriškas ir patogus naudoti meilės žaislas su dviguba funkcija, skirtas naudoti poroms arba savęs stimuliavimui. Unikali Come2gether forma ir visapusiškos vibracijos sukuria precedento neturinčius pojūčius ir intensyvų abiejų partnerių susijaudinimą.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nalone Jane Double Vibrator Light Pink

    Nalone Jane yra specialus vibratorius, kurį galima naudoti iš abiejų pusių. Plati, apvali galvutė idealiai tinka išorinei stimuliacijai ir masažams, o kita pusė gali būti naudojama vidinei stimuliacijai.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Spark Ignition PRV-01 Carbon Fiber

    Uždegkite savo analinį malonumą su Spark Ignition. Uždegimas yra specialiai sukurtas maksimaliam prostatos stimuliavimui. Su aptakiu anglies pluošto raštu, kad atrodytų elegantiškai aukštųjų technologijų išvaizda. Pridedama kulka turi 10 skirtingų vibravimo funkcijų ir yra paprasta naudoti paspaudus vieną mygtuką.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Good Vibes Only Lici G-Spot Vibrator Purple

    Lici G-Spot vibratorius reiškia garantuotą malonumą. Dėl tikroviško ir lenkto dizaino bei 10 vibracijos nustatymų šis vibratorius yra nepakeičiamas jūsų naktiniame spintelėje. Lici vibratorius yra šilko švelnumo ir atsparus vandeniui. Todėl vibratorių galima naudoti duše arba vonioje. Vibratoriaus apačioje yra spalvotos LED lemputės, kurios keičia spalvą kaskart pakeitus vibracijos stebėjimą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Good Vibes Only Gili G-Spot Vibrator Purple

    Gili G-Spot vibratorius reiškia garantuotą malonumą. Dėl tikroviško dizaino ir 10 vibracijos nustatymų šis vibratorius yra nepakeičiamas jūsų naktiniame spintelėje. Gili vibratorius yra šilko švelnumo ir atsparus vandeniui. Todėl vibratorių galima naudoti duše arba vonioje. Vibratoriaus apačioje yra spalvotos LED lemputės, kurios keičia spalvą kaskart pakeitus vibracijos nustatymus.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Revo Twist Double Toy Anal & Prostate Massager Black

    Pasukite 4 žaidimo būdus! Nexus Revo Twist yra keičiamas besisukantis ir vibruojantis sekso žaislas, kurį galima naudoti 4 skirtingais būdais. Viename gale yra 6 greičių vibruojantis užpakalinis kištukas, o kitame - 2 greičių besisukantis velenas. Įdėkite bet kuriuo būdu, kad vienu metu stimuliuotumėte išangę ir tarpvietę.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nalone Jane Double Vibrator Purple

    Nalone Jane yra specialus vibratorius, kurį galima naudoti iš abiejų pusių. Plati, apvali galvutė idealiai tinka išorinei stimuliacijai ir masažams, o kita pusė gali būti naudojama vidinei stimuliacijai.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Good Vibes Only Fane Rabbit Vibrator Purple

    Fane triušio vibratorius reiškia garantuotą malonumą. Dėl ergonomiško dizaino jis ne tik stimuliuoja makštį, bet ir G tašką bei klitorį. Vibratorius Fane yra šilko švelnumo ir atsparus vandeniui. Todėl vibratorius gali būti naudojamas duše ir vonioje. Vibratoriaus apačioje yra spalvotos LED lemputės, kurios keičia spalvą kaskart pakeitus vibracijos nustatymą. Yra 10 vibracijos nustatymų.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Yiva Massager Black

    Mėgaukitės intymiomis akimirkomis su savimi arba su savo partneriu su šiuo kompaktišku lazdelės masažuokliu! Vibratorius puikiai tinka pradedantiesiems ir yra idealus žaislas išoriniam stimuliavimui. Jis turi 10 skirtingų vibracijos nustatymų, kurie stimuliuos visas jautrias vietas. Lazdelės vibratorius turi lanksčią galvutę ir galingą variklį. Dėl to žaislas tinka tiek kūno masažams, tiek intymių vietų stimuliavimui. Lazdelės masažuoklis yra įkraunamas ir lengvai valomas žaislų valikliu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Yiva Massager Pink

    Mėgaukitės intymiomis akimirkomis su savimi arba su savo partneriu su šiuo kompaktišku lazdelės masažuokliu! Vibratorius puikiai tinka pradedantiesiems ir yra idealus žaislas išoriniam stimuliavimui. Jis turi 10 skirtingų vibracijų nustatymų, kurie stimuliuoja visas jautrias vietas. Lazdelės vibratorius turi lanksčią galvutę ir galingą variklį. Dėl to žaislas tinka tiek kūno masažams, tiek intymių vietų stimuliavimui. Lazdelės masažuoklis yra įkraunamas ir lengvai valomas žaislų pasirinkimas.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rosy Gold Nouveau Mini Massager

    Jei lazdelės masažuoklis jums per didelis ir intensyvus, šis mini masažuoklis yra puikus pasirinkimas. Dėl kompaktiško dydžio šis žaislas idealiai tinka pasiimti su savimi, kur tik norite. Daugiafunkcis masažuoklis turi nuostabią minkštą galvutę ir galingą vibraciją, yra įkraunamas USB laidu.

    76,90 €

    37,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

Elementai 33 į 5151 viso

  1. 1
  2. 2
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.