×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai

Elementai 129 į 160413 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • LELO Sona Cruise Black

    SONA Cruise stimuliuoja visą klitorį – net tas dalis, kurių nematote – švelniomis garso bangomis, o ne įprastomis vibracijomis. Šis tylus garsinis masažuoklis suteikia visiškai naują orgazmą, užsitęsusį kulminaciją po jausmingo susikaupimo. Jo sklandus, vandeniui atsparus dizainas pagamintas iš vieno aukščiausios kokybės silikono gabalo, todėl SONA Cruise yra neįtikėtinai lengvai valomas ir minkštas liesti. Ir kadangi jis tiesiogiai nesiliečia su klitoriu, jį galima naudoti norint sugeneruoti kelis orgazmus vėl ir vėl be jokio diskomforto.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • GoGasm Pussy & Ass Vibrator Black

    Triguba stimuliacija keliaujant! Šis kelnaičių vibratorius suteikia trigubą stimuliaciją! Išangėje yra siauras kamuoliukas, makštyje yra vibratorius, o ant malonumo perlo yra stimuliatorius.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • PowerBullet Rechargeable Booty Beads Black

    Pristatome „Booty Beads“ – patį įvairiausią ir lanksčiausią analinį žaislą planetoje – DABAR ĮKRAUJAMAS!

    72,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Rechargeable Power Wand

    Viso kūno masažams ir tiksliam stimuliavimui!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Black

    One Speed X-basic Mini Bullet

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Magnum Opus Thruster Black

    Magnum Opus yra aukščiausios kokybės vibratorius, turintis neįtikėtiną 8 centimetrų (3 colių) išsiplėtimo galimybę. Elegantiškas USB įkraunamas dizainas turi specialų „armonikos stiliaus“ kotą, kuris naudojimo metu jus įtrauks į mintyse sukrečiančią ekstazę. Atmosfera taip pat pateikiama su prabangiomis aukso detalėmis ir lengvai naudojamais intuityviais mygtukais, kad būtų galima maksimaliai valdyti žaidimą. Su 4 pulsavimo nustatymais, 3 vibracijos greičiais ir 3 stūmimo režimais šis grožis yra būtinas bet kuriame asortimente ir nustebins vartotojus savo sensacingais įgūdžiais ir įspūdžiais.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Palengvinkite grobio palaimą su analiniu aksesuaru, kuris dūzgia ir sukasi. 7x P-Gyro galima naudoti su nuotolinio valdymo pulteliu arba be jo, kad galėtumėte perjungti 7 vibracijos nustatymus, kurie pulsuoja ir pulsuoja jūsų skylėje. Tuo tarpu antgalis judės jumyse ratais, besisukdamas į jūsų mielą vietą.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Prostatic Play Mega Maverick 10X Rotating Vibrating Prostate Stimulator Black

    Pajuskite intensyvesnį orgazmą naudodami aukštųjų technologijų P taško masažuoklį. Šis galingas analinis įrankis ne tik vibruoja, bet ir kotas sukasi, kad suteiktų viliojančią prostatos stimuliaciją. Dvigubi varikliai leidžia patirti malonumą viduje ir išorėje, o kotelis zvimbiuoja prie tarpvietės.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 7X P-MILKER Silicone Prostate Stimulator with Milking Bead

    Mėgaukitės kiekvienu išsipūtimu savo skylėje, bet įsivaizduokite pojūtį, kai vienas iš jų pradeda glamonėti jūsų prostatą! 7x P-Milker gali būti naudojamas su nuotolinio valdymo pultu arba be jo, kad galėtumėte perjungti 7 vibracijos nustatymus, kurie pulsuoja ir pulsuoja jūsų skylėje.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Prostate Vibe with Remote

    Šis vibruojantis E-Stim prostatos masažuoklis, sukurtas taip, kad sukeltų šoką jūsų sistemai, yra intensyvaus vyriško malonumo viršūnė – mėgaukitės elektrifikuojančiu elektros žaidimo pasauliu su žaislu, kurį lengva įdėti ir juo mėgautis, be maitinimo dėžučių ar jungčių sistemų. reikalingas! Sukurta tiksliam prostatos stimuliavimui ir viso kūno tarpvietės vibracijai, kad jūsų orgazmas pasiektų proto lenkimo lygį – puikiai tinka naudoti vienam arba su partneriu.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Deep Personal Massager for Muscle Soreness Relief with 20 Vibrations Black

