×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibraciniai ir erekcijos žiedai

Elementai 129 į 160282 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Hueman Vibrating Cock Ring

    Mėgaukitės ilgalaike erekcija ir intensyvia stimuliacija su šiuo stilingu ir fantastišku vibruojančiu gaidžio žiedu iš Hueman kolekcijos. Minkštas šio žaislo silikonas jaučiasi labai patogiai. Vibratorius turi 10 skirtingų vibracijos režimų, įskaitant 4 greičius ir 6 modelius, kuriuos galima lengvai reguliuoti belaidžiu nuotolinio valdymo pultu.

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Easytoys Admire Ring Vibrating Double Cock Ring Black

    Šis galingas gaidžio žiedas yra puikus stimuliatorius jums ir jūsų partneriui! Naudodami šį labai elastingą gaidžio žiedą, pagamintą iš silikono, mėgausitės ilgalaike erekcija, todėl galėsite tęsti ilgiau. Viršuje yra papildomas stimuliatorius su nuimamu mini kulkos vibratoriumi, kuris stimuliuoja klitorį, kad jūsų partneris taip pat patirtų nuostabų orgazmą.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Vibrating Cock Ring 584878 Black

    Stiprina, vibruoja ir stimuliuoja!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hueman Vibrating Strap-on Cockring

    Šis vibruojantis „Hueman“ žiedas yra būtinas jūsų kolekcijoje. Apribodamas kraujotaką žiedas suteikia daugiau malonumo, stipresnę ir ilgiau trunkančią erekciją, o kulminaciją – intensyvesniu orgazmu.

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Love Ring

    Švenčiant erotinių atradimų ir išsipildymo dešimtmetį, „Fifty Shades of Grey“ oficiali malonumo kolekcija kviečia pasinerti į „Fifty Shades“ patirtį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Screaming O Charged Big O Purple

    Prabangi, prieinama kaina Charged™ linija didžiuojasi galėdama pristatyti įkraunamą galimybę vienam iš populiariausių Screaming O žaislų BigO®, todėl tai yra puikus pradinio lygio įkraunamas vibracinis žiedas. Storas, tamprus gaidžio žiedas su vibruojančiu varikliu, The Charged™ BigO® tuo pačiu metu pagerina erekciją ir stimuliuoja klitorių.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Malesation Vibro Cock & Clit Sleeve Black

    Struktūrinio dizaino varpos rankovė su antgaliu iš vientisos medžiagos (apie 2,30 cm / 0,91 colio) ir vibracine kulka. Antgalis vizualiai prailgina ir intensyviai stimuliuoja jūsų partnerį su kiekvienu postūmiu. Klitorio stimuliatorius su 10 galingų vibracijos funkcijų suteikia partneriui rafinuotą pasitenkinimą. Tamprus silikonas geriausiai tinka jūsų peniui. Pridedamas satininis maišelis laikymui.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ROMP Juke Vibrating Cock Ring Blue

    Stipri erekcija su nuostabiomis vibracijomis!

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Curitis Black

    Padidinkite savo pasirodymą ir partnerio malonumą miegamajame, kai užsimaunate legendinį juodą silikoninį vibruojantį gaidžio žiedą. Šis nuostabus vyriškas sekso žaislas turi du besikabinančius čiuptuvus, kurie sudaro reguliuojamą žiedą, kad visada būtų saugus ir patogus; puikiai pritaikytas jūsų kūnui, kad būtų efektyviausias.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Green

    „Bayek“ yra „ZALO Legend“ serijos dalis ir sukurta siekiant pagerinti porų seksualinę patirtį. Elegantiškas, minkštas silikonas padengia ergonomišką formą, kuri patogiai telpa tarp dviejų korpusų, kad pagerintų prasiskverbimą iš vidaus ir išorės.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hueman Neptune Vibrating Cock Ring + Remote

    Svajojate apie sunkesnę ir ilgiau trunkančią erekciją ir dar daugiau stimuliacijos? Tai įmanoma su Neptūno vibruojančiu gaidžio žiedu! Kai varpa suglebusi, uždėkite žiedą aplink varpos pagrindą. Erekcijos metu žiedas apribos kraujotaką varpoje, o tai užtikrina sunkesnę ir ilgalaikę erekciją.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Sniper Black

