×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Masažo aliejai

Elementai 33 į 5858 viso

  1. 1
  2. 2
  • Tracy's Dog Hammer Magic Wand Vibrator Set Black-Gold

    Atraskite Tracy šunų plaktuko stebuklingos lazdelės vibratorių rinkinį! Šiame rinkinyje yra prabangus lazdelės vibratorius su keturiais silikoniniais priedais, kurių kiekvienas turi savo stimuliavimo paskirtį. Šių priedų dėka namuose galėsite visiškai stimuliuoti!

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Pink

    Sultry by Pillow Talk turi lygią užapvalintą galvą ir suteikia galingą vibraciją. Jame yra smailėjanti įkišama rankena, kuri sukasi 360 laipsnių ir nuostabiai stimuliuoja G tašką. Sukamasis „Sultry“ taip pat siūlo aukščiausios kokybės šildymą, kuris suteikia papildomo komforto ir tikroviškumo.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Teal

    Sultry by Pillow Talk turi lygią užapvalintą galvą ir suteikia galingą vibraciją. Jame yra smailėjanti įkišama rankena, kuri sukasi 360 laipsnių ir neįtikėtinai stimuliuoja G tašką. Sukamasis „Sultry“ velenas taip pat siūlo aukščiausios kokybės šildymo funkciją, kuri suteikia papildomo komforto ir tikroviškumo.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Megawand Wand Vibrator Silver

    „Megawand“ yra įkraunamas išorinis stimuliatorius, suteikiantis begalę orgazmo derinių. 20 vibracijos režimų ir 8 intensyvumo nustatymų „Megawand“ siūlo 160 skirtingų galimybių. Lanksti silikoninė galvutė švelniai stimuliuoja klitorį ir visas erogenines kūno zonas.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Magic Motion Zenith App Controlled Cordless Smart Wand Green

    „Magic Zenith“ yra viena geriausių lazdelių rinkoje. Jis yra belaidis, atsparus vandeniui ir įkraunamas – trys dalykai, kurių viso dydžio lazdelės retai turi. Su programėlėmis valdomomis funkcijomis jūsų tolimojo susisiekimo partneris taip pat gali tai valdyti už jus. Dar geriau, kad šis daiktas yra STIPRUS ir RUMBALUS, o jo orgazmai jaučiasi nuostabūs.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pixey Aquawand White Edition

    Galiausiai čia yra „Pixey Aquawand“. Sukūrė prekės ženklas Pixey. Šio vibratoriaus savybės yra tobulos, tokios kaip tylus ir galingas variklis, lanksti silikoninė galvutė ir, žinoma, vandenį atstumiantis efektas, taip pat unikali magnetinės įkraunamos sistemos savybė (todėl nereikia prijungti kabelių). „Aquawand“ beveik visas pagamintas iš silikono, ne tik galva (55 mm skersmens), bet ir rankena pagaminta iš silikono, todėl jausmingas jausmas tampa dar intensyvesnis.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Opulence

    Didelės galios masažuoklis sukurtas su lanksčiu korpusu, leidžiančiu be vargo valdyti stimuliaciją.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pixey Aquawand Black Edition

    Galiausiai čia yra „Pixey Aquawand“. Sukūrė prekės ženklas Pixey. Šio vibratoriaus savybės yra tobulos, tokios kaip tylus ir galingas variklis, lanksti silikoninė galvutė ir, žinoma, vandenį atstumiantis efektas, taip pat unikali magnetinės įkraunamos sistemos savybė (todėl nereikia prijungti kabelių). „Aquawand“ beveik visas pagamintas iš silikono, ne tik galva (55 mm skersmens), bet ir rankena pagaminta iš silikono, todėl jausmingas jausmas tampa dar intensyvesnis. Šis Pixey Aquawand yra atsparus vandens purslams, o tai reiškia, kad galite jį valyti po čiaupu, bet galite naudoti ir duše. Nerekomenduojame su juo žaisti vonioje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love Brush Crush Wand Vibrator Purple

    Brush Crush turi plokščią ir tekstūruotą galvutę, kuri intensyviai stimuliuos klitorį ar kitas erogenines kūno zonas. Lazdelės vibratorius siūlo 20 skirtingų vibracijos nustatymų ir 8 intensyvumo lygius.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Viotec Titan Wand Vibrator Gold & Wine Red

    Pristatome Viotec's Titan – prabangiai minkštą vibratorių, skirtą pagerinti jūsų malonumą. Titaną galima be vargo valdyti vibratoriaus mygtukais.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ibiza Wand Luxury Massager Gold

    Pristatome IBIZA WAND LUXURY MASSAGER – kūno arba intymios zonos masažuoklį su galingu varikliu, kuris siūlo nuo 4000 aps./min. iki 8.000 aps./min. nuo minkštos iki intensyvios vibracijos.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Secret Kisses Glass Black Magic Wand Black

    Love Wand yra galingas masažuoklis, kuriame dera geriausia iš dviejų pasaulių: klasikinis lazdelės masažuoklis, pagamintas iš aukštos kokybės silikono, suporuotas su aptakiu stiklu, kuris gali būti naudojamas sklandžiai įsiskverbti. Rezultatas – universalus dviejų galų žaislas. Šis aukštos kokybės žaislas, turintis 10 vibracijos režimų ir dailiai lygaus silikono vieno galo, puikiai tinka pradedantiesiems ir patyrusiems naudotojams.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vive Kiku Rechargeable Double Ended Wand with Innovative G-Spot Flapping Stimulator Purple

