×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Klitorio vibratoriai

Elementai 97 į 128789 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Niya N3 Precision Point Finger Massager Light Blue

    NIYA 3 yra pirštu valdomas masažuoklis, skirtas stimuliuoti erogenines zonas, tokias kaip speneliai, klitoris ar sėklidės. Dėl kompaktiško dydžio ir lanksčios konstrukcijos pirštų vibratorių lengva naudoti, todėl galite nukreipti vibraciją būtent ten, kur jų reikia.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Hearts Desire Lay-On Vibrator Rose

    Laikas persvarstyti žodžio „širdies troškimas“ prasmę, nes mūsų Širdies troškimas tikrai ją įgyvendins kiekvieną kartą. Galite tuo pasikliauti dėl jo dizaino, kuris yra suformuotas taip, kad atitiktų jūsų natūralius kontūrus, taip pat dėl galingo ir labai tylaus variklio, kuris jus džiugins 8 programomis ir 5 intensyvumo lygiais. „The Heart's Desire“ visada pasiruošęs prisijungti prie jūsų vonioje ar duše: jis visiškai atsparus vandeniui. Jei jis atsitrenks į sieną, galite labai greitai jį vėl paleisti naudodami bet kokį magnetinį įkrovimo laidą.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Puissante Toupie Green

    Puikus vibratorius visoms erogeninėms zonoms! Dėl geriausios formos jį labai lengva laikyti ir visas kūnas vibruoja iš malonumo ;)

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Chroma Sunrise Medium

    Sunrise by Chroma – plonų ir elegantiškų vibratorių kolekcija, pasižyminti tvirta vibracija ir spalvingais malonumais. Atsparus vandeniui, įkraunamas ir patogus keliauti.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Chroma Petite Bullet Pink

    „Chroma Petite“ yra aptakus, galingas ir lengvai mylimas. Pagaminti iš aukščiausios kokybės ABS, Chroma Petites yra atsparūs vandeniui, su visais lubrikantais ir yra įvairių spalvų.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Chroma Petite Bullet Multicolor

    „Chroma Petite“ yra aptakus, galingas ir lengvai mylimas. Pagaminti iš aukščiausios kokybės ABS, Chroma Petites yra atsparūs vandeniui, tinkami su visais lubrikantais ir yra įvairių spalvų.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Puissante Toupie Blue

    Puikus vibratorius visoms erogeninėms zonoms! Dėl aukščiausios formos jį labai lengva laikyti ir visas kūnas vibruoja iš malonumo ;)

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Thumping Touch Vibrator Pink

    Su pulsuojančia beldimo funkcija!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gvibe Gcat Mystic Noir

    Išlaisvinkite savo murkimo malonumą naudodami GCAT – didžiausią „Gvibe“ siurbimo pojūtį.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Charmed 10X Vibrating Silicone Teardrop Necklace Black

    Derinkite madą su preliudija, kad gautumėte šį vibruojantį ašarų vėrinį! Pagaminta iš šilko glotnaus, aukščiausios kokybės silikono be ftalatų, tai yra tinkamiausia medžiaga visoms jūsų seksualioms kūno dalims!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy O-Sensual Rapture Twin Clitoral or Nipple Vibrator Black

    Šis universalus spenelių vibratorius turi dvi lanksčias ausis, kurios gali būti prigludusios prie klitorio arba spenelių, kad būtų tikslingai stimuliuojama. Su 9 skirtingais vibracijos režimais ir 4 greičiais kiekviename režime Rapture Twin siūlo įvairius pojūčius. Dėl savo diskretiško ir kompaktiško dizaino jis taip pat puikiai tinka malonumui keliaujant.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Cuties RC Panty Vibrator Blue

    Patirkite intensyvią stimuliaciją naudodami „Cuties Special Edition“ RC kelnaičių vibratorių su grioveliais. Itin švelni šilkinė tekstūra leidžia glamonėti bet kurią kūno dalį, intymią zoną ar karštąją vietą pagal savo skonį. Patogus, lengvas ir lankstus dizainas suteikia daug įvairovės – vienam ar su partneriu. Idealiai tinka žaislų naujokams! Tylus ir minkštas RC kelnaičių vibratorius taip pat gali būti diskretiškai dėvimas kelnaičių viduje.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FemmeFunn Bougie Bullet Rose Gold

