Prisijungimo forma
Registracija
Profilio informacija
Prisijungimo duomenys
arba prisijungti
Informacija
Puikus tamsus šokoladas su išskirtinai ilgu poskoniu. Intymi pažintis su šiuo šokoladu veda per egzotiškų vaisių skonius per džiovintų vaisių natas, skrudintų kakavos pupelių skonį iki rekordinės dešimties minučių intensyvaus šokolado kulminacijos. Šokoladas yra ekologiškas, be glitimo ir veganiškas.
Mokaya plantacija yra Meksikoje, Chiapas regione – kakavos auginimo lopšyje. Jau prieš du tūkstančius metų vietiniai vietiniai indėnai, daugiausia žvejojantys mokėjai, ruošė gėrimą iš kakavos minkštimo ir pupelių – pirmąjį „šokoladą“ pasaulyje. Jie vadino ją „kakawa“.
Jei norite pasilepinti apsilankymu plantacijoje patogiai savo namuose, pažiūrėkite vaizdo įrašą iš Mokaya plantacijos.
Apdovanojimai iš tarptautinių konkursų:
1 žvaigždutė – „Great Taste Award“, Puikaus maisto asociacijos gildija, Londonas, 2021 m
aukso medalis, Šokolado akademija, 2021 m., „Geriausios juodojo šokolado pupelės iki batono“ kategorijoje
už savo pirmtaką 66% Mokaya: sidabro medalis, Šokolado akademija, 2013, kategorija "Geriausios juodojo šokolado pupelės iki batono"
už savo pirmtaką 66% Mokaya: sidabro medalis, Tarptautiniai šokolado apdovanojimai, 2018 m. Europos finalas, kategorija „Paprastos/kilmės tamsios juostos“
už savo pirmtaką 66% Mokaya: aukso medalis - Specialusis apdovanojimas - ekologiškas, Tarptautiniai šokolado apdovanojimai, 2018 m. Europos finalas, kategorija "Paprasti / kilmės tamsūs barai"
už savo pirmtaką 66% Mokaya: sidabro medalis, Šokolado akademija, 2019, kategorija „Pagardintas nuo pupelių iki batonėlių“
Sudėtis: kakavos pupelės iš Mokaya plantacijos, cukrus, kakavos sviestas. Gali būti riešutų, pieno ir glitimo pėdsakų.
BIO žemės ūkio produktas, BIO sertifikatas: FR-BIO-10, CZ-BIO-003.
Išskirtinė kokybė: Michel Cluizel glaudžiai bendradarbiauja su ūkininkais ir padeda jiems išsaugoti tradicinius kakavos pupelių auginimo ir fermentavimo būdus. Tai užtikrina teisingas sąlygas žemdirbystei ir gyvenimui. Norėdami išsaugoti specifinius skonius, Michel Cluizel naudoja ilgą skrudinimą žemoje temperatūroje. Siekdamas neprilygstamo šokolado skonio, Cluizelis dažnai išbandydavo daugiau nei 20 fermentacijos ir skrudinimo būdų derinių. Tikrasis kakavos pupelių skrudinimas, malimas ir maišymas jau vyksta Prancūzijoje Voiron mieste.
Kalbant apie ingredientus, Michelis Cluizel tikrai rūpinasi. Jis netgi užpatentavo prekės ženklą „Nobles Ingredients“, o tai praktiškai reiškia, kad jis naudoja savo gaminiuose:
tik grynas kakavos sviestas, be jokių augalinių riebalų priemaišų,
natūrali Burbono vanilė vietoj vanilino,
nenaudoja sojų lecitino ar dirbtinių skonių.
Bendrovė taip pat garantuoja, kad jokios žaliavos nebuvo apšvitintos ar jonizuotos.
Svoris ir dydis: 70g, 161×79×7 mm
Papildoma informacija
Prekės ženklas | Michel Cluizel |
---|---|
Kategorijos | Juodasis šokoladas, Michel Cluizel |