×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Heureka

Elementai 129 į 160739 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Lovense Osci 2

    Osci 2 yra naujos kartos svyruojantis g taško žaislas su stipresniu varikliu, patobulinta galvos forma, patogesniu žaislo kampu, drastiškai pailgėjusiu baterijos veikimo laiku (iki 5 valandų!), patobulintu ryšiu ir nauju įkrovimo būdu!

    209 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Top Secret+ Black

    Paslaptis, kurios nenorėsite saugoti... Top Secret+ nešiojamasis vibratorius turi plokščią, ergonomišką pagrindą, užtikrinantį maksimalų komfortą, taip pat briaunuotą kotą klitoriui stimuliuoti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Glass Dildo The Twister

    Gražaus dizaino Kiotos Glass beveik nedūžtančio stiklo dildės. Kas nežino geriau, mano, kad jo taurė ant jūsų naktinio staliuko. Didelis stiklinio dildo privalumas yra tai, kad galite jį vėsinti arba šildyti, kad sukurtumėte papildomą virpėjimo efektą. Laikykite jį po šaltu arba karštu vandeniu, o stiklinė matuoja vandens temperatūrą. Įsiskverbimas su karštu ar šaltu dilde suteikia visai kitokį pojūtį nei su dilde kūno temperatūroje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Rrrolling Explosion Black

    Mūsų Rrrolling Explosion sujungia galingą vibraciją su naujovišku stimuliuojančiu kamuoliuku viduje. Naujoviška technologija kartu su elegantišku dizainu stimuliuoja G tašką per tikslią ergonomiką ir sukuria kvapą gniaužiančius orgazmus.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Temptasia Lazarus Thrusting Dildo Black

    Gražus malonumas jums yra su Temptasia Lazarus. Šis gražus žaislas turi 3 galingus stūmimo greičius (1,25 colio stūmimo ilgis) ir lenktą kotą optimaliam G taško ir P taško stimuliavimui!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Tracy Purple

    Šis itin minkštas silikoninis 7 funkcijų triušio vibratorius yra nuostabiai įrengtas, kad naktį po nakties teiktų intensyvų malonumą. Šio aptakaus ir elegantiško purpurinio žaislo forma yra lygi ir išlenkta, stora galva, kad pasiektų vidinį G tašką, ir mažesnis lenktas triušio klipas, užtikrinantis kumštį suspaudžiantį orgazmą.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Icicles No. 24

    Elegantiški, aukščiausios klasės ir rankų darbo su nuostabiu dėmesiu detalėms sukurti prabangūs stiklo masažuokliai užgniaužs kvapą.

    84,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Tiger G5 Indy Red

    TIKRAI ANIMALISTIKA. Jo teritorija yra miesto džiunglės. TIGER yra puikus kompanionas, su kuriuo galima klaidžioti siauromis gatvelėmis ir kiemais, apšviestais neoninių reklaminių šviesų.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Minds of Love Timo Purple

    Galingas vibratorius su klijavimo mygtuku ir nuotolinio valdymo pulteliu. Antgalis ir klitorinis kaipimas idealiai tinka jūsų G taškui ir klitoriui stimuliuoti. 2 galingi varikliai su 10 funkcijų (vibravimo ir pulsavimo režimai) suteikia išskirtinę stimuliaciją. Pridedamas satininis maišelis laikymui. Medžiaga: silikonas, minkštas, lankstus, bekvapis, lengvai valomas, atsparus vandeniui, paprastas valdymas įjungimo/išjungimo mygtuku arba patogiai naudojant nuotolinio valdymo pultą, įkraunama naudojant USB laidą (adapterio komplekto nėra).

