×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai prabanga 3 - 3,9 cm

Elementai 97 į 128173 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug S/M Aquamarine

    Blizgėkite ir spindėkite, kai patiriate vidinį galingo vibruojančio variklio malonumą su 6 vibracijos lygiais ir 15 vibracijos modelių, nuo švelnių pulsacijų iki gilių ir galingų. Kompaktiškas, saugus kūnui, besiūlis, silikoninis su USB įkraunama baterija veikia iki 1,5 valandos iš eilės.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pillow Talk Frisky Pleasure Balls Set Pink

    Meilės kamuoliukų rinkinys, kurį sudaro 1 vienetinis kamuoliukas ir 1 duetas. Jie yra elipsės formos ir sutraukiama juostele su Swarovski® kristalu. Meilės kamuoliukai puikiai tinka dubens dugno mankštai: viduje besisukantys kamuoliukų svareliai su kiekvienu judesiu sukelia vibracijas, kurios sustiprina raumenų susitraukimus. Jie taip pat traukia akį savo elegantišku dizainu ir madingu dygsniuotu raštu. Su šilkiniu Soft Touch paviršiumi.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush B Yours 16 Inch Double Dildo Beige

    Padvigubinkite savo malonumą su mūsų 16 colių dvigubu dildo. Šis dvigubas dildo puikiai tinka lesbiečių poroms, kurios abi mėgsta įsiskverbti. Jei bendras ilgis yra 16 colių, kiekvienam iš jūsų lieka 8 coliai.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Icicles No. 66

    Karštas ar šaltas malonumas!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • L'amourose Mya Beads Pro

    Elipsės formos, mikrovibracinio dizaino ir jautrios, lengvai valomos išorės MYA karoliukai yra stiprus praktiškumo ir malonumo derinys.

    76,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Belou Be Satisfied Remote Controlled Vibrating Stimulator Black

    Ši nepaprastai graži vibro kulka suteikia dvigubai daugiau stimuliacijos – ji ne tik džiugins jus makštyje, bet ir gali džiuginti jūsų klitorį stimuliuojančia ranka. Galite rinktis iš 4 vibracijos režimų 4 greičiais.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Moxie Satin Black

    We-Vibe™ Moxie sukurtas po drabužiais, naudojant laisvų rankų įrangą, tyliai šnabždėdamas.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Green

    „Bayek“ yra „ZALO Legend“ serijos dalis ir sukurta siekiant pagerinti porų seksualinę patirtį. Elegantiškas, minkštas silikonas padengia ergonomišką formą, kuri patogiai telpa tarp dviejų korpusų, kad pagerintų prasiskverbimą iš vidaus ir išorės.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jopen Amour Silicone Remote Bullet

    Įsimylėkite „Amour Remote Bullet“ – universalų nuotolinį mini vibratorių su 16,5 colio nuotoliniu nuotoliu ir diskretišku korpusu. Šioje įspūdingoje vandeniui atsparioje kulkoje yra 7 vibracijos funkcijos su 5 greičiais kiekvienai funkcijai, užtikrinančios įvairius žaismingus pulsavimus.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Thunder Bullet XL Silver

    Klasikinis kulkų vibratorius ką tik buvo visiškai pakeistas! Šis itin didelis malonumo įrankis yra įkraunamas ir pasižymi 3 vidinės vibracijos greičiais, kuriais galima mėgautis išorėje ir viduje. Mėgaukitės glotniais pojūčiais, kai vibracijos sklandžiai slysta prie jautriausių jūsų vietų, pašėlusiai ūžia, kad įtikintų jus kulminacijos link.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Taboom Bondage in Luxury Silicone Ball Gag Red

    Paįvairinkite savo BDSM žaidimą. Stilingas TABOOM SILICONE BALL GAG gali būti dėvimas seksualinės vergijos ir BDSM vaidmenų metu. Dėvint TABOOM SILICONE BALL GAG gali padidėti naudotojo bejėgiškumo jausmas, fizinis susijaudinimas ir susilpnėti gebėjimas kalbėti. Visa tai gali sustiprinti bendrą seksualinį jaudulį. Pasiruoškite prabangiam vergijos potyriui su aukštos kokybės TABOOM SILICONE BALL GAG.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Vibes Charming Smile

