×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai 15 - 19,9 cm juodas

Elementai 129 į 160221 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Heavy Hitters Premium Silicone Weighted Prostate Plug Medium

    Pasinerkite į savo užpakalines duris – šis lenktas patogus kištukas yra sukurtas taip, kad užpildytų jūsų užpakalį ir patrintų prostatą savo aksomine išore ir sunkiojo metalo svoriu! Šis aukščiausios kokybės užpakalinis kištukas yra ergonomiškos formos, kad užpildytų jūsų grobį dviem lemputėmis, kurių kiekviena turi vidinį metalinį svorį, kad galėtumėte suspausti tvirtą masę ir skaniai patraukti į apačią jūsų skylę.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anos RC Thrusting Massager with Vibration Black

    Vibro-but kištukas RC Thrusting Massager iš ANOS su galinga traukos funkcija. Intensyviai išangės stimuliacijai su minkštu, smailėjančiu antgaliu, kuris nuolat stimuliuoja prostatą savo pastūmomis. Nešiojant kamštį, vibracija gali būti jaučiama ir tarpvietėje.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    Silikoninis Satisfyer Curvy Trinity 2 siūlo maksimalų universalumą su 3 varikliais ir 2 atskirai valdomomis funkcijomis bei palepina klitorį ir G tašką vibracijomis ir slėgio bangomis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zizi Megamen Bite ZZ58BK Black

    Po labai vertinami žiedų asortimento sėkmės laukiami, Zizi dabar kreipiasi į kištukus, kurių nuolatinis ir pagrindinis tikslas yra užtikrinti maksimalų malonumą ir saugumą.

    53,90 €

    32,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Carina Black

    Patirkite malonumą iš sekso žaislo kaip niekas kitas su šiuo įkraunamu triušio vibratoriumi. Šis vibratorius stimuliuoja klitorį ir g tašką kartu su galinga vibravimo ir šildymo temperatūros funkcija, suteikdamas jums tikroviškus pojūčius.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • strap-on-me Soft Realistic Dildo Black L

    Makšties ar analiniam naudojimui šis dildo tinka bet kokiam naudojimui!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Hot Passion

    Mūsų Hot Passion analinis vibratorius su savo tūriniu kotu stimuliuoja prostatą stipriomis vibracijomis ir stimuliuojančia šilumos funkcija. Minkštas silikoninis paviršius patraukia jus švelniu prisilietimu ir natūraliu pojūčiu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Dark Drippers Fetish Drip Candles Set of 3 Black

    Įkaitinkite dalykus šiomis seksualiomis lašelinėmis žvakėmis! Unikali parafino vaško formulė idealiai tinka pojūčių žaidimui – be kvapų ir žemos lydymosi temperatūros (122 laipsniai Farenheito / 50 laipsnių Celsijaus), o numatomas degimo laikas yra 30 minučių.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Malesation Masturbator Horny Wings Black

    Išradingai ir sumaniai sukurtas masturbatorius su stimuliuojančiais grioveliais, stimuliuojančiais smaigaliais ir stimuliuojančiais sparnais, kad būtų galima intensyviai stimuliuoti varpą ir gaktą. Masturbatoriuje, kurį galima naudoti viena ranka, yra 2 galingi varikliai su 10 vibracijos funkcijų, kuriuos galima lengvai valdyti režimo mygtukais.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    Ar jums patinka tikri vaikinai? Tada mūsų Real Deal Neal jums turėtų patikti. Galingas variklis ir jaudinantis dizainas nudžiugins jus ir e-stim, ir vibracija. Galite mėgautis nusileidimu ir išsipurvinimu su Nealu – jis jus pradžiugins 8 vibravimo ir 5 e-stim programomis – arba netgi gali tapti jūsų nauju mėgstamiausiu treniruočių partneriu. Jei jis atsitrenks į sieną, galite labai greitai jį vėl paleisti naudodami bet kokį magnetinį įkrovimo laidą.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Deep Secret M Black

    Vibruokite kaip vienas ir dalinkitės itin giliais pojūčiais su Deep Secret. Tik įžūliam ši minkšta silikoninė vibruojanti analinė grandinėlė aprūpinta pulteliu, kurį partneris gali aktyvuoti iš atstumo iki 10 metrų... Privalomas daiktas tiems, kurie išdrįsta peržengti geismo ribas.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson American Bombshell Little Boy Gun Metal

