×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g

Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g

Mangaro plantacija yra Ambohimarina rajone, Sambirano upės slėnyje šiaurės vakarų Madagaskare. Pavadinimą jis gavo iš džiunglių, savo šešėliu supančių kakavmedžius, pavadinimo – Mangamaro „Žemė, kurioje auga mango medžiai“. Žemė, kurią mango medžiai maitino šimtmečius, suteikia kakavos pupelėms nepakartojamą egzotišką skonį. Čia auginamos itin aromatingos ir retos Criollo veislės kakavos pupelės.

Gamintojas

Michel Cluizel

7,90 €

5,90 €

Turime sandėlyje

AR

Informacija

Didelis procentas - 50% - pieno plantacijų šokoladas iš Madagaskaro. Minkštas, kreminis, lygus šokoladas. Jis vertinamas dėl medaus-karamelės, kuri išsivysto į tropinių vaisių ir razinų skonį, poskonį su lengvo medaus ir meduolių natomis. Ši kompozicija suteikia džiaugsmingą, šviečiantį jausmą.

Mangaro plantacija yra Ambohimarina rajone, Sambirano upės slėnyje šiaurės vakarų Madagaskare. Pavadinimą jis gavo iš džiunglių, savo šešėliu supančių kakavmedžius, pavadinimo – Mangamaro „Žemė, kurioje auga mango medžiai“. Žemė, kurią mango medžiai maitino šimtmečius, suteikia kakavos pupelėms nepakartojamą egzotišką skonį. Čia auginamos itin aromatingos ir retos Criollo veislės kakavos pupelės.

Michelis Cluizel 2021 m. pristato naują leidimą, kuriame jis pagerina savo plantacijų šokolado skonį padidindamas kakavos pupelių kiekį iki 70% juoduosiuose šokoladuose ir 47% pieniniuose šokoladuose. Gamindamas šokoladus, jam rūpi kiekvienas šokolado gamybos žingsnis. Ant pakuotės dabar rasite ženklus, būdingus kakavos pupelių kilmės šaliai. Be plantacijos pavadinimo, taip pat sužinosite vietovės pavadinimą ir pagrindines degustacijos pastabas.

Apdovanojimai iš tarptautinių konkursų:

bronzos medalis, Šokolado akademija, Londonas, 2009 m., kategorija „Geriausias pieniškas šokoladinis batonėlis“
pirmoji vieta, Salon du Chocolat, Paryžius, 2009 m
finalistas, Tarptautiniai šokolado apdovanojimai, 2014 m., Kategorija „Batonėliai – Milk plain/origin batonėliai“
Sudėtis: nenugriebto pieno milteliai, kakavos pupelės, kakavos sviestas, cukrus, tikroji burbono vanilė. Gali būti riešutų ir glitimo pėdsakų.

Išskirtinė ingredientų kokybė: kai kalbama apie ingredientus, Michel Cluizel tikrai rūpinasi. Jis netgi užpatentavo prekės ženklą „Nobles Ingredients“, o tai praktiškai reiškia, kad jis naudoja savo gaminiuose:

tik grynas kakavos sviestas, be jokių augalinių riebalų priemaišų,
natūrali Burbono vanilė vietoj vanilino,
nenaudoja sojų lecitino ar dirbtinių skonių,
ir visi produktai yra 100% be genetiškai modifikuotų organizmų.


Svoris ir dydis: 70g, 161×79×7 mm

Michel Cluizel šeimos šokolado fabrikas išskirtinį šokoladą gamina nuo 1948 metų. Jis įsikūręs Normandijoje, Prancūzijos šiaurėje.

„Puikus skonio apdovanojimas“ yra pasaulio gurmanų kino „Oskarų“ atitikmuo. Didžiosios Britanijos asociacija „Guild of Fine Food“ kasmet apdovanoja geriausios kokybės ir skaniausius atitinkamos kategorijos maisto produktus.

Šokolado akademija buvo įkurta 2005 m. Londone. Be šokolado kokybės vertinimo ir kasmetinių apdovanojimų, pagrindinis jos tikslas yra motyvuoti šokolado gamintojus užsiimti tvaria sąžininga prekyba.

Salon du Chocolate yra tarptautinė šokolado paroda, vykstanti kiekvieną rudenį Paryžiuje.

Papildoma informacija

Prekės ženklas Michel Cluizel
Kategorijos Pieniškas šokoladas, Michel Cluizel

Parašyti savo apžvalgą

Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.