×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Klitorio vibratoriai

Elementai 97 į 128782 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Lovense Hyphy Dual-End Vibrator

    Hyphy yra dviejų galų aukšto dažnio vibratorius, skirtas momentiniam orgazmui.

    219 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doxy Bullet Vibrator Rose Gold

    Sustiprinkite jaudulį, padidinkite linksmybes ir pajuskite kiekvieną pojūtį didelės raiškos dėka mūsų nuostabiai suprojektuota „Doxy Bullet“, sukurta išskirtiniam diskretiškumui ir sensacingam stimuliavimui.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy For Her Her Ultimate Pleasure Max Purple

    Her Ultimate Pleasure Max von Fantasy For Her sujungia intymų siurbtuką su vibruojančiu, laižančiu liežuviu. Ilgą, siaurą, aksominio minkštumo rankeną galima naudoti ir kaip vibratorių. Puikiai tinka išorinei stimuliacijai, pavyzdžiui, nuostabaus oralinio sekso metu ir giliam malonumui. Itin ilgas siurblio vamzdis suteikia daugiau erdvės pramogaujant vienam ar poroje!

    169 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots GC Soft Touch Pocket Vibe Black

    Ši galinga „Pock Rocket“ daro tai, kas parašyta ant skardos! Yra su 4 skirtingomis galvutėmis įvairioms stimuliavimui ir kurias galima lengvai perjungti! Vieno greičio jums kartais tiesiog reikia! Šis mažas stimuliatorius pagamintas iš ABS su PU danga.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bdesired Deluxe Vibrator Rose

    Pažadinkite savo troškimą su „Bdesired Deluxe“. 6 funkcijos sukuria tobulą stimuliaciją įvairiems malonumui. Šis vandeniui atsparus masažuoklis, kurio dizainas yra švelnus ir subtilus, sukelia svaiginantį jaudulį. Mėgaukitės nesudėtingu valymu po žaidimo iš mūsų neakytojo silikono ir blizgaus ABS plastiko, o toliau purtykite dalykus mygtuko paspaudimu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • OhMiBod Club Vibe 2.OH Music Vibrator

    Tegul DJ sukasi kelionę. „OhMiBod's Club Vibe 2.OH“ nuves jus į tikslą...

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Dvigubas malonumas, dvigubas malonumas – visiškai naujas „Satisfyer DUAL PLEASURE“ yra „Bluetooth“ palaikantis klitorio stimuliatorius ir vidinis G taško vibratorius. Sukurta susieti su apdovanojimus pelniusia Satisfyer Connect programėle, DUAL PEASURE tiesiog perkėlė jūsų jausmingą kelionę į naują lygį!

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Womanizer Premium White-Gold

    Womanizer Premium yra idealus naujų technologijų ir aukštos kokybės dizaino derinys. Pleasure Air technologija stimuliuoja jūsų klitorį be kontakto – nuo superminkšto iki superpower 12 skirtingų intensyvumo lygių. Naudodami naują autopiloto atnaujinti, savo orgazmą patiriate netikėtai ir stebėtinai būdu. Ritmas keičiasi kiekvieną kartą. Išmanioji tyla jaučia jūsų troškimą. Womanizer Premium pradeda veikti tik tada, kai beveik paliečia jūsų odos paviršių. Taip tik tyliau naudoti, bet ir ne malonumu dar intensyviau. Dėl savo unikalaus apdorojimo Womanizer Premium yra visiškai atsparus vandeniui.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Pulse Galaxie Lilac

    Atraskite neįprastą malonumą su Pulse Galaxie. Skirtingai nuo kitų klitorio stimuliatorių, jis stumia ir traukia orą, kad sukurtų siurbimo efektą, o įkrovimo dokas projektuoja žvaigždžių šviesą. Ištirkite 5 režimus ir 5 siurbimo intensyvumus bei 3 žvaigždžių ekrano režimus. Naudokite Pulse Galaxie su SVAKOM programa, kad galėtumėte tinkinti ir žaisti dideliais atstumais.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Blue

    Klasikinis ir stilingas Satisfyer Pro 2 debiutuoja mūsų patentuota Air-Pulse technologija, skirta sužadinti jūsų klitorį į gryną palaimą. Turėdamas tylų varinę ir minkštą galvutę, „Pro 2“ sukuria nuotaiką silikoną pasiekti jūsų troškimų viršūnę.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Unihorn Bean Blossom Yellow