    Little Boy kištukas turi savo šešis! Šis įspūdingas kištukas turi didelę, smailėjančią, kiaušinio formos galvutę, kurią lengva įkišti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • WAD Magical Orb Plug M

    Naujoji „Mister B“ dildų kolekcija vadinasi WAD Weapons of Ass Destruction. Šie visi juodi glotnūs dildo yra specialiai sukurti tam, kad suteiktų jums visą gyvenimą. Nuo kištukų, arklio dildo, tikroviškų dongų iki didžiulių asilo griovėjų WAD turi juos visus. Pagaminta Europoje iš aukštos kokybės PVC ir yra suderinama su vandens ir silikono pagrindo lubrikantais. Magical Orb Plug užkimš jūsų skylę kaip niekas kitas, jį lengva įkišti smailiu galu. Kam jo gyvenime nereikia šiek tiek magijos?

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alive Anal Douche L

    Analinis dušas puikiai tinka analiniam valymui ir yra geriausias sąjungininkas užsiimant analiniu seksu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Get Real Cock 7 Inch with Balls 18cm Black

    „Get Real“ yra sensacingas, gyvenimiškas dildo, sukurtas pasiekti visus jūsų intymius taškus. Dildo yra juodos spalvos ir sukurtas pagal realų dalyką: suteikia jums kuo tikroviškiausią patirtį! Dizainas pasižymi kruopščiai sukurtomis natūraliomis detalėmis, pavyzdžiui, iškiliomis pulsuojančiomis gyslomis išilgai minkšto prisilietimo veleno ir yra pagamintas iš PVC be ftalatų. Būkite sužavėti jo jaudinančio išvaizdos ir pojūčio. Atėjo laikas gauti tikrą TOYJOY!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson American Bombshell Fat Man Gun Metal

    Dešimties namelis! Gerasis Dokas pristato savo naują artilerijos liniją. Misijai paruoštas ir O žiedo diržas suderinamas!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • WAD Favor of the Emperor Plug XL

    Naujoji „Mister B“ dildų kolekcija vadinasi WAD Weapons of Ass Destruction. Šie visi juodi glotnūs dildo yra specialiai sukurti tam, kad suteiktų jums visą gyvenimą. Nuo kištukų, arklio dildo, tikroviškų dongų iki didžiulių asilo griovėjų WAD turi juos visus. Pagaminta Europoje iš aukštos kokybės PVC ir yra suderinama su vandens ir silikono pagrindo lubrikantais. Imperatoriaus kištuko palankumas taip vadinamas ne be priežasties. Tai puikus sosto prijungimas prie karaliaus. Lygus kiaušinio formos kištukas, skirtas nešioti ilgesnį laiką.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Hot Rod Heating rod

    Greitai pašildykite Mystim Masturbator iki visos darbinės temperatūros. Šiuo tikslu labai rekomenduojamas Hot Rod USB elektrinis šildytuvas.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tom of Finland P-Spot Vibe

    Melžkite prostatą vibruojančiu malonumo įrankiu, kuris pataiko į visas reikiamas vietas!

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • WAD Butt Buster Black

    WAD Butt Buster yra storas ir atviras. Puikus būdas suteikti jums arba jūsų partneriui papildomo ilgio, apimties ir pojūčio. Neabejotinai, gerai važinėjant su šiuo storu ilgintuvu, kurio venų tekstūra, tikrai „sultys“ tekės.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Smooth Vibrating Pleasure Set Black

    Vien geros emocijos. „Smooth Vibrating Pleasure“ rinkinyje yra viskas, ko jums reikia, kad galėtumėte jaustis stimuliuojančiai ir maloniai prisirišus prie dirželio. Per USB įkraunamas vibruojantis Vac-U kištukas su įmontuotu 7 funkcijų vibratoriumi ir belaidžiu nuotolinio valdymo pultu puikiai įsitaiso prie diržų, kad bet koks priedas taptų galingu vibratoriumi.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • strap-on-me Dildo Plug Snaky Metallic Black M

    Leiskite save suvilioti naujausiu mūsų hibridinių dildo kištukų asortimento papildymu, skirtu įvairiems malonumui ir galimybėms ir specialiai pritaikytam kūno linkiams.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Eclipse Slender Beads Black