    Kiekviena šypsena daro pasaulį šiek tiek geresnį, todėl šis mielas džiaugsmo nešėjas savo vardą vadina geros nuotaikos garbei visur. Kas iš tikrųjų nėra taip toli, kai kalbama apie jūsų ergonomišką kreivę: pasidavus jo žavesiui, jis suvilios jus savo lanksčiu „Silk Touch“ paviršiumi, maloniai išlenkta forma ir 12 kvapą gniaužiančių. intensyvios vibracijos programos.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Diogol Anni Round 30mm Red

    ANNI analiniai kištukai inkrustuoti Swarovski elementais. Tai aukštos kokybės, rankų darbo gaminiai. Šį kį traukiantis violetinis užpakalio kištuką gilų pasitenkinimą.

    53,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Pearl 3 Purple

    Technologiškai pažangiausias pasaulyje apdovanojimus pelnęs G taško vibratorius ką tik atnaujintas galios ir baterijos naudojimo laikas. Pearl3 yra technologiškai pažangus G taško vibratorius, įgalintas lietimui jautria technologija. Šiek tiek išlenkta forma puikiai tinka G taško stimuliavimui ir visų rūšių išoriniam malonumui. Trys „Pearl3“ iškilimai intensyviau stimuliuoja G tašką, kai yra įkišti į kūną.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Trysta Violet

    Tikslinis riedantis G taško vibratorius.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Chrystalino Follower Blue

    Unikali šio gražiai rankų darbo „Follower“ užpakalio kištuko forma sukurta žaisti analiniu būdu! Padėkite užpakalinį kištuką po drungno arba šalto vandens srove, o aukščiausios kokybės borosilikato medžiaga įkais arba atvės, kad būtų galima žaisti geriau. Šis gražus užpakalio kištukas yra nedūžtantis, neakytas, saugus kūnui ir teiks malonumą visam gyvenimui!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Icicles No. 43

    Šis išskirtinis, rankomis pūstas stiklo dildo puikiai tinka masažams. Dildo gali būti sušildomas arba atvėsinamas vandenyje ir galima patirti nepaprastai jaudinančių malonumo akimirkų. Stiklas yra visiškai besiūlis ir pats savo hipoalerginėmis savybėmis.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Dual Explorer Dual Stimulator Black

    „Dual Explorer“ turi 9 vibracijos režimus ir 9 stūmimo aukštyn ir žemyn nustatymus, kad stimuliuotų visas erogenines zonas. Stimuliatorius yra labai lankstus ir gali stimuliuoti makštį, klitorį, išangę, tarpvietę ir spenelius.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Icicles No. 26

    Elegantiški, aukščiausios klasės ir rankų darbo su nuostabiu dėmesiu detalėms sukurti prabangūs stiklo masažuokliai užgniaužs kvapą. Kiekvienas rankomis pūsta Icicle stiklinė lazdelė yra aptaki, unikali ir skirta sunkiam darbui.

    37,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Bess Vibrator Velvet Purple

    Bess patogiai telpa rankoje ir siūlo tiksliausią stimuliaciją dėl naujoviškos DirectPower technologijos. Jis sutelkia dėmesį į jautrius taškus su variklio apsisukimais iki 10 000 kartų per minutę, kad suteiktų tobulą orgazmo patirtį.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Lily 3 Personal Massager Polar Green

    Atraskite mūsų LILY 3 – legendinį mažą vibratorių, sukurtą specialiai LELO 20-mečiui. Idealiai tinka naudoti vienam arba su partneriu. Išskirtinai su 50 % nuolaida 2023 m.: prietaisas turi dešimt galingo malonumo nustatymų, kurie suteikia nepamirštamą, tačiau diskretišką orgazmo patirtį. Unikalus paviršius atrodo lygus ir minkštas, tačiau yra visiškai atsparus vandeniui, kad būtų galima nevaržomai atrakcionų atradimų kelionei.