    Pagamintas iš kūnui nekenksmingo silikono ir turintis 2 kilpas, kurių vienos dydis yra reguliuojamas, „Satisfyer Sniper“ užtikrina didesnį kraujo sulaikymą, kad pailgėtų mylėtis. Papildomos vibracijos stimuliuoja abu partnerius.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ElectroShock Cock Ring C-spot Massager Black

    Pagyvinkite savo sekso žaidimą su šia visiškai nauja ELECTROSHOCK žaislų linija!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Trinity Men 28X G-Shaft Silicone Cock Ring with Remote Black

    Pridėkite šiek tiek papildomos stimuliacijos savo sensacingam solo žaidimui! Šis silikoninis G formos koto žiedas yra pagamintas iš aukščiausios kokybės silikono ir tęsiasi virš galvos, kad būtų patogu nešioti išilgai koto. Galingas vibracinis variklis užtikrina 4 greičius ir 7 vibracijos modelius, kuriuos galima keisti mažais mygtukais arba baterijomis valdomu nuotolinio valdymo pultu! Sukurtas naudojant IPX5 vandeniui atsparią technologiją, jis taip pat gali atlaikyti stiprius vandens srautus! Po kiekvieno naudojimo visiškai įkraukite vibruojantį žiedą naudodami pateiktą USB laidą.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Purple

    Sujungėme savo ikonines laimingas triušio ausis su galingu 12 funkcijų vibruojančiu gaidžio žiedu, kad suteiktume jums jaudinančias stimuliacijas ir vibracijos dviems.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Plug with Vibrating C-Ring Black

    Visiems, norintiems atrasti naujus analinius pojūčius vienas arba su partneriu! „Anal Adventures“ siūlo daugybę pasirinkimų. Šis kištukas ir vibruojantis C žiedas su galinga vieno greičio kulka suteikia pojūčių ir ilgalaikio malonumo derinį. „Ultrasilk™“ silikonas, pasižymintis šilko švelnumo pojūčiu, puikiai skleidžia vibracijas.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations Cock & Ball Ring Rabbit

    Stimuliuojantis klitoris ir makšties žiedo žadintuvas, su kuriuo galite padidinti malonumą intymiuose santykiuose iki absoliučių ribų.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Magic Motion Magic Candy & Dante Kit II

    Malonumas jai, jam ir abiem vienu metu! Patikėk mumis, su šiuo rinkiniu seksualiai pasilinksminsi. Jame yra vienas keičiamas mini vibratorius su programėlėmis valdomomis funkcijomis, taip pat Dante II silikoninis erekcijos žiedas ir Candy klitorio stimuliatorius, į kurį galima įdėti mini vibratorių. Mėgaukitės svaiginančio jaudulio kupinomis preliudijomis ir intensyvesniu mylėjimusi, tai bus verta!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Trap Black

    Gražus penio žiedas sekso mėgėjams. Trap yra lankstus ir tamprus, pagamintas iš ypač minkšto silikono. Jis turi labai intensyvų vibratorių, kuris paskirsto vibraciją per visą varpą ir savo ruožtu palaiko erekciją ilgiau. Šis žiedas yra su vidine vibruojančia kulka, kurią galima nuimti ir naudoti preliudijai, klitoriui ar speneliui stimuliuoti.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Vibro-Cockring 579459 Black

    Jaudinanti stimuliacija JAM ir JAI.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sport Fucker MOTOVibe APEX Cockring

    Mes iš naujo sukūrėme savo populiarųjį MOTOVibe Rev Cockring, kad įtrauktume fantastišką ašaros formą. Šis priedas suteikia papildomų stimuliuojančių vibracijų išilgai dėmės, taip pat rutulių ir veleno.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Vibration Penis Sleeve IV Vibrating Anal Stimulation Black

    Vibracinis analinis stimuliatorius su sklandžiu kreivės dizainu, kad būtų malonesni pojūčiai.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Trinity Vibes 7X Silicone C-Ring with Vibrating Taint Stimulator