    Eclipse™ Slender Beads yra seksualus, lankstus silikoninis zondas, sukurtas tam, kad palengvintų jus jaudinantį analinį malonumą. Lankstus dizainas, karoliukų velenas ir galingas variklis leidžia šiam zondui lankstytis jūsų judesiais ir intensyviai stimuliuoti.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • WAD Magical Orb Plug L

    Naujoji „Mister B“ dildų kolekcija vadinasi WAD Weapons of Ass Destruction. Šie visi juodi glotnūs dildo yra specialiai sukurti tam, kad suteiktų jums visą gyvenimą. Nuo kištukų, arklio dildo, tikroviškų dongų iki didžiulių asilo griovėjų WAD turi juos visus. Pagaminta Europoje iš aukštos kokybės PVC ir yra suderinama su vandens ir silikono pagrindo lubrikantais. Magical Orb Plug užkimš jūsų skylę kaip niekas kitas, jį lengva įkišti smailiu galu. Kam jo gyvenime nereikia šiek tiek tiek magijos?

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anos Remote Controlled Butt Plug 550760 Black

    Vibro-but kištukas Remote Controlled Butt Plug iš ANOS yra ryškios spiralinės konstrukcijos, skirtas intensyviam išangės masažui. Besisukantys masažo karoliukai koto apačioje ir stimuliuojantys taškai ant koto tiesiogiai stimuliuoja išangę. Taip pat ant pagrindo yra mažas, apvalus, aukso spalvos veidrodis, kuris nuostabiai puošia išangę.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oxballs INVADER Cocksheath Black Ice

    INVADER yra pirmasis „Oxballs“ atviras gaidžio apvalkalas, sukurtas taip ilgai ir kietai dulkintis, kiek nori. Forma pamažu prideda daugiau storio kotui, todėl vidurys yra riebiausias, o jo galas susiaurėja, kad jaustumėtės ties galva, o skylė, kurią arate, labiau stimuliuoja jūsų riebesnį, kupruotą kotą.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Spark Ignition PRV-02 Carbon Fiber

    Suteikite savo prostatai tyros jėgos su Spark Ignition PRV-02! Ignition PRV-02 yra universalus analinis žaislas, kurį galima naudoti trimis skirtingais būdais: vieną rankovę, vieną kulką arba rankovę ir kulką kartu. Naudodami 10 vibruojančių funkcijų, tikrai rasite tobulą pojūtį.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dinoo King-Size Hand Small Black

    NAUJA Dinoo King-Size linija skirta tiems, kurie mėgsta DIDELIUS ir REALISTUS žaislus! Šiuo nuostabiu atributu reikia didžiuotis! Pasitelkite savo vaizduotę ir palepinkite save arba savo partnerį su šiuo įspūdingu dildo.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Darkness Black Feather

    Erotinių pojūčių žaidimas – tai užsiėmimų klasė, kuria siekiama suteikti porai fizinius pojūčius. Daugelis žmonių kutenimą plunksnomis paverčia malonia patirtimi ir gali būti labai erotiško ankstesnio žaidimo dalimi. Plunksnos yra unikalios ir pakutens visus jūsų pojūčius, kad patirtumėte nepamirštamą patirtį.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Vac-U-Lock Black Universal Strap-On

    Viskas tinka su Vac-U-Lock™ universaliu dirželiu. Pagrindas yra išlenktas ir visiškai paminkštintas, kad būtų patogu ir lankstus, kad tilptų visur, kur jį prisegtumėte, todėl jūsų Vac-U-Lock™ priedai yra dar universalesni.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Wand Black

    Šis juodas silikoninis Wand vibratorius yra kompaktiška klasikinės formos versija, kurią mėgsta visi. Jo galingas 10 funkcijų variklis yra tylus ir diskretiškas, o aukštos kokybės higieniškas silikonas yra visiškai saugus kūnui. USB įkraunamas naudojant pridedamą laidą.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Toylie Latex Penis Sleeve Danny 11,5cm Black

    Anatominės formos, besiūlė, stipriai gyslota varpos rankovė iš latekso su 4,5 cm užsuktu kraštu, suformuota gaktika ir dideliu kapšeliu.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160221 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.