    Bean Blossom buvo sukurtas taip, kad dėl savo storo ir apvalaus liežuvio ir tobulai suprojektuotos burnos būtų malonus ir viliojantis potyris. Šis stebuklingas vienaragio vibratorius pasižymi itin švelniu kailiu ir koketiškais, aistringais judesiais, kurie neabejotinai jus džiugins. Leiskite save nuvilioti jo kerais ir patirkite nepamirštamų pojūčių, kurie įgyvendins jūsų intymiausias fantazijas.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lickgasm Mini 10X Silicone Licking and Sucking Stimulator

    Mėgaukitės siurbimu, laižymu ir vibracija kaip niekada anksčiau! Šis mažas siurbiamas žaislas yra su 2 skirtingo dydžio kaušeliais, kurie tinka klitoriui arba speneliui. Skaidrus puodelis turi lygų silikoninį žiedą, kuris išlaiko sandarumą ir slėgį automatiškai įsiurbdamas. Žaislas taip pat turi laižymo liežuvį ir vibruoja su 10 laižymo ir vibracijos režimų, iš kurių galite rinktis! Visiškai įkraunamas, komplektuojamas su USB laidu, kad būtų galima įkrauti tarp naudojimo. Pagaminta iš aukščiausios kokybės silikono be ftalatų.

    139 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Gaia Eco Bullet Aqua

    Gaia Eco Bullet yra pirmasis pasaulyje biologiškai skaidus ir perdirbamas vibratorius! Šis malonumo kupinas smulkus atmosfera pagamintas iš Biofeel, krakmolo pagrindu pagaminto bioplastiko. Mėgaukitės tylia, galinga vieno greičio vibracija, valdoma paprastu mygtuku.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Pleasure Rose Clitoral Sucking Vibrator Pink

    Moterys mėgsta gėles ir kiekvienai moteriai ši rožė patiks labiausiai iš visų gėlių! Tai ne eilinė rožė, tai rožė, kupina malonumo, įspūdžių ir pasitenkinimo. Jo žiedlapiai supa slaptą skylę, į kurią įkišate klitorį ir leidžiate jam ištirpti su aistra dėl siurbimo. Tegul jūsų klitoris žydi palaima!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LateToBed Shoty Vibrating Bullet USB 10 Speeds Powerful Motor Black

    Sveikiname Shoty – vibruojančią kulką, su kuria jūsų naktys niekada nebebus tokios, kokios buvo.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Dual Kiss sužavės jus nuostabių slėgio bangų ir vibruojančio įkišamo koto deriniu. Odai nekenksmingas, minkštas silikonas ir vandeniui atspari apdaila užbaigia dizainą.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Black

    Mėgaukitės aksominiu išlinkimu, pulsuojančiu tarp šlaunų su mūsų Bdesired Deluxe Curve. Jausminga nuo pagrindo iki plačios arkos, nepraleisite nė colio galimybės. Mūsų neakytas silikonas ir blizgus ABS plastikas yra lengvai valomas ir neįtikėtinai jausmingas prisilietus. Tegul jūsų susijaudinimas nuves jus bet kur su šiuo vandeniui atspariu 6 funkcijų masažuokliu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • PalmPower Pocket Pink

    „PalmPower Pocket“ yra naujausias „Palmpower“ galingų vibratorių kolekcijos papildymas! „Pocket“ yra miniatiūrinė klasikinės lazdelės versija, kurios galia yra panaši į puslitros dydžio žaislą.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Classic 2 Bordeaux

    Womanizer Classic, kaip jau atskleidžia pavadinimas, yra Womanizer klasika – „maža juoda suknelė“, taip sakant, tarp mūsų žaislų. Jame įdiegta mūsų unikali technologija, kuri sukuria bekontaktį siurbimo efektą anksčiau žinomų vibracijų. 8 intensyvumo lygiai leidžia įvairiais būdais – pirmasis lygis garantuoja švelnų pradžią ir maksimalų kiekį, malonumo viršūnę. Dėl unikalaus apdorojimo Womanizer Classic yra visiškai atsparus vandeniui, todėl puikiai tinka kitam panardinimui į vonią.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bcute Classic Jade Blue-Green