    Šis kūno masažuoklis gali padėti vartotojui sumažinti raumenų sustingimą ir skausmą, padidinti kraujospūdį ir pagerinti bendrą kūno minkštųjų audinių sveikatą.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Soraya 2 Black

    Jei esate toks žmogus, kuris mano, kad du orgazmai yra geresni už vieną, jums tikrai patinka. Soraya™ 2 yra prabangiausias pasaulyje triušio vibratorius, siūlantis optimizuotas dvigubą stimuliaciją tiek klitorio, tiek G taško orgazmui pasiekti visiškai naujame lygyje. Prabangaus dizaino ir neabejotinos formos Soraya™ 2 yra puikus jėgos ir tikslumo derinys.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Enora Black

    ENORA, dviejų galų pulso bangų lazdelė ir vibratorius, turi 10 funkcijų vibruojančią lazdelės galvutę ir 10 funkcijų pulso bangų vibruojančią rankeną, todėl tai yra puikus malonumo įrankis. 2 varikliai lengvai jums daugiau nei 100 galimų unikalių nustatymų, kuriuos galite naudoti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Temptasia Lazarus Thrusting Dildo Black

    Gražus malonumas jums yra su Temptasia Lazarus. Šis gražus žaislas turi 3 galingus stūmimo greičius (1,25 colio stūmimo ilgis) ir lenktą kotą optimaliam G taško ir P taško stimuliavimui!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Sweet Touch

    Pagamintas iš aptakaus silikono su 10 galingų vibracijos režimų, šis unikalus vibratorius yra tikras orgazmas.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations Long John Black

    ILGA JONO VEIKIMO VIBRE

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Wonder Wand Massager Black

    Wonder Wand Massager yra aptakus lazdelės masažuoklis su neįtikėtinai galinga vibracija. Šis elegantiškas malonumo teikėjas sužavės mėgėjus savo 3 vibracijos greičiais ir tikrai sensacinga pulsuojančia funkcija. Ergonomiškai išlenkta lazdelė yra pagaminta iš kokybiško ABS ir turi aukščiausios kokybės silikoninę galvutę, užtikrinančią maksimalų komfortą. Šis dizainas yra lengvai valdomas vienu mygtuko paspaudimu ir suteikia daugiau galios nei jūsų drąsiausia vaizduotė.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Heat Climax+

    Su lenktu stimuliatoriumi Heat Climax + stimuliuoja ir prostatą, ir jautrų tarpvietės audinį. Du varikliai suaktyvina stiprią vibraciją, o silikono šildymo funkcija garantuoja tikroviškus pojūčius.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • GOPower Jamie Thrusting Rabbit Vibrator Black

    Įeikite į erotinių žaislų pasaulį su Go Power asortimentu – daugiausia priklausomybę sukeliančius žaislais rinkoje.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bijoux Indiscrets Clitherapy Vibrator Better Than Your Ex Better Than You

    Kadangi jūsų buvęs asmuo niekada negalėjo rasti jūsų klipo ir jūs taip pat negalėsite pasikliauti kitu pasimatymu... Pirmyn!

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Pocket Wand Black

    Pocket Wand yra kompaktiškas kišeninis lazdelės vibratorius, puikiai tinkantis bet kur ir bet kada. Jis suteikia nuostabiai galingas ir giliai ūžesines vibracijas bei įvairius pulso ir bangų modelius, patenkinančius tuos, kurie mėgaujasi malonumu pagal poreikį. Jame yra du universalūs priedai, skirti tyrinėti ir smagiau praleisti laiką.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Classic Original Vibrator Black

    Klasikinis originalus vibratorius iš Real by TOYJOY kolekcijos yra kokybiškas vibratorius, nuostabias įgūdžiais ir įspūdžiais, suteikiant neribotą intymų malonumą. Šis dizainas turi seksualių, šiek tiek išlenktą kotą, kuris be pastangų užpildys jus geidulingu troškimu. Šis malonumo teikėjas turi tikrovišką siluetą su tikroviškomis detalėmis, tokiomis kaip pulsuojančios venos ir ryškus galas.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pantyrebel Boyshort Vibrator Black

    Šie vibruojantys PantyRebel šortai yra pagaminti iš minkšto ir elastingo audinio, kuris jaučiasi patogiai ir gerai priglunda. Šortai turi skyrių, į kurį tiksliai telpa vibratorius. Šis vibratorius turi 12 skirtingų vibracijos nustatymų, kuriuos galima lengvai valdyti belaidžiu nuotolinio valdymo pultu.

