×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai 15 - 19,9 cm analinis

Elementai 65 į 96432 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Naked Addiction 7.5" Rotating & Thrusting Vibrating Dong with Remote Skin

    Jei norite beprotiškos, neprilygstamos patirties, paieškos baigėsi! Pristatome naujausią Naked Addiction šeimos papildymą! Šis dongas juda kitaip nei bet kuris kitas besisukantis, vibruojantis ar stumiantis dongas linijoje. Kaip tai? Nes kada paskutinį kartą matėte dongą, kuris gali daryti visus tris vienu metu!? Šis dongas, stovėdamas 7,5 colio ūgio ir 6,2 colio įkišamo ilgio, turi daug būdingų Naked Addition linijos bruožų.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bad Kitty Strap-on Set

    Prisegama virvelė su trimis skirtingais, tvirtais dildės, prie kurių galima tvirtinti: natūralaus penio (18 cm, Ø 2,9–4 cm), plono analinio eksperto (17 cm, Ø 1,9–2,9 cm) ir anatominės formos G taško stimuliatoriaus (17). cm, Ø 2,7-4,2 cm).

    57,90 €

    47,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gläs Curved G-Spot Stimulator Glass Dildo

    Nukreipkite į G tašką naudodami 7 colių sklandų, lygų stiklą. Šis gražus, svarus 7 colių lenkto stiklo G taško stimuliatorius turi švelnią kreivę, padedančią nukreipti jį tiesiai į G tašką. Svogūninis antgalis suteikia skanų pripildymo pojūtį, o platus paviršius padengia jūsų G tašką. galingas viso kūno orgazmas. Kitame stiklinio stimuliatoriaus gale yra dar viena lemputė, leidžianti ją suimti, kai panardinate į pasirinktą angą. Šis universalus žaislas taip pat gali būti naudojamas norint pasiekti P tašką užpakalinių durų žaidimas.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys All Time Favorites Anal Douche Black

    Išangės valymas visada yra gera idėja, o šis All Time Favorites dušo antgalis yra puiki priemonė! Dušo antgalis turi suapvalintą galiuką ir ploną kotą, kad būtų lengva įkišti. Skylių padėtis garantuoja 360 laipsnių vandens srautą viduje, todėl antgalis puikiai tinka išangės valymui.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • SilexD Model 2 7.5" Pink

    Silikonu dengtas tikroviškas dildo su Silexpan šerdimi ir atminties efektas: kai dildė suspaudžiama arba sulenkiama, tokioje būsenoje jis tam tikrą laiką! Medžiaga taip pat reaguoja į aukštesnę įtaką (tampa minkštesnė) ir žemę (ji tampa kietesnė). Puikiai tinka visų rūšių laukiniams mylėtojams! Su siurbtuku.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic G-wave Rechargable U-Shaped Dual Rabbit Vibrator Pink

    U formos dvigubo naudojimo G taško vibratorius. Labai lankstus ir gali būti naudojamas lytinių santykių metu. Išskirtinai universalus ir reguliuojamas, šis stilingas vibratorius yra varomas 2 atskirų galingų variklių ir siūlo daugybę kampų eksperimentuoti ir mėgautis maksimaliu malonumu! Pasukite jį tiesiai, kad naudotumėte kaip tradicinį atmosferą, arba sulenkite per pusę, kad padvigubintumėte G tašką ir klitorio stimuliaciją. 100% aksominis liesti silikonas.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Get Real Cock 7 Inch with Balls 18cm Flesh

    „Get Real“ yra sensacingas, gyvenimiškas dildo, sukurtas pasiekti visus jūsų intymius taškus. Dildo yra tikroviškos kūno atspalvio spalvos ir sukurtas pagal realų dalyką: suteikia jums kuo tikroviškiausią patirtį! Dizainas pasižymi kruopščiai sukurtomis natūraliomis detalėmis, pavyzdžiui, iškiliomis pulsuojančiomis gyslomis išilgai minkšto prisilietimo veleno ir yra pagamintas iš PVC be ftalatų. Būkite sužavėti jo jaudinančio išvaizdos ir pojūčio. Atėjo laikas gauti tikrą TOYJOY!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy Dual layered Platinum Silicone Plug 7.0"