    Tiesios ir smailėjančios formos „Bcute Classic“ puikiai tinka klitoriams, speneliams, varpos galvutei ir bet kuriai kitai jūsų norimai erogeninei zonai nustatyti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Me You Us Blossom 10 Mode Bullet Vibrator Purple

    Norint išlaikyti puikią smagumą sveikatą, labai svarbu rasti laiko pažaisti solo, be to, tai tiesiog! Turėk tai, ar būsi įsitikinęs, kad šiam darbui tinkamą rinkinį, o būtent čia naudojamas „Me You Us Blossom 10 Mode Bullet Vibrator“. Su integruotu 10 skirtingų vibravimo režimų Pamatysite, kad vibratorius yra paprastas naudoti, specializuotas ir naudotojas gali pasiūlyti daug netikėtumų.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Black

    Jūsų klitorį kaip niekad užlies malonumas: Satisfyer Pro 2 3 kartos yra čia! Naujausia šio klasikinio „Satisfyer“ karta su mūsų naujoviška „Liquid Air“ technologija imituoja jausmingą pulsuojančio vandens bangą.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Penguin Holiday Edition

    Pasinerkite į palaimą su mūsų „Penguin Holiday Edition“! Visada pasiruošęs šiai progai, šis labai mėgstamas Satisfyer slėgio bangos vibratorius apsivilko šventinę aprangą, kad pakeltų nuotaiką. Nesvarbu, ar kaip mažą skanėstą sau, ar kaip dovana kam nors kitam – „Satisfyer Penguin Holiday Edition“ išpildys visus jūsų norus.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rosy Gold Nouveau Mini Curve Massager

    Lazdelės vibratorius naudojimo metu dažnai būna per didelis arba per sunkus. „Rosy Gold Curve Massager“ stimuliuoja taip pat, kaip ir didelis lazdelės vibratorius, tačiau yra praktiško dydžio. Minkšta galvutė, 10 vibracijos nustatymų ir įkraunama baterija daro Rosy Gold Curve vibratorių dar patrauklesnį.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Easytoys Taptastic Vibe Clitoral Stimulator Purple

    Mėgaukitės nuostabia ir nepakartojama patirtimi su šiuo Taptastic Vibe klitorio stimuliatoriumi. Žaislas turi vibruojantį ir judantį elementą. Tegul 6 skirtingi bakstelėjimo nustatymai jus maloniai nustebina ir pajuskite patogų šio stilingo žaislo dizainą.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Wine Red

    Pasiruoškite naujai malonumų bangai! „Pro 2 Generation 3“ yra naujausias mūsų ikoninio „Air Pulse“ malonumo leidimas, dabar taip pat su vibracija ir naujoviška „Liquid Air“ technologija, kuri sukuria jausmingą pulsuojančio vandens bangą.

    119 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Finger Vibrator

    Už jaudinantį švelnų ir mylintį rūpestį!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Liberty Red Wine

    Ponios, pasiruoškite kilimui: su stilingu dangteliu ir šešių lygių stimuliacija Liberty garantuoja malonumą bet kurioje planetos vietoje.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Premium 2 Gray

    Womanizer PREMIUM 2 su originalia Pleasure Air technologija yra prabangiausias kol kas mūsų kūrinys – tikras sekso žaislų Prada, geriausias žaislas moterims, kurios ieško daugiau nei kito įrenginio žaidimui. Su didesniu nei bet kada anksčiau intensyvumo lygiu ir patobulinta Autopiloto funkcija, leidžianti į naujus, nenuspėjamus nuotykius, PREMIUM 2 yra gryniausias malonumas ir aukščiausios kokybės.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Vibes Power Flower

    Tegul Power Flower švelnūs žiedlapiai šoka aplink jautrias vietas, o šilkinio silikono kotelio vibracijos įveda jus į ekstazę. Puikiai tinka pasinerti į savo kūno lobius ir pažadinti erogenines zonas!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Love Triangle Black

    Mūsų meilės trikampis sujungia patikrintą Air-Pulse technologiją su giliomis vibracijomis ir lygia silikonine galvute. Jo praktiškas dangtelis užtikrina higienišką ir diskretišką laikymą bet kuriuo metu, net ir keliaujant.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Luxury Prêt-à-porter

    Naujas prabangos lygis – su natūralia oda ir tikru tauriuoju metalu

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128782 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.