    Euforija dar niekada neatrodė ir nesijautė tokia prašmatni. Pagaminta iš elegantiško anoduoto aliuminio, „Bougie Vibro Bullet“ patenkins visas jūsų fantazijas su gaivinančiu vibracijos režimų asortimentu, įskaitant galingą „Boost“ įrenginį.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FemmeFunn Bougie Bullet Light Blue

    Euforija dar niekada neatrodė ir nesijautė tokia prašmatni. Pagaminta iš elegantiško anoduoto aliuminio, „Bougie Vibrator Bullet“ patenkins visas jūsų fantazijas su gaivinančiu vibracijos režimų asortimentu, įskaitant galingą „Boost“ funkciją.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • PowerBullet Rechargeable Vibrating Bullet 10 Functions Pink

    Ši belaidė vandeniui atspari vibruojanti kulka su 10 galingų funkcijų yra pakankamai diskretiška, kad ją būtų galima pasiimti bet kur. Jo galingas variklis suteikia neįtikėtiną, gilią ir triukšmingą vibraciją, pakankamai stiprią bet kuriam energijos ieškančiam žmogui. Įkraunamas begaliniam linksmumui, kada tik panorėsite!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Happiness Dance The Night Away Pulse Stim Purple

    Patirkite intymų TOYJOY laimės džiaugsmą ir neklaužadą. Šis klitorio stimuliatorius su minkšta, bet galinga pulsuojančia vibracija privers jus kvėpuoti, kol pasieksite didžiausią orgazmą.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love Distance Span Panty Vibrator App Controlled Includes 2 Thongs

    Ar esate pasiruošę įdomiai patirti? Love Distance Span perdangos vibratorius yra puikus žaislas poroms. Šis vibratorius pagamintas iš kūnui saugaus silikono ir yra ergonomiško dizaino. Tiesiog įdėkite vibratorių į patogią kišenę pridedamoje juostelėje ir atsisiųskite nemokamą programėlę.

    259 €

    96,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Love Distance Reach Portable Imitation Vibrator App Controlled

    Ar esate pasiruošę įdomiai patirti? Perdangos vibratorius Love Distance Reach yra puikus žaislas poroms. Šis vibratorius pagamintas iš kūnui saugaus silikono. Vibratorių galite lengvai pritvirtinti prie reguliuojamų diržų ir įdėję mėgausitės nuostabia klitorio stimuliacija. Atsisiųskite nemokamą programą ir visiškai perduokite valdymą!

    259 €

    96,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Doc Johnson Pocket Rocket Elite Purple

    Įkraunama kišeninė raketa Elite turi visas funkcijas, dėl kurių Doc Johnson's Original Pocket Rocket tapo apdovanojimu pelniusia pagrindine atrama ir dar daugiau. Tai diskretiška mini vibracija, pagaminta iš tinkamo silikono. Šis „Pocket Rocket Elite“ yra įkraunamas ir turi tekstūruotą silikoninę rankovę, kad patirti patirti pojūčių.

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Sweet Smile Deep Vibrating Multi Vibrator Purple

    Įmantrus Deep Vibrating Multi Vibrator iš Sweet Smile skirtas įvairioms preliudijai ir seksualinėms pramogoms ant kūno ir ant kūno. 10 gilių vibracijos režimų puikiai tinka įvairiam malonumui ir gali būti lengvai reguliuojami žaislo +/– mygtukais.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Remote Control Dual Rider Purple

    Patirkite savo malonumą su CalExotics Lust® nuotolinio valdymo pulteliu Dual Rider – nuotolinio valdymo dvigubo variklio masažuokliu, sukurtu meilei ir tyrinėjimui. Palepinkite savo pojūčius naudodamiesi 12 intensyvios vibracijos funkcijų, 2 galingais varikliais ir dailių kontūrų šlifavimo dizainu.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Full Metal Love

