×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Juokingos dovanos

Elementai 161 į 192260 viso

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Creative Conceptions Domin8 Quickie Card Game English Version

    Domin8 Quickie yra 24 VISIŠKAI NAUJI Domin8 scenarijai! Tik kauliukas turi galią nuspręsti, kurią fantaziją išpildysite. Paprastas ritinys panardins jus į Domin8 Quickie scenarijus, užpildytus nuolankiu ir dominuojančiu žaidimu.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kheper Games Let's F*ck Dice English Version

    Žaidėjai paeiliui ridena abu kauliukus. Po kiekvieno metimo žaidėjas atlieka veiksmą, kurį išmetė kito žaidėjo kūno dalis. Žaidimas tęsiamas tol, kol kas nors išmetė laimėjusį ritinį.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kheper Games Lesbian Sex! Card Game English Version

    Kiekvienas lesbiečių seksas! korta aiškiai iliustruoja preliudijos veiklą arba seksualinę poziciją, o spalva parodo pozicijos intensyvumą

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tease & Please Heart Mini English Version

    Pasinaudokite Erotine Širdimi, kad savo intymioms akimirkoms kartu pridėtumėte jausmingo spontaniškumo, o eilinį vakarą paverskite malonių nuotykių versme!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bondage Bearz Charlie Chains

    „Charlie Chains“ yra puiki dovana jūsų mėgstamiausiam kebliam draugui! Parodykite savo mylimam žmogui, kad jis tikrai jus laiko su šia grandinėmis pririšta gražuole.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kheper Games Kinky BDSM Dice English Version

    Pagrindinis puslapis / Paieškos „dice“ rezultatai Kinky BDSM Dice BG.R176 Jūsų fantazija laukia jūsų! Jūs ir jūsų meilužis metate kauliukus ir nuspręsite, kaip derinti seksualines pozicijas ir BDSM veiksmus. Bondage įranga nebūtina; diržai, kaklaraiščiai, šalikai ir...

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Creative Conceptions Foreplay in a Row English Version

    Išankstinis žaidimas yra susijęs su bendravimu su savo partneriu ir geresniu būdu nei žaisti šį smagų suaugusiųjų žaidimą! Kiekvienas iš 42 skaitiklių turi skirtingą preliudijos pasiūlymą, kad galėtumėte įsivaizduoti, kaip kyla laukimas, kai kiekvienai kyla smalsių idėjų, tokių kaip „Nuogų pagalvių mūšis“, „Spank Bottom“ ir „Booby Sex! Vis dėlto turite laimėti, nes šį vakarą žaidžiate tik keturis skaitiklius, kurie sudaro laimėjimo liniją. Geriausias iš trijų?!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Albi Hra o manželství Deluxe

    Partnerių žaidimas dviems „Marriage Game Deluxe“ suteiks aistros ir kibirkšties bet kokiems santykiams, ne tik santuokai.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tease & Please Kinky Heart English Version

    Sudėtingas žaidimas jums ir jūsų partneriui (f/f, m/f arba m/m), jei esate pasirengęs įdomiems (-iems) eksperimentams. Jūs arba jūsų partneris pincetu ištraukite ritinėlį iš širdies. Kas atsitiks? Ar įgyvendinsite slaptą fantaziją, ar patirsite visiškai naują patirtį? Atraskite savo seksualinių santykių ribas ir kartu patirkite intymiausias akimirkas.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kheper Games Gay Sex! Card Game English Version

    Kiekvienas gėjų seksas! korta aiškiai iliustruoja preliudijos veiklą arba seksualinę poziciją, o spalva parodo pozicijų intensyvumą.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bondage Bearz Sal The Slave

    Sal The Slave visada trokšta įtikti savo šeimininkui! Šis žavingas pliušinis meškiukas puikiai tiks jūsų gyvenimo vergijos gerbėjui. Pasipuošė dygliuotais apatiniais, batais ir kauke.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tease & Please Heart Full of Foreplay English Version

