×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai 15 - 19,9 cm G taškas

Elementai 129 į 160182 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pretty Love Logan Bendable G-Spot Vibrator Pink

    „Logan“ puikiai tinka norint lengvai pasitenkinti G tašku. Vibratorius turi kelių greičių vibraciją, kurią lengva valdyti paspaudus vibratoriaus pagrindą. Virpesiai yra antgalyje, todėl galima intensyviai ir tikslingai stimuliuoti G tašką.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Icicles No. 19 Glass Vibrator

    Karštas ar šaltas malonumas!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dame Products Arc G-Spot Vibrator Ice

    „Ar turi stiprų variklį, glotnią lemputę su klitoriu skatinančia briauna ir lengvai pasiekiama išlenkta rankena, padedanti tyrinėti ir atrasti tobulą vietą.

    129 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Magnum Black

    MAGNUM yra dildo mėgėjams, mėgstantiems didesnius matmenis. 18 cm ilgio MAGNUM yra tikrai įspūdingas. Dėl šiek tiek išlenktos formos jis lengvai randa g tašką naudojant makštį ir stimuliuoja prostatą išangės metu.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo OhMiBod Fuse Pink

    Užmegzkite ryšį ir sinchronizuokite savo pojūčius! Dvipusis masažuoklis „Fuse“ turi „Bluetooth“ ryšį ir dvipusį ryšį, todėl jūs ir jūsų partneris galite dalytis savo malonumais iš bet kokio atstumo. Integruota jutiklių technologija leidžia valdyti prijungtus įrenginius abiem kryptimis, kad bet kuris iš jūsų galėtų valdyti veiksmą. Šviečianti LED lemputė suteikia vaizdinį grįžtamąjį ryšį.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Sparkling Bendable Vibrator Eliza Red

    Sparkling Eliza yra lankstomas atspalvis su liežuvio formos ir smailiu galu, kad būtų galima tiksliai stimuliuoti. Su 3 vibracijos greičiais ir 7 ritmais bei galimybe išlaikyti padėtį, į kurią yra pasilenkusi, Eliza kiekvieną kartą pasiūlys daugybę skirtingų stimuliacijų galimybių!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bwild Classic Wave Vibrator Black

    5 vibracijos raštai su lenktu kotu ir išskirtine ilgio Wave tekstūra padaro Bwild Classic Wave ryškų B Swish Classic linijosymą. Naujoviškas triušio masažuoklio posūkis – mūsų Bwild Classic Wave 6 colių dvigubas variklis suteikia šilumos.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Sparkling Sliding Bead Vibrator Cecilia Red

    Cecilia yra nuotaika su nuostabiu triuku savo rankovėje. Šiame vibratoriuje yra slankiojantis rutulys, kuris gali suktis aukštyn ir žemyn velenu 6 greičiais, taip pat 7 vibracijos ritmai, kurie taip pat gali veikti 5 skirtingais greičiais.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Hop Hop Bob eStim Vibrator Black

    Jo galingas variklis su 8 vibracinėmis programomis ir 5 e-stim programomis kartais lėtai atsimuša, o kartais greitai peršoka per šią kalvą ir tada kitą. Jis sukurtas taip, kad galėtumėte vienu metu mėgautis makšties ir klitorio stimuliacija. Jei jis atsitrenks į sieną, galite labai greitai jį vėl paleisti naudodami bet kokį magnetinį įkrovimo laidą.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Wellness G Ball Vibrator Purple

    „Wellness G Ball Vibrator“ suteikia vibraciją ir viliojantį riedėjimo judesį! Jo kreivinio judesio technologija sukuria judėjimą pirmyn ir atgal, masažuojantį G tašką. Su 5 galingais vibracijos greičiais ir 5 vibracijos modeliais rasite visą reikalingą galią. Pagamintas iš kūno saugaus platina sukietinto silikono, Wellness G Ball yra atsparus vandeniui, lengvai valomas ir įkraunamas magnetiniu USB.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Remote Controlled Strapless Strap-On 3 Motors Red

