×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Klitorio vibratoriai

Elementai 97 į 128309 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • You2Toys 2 Function Bendable Licking Vibe Purple

    Malonumo teikėjas su laižymo funkcija.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe Black

    „My Secret“ vibruojančių kelnaičių rinkinys suteikia malonumą po ranka su galinga vibruojančia kulka, kuri diskretiškai telpa į šonu surištas nėriniuotas kelnaites, kad išlaikytų jas vietoje.

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe White

    „My Secret“ vibruojančių kelnaičių rinkinys suteikia malonumą po ranka su galinga vibruojančia kulka, kuri diskretiškai telpa į šonu surištas nėriniuotas kelnaites, kad išlaikytų jas vietoje.

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Classic 2 Black

    Womanizer Classic, kaip jau atskleidžia pavadinimas, yra Womanizer klasika – „maža juoda suknelė“, taip sakant, tarp mūsų žaislų. Jame įdiegta mūsų unikali technologija, kuri sukuria bekontaktį siurbimo efektą anksčiau žinomų vibracijų. 8 intensyvumo lygiai leidžia įvairiais būdais – pirmasis lygis garantuoja švelnų pradžią ir maksimalų kiekį, malonumo viršūnę. Dėl unikalaus apdorojimo Womanizer Classic yra visiškai atsparus vandeniui, todėl puikiai tinka kitam panardinimui į vonią.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Orca

    „Orca“ yra „Satisfyer“ dvigubo oro impulsų vibratorių asortimento išplėtimas. Dėl žaismingo dizaino ir dvigubos funkcijos (su ikoniniu oro impulsu) jis puikiai tinka pradedantiesiems. Orca dizainas yra panašus į populiariojo pingvino stilių, bet taip pat su vibracija. Jis turi supaprastintą formą, kad būtų lengva valdyti, 2 nepriklausomai valdomi varikliai su 11 slėgio bangų intensyvumo ir 12 vibracijos nustatymų klitoriui stimuliuoti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure 2 Cups Red

    Čiulpti, laižyti, vibruoti! 216 orgazmų, kurių niekada nebandėte.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Lilac

    Jūsų klitorį kaip niekad užlies malonumas: Satisfyer Pro 2 3 kartos yra čia! Naujausia šio klasikinio „Satisfyer“ karta su mūsų naujoviška „Liquid Air“ technologija imituoja jausmingą pulsuojančio vandens bangą.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Rose Clitoris Vibrator with 9 Rotating Vibration Modes Red

    Elegantiška rožės forma ne tik atrodo gražiai, bet ir pašalina sekso žaislų gėdą ir yra dvigubas malonumas pojūčiams. Tavo gera nuotaika prasideda tada, kai tai pamatai. Romantiškų rožių derinys su meile – tai sekso patirties rojus, kurio nesinori praleisti. Šis erotinis vibratorius pagamintas iš minkšto silikono, saugus ir netoksiškas, patogus liesti, naudokite jį drąsiai.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Starlet 3 Pink

    Naujasis Womanizer STARLET 3 – tai originali Womanizer Pleasure Air technologija kartu su penkiomis naujomis ryškiomis žaidimų spalvomis ir dar dviem intensyvumo lygiais, tačiau jis vis dar yra atsparus vandeniui ir įkraunamas per USB – už priimtiną kainą.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • OhMiBod blueMotion NEX|1 2nd generation

    Mūsų vis populiarėjantis blueMotion NEX|1 (2-oji karta) dabar yra mažesnis, aptakesnis, galingesnis variklis ir pagamintas iš kūno saugaus silikono.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • OhMiBod Club Vibe 3.OH Music Vibrator

    Įgykite savo atmosferą ir mėgaukitės muzika. Mūsų naujasis Club Vibe 3.OH yra diskretiškas nešiojamas kelnaičių vibratorius, sukurtas taip, kad patiktų visur, kur tik užklumpa nuotaika.

    189 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Liberty by Lily Allen

    Ponios, pasiruoškite kilimui: su stilingu dangteliu ir šešių lygių stimuliacija Liberty garantuoja malonumą bet kurioje planetos vietoje.

