×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g

Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g

Subalansuoto apvalaus skonio minkštas šokoladas išsiskiria pilnu kakavos aromatu su medienos natomis su lašeliu saldymedžio. Šis 72% šokoladas sukurtas iš kruopščiai atrinktų skirtingų kakavos pupelių iš Centrinės Amerikos, Afrikos ir Javos rūšių derinio, vadinamo Kayambe.

Gamintojas

Michel Cluizel

7,90 €

5,90 €

Turime sandėlyje

AR

Informacija

Subalansuoto apvalaus skonio minkštas šokoladas išsiskiria pilnu kakavos aromatu su medienos natomis su lašeliu saldymedžio. Šis 72% šokoladas sukurtas iš kruopščiai atrinktų skirtingų kakavos pupelių iš Centrinės Amerikos, Afrikos ir Javos rūšių derinio, vadinamo Kayambe.

Apdovanojimai iš tarptautinių konkursų:

už savo pirmtaką iki 2020 m.: sidabro medalis, Šokolado akademija, 2016, kategorija „Geriausios tamsios pupelės iki 80 proc.
Sudėtis: kakavos pupelės, cukrus, kakavos sviestas, tikroji burbono vanilė. Gali būti riešutų, pieno ir glitimo pėdsakų.

Išskirtinė kokybė: Michel Cluizel glaudžiai bendradarbiauja su ūkininkais ir padeda jiems išsaugoti tradicinius kakavos pupelių auginimo ir fermentavimo būdus. Tai užtikrina teisingas sąlygas žemdirbystei ir gyvenimui. Norėdami išsaugoti specifinius skonius, Michel Cluizel naudoja ilgą skrudinimą žemoje temperatūroje. Siekdamas neprilygstamo šokolado skonio, Cluizelis dažnai išbandydavo daugiau nei 20 fermentacijos ir skrudinimo būdų derinių. Tikrasis kakavos pupelių skrudinimas, malimas ir maišymas jau vyksta Prancūzijoje Voiron mieste.

Kalbant apie ingredientus, Michelis Cluizel tikrai rūpinasi. Jis netgi užpatentavo prekės ženklą „Nobles Ingredients“, o tai praktiškai reiškia, kad jis naudoja savo gaminiuose:

tik grynas kakavos sviestas, be jokių augalinių riebalų priemaišų,
natūrali Burbono vanilė vietoj vanilino,
nenaudoja sojų lecitino ar dirbtinių skonių.
Bendrovė taip pat garantuoja, kad jokios žaliavos nebuvo apšvitintos ar jonizuotos.
Svoris ir dydis: 70g, 161×79×7 mm

Papildoma informacija

Prekės ženklas Michel Cluizel
Kategorijos Juodasis šokoladas, Michel Cluizel

Parašyti savo apžvalgą

Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.