    Triguba vibratoriaus galia – vienas arba su partneriu!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Glas Realistic Ribbed Glass G-Spot Dildo with Balls

    Leiskitės į tekstūros kelionę žemyn ilgu 8 colių tikroviško briaunoto stiklo G taško dildo su kamuoliukais koteliu. Paruoškite savo fantaziją užpildymui su 6,5 colio įkišamu briaunuotu regamentu ir 5,25 perimetro ruožu aplink šį gražų, svogūnų pavidalo malonumo tašką. .

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Javida Nodding Tip Vibrator with Bendable Clit Stimulation Purple

    „Javida“ vibratorius su linkčiojančiu galiuku su lenkiama kliūties stimuliacija intensyviai stimuliuoja makštį giliomis vibracijomis, o ypač G zoną su galingu linguojančiu galvutės galu. Tuo pačiu metu klitorį džiugina ir vibrostimuliatorius, kuris lanksčiai puikiai prisitaiko prie geidžiamos srities visomis kryptimis.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Le Wand Gee Rose Gold

    Patirti G taško orgazmą dar niekada nebuvo taip paprasta! Susipažinkite su Le Wand Gee – į G tašką nukreiptu įkraunamu vibratoriumi, kuris pašalina visus spėliojimus ir sukels labai malonius pojūčius.

    299 €

    179 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jopen Pave Vivian Luxurious Silicone Adorned with Crystals

    Putojantis Pavé Vivian yra šilkinis lazdelės masažuoklis su akinančiomis krištolo puošmenomis, jausmingai išlenktu kotu ir 35 sensacingais vibracijos nustatymais, kad galėtumėte patirti nepakartojamą malonumą.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush B Yours Diamond Sparkle Clear

    Blush B Yours Diamond Sparkle yra nuostabus, tikroviškas dildo su tvirtu siurbtuko pagrindu, kuris priglunda prie bet kokio lygaus ir plokščio paviršiaus, tinkantis vienam darbui. Tai taip pat suderinama su pakinktais, kad galėtumėte linksmintis kartu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Icicles No. 60

    Karštas ar šaltas malonumas!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Jazzie Pink

    Mėgstate ilgo ir plono vibratoriaus išvaizdą? JAZZIE prideda tam tikrų išlenkimų prie šios klasikinės formos ir primena, kad elegantiškas siluetas ne veltui yra klasika.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tardenoche Staby Silicone Shaped Flexible Vibrator Black

    Staby yra stimuliatorius, turintis 8 galingas vibracijos funkcijas ir 2 pirmuosius intensyvumus.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Emerald Love Luxurious G-Spot Vibe

    Gražus G taško stimuliavimo dizainas!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Dinky Duo Vibrator Jimmy K. Purple

    Šis dvivietis vibratorius iš „Dinky“ etiketės vadinamas Jimmy K. Jis turi 2 variklius, kad perjungtų malonumą į aukštesnę pavarą.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NU Sensuelle Geminii XLR8 Vibe Turquoise

    Panašiai kaip zodiako ženklas, Geminii XLR8 turi dvigubą asmenybę. Viena vertus, Dvyniai yra švelnūs ir protingi, o dėl lenktos galvos ir kruopščiai suformuotų keterų jie yra būtini G taško ir klitorio stimuliavimui.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Butterfly Kiss Rabbit Vibrator Pink

    Butterfly Kiss efektyviai stimuliuoja makštį ir klitorį su šokančio drugelio klitorio stimuliatoriumi. Kotas užtikrina intensyvų g taško masažą. Vibratorius turi du galingus variklius ir turi 30 įdomių vibracijos režimų.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Steve 7 Inch Vibrating Dildo Beige

