×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai dviguba stimuliacija 15 - 19,9 cm

Elementai 65 į 7474 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Doc Johnson in a Bag Rabbit Vibrator Black

    Ši kompaktiška triušio atmosfera pateks į visas reikiamas vietas. Jo galingas 10 funkcijų variklis yra tylus ir diskretiškas, o aukštos kokybės higieniškas silikonas yra visiškai saugus kūnui. USB įkraunamas naudojant pridedamą laidą.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nalone Magic Stick Pink

    „Magic Stick“ yra triušio vibratorius su dviem varikliais, kurie leis jums mėgautis, kol pasieksite kulminaciją. Puikiai tinka G taško stimuliavimui, nes Magic Stick turi pulsavimo funkciją kartu su vibracija. Patirkite intensyvius pojūčius su Magic Stick!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Le Wand XO Rose Gold

    Keliaukite euforijos bangomis ir pasiekite viso kūno orgazmus su Le Wand XO – unikaliu, dvigubu varikliu įkraunamu vibratoriumi, kuris tuo pačiu metu stimuliuoja vidinę ir išorinę stimuliaciją.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Hop Hop Bob Vibrator Fuchsia

    Mūsų Bobas yra vienas karštas zuikis: jo galingas variklis su 8 programomis ir 5 intensyvumu kartais lėtai šokinėja, o kartais greitai peršoka per šią kalvą ir po to. Jis sukurtas taip, kad galėtumėte vienu metu mėgautis makšties ir klitorio stimuliacija. Bobas nevengia vandens ir mielai prisijungs prie jūsų vonioje ar duše. Jei jis atsitrenks į sieną, galite labai greitai jį vėl paleisti naudodami bet kokį magnetinį įkrovimo laidą.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou Hydra Vibe with Pulsation and Clitoris Stimulating Tongue 3 Motors Turquoise

    Pasisveikinkite su „Hydra“ – vibratoriumi su 3 varikliais, kuris paliks jus be žado. Kaip jau minėjome, „Hydra“ turi 3 galingus variklius, kurie atlieka 3 galingas funkcijas. Vienas iš jų – mums visiems pažįstamas ir mylimas, vibracijos funkcija ir ne daugiau ir ne mažiau nei 7 režimai – nuo tylaus kutenimo iki malonumo žemės drebėjimo.

    91,90 €

    57,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

  • InToYou Shiva Vibe with Pulsation and Suction 3 Motors Red

    Pasisveikinkite su Šiva – vibratoriumi su 3 varikliais, kurie sujaudins jūsų mintis. Kaip jau minėjome, Šiva turi 3 galingus variklius, kurie atlieka 3 galingas funkcijas. Vienas iš jų – mums visiems pažįstamas ir mylimas, vibracijos funkcija ir ne daugiau ir ne mažiau nei 7 režimai – nuo tylaus kutenimo iki malonumo žemės drebėjimo.

    91,90 €

    57,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

  • Svakom Alice G-Spot Vibrator Pink

    Dvigubi varikliai ir dvigubi stimuliatoriai padvigubins jūsų malonumą kiekvieną kartą, kai Alisa bus jūsų rankose. Stilingai puošni, vandeniui atspari silikoninė Alice oda lengvai ir maloniai nuslys į jus.

    129 €

    95,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Elastic Game Light Green

    Mėgaukitės maksimaliu lankstumu su Satisfyer Elastic Game, pagamintu iš silikono: 2 variklių ir vidinės lankstinės vielos dėka universalaus prietaiso gali būti naudojamas kaip uždedamas vibratorius, penio žiedas ar partnerio vibratorius.

    61,90 €

    26,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Elastic Game Yellow

    Mėgaukitės maksimaliu lankstumu su Satisfyer Elastic Game, pagamintu iš silikono: 2 variklių ir vidinės lanksčios vielos dėka universalus prietaisas gali būti naudojamas kaip uždedamas vibratorius, penio žiedas ar partnerio vibratorius.

    61,90 €

    26,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

    Išpardavimas
  • Pretty Love Carol Pink

    Intensyvus malonumas ir didelė laimės dozė yra jūsų su šiuo triušio vibratoriumi. Didėjantis susijaudinimas su 30 vibracijos funkcijų, šis kotas nukreipia jus per kraštą, kad galėtumėte patirti orgazmą. Pagaminta iš aukščiausios kokybės iš medicininio silikono, šis USB įkraunamas įrenginys yra nuostabiai aptakus, su tvirtu triušiu, skirtu tiksliniams G taško masažams, suteikiant jums neprilygstamą dvigubą stimuliaciją jūsų G taškais ir klitoriui.

    57,90 €

    33,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

Elementai 65 į 7474 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.