×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!
Francois Pralus Madagascar 100% 100g

Francois Pralus Madagascar 100% 100g

Mūsų Madagaskaro baras įkūnija Francois Pralus meilę šiai spalvingai salai. Pupeles tiekiame iš Ambajos, Sambirano regione, kuriame gausu kriolų medžių.

Gamintojas

Francois Pralus

11,90 €

9,90 €

Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

Išpirkto produkto prenumerata
Pranešti man, kai ši prekė vėl bus sandėlyje

Informacija

Mūsų Madagaskaro baras įkūnija Francois Pralus meilę šiai spalvingai salai.
Pupeles tiekiame iš Ambajos, Sambirano regione, kuriame gausu kriolų medžių.
Mūsų šokoladas yra taip gerai subalansuotas su traškia rūgštele, vaisių ir gėlių natomis.
Nenuostabu, kad tai mūsų geriausias pardavėjas.
Pupelių tipas: Criollo

Sudėtis : 75% šokolado (kakava, cukrus, grynas kakavos sviestas, ne GMO sojų lecitinas). Laikyti vėsioje, sausoje vietoje 16–18 °C temperatūroje. Gali būti riešutų arba pieno pėdsakų.

„Kai buvau stažuotojas su Bernachon, staiga supratau, kad galiu pats pasigaminti šokoladą iš kakavos pupelių.

François Pralus yra išskirtinis šokolado gamintojas, nes jis yra vienas iš nedaugelio Prancūzijoje, gaminančių savo šokoladą. Šiandien kasmet pagaminama ir parduodama beveik 100 tonų šokolado Pralus.

François Pralus dirba su džiovintomis kakavos pupelėmis, kurias gauna iš geriausių kakavos plantacijų visame pasaulyje, ypač iš Pietų Amerikos ir Indonezijos.

Iš šių išskirtinių pupelių jis gamina apie penkiolika grynų veislių ir 4 mišinius.

„Aš viską darau pats, sako François Pralus, o ne perku iš specializuotų tiekėjų.

Ir jis nuėjo dar toliau, nes dabar turi savo kakavos pupelių plantaciją Madagaskare.

François Pralus išduoda vieną iš savo mažų paslapčių, kad galėtume tiksliau suprasti, kaip jis įgauna reikiamą skonį prieš pradedant gaminti:
"Kakavą užvirinu vandenyje, verčiau ruošiu žolelių arbatą ir šiek tiek pasaldinu cukrumi, tada palieku nusistovėti. Tai leidžia tiksliai įsivaizduoti, koks bus skonis prieš pradedant gamybos procesą."

Papildoma informacija

Kakavos lygis 100%
Ingridientai cocoa, cocoa butter, non-GMO soy lecithin
Maistinė vertė už 100 g
Energijos vertė 571 kcal / 2364 kJ
Riebalai 44 g
Baltymai 12 g
Angliavandeniai 24 g
iš kurių cukrų 2 g
Prekės ženklas Francois Pralus
Svoris 100 g
Kategorijos 100% šokoladas, Juodasis šokoladas, Francois Pralus

Parašyti savo apžvalgą

Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.