Prisijungimo forma
Registracija
Profilio informacija
Prisijungimo duomenys
arba prisijungti
Informacija
Šokoladas Michel Cluizel Grand Cru Guayas 70% apelsinas - su apelsino žievele 100 g
Intensyvų 70 % kartaus regioninio šokolado skonį išryškina gaivus saldžiarūgštis kvapnių ispaniškų apelsinų cukruotų žievelių skonis. Šiam šokoladui skirtos kakavos pupelės yra iš Ekvadoro Gvajaus regiono ir pasižymi išskirtiniu kakavos skoniu su aštriomis natomis. Šokoladas yra be glitimo ir tinka veganams.
Apdovanojimai iš tarptautinių konkursų:
bronzos medalis, Šokolado akademija, Londonas, 2021, kategorija „Geriausio skonio tamsus batonėlis“
2 žvaigždutės, Puikaus skonio apdovanojimas, Puikaus maisto asociacijos gildija, Londonas, 2021 m
Sudėtis: kakavos pupelės, cukrus, cukruotos apelsino žievelės 13% (apelsinų žievelės, cukrus, gliukozės sirupas, dekstrozė), kakavos sviestas, tikroji burbono vanilė. Gali būti riešutų, pieno ir glitimo pėdsakų.
Išskirtinė kokybė: Michel Cluizel glaudžiai bendradarbiauja su ūkininkais ir padeda jiems išsaugoti tradicinius kakavos pupelių auginimo ir fermentavimo būdus. Tai užtikrina teisingas sąlygas žemdirbystei ir gyvenimui. Norėdami išsaugoti specifinius skonius, Michel Cluizel naudoja ilgą skrudinimą žemoje temperatūroje. Siekdamas neprilygstamo šokolado skonio, Cluizelis dažnai išbandydavo daugiau nei 20 fermentacijos ir skrudinimo būdų derinių. Tikrasis kakavos pupelių skrudinimas, malimas ir maišymas jau vyksta Prancūzijoje Voiron mieste.
Kalbant apie ingredientus, Michelis Cluizel tikrai rūpinasi. Jis netgi užpatentavo prekės ženklą „Nobles Ingredients“, o tai praktiškai reiškia, kad jis naudoja savo gaminiuose:
tik grynas kakavos sviestas, be jokių augalinių riebalų priemaišų,
natūrali Burbono vanilė vietoj vanilino,
nenaudoja sojų lecitino ar dirbtinių skonių.
Bendrovė taip pat garantuoja, kad jokios žaliavos nebuvo apšvitintos ar jonizuotos.
Svoris ir dydis: 100 g, 161×79×10 mm
Šokolado akademija buvo įkurta 2005 m. Londone. Be šokolado kokybės vertinimo ir kasmetinių apdovanojimų, pagrindinis jos tikslas yra motyvuoti šokolado gamintojus užsiimti tvaria sąžininga prekyba.
„International Chocolate Awards“ – tai nepriklausomas tarptautinis konkursas, kuriame kasmet įvertinama geriausia, kas sukurta kokybiško šokolado pasaulyje. Jos tikslas – remti novatoriškus šokolado gamintojus, taip pat ūkininkus, auginančius išskirtinės kokybės kakavos pupeles.
Papildoma informacija
Prekės ženklas | Michel Cluizel |
---|---|
Kategorijos | Aromatintas šokoladas, Juodasis šokoladas, Michel Cluizel |