×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Masažuotojai

Elementai 65 į 96272 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Paloqueth Deep Personal Massager for Muscle Soreness Relief with 20 Vibrations Black

    Šis kūno masažuoklis gali padėti vartotojui sumažinti raumenų sustingimą ir skausmą, padidinti kraujospūdį ir pagerinti bendrą kūno minkštųjų audinių sveikatą.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Vibes of Love Heating Bodywand

    Šis „Vibes of Love“ lazdelės masažuoklis yra tikrai universalus ir jaudinantis! Tai lazdelės masažuoklis ir vibratorius, turintis 9 vibracijos ritmus ir 3 intensyvumus. Jis taip pat turi šildymo funkciją įkišamame gale, kad būtų labai patogu naudoti vibratorių, nes jis sušils iki kūno temperatūros.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Enora Black

    ENORA, dviejų galų pulso bangų lazdelė ir vibratorius, turi 10 funkcijų vibruojančią lazdelės galvutę ir 10 funkcijų pulso bangų vibruojančią rankeną, todėl tai yra puikus malonumo įrankis. 2 varikliai lengvai jums daugiau nei 100 galimų unikalių nustatymų, kuriuos galite naudoti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Wonder Wand Massager Black

    Wonder Wand Massager yra aptakus lazdelės masažuoklis su neįtikėtinai galinga vibracija. Šis elegantiškas malonumo teikėjas sužavės mėgėjus savo 3 vibracijos greičiais ir tikrai sensacinga pulsuojančia funkcija. Ergonomiškai išlenkta lazdelė yra pagaminta iš kokybiško ABS ir turi aukščiausios kokybės silikoninę galvutę, užtikrinančią maksimalų komfortą. Šis dizainas yra lengvai valdomas vienu mygtuko paspaudimu ir suteikia daugiau galios nei jūsų drąsiausia vaizduotė.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Pocket Wand Black

    Pocket Wand yra kompaktiškas kišeninis lazdelės vibratorius, puikiai tinkantis bet kur ir bet kada. Jis suteikia nuostabiai galingas ir giliai ūžesines vibracijas bei įvairius pulso ir bangų modelius, patenkinančius tuos, kurie mėgaujasi malonumu pagal poreikį. Jame yra du universalūs priedai, skirti tyrinėti ir smagiau praleisti laiką.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Action No. Fifteen Wand & Rabbit Vibrator 3 Individual Motors Purple

    „Action“ žinome, kad jūsų fantazijos ne visada vienodos, ir kad galėtumėte mėgautis kiekviena akimirka, sukūrėme žaislą Nr. Fifteen su trimis varikliais.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zeus Electrosex WE E-Stim Vibrating Wand Massager

    Įelektrinkite savo seksualinį gyvenimą su šiuo galingu Blue-Arc E-Stim vibruojančiu lazdelės masažuokliu! Intensyvi vibracija kartu su gaivinančia e-stim suteikia stebėtinai jausmingų rezultatų! Taip pat atskirai naudokite vibraciją arba e-stim. Ilgą lazdelės masažuoklio rankeną lengva laikyti, o apvali pliušinė galvutė turi visiškai lankstų kaklelį, kuris pasilenkia 360 laipsnių kampu, todėl jį radę visada galite pasiekti tobulą kampą. Šlifuoti prieš aukščiausios kokybės, be ftalatų ir saugų kūnui silikoną; jo švelni ir švelni tekstūra puikiai dera su bet kokiu vandens pagrindu pagamintu lubrikantu. Naudodami ilgą laidą, visada turėsite pilną galią turintį žaislą ir niekada nereikės prisiminti jo įkrauti!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • XR Brands Wand Essentials Diamond Head 11X Silicone Wand Massager Black

    Atsipalaiduokite mėgaudamiesi aukštesniu masažo pojūčiu su tobula vibruojančia lazdele. Kaip matyti iš pavadinimo, šios lazdelės lemputės briaunotas deimantų tekstūra suteikia intensyvesnį masažą. Mažos vibracijos rankena leidžia pajusti 8 nustatymus 3 skirtingais stiprumo lygiais norimoje vietoje, o ne sugerti juos rankoje. Naudodami iš viso 24 režimus galite rasti palengvėjimą, kuris jums tinka.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Magic Gun Purple

