Prisijungimo forma
Registracija
Profilio informacija
Prisijungimo duomenys
arba prisijungti
Informacija
Mūsų Madagaskaro baras įkūnija Francois Pralus meilę šiai spalvingai salai.
Pupeles tiekiame iš Ambajos, Sambirano regione, kuriame gausu kriolų medžių.
Mūsų šokoladas yra taip gerai subalansuotas su traškia rūgštele, vaisių ir gėlių natomis.
Nenuostabu, kad tai mūsų geriausias pardavėjas.
Pupelių tipas: Criollo
„Kai buvau stažuotojas su Bernachon, staiga supratau, kad galiu pats pasigaminti šokoladą iš kakavos pupelių.
François Pralus yra išskirtinis šokolado gamintojas, nes jis yra vienas iš nedaugelio Prancūzijoje, gaminančių savo šokoladą. Šiandien kasmet pagaminama ir parduodama beveik 100 tonų šokolado Pralus.
François Pralus dirba su džiovintomis kakavos pupelėmis, kurias gauna iš geriausių kakavos plantacijų visame pasaulyje, ypač iš Pietų Amerikos ir Indonezijos.
Iš šių išskirtinių pupelių jis gamina apie penkiolika grynų veislių ir 4 mišinius.
„Aš viską darau pats, sako François Pralus, o ne perku iš specializuotų tiekėjų.
Ir jis nuėjo dar toliau, nes dabar turi savo kakavos pupelių plantaciją Madagaskare.
François Pralus išduoda vieną iš savo mažų paslapčių, kad galėtume tiksliau suprasti, kaip jis įgauna reikiamą skonį prieš pradedant gaminti:
"Kakavą užvirinu vandenyje, verčiau ruošiu žolelių arbatą ir šiek tiek pasaldinu cukrumi, tada palieku nusistovėti. Tai leidžia tiksliai įsivaizduoti, koks bus skonis prieš pradedant gamybos procesą."
Papildoma informacija
Kakavos lygis | 100% |
---|---|
Ingridientai | cocoa, cocoa butter, non-GMO soy lecithin |
Maistinė vertė | už 100 g |
Energijos vertė | 571 kcal / 2364 kJ |
Riebalai | 44 g |
Baltymai | 12 g |
Angliavandeniai | 24 g |
iš kurių cukrų | 2 g |
Prekės ženklas | Francois Pralus |
Svoris | 100 g |
Kategorijos | 100% šokoladas, Juodasis šokoladas, Francois Pralus |