    100 įkvepiančių iššūkių šioje širdies formos dėžutėje pakels jūsų preliudiją į naudingas aukštumas: jaudinantis, jausmingas ir palikęs jus abu alkanus daugiau. Preliudija, užkandis prieš seksualinį „pagrindinį patiekalą“, sulaukia populiaraus dėmesio – ir dėl geros priežasties. Jausminga preliudija ne tik suteikia tinkamos nuotaikos, bet ir padeda atsipalaiduoti.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ring for Beer

    Alus iš čiaupo? Su šiuo varpeliu jūs žvangėsite prašydami dar vieno rato! Jis puikiai tinka bet kokiam vakarėliui, pasisėdėjimui arba kai reikia šiek tiek pasilinksminti alaus. Puikiai tiks kaip smagi dovana visiems alaus gėrėjams ir alaus gėrėjams!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Secret Play Secret Levels Game English Version

    Galite žaisti kelis kartus kiekviename lygyje arba pereiti į kitą. Nereikia pradėti nuo pirmojo lygio arba žaisti tvarkingai. Tai priklausys nuo to, ką tą dieną norėsite veikti, ir nuo jūsų nuotaikos.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Secret Play Edible Thong for Him Chocolate

    Jei norite savo santykiams suteikti linksmumo ir kitokio atspalvio arba tiesiog pavargote nuo įprasto apatinio trikotažo, tai jūsų reikalas. Jūsų partneris mėgausis šiais skaniais guminiais dirželiais iki paskutinio kąsnio. Tobulas skonio ir malonumo derinys, skanus kvietimas į banketą, kupiną aistros, gundymo ir troškimo akimirkų.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Diverty Sex Small Breast Baby Bottle 360ml

    360 ml talpos krūtinėlės/buteliuko formos kubaliteris. Yra lipdukas su piešiniu ir vieta dedikacijoms.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots S-Line Penis Plushie 60cm

    Žvelgiant į šį mielą ir švelnų penį akimirksniu nusišypsos jūsų veidas! Šis gaidys privers juoktis ir jaustis patogiai – su šiuo pliušiniu peniu nebesijausite vienišas! Ideali dovana bernvakariui, gimtadienio dovanai, slaptam Kalėdų seneliui ar tiesiog norint pasilinksminti! Penis yra gerai tinka iš labai minkšto audinio, yra labai patogus ir puikiai neštis į.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tease & Please Sexpert English Version

    Ar žinote daugiau nei jūsų kolegos žaidėjai apie meilę ir seksualumą? Tada jūs esate viešpataujantis sekso ekspertas: sekso ekspertas!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Creative Conceptions Open Hearted Speed Dating English Version

    Nesvarbu, ar tai pirmas kartas, kai einate į pasimatymą, ar esate labiau patyręs: pasimatymas visada įdomus! Kaip pradėti gerą pokalbį atpalaiduojant? Ką iš tikrųjų norėtumėte sužinoti apie savo pasimatymą? Ir kaip greitai sužinoti

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tease & Please Erotic Heart English Version

    Nusiimkite savo partnerių apatinius nenaudodami rankų. Papasakokite apie savo intymiausią fantaziją. Pradėkite žaisti su savo partneriu, pirmiausia padarykite ką nors švelnaus, tada ką nors intymaus ir galiausiai tapkite labai aistringi. Kur tai nuves?

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tease & Please Kama Sutra Heart English Version

    Sensacija jums ir jūsų partneriui! Naudodami pincetą, jūs pasirenkate ritinėlį iš širdies. Kurią erotinę poziciją ketinate išbandyti? Ar tai bus deivės pasiplaukiojimas, meilės laivelis ar adoracija? Priimkite iššūkį ir kartu patirkite malonumą bei intymumą.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Headband Dicks

    Žavinga, linksma ir nepakartojama – štai kokia yra ši rožinė galvos juostelė su pūkais ir peniais! Puikiai tinka mergvakariams, mergvakariams ir, turint šiek tiek drąsos, kasdieniams drabužiams. Taip pat puikiai tiks kaip smagi dovana ir puikiai tiks šokiams, kur spyruokliniai peniai siūbuoja pagal ritmą.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Prowler Red Captain Chains

