×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai pradedantiesiems 15 - 19,9 cm

Elementai 65 į 8484 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Couples Vibe

    Švenčiant erotinių atradimų ir išsipildymo dešimtmetį, „Fifty Shades of Grey“ oficiali malonumo kolekcija kviečia pasinerti į „Fifty Shades“ patirtį.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Tenga Original Vacuum Cup Extra Gentle

    Smulkios detalės ir švelnūs įdubimai, sukurti minkštoje medžiagoje, suteikia išskirtinai švelnų įvyniojimo stimuliavimą. Tai kol kas maloniausia TENGA CUP serijos sensacija

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations Silicone Classic G-Vibe Purple

    Labai lankstus vibratorius su minkštu paviršiumi, iš silikono ir ABS. 7 galingi vibracijos lygiai, atsparūs vandeniui. apytiksliai 17 cm ilgio, Ø apytiksl. 3,7 cm. Reikalingos 2 AA baterijos (į komplektą neįeina).

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FeelzToys Glazzz Glass Dildo Dark Desire

    Feelztoys Glazzz siūlo puikų stiklinių dildo pasirinkimą. Visi „Glazzz“ dildo yra pagaminti iš hipoalerginio, nedūžtančio sunkaus stiklo, kuris yra tvirtas ir higieniškas bei užtikrina sklandų įsiskverbimą. Dildo struktūros suteikia nuostabią stimuliaciją su kiekvienu judesiu. Glazzz dildo prieš naudojimą galima atvėsinti arba pašildyti vandeniu, kad suteiktumėte papildomo pojūčio virpulį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bgood Classic Vibrator Purple

    Su mūsų modernia ir minimalia Bgood Classic visada viskas gerai. Tvirtas, vandeniui atsparus „Bgood Classic“ kiekvieną kartą pasiteisina su 5 žaviomis funkcijomis. Vieno mygtuko pataru galite valdyti, koks geras ar blogas nori būti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rithual Deva Pelvic Training Green

    Šie Kegelio karoliukai puikiai tinka asmeninei gerovei stiprindami dubens dugną. Skirtingi vibracijos režimai leidžia jums atlikti Kėgelio pratimų rutiną. Jie turi labai švelnių ir malonių prisilietimą. Aukštos kokybės silikonas yra visiškai saugus kūnui. Jus nustebins jo naudojimo privalumai.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • AfterDark Harthley Butt Plug with Tail 16 cm x 3.2 cm Black

    „Harthley“ yra gana paprastos formos analinis kištukas, idealus antgalis patogiam įkišimui, apvalus korpusas, suteikiantis papildomo malonumo, ir pagrindas, užtikrinantis geriausią jūsų analinių žaidimų saugumą. Tačiau šalia pagrindo rasite itin neklaužadą uodegą, kuri padidins malonumą ir linksmybes.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love Per'Fit Kit Kegel Balls Set Purple

    Šiame treniruočių rinkinyje yra trys skirtingo svorio, skersmens ir ilgio kegelio kamuoliukai, skirti ugdyti raumenis savo tempu. Kėgelio kamuoliuko pratimai padeda sustiprinti moters dubens dugno raumenis, gerina makšties sveikatą, duoda seksualinės naudos ir pasitenkinimo. Kiekviename Kegelio rutulyje yra silikoninė virvelė, kurią naudojant galima lengvai išimti kamuoliuką. Pradėkite nešiodami kamuolį su mažiausiu svoriu ir dažnai mankštinkitės. Lėtai didinkite pratimų trukmę ir po kurio laiko pakeiskite į sunkesnį kamuolį.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush The Collection Etherial Periwinkle

    Kolekcijos vibratorius Etherial Periwinkle

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson in a Bag Kegel Trainer Set Pink

    Atgaivinkite dubens dugną! Šis trijų svertų silikoninių kegelio rutulių rinkinys turi pritvirtintas rankenas, kad būtų lengva išimti. Idealiai tinka geresnei šlapimo pūslės kontrolei, greitesniam gimdymo atsigavimui ir silpnų dubens dugno raumenų gydymui.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Butterfly Kiss Rabbit Vibrator Pink

