Prisijungimo forma
Registracija
Profilio informacija
Prisijungimo duomenys
arba prisijungti
Informacija
Kreminis 36% baltasis šokoladas, kuris yra šokolado meno viršūnė. Jis lėtai tirpsta ant liežuvio ir atsineša sviestinių sausainių, vanilinio pieno skonį, palaipsniui atverdamas vanilinio pudingo skonį. Skonių krioklys užbaigiamas švelniais karamelės ir gaivos tonais. Kakavos sviestas gaunamas iš Kayambe kakavos pupelių mišinio. Michel Cluizel sukūrė jį su kruopščiai atrinktu pupelių iš Centrinės Amerikos, Afrikos ir Javos deriniu, kad pasiektų visavertį, bet subtilų šokolado skonį.
Sudėtis : cukrus, kakavos sviestas (36 % šokolado), nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis: rapsų lecitinas, tikroji burbono vanilė. Gali būti riešutų ir glitimo pėdsakų.
Išskirtinė kokybė: Michel Cluizel glaudžiai bendradarbiauja su ūkininkais ir padeda jiems išsaugoti tradicinius kakavos pupelių auginimo ir fermentavimo būdus. Tai užtikrina teisingas sąlygas žemdirbystei ir gyvenimui. Norėdami išsaugoti specifinius skonius, Michel Cluizel naudoja ilgą skrudinimą žemoje temperatūroje. Siekdamas neprilygstamo šokolado skonio, Cluizelis dažnai išbandydavo daugiau nei 20 fermentacijos ir skrudinimo būdų derinių. Tikrasis kakavos pupelių skrudinimas, malimas ir maišymas jau vyksta Prancūzijoje Voiron mieste.
Kalbant apie ingredientus, Michelis Cluizel tikrai rūpinasi. Jis netgi užpatentavo prekės ženklą „Nobles Ingredients“, o tai praktiškai reiškia, kad jis naudoja savo gaminiuose:
tik grynas kakavos sviestas, be jokių augalinių riebalų priemaišų,
natūrali Burbono vanilė vietoj vanilino,
nenaudoja sojų lecitino ar dirbtinių skonių.
Bendrovė taip pat garantuoja, kad jokios žaliavos nebuvo apšvitintos ar jonizuotos.
Svoris ir dydis: 70g, 161×79×7 mm
Michel Cluizel šeimos šokolado fabrikas išskirtinį šokoladą gamina nuo 1948 metų. Jis įsikūręs Normandijoje, Prancūzijos šiaurėje.
Papildoma informacija
Prekės ženklas | Michel Cluizel |
---|---|
Kategorijos | Baltas šokoladas, Michel Cluizel |