×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!
  • Michel Cluizel Kayambe Grand Ivoire 36% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Grand Ivoire 36% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Grand Ivoire 36% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Grand Ivoire 36% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Grand Ivoire 36% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Grand Ivoire 36% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Grand Ivoire 36% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Grand Ivoire 36% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Grand Ivoire 36% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Grand Ivoire 36% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Grand Ivoire 36% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Grand Ivoire 36% 70g

Michel Cluizel Kayambe Grand Ivoire 36% 70g

Kreminis 36% baltasis šokoladas, kuris yra šokolado meno viršūnė. Jis lėtai tirpsta ant liežuvio ir atsineša sviestinių sausainių, vanilinio pieno skonį, palaipsniui atverdamas vanilinio pudingo skonį. Skonių krioklys užbaigiamas švelniais karamelės ir gaivos tonais. Kakavos sviestas gaunamas iš Kayambe kakavos pupelių mišinio. Michel Cluizel sukūrė jį su kruopščiai atrinktu pupelių iš Centrinės Amerikos, Afrikos ir Javos deriniu, kad pasiektų visavertį, bet subtilų šokolado skonį.

Gamintojas

Michel Cluizel

7,90 €

5,90 €

Turime sandėlyje

AR

Informacija

Kreminis 36% baltasis šokoladas, kuris yra šokolado meno viršūnė. Jis lėtai tirpsta ant liežuvio ir atsineša sviestinių sausainių, vanilinio pieno skonį, palaipsniui atverdamas vanilinio pudingo skonį. Skonių krioklys užbaigiamas švelniais karamelės ir gaivos tonais. Kakavos sviestas gaunamas iš Kayambe kakavos pupelių mišinio. Michel Cluizel sukūrė jį su kruopščiai atrinktu pupelių iš Centrinės Amerikos, Afrikos ir Javos deriniu, kad pasiektų visavertį, bet subtilų šokolado skonį.

Sudėtis : cukrus, kakavos sviestas (36 % šokolado), nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis: rapsų lecitinas, tikroji burbono vanilė. Gali būti riešutų ir glitimo pėdsakų.

Išskirtinė kokybė: Michel Cluizel glaudžiai bendradarbiauja su ūkininkais ir padeda jiems išsaugoti tradicinius kakavos pupelių auginimo ir fermentavimo būdus. Tai užtikrina teisingas sąlygas žemdirbystei ir gyvenimui. Norėdami išsaugoti specifinius skonius, Michel Cluizel naudoja ilgą skrudinimą žemoje temperatūroje. Siekdamas neprilygstamo šokolado skonio, Cluizelis dažnai išbandydavo daugiau nei 20 fermentacijos ir skrudinimo būdų derinių. Tikrasis kakavos pupelių skrudinimas, malimas ir maišymas jau vyksta Prancūzijoje Voiron mieste.

Kalbant apie ingredientus, Michelis Cluizel tikrai rūpinasi. Jis netgi užpatentavo prekės ženklą „Nobles Ingredients“, o tai praktiškai reiškia, kad jis naudoja savo gaminiuose:

tik grynas kakavos sviestas, be jokių augalinių riebalų priemaišų,
natūrali Burbono vanilė vietoj vanilino,
nenaudoja sojų lecitino ar dirbtinių skonių.

Bendrovė taip pat garantuoja, kad jokios žaliavos nebuvo apšvitintos ar jonizuotos.

Svoris ir dydis: 70g, 161×79×7 mm

Michel Cluizel šeimos šokolado fabrikas išskirtinį šokoladą gamina nuo 1948 metų. Jis įsikūręs Normandijoje, Prancūzijos šiaurėje.

Papildoma informacija

Prekės ženklas Michel Cluizel
Kategorijos Baltas šokoladas, Michel Cluizel

Parašyti savo apžvalgą

Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.