    Dviejų sluoksnių silikoninis gamtos gaidys Love Toy sukurtas taip, kad suteiktų tikroviškiausią pasitenkinimą. Dviejų sluoksnių kotas ir išsipūtusi galvutė sukuria autentišką pojūtį tiek viduje, tiek išorėje.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Dillio 8 Inch 18.5cm Purple

    „Pipedream“ parduotuvė „Dillio“ linija sukurta taip, kad kiekvieną kartą pataikytų į reikiamą vietą. Dėl įvairių ilgių, apimčių ir formų galimybės yra neribotos!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy King-Sized Anal Shocker

    Viskas apie užpakalius. Mėgaukitės puikiu pilnumo jausmu ir dideliu ilgiu iš LoveToy analinio šoko. Lygus, lankstus ir labai aptemptas – tai iššūkis net pažengusius analinio toksiko naudotojus nuvesti į jaudinančius naujas vietas. Būtumėte labai sužavėti, kai viską įdėsite. Labai malonu šlifuoti, nes įkišamas svoris. Prieš vėl nusileisdami, leiskite gravitacijai jį šiek tiek ištraukti. Tiesiog pasiruoškite būti sužavėtam. Naudokite antibakterinę, ne ftalatinę PVC medžiagą, kad ji būtų visiškai saugi kūnui. Tepkite dideliu kiekiu vandens pagrindo lubrikanto, kad pajustumėte labai šlapią ir stimuliuojančią patirtį.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy Flawless Clear Dildo 7.0"

    Erotiškiausių fantazijų taikinys, LOVETOY begėdiškas aiškus serialas padės atrasti naujus malonumo lygius! Sukurtas superrealizmui ir unikaliai išlenktas maksimaliems pojūčiams. Šis odai saugus skaidrus žaislas yra idealus pasirinkimas sekso žaislų žaidėjams. Tai įkvėps jūsų sekso žaidimui įdomių galimybių ir begalinio malonumo.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Hitsens 1 Blue

    SILEXPAN® dvigubo tankio itin minkštas silikoninis aukščiausios kokybės dildo: maksimalus pojūtis, tankis ir lankstumas. Ypač stiprus siurbimo pagrindas.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alive Empire Extra-Slippery Jelly Dildo Transparent

    Ieškote gražaus dildo už gerą kainą? Rider yra idealus prekės ženklas! Jis yra seksualios tikroviškos formos, įskaitant sėklides, universalios skaidrios spalvos ir pagamintos iš malonios TPE medžiagos, kuri yra maloniai minkšta ir be ftalatų. Mėgaukitės su juo tuo, ko nori jūsų gerklė ar makštis!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sono No.32 Stretchy Penis Extension Black

    Ar ieškote vos pora colių daugiau patogiausiu būdu? Tada tai yra būtent tai, ko jums reikia! Stora rankovė skirta 2,5 cm padidinti varpą ir 0,4 cm apimtį. Stora rankovė suformuota taip, kad suteiktų optimalią stimuliaciją ir dėl rutulinio dirželio išliks savo vietoje. Net jūsų geriausi judesiai to nepadarys! Jis pagamintas iš aukščiausios kokybės minkšto TPE ir yra juodos, pilkos ir skaidrios spalvos.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Cheeky Love Anal Douche Black

    Saugus ir efektyvus būdas lengvai išvalyti išangę.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Action Bouncy Liquid Silicone Dildo Hiper Flexible 7.5" 19 cm Size L Purple

    „Action“ dildo yra 3 skirtingų dydžių ir dviejų patrauklių ir moteriškų spalvų. Visi jie pagaminti iš aukščiausios kokybės medžiagų, labai lankstūs, puikiai tinka, kad rastumėte arba idealų laikyseną.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • BUTTR Gleaming Jack Anal Douche