    Patobulinkite savo pakuotę ir pagyvinkite savo bėdą naudodami šį gaidžio žiedo / sutepimo stimuliatoriaus derinį! Mėgaukitės intensyviu tarpvietės malonumu, o jūsų erekcijos jautrumas ir trukmė padidėja dėl tvirto silikoninio gaidžio ir rutulinių žiedų apkabinimo. Šis stimuliuojantis gaidžio žiedas pagamintas iš aukščiausios kokybės saugaus kūnui silikono, kuris yra aksomiškai glotnus, be ftalatų ir latekso, todėl galite žaisti užtikrintai.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics French Kiss Enhancer Mint

    Silikoninis įkraunamas French Kiss™ Enhancer naudoja puikų 12 vibracijos funkcijų derinį su mirgančiu erzinimo žiedu, kad suteiktų dvigubai didesnį kelio drebėjimo malonumą. Tamprus dvigubas atraminis žiedas sukurtas tam, kad sustiprintų malonumą ir pradedantiesiems, ir erotikos ekspertams.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Tease & Arouse C-Ring Purple

    Ieškote laimės kartu? Tada šis C formos žiedas suteiks jums didžiausią malonumą. Happiness C formos žiedas apsunkina erekciją ilgiau. Mėgaukitės šio C formos žiedo geromis vibracijomis. Stimuliuokite klitorį ir tuo pačiu metu siųskite vibraciją į varpos ašį. Mėgaukitės dvigubu linksmumu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Tor 3 Violet Dust

    Ženkite kitą svarbų žingsnį savo santykiuose ir užtikrinkite svarbų abipusį pasitenkinimą TOR™ 3 malonumo žiedu. Daugiau vibracijos nustatymų suteikia daugiau erdvės eksperimentams ir unikaliems tinkinimo modeliams naudojant LELO programą. TOR tinka™ visų 3 iš aukščiausios kokybės saugaus silikono, todėl puikiai jaučiasi formų ir dydžių, idealiai pojūčius abiem partneriams.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Malesation Vibro Spanning Ring Black

    Varpos žiedas, skirtas padėti pasiekti ilgalaikę ir stipresnę erekciją. 2 varikliai su 10 galingų vibracijos funkcijų papildomai stimuliuoja klitorį, tačiau šis žiedas idealiai tinka ir sėklidėms stimuliuoti. Pridedamas satininis maišelis laikymui.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bcharmed Basic Wave Orchid

    Padidinkite savo mėgstamą turtą... Minkštas, lankstus „Bcharmed Basic Wave“ žiedas buvo sukurtas taip, kad puikiai tiks vyrams, o kūnui saugus silikonas viliojantys slysta ant jautriausios vietos. Šis vandeniui atsparus malonumų namas turi stimuliuojančius keterus, kad kaip jūsų mielą vietą, o 5 funkcijų variklis valdys jūsų masažą.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Optimale Rechargeable Vibrating C-Ring

    Padidinkite savo seksualinį gyvenimą! „OptiMALE“ įkraunamas vibruojantis C žiedas turi 7 galingus nustatymus ir daugybę dizaino funkcijų, leidžiančių optimizuoti ir pagerinti jūsų žaidimą miegamajame.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Je Joue Mio Purple

    Itinus, lankstus, galingas – pasidalykite stipresniu, ilgesniu, tuo pačiu metu orgazmu su savo švelniu partneriu pritvirtinkite Mio.

    103,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Iroha SVR Misora

    Užfiksuokite subtilias, nuolat besikeičiančias dangaus spalvas

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pepino Premium Vibrating Ring

    Norite savo seksualiniam gyvenimui suteikti naują dimensiją? Išbandykite šį vibruojantį Pepino žiedą, kuris dėl daugybės stimuliuojančių išsikišimų pažadins jumyse begalinį jaudulį. Žiedas maloniai minkštas ir lankstus, todėl patogus nešioti. Uždėkite jį ant erekcijos penio, įjunkite ir mėgaukitės vibracijomis!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160282 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.