    Mėgaukitės naujomis malonumo bangomis su šiuo intensyviu masažuokliu! Dėl ypatingos formos ir galingo variklio viduje šis Super Power Gun puikiai tinka tiems, kurie mėgsta galingesnį žaislą. Leiskite gilioms vibracijoms pataikyti į reikiamą vietą, kai lanksti galva lenkiasi pagal jūsų kūno formą. Masažuoklis gali efektyviai sumažinti raumenų sustingimą ir skausmą, padidinti kraujotaką ir pagerinti kūno minkštųjų audinių sveikatą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Javida 3 Function Vibrator Pink

    Šis vibratorius gali suteikti tiesioginio, malonumo stimuliavimo ir viso kūno masažą ir (arba) masažuoti intymias vietas. Galima naudoti abu vibratoriaus galus.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • PalmPower Recharge Wand Massager

    Mėgaukitės originalia palmių galia? Žinoma, tu! Na, dabar galite mėgautis tomis pačiomis funkcijomis be maitinimo laido!

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • PalmPower Wand Massager

    Pajuskite Ypatingą galią savo delne ir patys pajuskite, kodėl jos gaivinanti, stipri ir atpalaiduojanti galia mėgstama visame pasaulyje!

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Mini Lavender

    Švelnus prisilietimas. Atsparus purslams. Sukurtas prislopintu garso lygiu. Sukurta stipriai ir nuolatinei stimuliacijai. Paprastas valdymas vienu pirštu. Naudojimas įvairiomis kryptimis.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY VIM Midnight Blue

    Dar niekada nejautėte tokios lazdelės kaip VIM. Dauguma lazdelių suteikia gryną galią ir nieko daugiau. Esant žemiems nustatymams, jie triukšmauja arba erzina. VIM turi pramonėje pirmą kartą svertinį variklį, kuris skleidžia triukšmingą vibraciją bet kokiu greičiu, įskaitant ir švelniausią.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Mini Silver

    Švelnus prisilietimas. Atsparus purslams. Sukurtas prislopintu garso lygiu. Sukurta stipriai ir nuolatinei stimuliacijai. Paprastas valdymas vienu pirštu. Naudojimas įvairiomis kryptimis.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bloom The Orchid Wand Vibrator

    Orchid yra stilingas lazdelės vibratorius iš elegantiškos Bloom kolekcijos. Dėl gražaus dizaino ir vibratoriaus, ir pakuotės The Orchid yra nepakeičiamas žaislas kiekvienai moteriai.

    80,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Shiatsu Purple

    Vive yra naujas reiškinys prabangių suaugusiųjų malonumo prekių pasaulyje. „Shiatsu“ turi nuostabų dizainą, todėl jis yra labai geidžiamas žaislas, o jo forma suteiks jums naujų malonumo pojūčių. 2 varikliai, esantys žaislo galvoje ir apačioje, turi 10 skirtingų vibracijos modelių.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Coup!es Choice Wand Vibrator with 3 Attachments Black

    Raminamiesiems ar intymiems masažams – vienam arba su partneriu!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Nami Black

    NAMI yra naujas mūsų dvipusės VIVE019 masažo lazdelės posūkis. Su dviem 10 funkcijų naujos kartos F1 varikliais ir pažangiomis technologijomis (du variklius galima valdyti nepriklausomai).

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Elegant Series Wand Vibe Purple

    Įkraunamas Wand Vibe iš Elegant serijos su švelnia aksomine tekstūra. 15 skirtingų vibracijos režimų vienu mygtuko paspaudimu, kurie suteikia tyrą masažo malonumą, puikiai tinkantį kiekvienam vartotojui – turi ir švelnių vibracijų, ir intensyvių pulsacijų. Masažo lazdelė yra labai lengva ir puikiai telpa rankoje, vadinasi.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pixey Turbo Black Edition with 2 Attachments

    GALINGAUSIA VIBRATORIAUS LANDELĖ PASAULYJE!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Pink Sunset Wand Vibrator

    Su lengvai skaitomu skaitmeniniu ekranu „You2Toys“ masažo lazdelė „Pink Sunset“ leidžia geriausiai valdyti atpalaiduojančius masažus ir tikslinę stimuliaciją. Visada turite tikslią 10 vibracijos režimų, 4 jų intensyvumo, baterijos veikimo trukmės ir veikimo laiko apžvalgą.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • MyMagicWand Wand Massager Pink

    Susipažinkite su galingiausiu turimu lazdelės vibratoriumi: MyMagicWand. Dėl savo galingo variklio ir daugybės naudojimo būdų, tokių kaip skaudamų raumenų masažas ir erogeninių zonų stimuliavimas, jis tikrai nustebins ir džiugins vyrus ir moteris. Atraskite „MyMagicWand“ dabar!