    BUTTR silikoninį analinį dušą būtina turėti kiekvienoje spintelėje prie lovos. Šis analinis dušas kruopščiai išvalo jūsų intymias zonas, kad visi jūsų nuotykiai prasidėtų švariai. Dušas pagamintas iš saugių medžiagų ir turi siaurą antgalį. Užpildykite jį drungnu vandeniu, įkiškite antgalį ir išspauskite rutulį, kad išskalautumėte išangę. Pakartokite tai keletą kartų.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Ass-Pand Large Inflatable Silicone Anal Plug Black

    Išplėskite savo užpakalį su Ass-Pand! Šis pripučiamas silikoninis analinis kištukas leidžia pripildyti užpakalį į naują galinių durų išplėtimo lygį! Silikono išorė yra aksomiškai lygi, kad jūsų grobis būtų aukščiausios klasės pojūtis, o minkštą siurbimo lemputę patogu laikyti rankoje, kol siurbiate iki pageidaujamo pilnumo.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tom of Finland Rose Bud Cylinder with Beaded Silicone Insert Black

    Išpūskite A formos angą, nes galingas siurbimas padidina cirkuliaciją. Šiame unikaliame siurbimo priede analinis susitraukimas derinamas su įsiskverbimu. Tiesiog užpildykite savo grobio angą lanksčiais silikoniniais karoliukais, pritvirtinkite suderinamą žarną ir siurblį ir pradėkite spausti, kad padidintumėte slėgį cilindre. Jūsų išangė bus įsiurbta ir išsiskleis kaip žydintis rožės pumpuras!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Neo 6 Inch Dual Density Cock with Balls Pink

    Apšvieskite savo gyvenimą šiuo ryškiu, tikrovišku Neo dildo! Dvigubas tankis, minkštesnė išorinė ir tvirta vidinė šerdis suteikia itin tikrovišką pojūtį. Tvirtas siurbtuko pagrindas prilaiko bet kokį lygų plokščią paviršių. Platus pagrindas taip pat yra suderinamas su diržais ir yra saugus žaisti analiniu būdu! Norėdami išvalyti, naudokite muilą ir vandenį arba žaislų valiklį, tada leiskite išdžiūti. Pagaminta iš latekso, kvapiųjų medžiagų ir PVC be ftalatų.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy Flawless Clear Prostate Plug 6.0"

    Erotiškiausių fantazijų taikinys, nepriekaištingi aiškūs lovetoy serialai padės atrasti naujus malonumo lygius! Sukurtas superrealizmui ir unikaliai išlenktas maksimaliems pojūčiams. Šis odai saugus skaidrus žaislas yra idealus pasirinkimas sekso žaislų žaidėjams. Tai įkvėps jūsų sekso žaidimui įdomių galimybių ir begalinio malonumo.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou BDSM Line Sex Machine Vibration, Thrusting and Heat with Remote Control

    Atraskite fetišiškiausią ir neklaužadiškiausią savo pusę su Fetish by Intoyou kolekcija.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Jet Bruiser Carbon Metallic Black

    „Jet“ grėsmingas „Bruiser“ yra „Pro“ dydžio užpakalinis kištukas, kuris atrodo aptakus ir grėsmingas su „Jet Black Carbon Metallic“ apdaila, pagamintas iš laboratorijoje patikrinto kūno saugaus neakytojo PVC. Žaisk sunkiai. Žaisk saugiai. Šis analinis kištukas skirtas pažengusiems naudotojams.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Thunderplugs Slider Sliding Shaft Anal Plug with Remote Control Black

    Patentuota Sliding Ring technologija, šis išskirtinis „Thunder Plug“ yra specialiai sukurtas dinaminei analinei stimuliacijai! Vidinis išsipūtęs žiedas slysta aukštyn ir žemyn per silikoninio koto vidurį, kad patrintų jūsų vidų ir patiktų jūsų gelmėms, išangei ir viskam tarp jų.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream King Cock 6" Vibrating Stiffy - Realistic Vibrator 16cm Body