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Soraya 2 Black

    Jei esate toks žmogus, kuris mano, kad du orgazmai yra geresni už vieną, jums tikrai patinka. Soraya™ 2 yra prabangiausias pasaulyje triušio vibratorius, siūlantis optimizuotas dvigubą stimuliaciją tiek klitorio, tiek G taško orgazmui pasiekti visiškai naujame lygyje. Prabangaus dizaino ir neabejotinos formos Soraya™ 2 yra puikus jėgos ir tikslumo derinys.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • GOPower Jamie Thrusting Rabbit Vibrator Black

    Įeikite į erotinių žaislų pasaulį su Go Power asortimentu – daugiausia priklausomybę sukeliančius žaislais rinkoje.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth G Spot Finger Vibrator with Powerful Vibrations Purple

    Pirštų vibratorius su 9 galingomis vibracijos tekstūros galvutėmis intensyviam stimuliavimui

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Red Revolution Hera

    Triušio vibratorius su klitorio stimuliatoriumi ir analiniu kamščiu. Lankstus ir šiek tiek sulenktas kotas su lygiu viršumi puikiai tinka stimuliuoti G tašką. Klitorio stimuliatorius turi 2 minkštus zuikio ausų kutenimą, o išangės ilgintuvas yra karoliukų formos.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Trigger with Come Hither Motion Purple

    Triušio vibratorius, turintis virpesių judėjimą, liaudiškai žinomas kaip „ateikite čia“. Trigger yra svyruojantis masažuoklis, pripažintas vienu inovatyviausių ne tik dizaino, bet ir funkcionalumo, universalumo bei galios prasme.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Magic Motion Fugu Red

    Būkite valdomas, kad ir kur būtumėte, naudodami programą „Magic Motion“. Patogus kišeninio dydžio vibratorius klitoriui ir makšties stimuliacijai, kurį lengva valdyti vienu mygtuko paspaudimu. Šis mini vibratorius yra įkraunamas per USB ir suteikia jums galingą vibraciją įvairiais 7 modeliais.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Sunray Pink

    Mėgaukitės tuo pačiu metu G taško ir klitorio stimuliavimu su Satisfyer Sunray vibracijos ir oro impulsų savybėmis. Programėlėmis valdomas silikoninis triušis turi lanksčią jungtį, kuri lengvai prisitaiko prie jūsų anatomijos.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Double Flex White

    Su 3 galios varikliai „Double Flex“ suteikia vienodą stimuliuojantį dėmesį G taškui, klitoriui ir išorinėms lytinėms lūpoms. Dėl silikoninės lanksčios technologijos prietaisas yra ypač patogus – per programą vis tiek suteikia jaudinančių vibracijų.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Trinity Vibes Silicone Vibrating Girth Enhancer with Remote Control Black

    Šis švelnus, aukščiausios kokybės silikoninis žaislas, kuriame nėra ftalatų, suteiks jums intensyvios vibracijos ir padidins jūsų kotą! Naudodami nuotolinio valdymo pultą keiskite nustatymus ir pasirinkite iš 2 greičių ir 8 skanių vibracijų modelių.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Heated Affair Warming Rabbit Vibrator

    Pristatome „Satisfyer Heated Affair“ vibratorių ir garantuojame, kad jis jus išprotės! Patirkite nekontroliuojamus orgazmus su šiuo galingu vibratoriumi, kuris tuo pačiu metu stimuliuoja tiek makšties viduje, tiek konkrečiai G taške ir išorėje klitoryje. Jis turi 12 skirtingų vibracijos funkcijų ir specialią šildymo funkciją, kuri pakyla iki 40 laipsnių Celsijaus, kad naudotojo patirtis būtų tikroviškesnė.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Action No. Fifteen Wand & Rabbit Vibrator 3 Individual Motors Purple

    „Action“ žinome, kad jūsų fantazijos ne visada vienodos, ir kad galėtumėte mėgautis kiekviena akimirka, sukūrėme žaislą Nr. Fifteen su trimis varikliais.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator

    Iš naujo atraskite stulbinančius Anastasijos ir Kristiano Grėjaus nuotykius su „Fifty Shades of Grey“ oficialia malonumų kolekcija. Remiantis literatūros reiškiniu, kuris supažindino poras visame pasaulyje su BDSM, pardavėjo daugiau nei 50 milijonų kopijų visame pasaulyje ir sukūrė tris labai sėkmingus filmus. 2012 m.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Pocket Wand Black