    Jūsų orgazmas su kulka pakyla tiesiai į pirmą vietą! Galinga 7 greičių vibruojanti lydinio kulka, tai yra. Paprasta naudoti 1 mygtuko valdymo raketos su kiekvienu laipsnišku spustelėjimu išjudinate jus nuo lengvo laukimo, o smailus nusmailintas antgalis puikiai tinka tikslinei stimuliacijai. Pasiimkite šį tikroviškai atrodantį erotinį šovinį po vandeniu ir maudydamiesi, nes jis visiškai panardinamas! Įkraunamas, paprastas naudoti ir lengvai valomas.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gender X Body Kisses

    Visų rūšių erogeninės zonos gali džiaugtis šiuo unikaliu siurbimo žaislu, kuris turi minkštą, lanksčią angą ir puikų siurbimo variklį 7 greičiais nuo švelnaus iki intensyvaus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shunga Aiko Black

    AIKO buvo sukurtas moteriai, ieškantys naujų klitorio pojūčių. Du galingi jo varikliai, aptraukti į itin šilką ir lankstų silikoną, nustebins jūsų klitorį glamonėdami jį švelnumu. Dešimt (10) vibracijos režimų privers patirti nemalonių emocijų, o malonus išliks...

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Full Coverage Purple

    Ši galinga vibruojanti kulka yra patobulinta paprasta, bet nepaprasta funkcija, kuri labai sustiprina orgazmo potencialą. Išlenktas gaubtas apgaubia kulką viename gale, kad būtų visapusiškai padengtas išoriniu paviršiumi ir sužadintų plačiai išplitusią stimuliaciją skaniai ir visa apimančiu būdu. Lankstus judėti kartu su kūnu, sukurtas taip, kad maksimaliai padidintų malonumą.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love Believer Viva Mauve

    Tikintysis jums sparnus išdrįsti, eksperimentuoti ir pilnai išgyventi kvapą gniaužančius potyrius ar su mylimu žmogumi. Dėl išskirtinio „Flapping“ dizaino kūno ir tikinčiojo simbiozė yra tikra.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love Believer Iridescent Berry

    Tikintysis jums sparnus išdrįsti, eksperimentuoti ir pilnai išgyventi kvapą gniaužiančius potyrius ar su mylimu žmogumi. Dėl išskirtinio „Flapping“ dizaino kūno ir tikinčiojo simbiozė yra tikra.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love Believer Iridescent Night

    Tikintysis jums sparnus išdrįsti, eksperimentuoti ir pilnai išgyventi kvapą gniaužančius potyrius ar su mylimu žmogumi. Dėl išskirtinio „Flapping“ dizaino kūno ir tikinčiojo simbiozė yra tikra.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hot Octopuss Pulse Queen Vibrator Green

    Netrukus sužinosite daugiau informacijos apie šią prekę.

    139 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Wrapped Around Your Finger Deep Teal

    Įgalinkite save naudodami galingą kelių žaidimų pirštų vibratorių, kuris tiesiogine prasme yra apvyniotas aplink pirštą. Perbraukite pirštu per žiedą ir lengvai mėgaukitės, nes lenktas G taško ir P taško kotas suteikia intensyvią vidinę stimuliaciją, o suapvalintas išorinis stimuliatorius – galingą klitorio ir tarpvietės vibraciją. Perduokite kontrolę partneriui ir leiskite jam rasti geriausią vietą protą stulbinančiam orgazmui.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • SuperLove Olina Flapping Pen Clitoral Dual Vibrator Purple

    Netrukus sužinosite daugiau informacijos apie šią prekę.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile RC Panty Vibrator Red

    Lengvas, tylus Sweet Smile RC kelnaičių vibratorius su mažu, stipriu magnetu, neslystančiam pritvirtinimui prie bet kokių kelnaičių. Stimuliuoja klitorį ir vulvą kryptingai ir intensyviai – bet kada ir bet kur – visiškai diskretiškai, niekam nepastebėjus!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128789 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.