    169 €

    99,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona Pink

    SONA stimuliuoja visą klitorį – net ir tas dalis, kurios nematote – švelniomis garso bangomis, o ne įprastomis vibracijomis. Šis tylus garsinis masažuoklis suteikia visiškai naują orgazmą, užsitęsusį kulminaciją po jausmingo susikaupimo. Jo skland, vandeniui atsparus dizainas pagamintas iš vieno aukščiausios kokybės silikono gabalo, SONA yra labai lengvai valomas ir švelnus liesti. Ir kadangi jis tiesiogiai nesiliečia su klitoriu, jį galima naudoti norint sugeneruoti kelis orgazmus vėl ir vėl be jokio diskomforto.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    Praktiško magneto dėka Little Secret galima patogiai užsisegti kelnaitėse, diskretiškai stimuliuojant klitorį galingomis vibracijomis. Silikoninį žaislą galima valdyti naudojant programėlę, taip pat su pridedamu nuotolinio valdymo pultu.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Purple

    Clitella yra burnos klitorio stimuliatorius, kuris stimuliuoja ir sužadina klitorį įvairiais greičiais, raštais ir prisirišimais. Oralinio sekso jausmas dabar pasiekiamas.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona 2 Cruise Black

    Kruizo kontrolė perima vairą, kai nebegalite laikytis!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Pink

    Sužinokite daugiau apie savo slapčiausias fantazijas naudodamiesi SILA™ Cruise – idealiu pasirinkimu sekso žaislų pradedantiesiems, esantiems jausmingų tyrinėjimų slenksčio. Pasiekite savo svajonių kulminaciją švelniomis bangomis, kurias pajusite nuo galvos iki kojų. SILA™ Cruise siūlo naują būdą patirti preliudiją ir meilę sau, erzindamas jus lėtai pasiekti kulminaciją, kai klausotės savo kūno, kad patirtumėte intensyvesnį orgazmą.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Burgundy

    Elegantiškas, itin galingas ir iki absoliutaus tobulumo sukurtas CHAIAMO buvo išskirtinai sukurtas tam, kad nuves jus į aukščiausią kulminaciją. Atsipalaiduokite iš nepaprasto jutimo malonumo, nes CHAIAMO siunčia stiprias ir gilias juslines vibracijas per visą jūsų jausmą, o intensyviai jaučiais nukreipia savo malonumo zoną. Pasiruoškite patirti nepamirštamiausią orgazmą.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona Cruise Pink

    SONA Cruise stimuliuoja visą klitorį – net tas dalis, kurios nematote – švelniomis garso bangomis, o ne įprastomis vibracijomis. Šis tylus garsinis masažuoklis suteikia visiškai naują orgazmą, užsitęsusį kulminaciją po jausmingo susikaupimo. Jo skland, vandeniui atsparus dizainas iš vieno aukščiausios kokybės silikono gabalo, SONA Cruise yra labai lengvai valomas ir minkštas liesti. Ir kadangi jis tiesiogiai nesiliečia su klitoriu, jį galima naudoti norint sugeneruoti kelis orgazmus vėl ir vėl be jokio diskomforto.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gvibe 3 Pink

    Gvibe³, trečios kartos, įspūdingai išmanus žaislas, didelis malonumas tiek moterims, tiek vyrams.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Elegant Series Diamond Vibe

    Šis vibratorius yra ne tik graži jūsų naktinio staliuko puošmena!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Clit Kisser Pink

    Clit Kisser™ mirganti kulka sujungia intensyvias kelių greičių vibracijas į erzinantį liežuvio formos rankovę. Į burną panašus stimuliatorius turi lengvai paliečiamą greitąjį rinkimą ir kiaušinio formos kulkos atmosferą, suteikiančią jaudinančius pojūčius.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Premium 2 Blueberry

    Womanizer PREMIUM 2 su originalia Pleasure Air technologija yra prabangiausias kol kas mūsų kūrinys – tikras sekso žaislų Prada, geriausias žaislas moterims, kurios ieško daugiau nei kito įrenginio žaidimui. Su didesniu nei bet kada anksčiau intensyvumo lygiu ir patobulinta Autopiloto funkcija, leidžianti į naujus, nenuspėjamus nuotykius, PREMIUM 2 yra gryniausias malonumas ir aukščiausios kokybės.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona 2 Black