    Pocket Wand yra kompaktiškas kišeninis lazdelės vibratorius, puikiai tinkantis bet kur ir bet kada. Jis suteikia nuostabiai galingas ir giliai ūžesines vibracijas bei įvairius pulso ir bangų modelius, patenkinančius tuos, kurie mėgaujasi malonumu pagal poreikį. Jame yra du universalūs priedai, skirti tyrinėti ir smagiau praleisti laiką.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Inya Venus Pink

    Dienos malonumai ir naktinis pasitenkinimas Venera iš INYA. Nuotoliniu būdu valdomas individualiam naudojimui arba sprogstamųjų porų žaidimams. Galingas, patogus ir paprastas naudoti, „Venus“ yra įdėtas į pliušinį, saugų kūnui silikoną.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Harness with Dildos Set Black S/M/L

    Jūs pasirenkate, kas turi galią: ji, jis ar abu? Dėl savo minkštumo ir lenktos formos šie pakinktai su keliais dildo privers jus spindėti kaip niekada anksčiau. Visada pasirinkite norimą dydį.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Icicles No. 29

    Elegantiški, aukščiausios klasės ir rankų darbo su nuostabiu dėmesiu detalėms sukurti prabangūs stiklo masažuokliai užgniaužs kvapą.

    64,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Gaia Rampant Rabbit Purple

    Dvigubos stimuliacijos vibracija, masažuojanti makšties sritis, kad būtų galima visą visą, suteikdama intensyvius pojūčius. Ergonomiškos formos. Galingas klitorio stimuliatorius.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Air Pump Vibrator 5+ Blue

    Mūsų Air Pump Booty 5 Connect App palepins jus vibracijomis ir pripučiamu velenu. Derinkite dvi jausmines funkcijas, kaip norite. puikiai išskirtiniais potyriais, valdykite vibratorių naudoti „Satisfyer Connect“ programą

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator White

    „Double Love“, mūsų prabangus porų vibratorius, pasižymi jaudinančiu minkštu silikonu ir aukštos kokybės tauriuoju metalu. Dvigubai suporuotas su patogiu belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu ir mūsų aukštųjų technologijų programėle, galima žaisti dideliais atstumais, o pasirinkimų – begalės!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Elegance Heating Rabbit Vibrator Opulent Black

    Elegantiškame G-Spot vibratoriuje yra du F1 varikliai su turbokompresoriumi, kurie pasižymi rimtu smūgiu. Vienas yra antgalyje, o kitas - kaip pratęsimas, kad būtų stimuliuojamas klitorio pirštų riesimas. Šie naujos kartos F1 varikliai vibruoja stulbinančiais 7 200 ir 14 000 aps./min.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Ternence Purple

    Šis ypač minkštas silikonas su 12 vibracijos ir 4 sukimosi funkcijomis yra nuostabiai įrengtas, kad naktį po nakties teiktų intensyvų malonumą. Žaislas yra lygus ir išlenktas su aptakia galvute, kad pasiektų jūsų vidinį G tašką, ir mažesniu lenktu triušio klitoriu, kad būtų užtikrintas orgazmas.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • strap-on-me Dildo Plug P&G Size L Black

    Leiskite save sužavėti nauju hibridiniu „dildo kištuko“ asortimentu, sukurtu įvairinti malonumus, galimybes ir pritaikytą prie kūno linkių.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Aya Wearable Massager Turquoise Green

    Elegantiškas, nesenstantis stilius ir itin patogus ergonomiškas dizainas su „Aya Wearable Vibrator“ iš Legend serijos. Aptakios, lenktos ir kompaktiškos formos, kuri puikiai priglunda prie kūno, Aya yra unikaliai pritaikoma įvairiems žaidimams. Mėgaukitės išorine vulvos stimuliacija iš kontūruoto Aya kūno, taip pat gilia vidine stimuliacija, kurią sukelia nuimamas silikoninis priedas, kuris yra išlenktas ir su svogūniniu antgaliu, nukreiptu į G tašką.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160739 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.