    87,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Revo Extreme Supersized Rotating Prostate Massager

    Nexus Revo Extreme nėra skirtas silpnaširdžiams!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Šis P-Pleaser skirtas analiniam ir prostatos stimuliavimui. 2 tamprios žiedo formos gali būti naudojamos erekcijai pagerinti, veikia kaip gaidžio ir rutuliniai žiedai. Didžiausia anga yra 36 mm ir skirta kapšeliui. Mažiausia anga yra 31 mm ir skirta peniui.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Šis „Swirling P-Pleaser“ buvo sukurtas analiniam ir prostatos stimuliavimui. Ilgiausias, varpos formos galas vyriškame „grobyje“, trumpiausias briaunotas galas stimuliuos tarpvietę. Ypatinga „Swirling P-Pleaser“ savybė yra galimybė atlikti sukimosi judesius.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Rose Lipstick Vibe

    Mėgaukitės su Rose lūpų dažais! Stiprios vibracijos saldžioje, diskretiškoje pakuotėje. Ši atmosfera atrodo kaip tikri lūpų dažai jūsų rankinėje ar makiažo krepšyje. Sukite pagrindą, kaip tikri lūpų dažai, kad pakeltumėte lygų satino galiuką ir įjungtumėte vibraciją. Tobula grožio priemonė, kuri sušildys ir paliks spalvą!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Classic 2 Black

    Womanizer Classic, kaip jau atskleidžia pavadinimas, yra Womanizer klasika – „maža juoda suknelė“, taip sakant, tarp mūsų žaislų. Jame įdiegta mūsų unikali technologija, kuri sukuria bekontaktį siurbimo efektą anksčiau žinomų vibracijų. 8 intensyvumo lygiai leidžia įvairiais būdais – pirmasis lygis garantuoja švelnų pradžią ir maksimalų kiekį, malonumo viršūnę. Dėl unikalaus apdorojimo Womanizer Classic yra visiškai atsparus vandeniui, todėl puikiai tinka kitam panardinimui į vonią.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Elite Renee Black

    Renée stimuliatorius iš Dream Toys Elite kolekcijos yra juodas stimuliatorius su stilingais aukso spalvos akcentais, užapvalinta galvute ir lanksčia jungtimi tarp abiejų galų. Renée turi 2 galingus variklius, po vieną kiekviename gale, kurie siūlo 7 vibracijos modelius ir 3 greičius.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Black

    Pagaliau jis pasiekė: nauja malonumo banga jau čia su programėle įgalinta Satisfyer Pro 2 Generation 3. Su mūsų novatoriška Liquid Air technologija, naujausios kartos šis klasikinis Satisfyer imituoja jausmingą pulsuojančio vandens bangą.

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe Black

    „My Secret“ vibruojančių kelnaičių rinkinys suteikia malonumą po ranka su galinga vibruojančia kulka, kuri diskretiškai telpa į šonu surištas nėriniuotas kelnaites, kad išlaikytų jas vietoje.

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • XR Brands Wand Essentials Diamond Head 11X Silicone Wand Massager Black

    Atsipalaiduokite mėgaudamiesi aukštesniu masažo pojūčiu su tobula vibruojančia lazdele. Kaip matyti iš pavadinimo, šios lazdelės lemputės briaunotas deimantų tekstūra suteikia intensyvesnį masažą. Mažos vibracijos rankena leidžia pajusti 8 nustatymus 3 skirtingais stiprumo lygiais norimoje vietoje, o ne sugerti juos rankoje. Naudodami iš viso 24 režimus galite rasti palengvėjimą, kuris jums tinka.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160413 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.