    169 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • L'amourose Mya Beads Lite

    Elipsės formos, mikrovibracijos dizaino ir jautrios, lengvai valomos išorės MYA karoliukai yra stiprus praktiškumo ir malonumo derinys.

    76,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Blush Play with Me Candy Heart Do Me Purple

    Seksas turi būti smagus, todėl sukūrėme Naughty Candy Hearts. Šie mieli širdies formos užpakalio kištukai yra puiki dovana jūsų lengvabūdiškam meilužiui. Pagaminta iš minkšto ir lankstaus silikono su saugiu širdies formos pagrindu. Dėl glotnaus satino paviršiaus jie turi švelnų sviestinį prisilietimą, kuris tampa glotnus tepalu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Ombra Pink

    Vive yra naujas reiškinys prabangių suaugusiųjų malonumo prekių pasaulyje. Ombra atrodo prabangiai, todėl ji yra labai seksuali, o dinamiška forma leis jums pasiekti neįsivaizduojamas ekstazės aukštumas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Optimale Rechargeable Vibrating C-Ring

    Padidinkite savo seksualinį gyvenimą! „OptiMALE“ įkraunamas vibruojantis C žiedas turi 7 galingus nustatymus ir daugybę dizaino funkcijų, leidžiančių optimizuoti ir pagerinti jūsų žaidimą miegamajame.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Purple

    „Bayek“ yra „ZALO Legend“ serijos dalis ir sukurta siekiant pagerinti porų patirtį. Elegantiškas, minkštas silikonas padengia ergonomišką formą, kuri patogiai telpa tarp dviejų korpusų, kad pagerintų prasiskverbimą iš vidaus ir išorės.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Glass Worxx Rhinestone Scepter

    TOYJOY GLASS WORXX pagamintas Kalnų krištolinis skeptras yra unikalus dvipusis dildo su seksualiais išlinkimais. Dizaino viename gale yra tikroviškas antgalis, o kitame – tekstūruota ir raštuota dalis. Nesvarbu, ar norite sklandaus pasitenkinimo, ar trokštate stulbinančių meilės kalnagūbrių ir iškilimų: kalnų krištolinis skeptras savo nuostabiu rausvu siluetu siūlo malonumą „du viename“.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fun Toys Gjack 2 Tiffany Mint

    Nežiūrėk į mane, tik paliesk!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Flexi Rabbit Heating Rabbit Vibrator Black

    Dorcel Flexi Fabbit yra naujausias itin lankstus žaislas, kuris vienu metu stimuliuoja klitorį ir g tašką. Jo galingos vibracijos ir tekstūruotas paviršius suteiks vartotojui intensyvaus malonumo akimirkų.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Teal

    Per trumpą laiką, kol pasirodė „Pillow Talk“ kolekcija, ji tapo tarptautiniu bestseleriu! Ši produktų linija išreiškia grožį, linksmumą ir galią, o Sassy yra šių idealų viršūnė. Minkštas, lankstus korpusas padeda rasti kiekvieną savo norą, o didelis galas yra išlenktas, kad būtų užtikrintas optimalus G taško malonumas.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CB-X The Curve Chastity Cage Black

    Curve® Male Chastity Device yra skirtas didesniam vyrui. Curve® buvo naujai atnaujintas, įtraukiant didesnį klasikinio Curve modelio narvelį ir naujovišką CB-6000 žiedo dizainą. Jūsų didesnė pakuotė bus namuose patogiame ir saugiame CB-X įrenginyje.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jopen Amour Silicone Wand

    Įsimylėkite Amour Wand – nepriekaištingai lanksčią lazdelę su 35 vibracijos nustatymais ir tekstūruotu atlasiniu paviršiumi. Šioje įspūdingoje vandeniui atsparioje vibracijoje yra 7 vibracijos funkcijos su 5 greičiais kiekvienai funkcijai, užtikrinančios įvairius žaismingus pulsavimus.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128173 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.