    VIVE056 KIKU, dvipusis, besiplečiantis liežuvio vibratorius ir lazdelė, turi 10 funkcijų vibruojančią lazdelės galvutę ir 10 funkcijų besiplečiančią liežuvėlio rankeną, todėl tai yra puikus malonumo įrankis.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Royal Wand Black

    Jėga ir malonumas priklauso jums su Royal, klasikine vibruojančia lazdele, pagaminta iš aksomo glotnaus silikono. Minkšta galva ir lankstus kaklas juda kartu su kūnu, kai tyrinėjate 10 unikalių ritmų ir 3 vibracijos greičius. Atsparus vandeniui ir panardinamas, galite mėgautis bet kur. Laisvė žaisti!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nuru MagicGel Authentic 1000ml

    Šiame buteliuke esantis autentiškas Nuru gelis iš aukščiausios kokybės ingredientų. Su galingu drėkinamuoju ir detoksikuojančiu Nori jūros dumblių ekstraktu ir antioksidaciniu greipfrutų ekstraktu.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doxy 3 USB-C Wand Black

    Pristatome visame pasaulyje USB-C maitinamą asmeninį intymų masažuoklį. Taisykles laužanti malonumų technologijų naujovė. Pagamintas iš aukščiausios kokybės ABS plastiko, jis vertinamas galingą ir triukšmingą vibraciją kaip ir mūsų Die Cast 3 modelis, tačiau už mažesnę kainą.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Otouch Mushroom Silicone Wand Vibrator Teal

    REAL TOUCH technologija sukūrė švelnaus prisilietimo pojūtį. OTOUCH Clitoris Massager Mushroom suteikia jums aistros, kūrybiškumo ir patirties.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Secret Kisses Secret Kisses Glass G Wand Black

    Dviejų galų dizainas ir 10 galingų vibracijos režimų „Secret Kisses G-Wand“ gali patenkinti visus jūsų poreikius. Lengvai valomas ir visiškai saugus kūnui – tai tikrai naujos kartos malonumo gaminiai.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doxy 3 USB-C Wand Turquoise

    Pristatome pirmąjį pasaulyje USB-C maitinamą asmeninį intymų masažuoklį. Taisykles laužanti malonumų technologijų naujovė. Pagamintas iš aukštos kokybės ABS plastiko, jis skleidžia tokią pat galingą ir triukšmingą vibraciją kaip ir mūsų mylimas Die Cast 3 modelis, tačiau už mažesnę kainą.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NU Sensuelle Nubii Mika Wand Blue

    ŠIOJE MINI LAIDLĖLĖJE SUJUNGTA VIBRACIJA, ŠVILNI ŠILUMA IR TURBO BOOST TECHNOLOGIJOS, LEIDŽIAM BEBAIGAI TINKINTI IR JUMS PRITAIKYTĄ JAUSMINGĄ PATIRTĮ!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Wellness Eternal Wand

    10 Rumble Tech varomos gilios rumlio vibracijos

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shunga Garden of Edo Kit Organic Sensual Collection

    SHUNGA sukūrė savo Garden of Edo produktų liniją tiems, kurie aistringai mėgsta mylėtis ir gamtą, ieškantiems produktų, kurių sudėtyje yra kruopščiai atrinktų natūralių ingredientų.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Body in Balance Massage Oil 5000ml

    Šis profesionalus masažo aliejus tinka visų tipų odai. Idealiai tinka intensyviai priežiūrai ir sportui. Aliejus nedirgina ir yra bekvapis (be kvapo). Aliejus pH neutralus. Jūs turite būti atsargūs su lateksu ir guma.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Soft & Tender Massage Milk 5000ml

    Soft & Tender masažinis pienas yra erotinio masažo pienas, tinka visų tipų odai. Leiskite rankai sklandžiai dirbti su oda. Soft & Tender masažinis pienas nedirgina, yra bekvapis ir lengvai nuplaunamas vandeniu. „Soft & Tender“ turi mažai įtakos gumai ir lateksui.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Revel Fae Teal

    „Fae by Revel“ sujungia kelis naudojimo būdus į vieną žaislą. Aptakioje „Fae“ rankenoje yra dešimt stūmimo režimų, o „Fae“ dvigubos paskirties suapvalinta galvutė suteikia dešimt pulsuojančių vibracijos režimų arba dešimt oro impulsų režimų, priklausomai nuo jūsų nuotaikos. Pagaminta iš aukščiausios klasės silikono, atsparus vandeniui, įkraunamas.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Prisms Vibra-Glass 10X Turquoise Dual Ended Silicone/Glass Wand Teal

    Pasilepinkite šia nuostabia, turkio spalvos, dviejų galų stikline lazdele! Turkio spalvos lazdelės galas yra padengtas ypač lygiu aukščiausios kokybės silikonu, kuriame nėra ftalatų ir yra saugus kūnui. Kaklas yra pusiau lankstus, todėl jis sulenkiamas, kad pasiektų tobulus kampus, kai naudojate jį savo jautriose vietose!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 5858 viso

  1. 1
  2. 2
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.