    Kai ieškote tikroviškos nuotaikos, kuri visada pasiruošusi veikti, „King Cock Vibrating Stiffy“ yra puikus pasirinkimas maksimaliam pasitenkinimui! Šis tikroviškas dildo yra pagamintas Amerikoje ir jame yra galingas kelių greičių vibratorius, suteikiantis jaudinantį jaudulį. Jame nėra ftalatų, jis saugus kūnui ir jaučiasi net geriau nei tikras! Išbandykite duše ar SPA ir vonioje praleistą laiką paverskite malonumu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gläs Purple Rain Ribbed Glass Dildo

    Purple Rain Ribbed Dildo sukurtas taip, kad suteiktų aukščiausius pojūčius savo nuostabia briaunuota forma, kuri taip pat yra dviejų galų, kad maksimaliai padidintų jūsų malonumą įvairiais žaidimo būdais. Lėtai įkiškite šio dildo briaunuotą galą ir mėgaukitės pojūčiu, kai jis prasiskverbia į jūsų kūną. Jei trokštate gilios G taško stimuliacijos, įkiškite lenktą žaislo galą į priešingą pusę, kad pasiektumėte savo erogeninę zoną su giliu, pripildytu dildo svogūnėlio galiuko pojūčiu. Šis galas taip pat gali būti naudojamas prostatos masažams, kurie gali lengvai baigtis sprogstamu orgazmu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Icicles No. 62

    Hipoalerginis stiklas yra neakytas ir saugus kūnui, o tinkamai prižiūrimas, tarnaus visą gyvenimą.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Rude-Boy 7-Speed

    Rude-Boy yra ypač protingas dvigubas P-Spot stimuliatorius, kurį taip paprasta naudoti. Rude-Boy vidutinio dydžio diržas užtikrina tvirtą ir tvirtą stimuliaciją kartu su tarpvietės masažu.

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • SilexD Model 1 Double Penetration Premium Silicone Dual Density Dildo 7" 8" Flesh

    Ar trokštate dvigubo džiaugsmo, kuris būtų tikras ir tikras? Susipažinkite su neįtikėtinai gražiu ir tikrovišku Silexd dildo su atminties efektu, kuris išliks išlenktas taip, kaip jį nustatysite. Be to, medžiaga jautri temperatūrai, todėl kaitinama suminkštėja, o žemoje temperatūroje kietėja. Ateik pašėlusiai mylėtis!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Neo 7.5 Inch Dual Density Cock with Balls Pink

    Apšvieskite savo gyvenimą šiuo ryškiu, tikrovišku Neo dildo! Dvigubas tankis, minkštesnė išorinė ir tvirta vidinė šerdis suteikia itin tikrovišką pojūtį. Tvirtas siurbtuko pagrindas prilaiko bet kokį lygų plokščią paviršių. Platus pagrindas taip pat yra suderinamas su diržais ir yra saugus žaisti analiniu būdu! naudoti, naudoti muilą ir vandenį arba žaislų valą, tada išleisti išdžiūti. Pagaminta iš latekso, kvapiųjų medžiagų ir PVC be ftalatų.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Icicles No. 5

    Elegantiški, aukščiausios klasės ir rankų darbo su nuostabiu dėmesiu detalėms sukurti prabangūs stiklo masažuokliai užgniaužs kvapą. Kiekvienas rankomis pūsta Icicle stiklinė lazdelė yra aptaki, unikali ir skirta sunkiam darbui.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Classic Butt Plug Large

    Klasikinis žaislas pradedantiesiems, „Doc Johnson“ 6 colių užpakalinis kištukas yra švelnios formos, idealiai tinka įkišti pirmą kartą. Smailėjantis korpusas suteikia komforto jausmą, o platėjantis pagrindas saugiai laiko žaislą. Pagaminta iš PVC, ne ftalato kūno saugios medžiagos, kuri apima Doc antibakterinę Sil-A-Gel formulę.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96432 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.