Prisijungimo forma
Registracija
Profilio informacija
Prisijungimo duomenys
arba prisijungti
Informacija
70% šokoladas iš kakavos pupelių iš Gvajaus regiono Ekvadoro su trintomis aromatingos Arabica veislės kavos pupelėmis iš Brazilijos (min. 9%). Didelis Čiapas regiono aukštis ir ekologiški ūkininkavimo metodai suteikia kavos pupelėms gurmanišką aromatą ir išskirtinį skonį, kuris patiks net reikliausiems gurmanams. Iš šokolado palaipsniui išsiskiria skrudintos kakavos tonai, kurie burbuliuoja per kavos aromatą. Vaisių ir daržovių šviežumas užbaigia jūsų patirtį. Šokoladas yra ekologiškas, be glitimo ir veganiškas.
Michelis Cluizel 2021 m. pristato naują leidimą, kuriame jis pabrėžia juodojo šokolado skonį, padidindamas kakavos pupelių kiekį iki 70%. Pieniniuose dabar yra ne mažiau kaip 47% kakavos pupelių. Gamindamas šokoladus, jam rūpi kiekvienas šokolado gamybos žingsnis. Dabar taip pat sužinosite ploto / plantacijos pavadinimą ant pakuotės arba pagrindines skonio pastabas.
Apdovanojimai iš tarptautinių konkursų:
bronzos medalis, Šokolado akademija, Londonas, 2021, kategorija „Geriausio skonio tamsus batonėlis“
1 žvaigždė, puikaus skonio apdovanojimas, Puikaus maisto asociacijos gildija, Londonas, 2021 m
savo pirmtakui Michel Cluizel Noir Café 60%: aukso medalis, Šokolado akademija, Londonas, 2011, kategorija „Geriausio skonio tamsus baras“
Sudėtis: kakavos pupelės, cukrus, arabikos kavos pupelės (9%), kakavos sviestas. Gali būti riešutų, pieno ir glitimo pėdsakų.
BIO žemės ūkio produktas, BIO sertifikatas: FR-BIO-10, CZ-BIO-003.
Išskirtinė kokybė: Michel Cluizel glaudžiai bendradarbiauja su ūkininkais ir padeda jiems išsaugoti tradicinius kakavos pupelių auginimo ir fermentavimo būdus. Tai užtikrina teisingas sąlygas žemdirbystei ir gyvenimui. Norėdami išsaugoti specifinius skonius, Michel Cluizel naudoja ilgą skrudinimą žemoje temperatūroje. Siekdamas neprilygstamo šokolado skonio, Cluizelis dažnai išbandydavo daugiau nei 20 fermentacijos ir skrudinimo būdų derinių. Tikrasis kakavos pupelių skrudinimas, malimas ir maišymas jau vyksta Prancūzijoje Voiron mieste.
Kalbant apie ingredientus, Michelis Cluizel tikrai rūpinasi. Jis netgi užpatentavo prekės ženklą „Nobles Ingredients“, o tai praktiškai reiškia, kad jis naudoja savo gaminiuose:
tik grynas kakavos sviestas, be jokių augalinių riebalų priemaišų,
natūrali Burbono vanilė vietoj vanilino,
nenaudoja sojų lecitino ar dirbtinių skonių.
Bendrovė taip pat garantuoja, kad jokios žaliavos nebuvo apšvitintos ar jonizuotos.
Svoris ir dydis: 70g, 161×79×7 mm
Papildoma informacija
Prekės ženklas | Michel Cluizel |
---|---|
Kategorijos | Aromatintas šokoladas, Juodasis šokoladas, Michel Cluizel |