    149 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand MensWand Black

    MensWand yra pirmasis Bodywand, specialiai sukurtas vyrams. Kompaktiškas galingas USB įkraunamas masažuoklis turi lankstų kaklelį, kuris padeda labiau ar mažiau slėgti norimas vietas. Į komplektą įtraukto daugiafunkcio priedo glotnūs silikoniniai sparnai apgaubia kotą ir gali būti naudojami žaidimams solo, preliudijai arba kaip priedas prie oralinio sekso. Įjunkite 8 greičius ir 20 vibracijos modelių, kad galėtumėte mėgautis stimuliuojančiu lengvos tekstūros priedo vidaus prisilietimu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adam & Eve The Dual End Twirling Wand Purple

    Patirkite dvigubai daugiau fantazijos pramogų! Šis dviejų galų įkraunamas silikoninis žaislas leidžia mėgautis stipria lazdelės vibracija vienoje pusėje, o jauduliu iš jo besisukančio vibruojančio šildomo koto kitoje.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Kit Wanderful Rechargeable Wand with Two Accessories Black

    Kit Wanderful® tapkite savo meistru magu... Šis klitorio stimuliatorius nustebins jus savo super galia! Wanderful® yra su 2 galvutėmis: triušio, puikiai tinkančio klitorio ir G taško stimuliavimui, ir analinės, tvirtos, bet lanksčios, kad didžiausias malonumas. One Wanderful® su dviem galvomis – gausybė pojūčių!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • PalmPower Extreme Wand Massager Pink

    Didžiausias vibruojantis malonumas – ši įspūdinga masažo lazdelė įkraunama ir pripildyta energijos. Tvirčiausia PalmPower kolekcijos lazdelė, PalmPower Extreme turi unikalią kreivę, kuri leidžia patogiau laikyti ir naudojimo metu galite pakreipti galvą.

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Aqua Wand Massager

    Pagaliau lazdelė, kuri veikia po vandeniu!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Good Vibes Only Aida Wand Massager Turquoise

    Lazdelės vibratoriai dažnai yra dideli ir sunkūs, tačiau Aida yra ne kas kita! Šis kompaktiškas vibratorius turi 10 vibracijos nustatymų, kad būtų užtikrinta geriausia stimuliacija. Aida lazdelės masažuoklis siūlo patogią rankeną ir gali būti valdomas viena ranka. Vibratorius taip pat yra atsparus vandeniui ir gali būti naudojamas duše ir vonioje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Wand Essentials Scepter 50X Silicone Wand Massager Black/Gold

    Universalus, galingas ir elegantiško dizaino! Ši galinga lazdelė turi lengvai valdomus valdiklius ir daugybę komforto funkcijų, kad galėtumėte masažuoti ilgą laiką be nuovargio. Rožinio aukso akcentai ir giliai violetinė spalva suteikia aukščiausios kokybės estetikos kartu su intensyvia masažo galia!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doxy Die Cast 3R Rechargeable Wand Massager Matte Black

    „Doxy Die Cast 3 Rechargeable“ leidžia greičiau ir patogiau atlikti pažįstamus dalykus ten, kur esate. Vietos, kurių anksčiau tiesiog nebuvo. Taigi jo naudojimas yra visiškai nauja patirtis. Toks, kuris asmeniškesnis nei bet kada.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Luxe 2-Way Wand Large Black

    Bodywand Luxe 2-Way Wand yra būtent tai, kaip skamba – unikalus žaislas, turintis galvos ir uodegos puses. Vienoje pusėje yra klasikinė lazdelės masažuoklio galvutė, puikiai tinkanti išoriniam stimuliavimui, o kitoje pusėje yra ergonomiška forma, puikiai tinkanti nukreipti į g tašką. Luxe 2-Way Wand turi du atskirus variklius, yra pagamintas iš kūnui saugaus silikono ir yra įkraunamas USB.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96272 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.