    „Captain Chains“ yra visiškai paruoštas ir paruoštas BDSM veiksmui! Šis ištvirkęs mažas šuniukas žino, ko nori, ir ko reikia, kad jis alsuotų ir slampinėtų savo slaptame sekso veislyne, todėl jis iškasė geriausius fetišo aksesuarus ir yra pasirengęs žaisti!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Albi Hra o manželství

    Kaip gerai pažįsti savo partnerį? Kokį mėgstamą maistą jis/ji mėgsta? Kokios jo ir jos slaptos svajonės? Santuokos žaidimas iš viso pateikia 600 klausimų, įskaitant juokingus piešinius. Klausimai skirstomi į tris kategorijas. Naudodamiesi apšilimo klausimais, slaptais klausimais ir kūno klausimais sužinosite, kaip gerai pažįstate vienas kitą ir ko trokšta jūsų partneris. Žaidimo tikslas yra atsakyti į klausimus taip, kaip jūsų kolega atsako į klausimą, ir tuo pačiu susitarti dėl atsakymų. Svarbu ne laimėti bet kokia kaina, o smagiai praleisti laiką. Nepaisant to, nugalėtojo laukia pelnytas atlygis...

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Rope Teddy Bear Keychain

    Šis mažas vergiškas lokys tiesiog myli shi-bear-i! Surištas šilkine virve ir užrištomis akimis – tai puikus kompanionas prie jūsų biuro stalo, kuprinės, krepšio, piniginės ar raktų pakabuko! Padovanokite draugams arba pasilikite sau. Tai pats mieliausias būdas pažymėti savo keblią pusę! Telpa į delną. Šis keistas vergijos lokys tikrai sukels šypseną jūsų veide! Pagaminta iš poliesterio, PU dirbtinės odos, plastiko ir metalo be nikelio.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Secret Play Scratch & Sex Gay English Version

    „Scratch & Sex“ yra klasikinis žaidimas „Scratch & Sex“, bet su pikantiškais prizais.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovers Cups Red-White

    Ar jums patinka dalykai, kurie trykšta meile? Šie puodeliai puikiai tinka ne tik arbatai ar kavai, bet ir pati meilė! Jų raudonos ir baltos spalvos dizainą įvertins bet kuri įsimylėjusi pora, o širdies forma tiesiogiai žadina romantiką. Užvirkite juose savo mėgstamą karštą gėrimą – su kiekvienu gurkšniu jausitės tarsi savo mažame rojuje, pilname meilės ir švelnumo.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Albi Párty Alias Mládeži nepřístupno

    Vakarėlių žaidime Party Alias Youth Inaccessible paaiškinsite savo komandos draugams žodžius, kurie garantuotai privers raudonuoti. Kaip apibūdintumėte, pavyzdžiui, romantišką mylėjimąsi, malonumo rėkimą ar svirduliavimą?

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sex Timer Hourglass

    Laikas dažnai yra pats brangiausias dalykas, kurį turime, ir niekada nėra bloga mintis pasilepinti ir sulėtinti tempą. Ir tai tinka aistringoms akimirkoms, kai šis smėlio laikrodis bus jūsų slaptasis ginklas. Elegantiškas, klasikinis dizainas skaičiuos kiekvieną jūsų jaudulio sekundę, palengvins atmosferą, pašalins įtampą ir, galų gale, tikrai pralinksmins.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Diverty Sex Small Penis Baby Bottle 360ml

    Varpos formos kūdikių buteliukas, kurio talpa 360 ml. Yra lipdukas su piešiniu ir vieta dedikacijoms. Puikiai tiks švęsti mergvakarį, gimtadienį ar bet kokia proga.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series BDSM Teddy Bear Keychain

    Kas yra tavo vergijos tėtis? Šis „Bondage Bear“ puikiai tinka dovanai ar sau ir leidžia paženklinti savo keblią pusę pačiais mieliausiais būdais! Šis meškiukas turi šviesų persikų kailį, dėvi dirbtinės odos diržus su metaliniais sandarinimo žiedais, turi mini flogerį ir nuimamą akių kaukę!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 161 į 192260 viso

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.