    Šis patobulintas masažuoklis SONA 2 skleidžia galingas, tačiau santūrias garso bangas, kurios stimuliuoja visą klitorį – net ir tas dalis, kurių nematote – ir sukuria nepanašų į bet kurį kitą pojūtį. Kiekviena švelnaus rezonansinio malonumo banga remiasi paskutine ir baigiasi išskirtiniu ir gilų pasitenkinimą teikiančiu orgazmu.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Irresistible Mythical Purple

    „Mythical“ turi itin galingą 10 greičių kartos F1 vartos su lanksčiu antgaliu vibratoriumi, kuris prisitaiko prie bet kokios moters formos ir yra tobulos formos, kad pasiektų jūsų g tašką, kad sukurtumėte intensyviausią kada nors patirtą vidinį ir išorinį orgazmą! „Mythical“ turi įkraunamą bateriją su magnetiniu USB įkrovimo prievadu ir įkrovikliu. Visiškai įkrautas jis veiks 60 minučių. Jis yra liesti, lygus ir vandeniui atsparus dizainas todėl iš medicininio silikono, Mythical lengva valyti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pantyrebel Tanga Vibrator Black

    Šios vibruojančios juostos iš PantyRebel kolekcijos yra pagamintos iš minkšto ir tampraus audinio, kuris jaučiasi patogiai ir puikiai priglunda. Diržai turi skyrelį, į kurį tiksliai telpa vibratorius. Šis vibratorius turi 12 skirtingų vibracijos nustatymų, kuriuos galima lengvai valdyti belaidžiu nuotolinio valdymo pultu.

    87,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Lilac

    Sužinokite daugiau apie savo slapčiausias fantazijas naudodamiesi SILA™ Cruise – idealiu pasirinkimu sekso žaislų pradedantiesiems, esantiems jausmingų tyrinėjimų slenksčio. Pasiekite savo svajonių kulminaciją švelniomis bangomis, kurias pajusite nuo galvos iki kojų. SILA™ Cruise siūlo naują būdą patirti preliudiją ir meilę sau, erzindamas jus lėtai pasiekti kulminaciją, kai klausotės savo kūno, kad patirtumėte intensyvesnį orgazmą.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Vulva Lover 2 White

    Mylėk savo vulvą, mylėk save! Pasinerkite į palaimą su visiškai nauju dvigubu Air Pulse vibratoriumi Vulva Lover 2.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Xocoon Heartbreaker 2-in-1 Stimulator Red

    XOCOON Heartbreaker: revoliucinis „du viename“ stimuliatorius. Atraskite jausmingo malonumo pasaulį su XOCOON širdies formos klitorio ir spenelių stimuliatoriumi. Sudaužykite širdį ir mėgaukitės viena dalimi su mikrovibracijos funkcija ir viena dalimi su laižymo funkcija. Šis „Heartbreaker“ suteikia naujo įspūdžio jūsų solo žaidimui ar intymioms akimirkoms su partneriu. Šilko glotnumo silikonas ir diskretiškas dizainas suteikia tikslingą stimuliaciją jūsų mieliausioms vietoms. Nesvarbu, ar jums labiau patinka intensyvios vibracijos, ar erzinantys laižymai, šis širdies formos stebuklas padės jums patirti stulbinantį orgazmą.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mia Rose Clitoris Energy Wave Stimulation Exclusive

    Įspūdingas diskretiškas dizainas, skirtas galingam Clitoris siurbimo siurbliui. Pristatome Mía Rose – naują čiulptuko koncepciją, kuri leis greitai pajusti orgazmą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Lily 3 Personal Massager Dark Plum

    Atraskite mūsų LILY 3 – legendinį mažą vibratorių, sukurtą specialiai LELO 20-mečiui. Idealiai tinka naudoti vienam arba su partneriu. Išskirtinai su 50 % nuolaida 2023 m.: prietaisas turi dešimt galingų malonumo nustatymų, kurie suteikia nepamirštamą, tačiau diskretišką orgazmo patirtį. Unikalus aksominis paviršius atrodo lygus ir minkštas, tačiau yra visiškai atsparus vandeniui, kad būtų galima nevaržomai seksualinei atradimų kelionei.

    169 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Heavenly Massage Bullet Vibrator

    Sukelkite išskirtinį susijaudinimą ir sukurkite palaimingą baigtį naudodami Heavenly Massage – aptakų ir smulkų vibratorių.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128309 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.