    Butterfly Kiss efektyviai stimuliuoja makštį ir klitorį su šokančio drugelio klitorio stimuliatoriumi. Kotas užtikrina intensyvų g taško masažą. Vibratorius turi du galingus variklius ir turi 30 įdomių vibracijos režimų.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Yiva Massager Black

    Mėgaukitės intymiomis akimirkomis su savimi arba su savo partneriu su šiuo kompaktišku lazdelės masažuokliu! Vibratorius puikiai tinka pradedantiesiems ir yra idealus žaislas išoriniam stimuliavimui. Jis turi 10 skirtingų vibracijos nustatymų, kurie stimuliuos visas jautrias vietas. Lazdelės vibratorius turi lanksčią galvutę ir galingą variklį. Dėl to žaislas tinka tiek kūno masažams, tiek intymių vietų stimuliavimui. Lazdelės masažuoklis yra įkraunamas ir lengvai valomas žaislų valikliu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Kirk Turquoise

    Mėgaukitės malonumu kelyje su šiuo neįtikėtinai diskretišku mažu vibruojančiu kiaušiniu. Ši kiaušinių kulka puikiai tiks taikliai stimuliuoti ir puikiai tinka preliudijai bei stimuliacijai dienos metu.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Yiva Massager Pink

    Mėgaukitės intymiomis akimirkomis su savimi arba su savo partneriu su šiuo kompaktišku lazdelės masažuokliu! Vibratorius puikiai tinka pradedantiesiems ir yra idealus žaislas išoriniam stimuliavimui. Jis turi 10 skirtingų vibracijų nustatymų, kurie stimuliuoja visas jautrias vietas. Lazdelės vibratorius turi lanksčią galvutę ir galingą variklį. Dėl to žaislas tinka tiek kūno masažams, tiek intymių vietų stimuliavimui. Lazdelės masažuoklis yra įkraunamas ir lengvai valomas žaislų pasirinkimas.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Blue

    Klasikinis ir stilingas Satisfyer Pro 2 debiutuoja mūsų patentuota Air-Pulse technologija, skirta sužadinti jūsų klitorį į gryną palaimą. Turėdamas tylų varinę ir minkštą galvutę, „Pro 2“ sukuria nuotaiką silikoną pasiekti jūsų troškimų viršūnę.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Elastic Game Light Green

    Mėgaukitės maksimaliu lankstumu su Satisfyer Elastic Game, pagamintu iš silikono: 2 variklių ir vidinės lankstinės vielos dėka universalaus prietaiso gali būti naudojamas kaip uždedamas vibratorius, penio žiedas ar partnerio vibratorius.

    61,90 €

    26,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

    Išpardavimas
  • California Exotics Tempt and Tease Sass Purple

    Tempt & Tease™ Sass yra dvipusis masažuoklis, kuris tiksliai žino, ko trokštate. Pajuskite šilumos kilimą su dviejų galų masažuokliu su dviem išskirtiniais galais, dviem galingais varikliais ir 7 nepriklausomai valdomomis vibracijos funkcijomis. Su universalia forma ir dviem galingais vibraciniais varikliais kiekviename gale greitai pasieksite naujas kulminacines aukštumas.

    119 €

    45,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Elastic Game Yellow

    Mėgaukitės maksimaliu lankstumu su Satisfyer Elastic Game, pagamintu iš silikono: 2 variklių ir vidinės lanksčios vielos dėka universalus prietaisas gali būti naudojamas kaip uždedamas vibratorius, penio žiedas ar partnerio vibratorius.

    61,90 €

    26,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

    Išpardavimas
  • Blush The Collection Celestial Pink

    Kolekcinis vibratorius Celestial Pink

    49,90 €

    17,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

    Išpardavimas
  • You2Toys Flashing Mini Vibe Purple

    Šis mažas, šviesus vibratorius telpa bet kurioje rankinėje!

    41,90 €

    24,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

Elementai 65 į 8484 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.