    Daktaras jus pamatys dabar! Šis Dr. Skin Vibrating Silicone Dildo turi novatorišką FlexiShaft™ technologiją, kuri išlaiko kotą stačią, tačiau lankstosi, kad atitiktų jūsų kūną, kad būtų optimaliai stimuliuojama. Vienu greičiausiai leidžia unikalų mano apšviestas nartuko valdymas per 10 apgalvotai sukurtų vibracijos režimų, 5 greičių ir 5 nuostabių galingų vibracijų.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ROMP Cello Vibrating Egg Light Teal

    ROMP Cello yra nuotoliniu būdu valdomas G taško vibratorius, sukurtas užtikrinti gerą vibraciją šiai jautriai erogeninei zonai. ROMP Cello padengtas silikonu, kuris suteikia malonumą, yra atsparus vandeniui, įkraunamas ir visada paruoštas gerai praleisti laiką.

    76,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jülie Lovetoys Mini Rabbit Vibrator Blue

    Ypatingai lankstus „Jülie“ mini triušio vibratorius, skirtas dvigubai stimuliacijai: lankstus kotas su išskirtine galvute intensyviai masažuoja makštį iki taško G, o klitoris tuo pat metu lepinamas dilgčiojančia vibracija.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • NS Novelties Luxe Skye Pink

    „Luxe rabbit Vibe Skye“ yra plonas, lankstus ir diskretiškai tylus. Pagaminta iš glotnaus platininio silikono, šis elegantiškas, galingas atmosferas padidina malonumą ir suteikia kvapą gniaužiančių jausmingų potyrių. Įkraunamas. Atsparus vandeniui.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Joupie Orange

    Elegantiškas dizainas ir aukščiausios kokybės „Made in Germany“ dera už prieinamą kainą. JOUPIE yra plonas ir kompaktiškas, baterijų valdomas mini vibratorius su paprastomis funkcijomis ir jaudinančiu vibracijos nustatymu, užprogramuotu taip, kad vėl ir vėl sujaudintų. Pagamintas iš medicininio silikono ir su galingu kokybišku varikliu, tai ploniausias FUN FACTORY vibratorius (2,5 cm skersmens). Jis stimuliuoja pavienius naudotojus ir poras savo švelniai išlenktu antgaliu, nesumažinant jūsų biudžeto!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Right on Ron Vibrator Rose

    Ronis visada yra vietoje – tai reiškia jūsų G tašką. Ron sukurtas intensyviai G taško stimuliacijai, su 8 programomis ir 5 skirtingais intensyvumo lygiais. Ronis netgi veda duše ir vonioje: jis visiškai atsparus vandeniui ir mielai palaikytų jums kompaniją. Jei Ronis atsitrenks į sieną, galite labai greitai jį vėl paleisti naudodami bet kokį magnetinį įkrovimo laidą.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cala Azul Martina Rabbit Vibrator

    Martina iš Cala Azul kolekcijos yra prabangus Rabbit vibratorius, specialiai sukurtas stimuliuoti G tašką ir klitorį vienu metu. Dėl kompaktiško dydžio ir itin minkšto silikono vibratorius puikiai valdomas. Lengvai perjunkite tarp 10 vibracijos nustatymų ir atraskite savo mėgstamiausius net vonioje, nes vibratorius yra visiškai atsparus vandeniui!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Yiva Massager Black

    Mėgaukitės intymiomis akimirkomis su savimi arba su savo partneriu su šiuo kompaktišku lazdelės masažuokliu! Vibratorius puikiai tinka pradedantiesiems ir yra idealus žaislas išoriniam stimuliavimui. Jis turi 10 skirtingų vibracijos nustatymų, kurie stimuliuos visas jautrias vietas. Lazdelės vibratorius turi lanksčią galvutę ir galingą variklį. Dėl to žaislas tinka tiek kūno masažams, tiek intymių vietų stimuliavimui. Lazdelės masažuoklis yra įkraunamas ir lengvai valomas žaislų valikliu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160182 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.