×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibraciniai ir erekcijos žiedai

Elementai 33 į 64298 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Perfect Fit Armour Tug Lock Black

    „Armor Tug“ užraktas turi „Armor Tug“ gaidžio žiedą, kuris yra pritvirtintas prie užpakalio kištuko, kurio perimetras yra 14 cm, kad būtų galima papildomai stimuliuoti. Dirželis suteikia naudotojui nuostabų varpos ir kapšelio atskyrimą, tuo pačiu padidinant pakėlimą.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Stretchy Cock Ring Set Blue

    3 skirtingų dydžių gaidžio žiedai. Puikiai tinka pradedantiesiems, kurie naujokams itin tamprių gaidžių žiedų pasaulyje. Juos galima nešioti atskirai arba visus iš karto, o kai kurie žiedai turi stimuliuojančius griovelius.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Orion Vibrating Silicone Cock Ring Red

    Aukščiausios kokybės produktas už neprilygstamą kainą!

    14,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovense Diamo Vibrating Cock Ring

    Pirmasis dėvimas išorinis vyriškas Lovense žaislas

    219 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Boners 3-Piece Cock Ring Set Grey

    Šis 3 dalių gaidžio žiedų rinkinys puikiai tiks kiekvienam vyrui, kuris žino, ko nori. Jokių beprasmių funkcijų ar pasirinkimų, tik kokybiški trijų skirtingų dydžių gaidžio žiedai. Žiedai pagaminti iš bekvapio silikono, kuris yra neakytas ir labai patvarus. Silikono varpos žiedai švelniai jaučiasi ant odos, yra lankstūs ir tamprūs, todėl visada puikiai priglunda. Žiedus lengva nuvalyti po naudojimo vandeniu ir žaislų valikliu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Rocket Ring

    Ši spurga tikrai yra gaidžio žiedas su didžiuliu noru pasaldinti jūsų meilės gyvenimą. „Satisfyer“ žiedas suteikia jūsų vyriškumui jausmingumo ir užtikrina, kad jūs ir jūsų partneris mėgausitės dilgčiojančiu malonumu. Didelis klitorio stimuliatorius turi platų skersmenį ir 10 intensyvių vibracijos nustatymų, siūlantis jūsų moters meilės karoliuką žadinančią stimuliaciją vienu mygtuko paspaudimu. Tačiau net per audringus solo seansus jis suvilios jus savo giliomis vibracijomis ir neklystamai katapultuos iki kulminacijos.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Ball Stretching Kit

    Trijų dūmų spalvos žiedų rinkinys, skirtas kapšelio tempimui. Mažiausias žiedas uždedamas aplink kapšelį, sėklidžių viršuje. Sėklidės nustumiamos žemyn, o kapšelis ištempiamas. Po kurio laiko kitais dviem skirtingo pločio žiedais galima ištempti kapšelį ir laikui bėgant jis ilgės. Žiedo plotis: 1 cm, 2 cm ir 3 cm. Visų žiedų vidinis Ø 2,5 cm (lankstus). Storis 1 cm.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Boners Liquid Silicone Ball Pouch Grey

    Apsaugokite ir stimuliuokite savo vyriškas formas su šiais skysto silikono rutuliniais neštuvais. Žaislas ištempia kamuoliukus ir tvirtai juos laiko. Tai suteikia malonų pojūtį ir didesnį išsipūtimą. Dėvėkite jį intensyviai praleisdami naktį miegamajame arba paslėpkite po drabužiais, kad atkreiptumėte daugiau dėmesio savo išsipūtimu. Rutuliniai neštuvai yra pagaminti iš labai minkšto ir lankstaus silikono, kad puikiai priglustų ir būtų patogus dėvėti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Yours and Mine - Vibrating

    Elegantiška, vibruojanti kulka, derinanti galingą vibraciją ir sklandų galiuką, užtikrinantį tikslią tikslumą, stimuliuojanti jūsų intymias vietas ir teikianti intensyvų malonumą.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Steel Power Tools Ballstretcher 45mm

    Kokybiško prekės ženklo Steel Power Tools Ballstretcher yra aptakus, modernus dizainas, pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno. Šie tvirti rutuliniai neštuvai yra jaudinantis bet kurios žaislų kolekcijos priedas ir leis žaisti neklaužada BDSM. Ballstretcher yra saugus kūnui, sukurtas malonumui ir ilgaamžis. Išbandykite savo kietąją pusę su plieno elektriniais įrankiais!

    53,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Endless Love Light Blue

    „Multifun 1“ džiugina jus labai ypatinga forma, kurią galima meistriškai integruoti į bet kokį mylėjimąsi, ir turi 3 galingus variklius: kai vienas yra viršutinėje pagrindinio korpuso dalyje, kiekvienas iš kitų dviejų apatinių malonumo svirties taškų suteikia gerą atmosferą. Tai reiškia: Nesvarbu, ar prieš, viršuje, viduje, po ar tarpais – dangaus mėlynos spalvos universalus prietaisas stimuliuoja jus taip, kaip jums to reikia! Du apatiniai varikliai gali būti valdomi atskirai nuo pagrindinio variklio, todėl abi vibratoriaus dalys turi 10 įdomių vibracijos programų. Su 2 mygtukais galite sukurti net 100 derinių.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Duelist Blue

    Ieškote varpos žiedo, kuris atlaikytų viską ir viską, ką atsinešate? Peržiūrėkite dvikovininką!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Perfect Fit Neoprene Snap Cockrings Black

    Lengvai naudojamas Neo Ring yra vienas patogiausių gaidžių žiedų rinkoje. Naudodami keturis atskirus užsegimus, galite lengvai ir saugiai reguliuoti žiedo dydį, kai jūsų penis didėja.

    16,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Black

    Po metų ir dizaino koncepcijos dydžio nustatymo, išbandymo galutinė savo naujojo sekso žaislo testavimo, vos nesugriovėme!

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Glorious Duo

    Dėl kompaktiškos, tačiau didelės formos, vibruojantis klitorio stimuliatorius ir du žiedai varpai ir sėklidėms silikoninis Satisfyer Glorious Duo yra idealus kompanionas ilgoms naktims.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Glans Ring Silver

    Atviras nerūdijančio plieno žiedas su 2 brangakmeniais, tinkantis tiek apipjaustytam, tiek neapipjaustytam peniui. Plonas žiedas tvirtinamas tiesiai prie gaktikaulio krašto.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Remote Control Double Penetrator

    Padvigubinkite malonumą ir dvigubai smagiau su neįtikėtinu nuotolinio valdymo pulteliu „Double Penetrator“! Nustokite kovoti dėl nuotolinio valdymo pulto ir mėgaukitės dvigubo įsiskverbimo jauduliu, neįvesdami į rinkinį trečiojo partnerio!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Screaming O Monarch Wearable Butterfly Vibe Black

    Pajuskite plazdėjimą su Monarch – nešiojamo drugelio atmosfera, kuri skraido klitoriu ir apgaubia jį supančią jautrią sritį stimuliuojančia vibracija. Sukurtas pagal garsųjį drugelių masažuoklį – klasikinį porų pamėgtą – monarchas sujungia intymų masažą be rankų su itin stipriu patobulinimu, kad patirtų nuostabiai didingą patirtį.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anal Fantasy Ass-Gasm Cockring Plug

    Mėgaukitės sprogstamiausiomis ejakuliacijomis su Ass-Gasm Cockring Plug.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Menzstuff Dual Power Ball Play Sleeve

    MENZSTUFF DUAL POWER BALL PLAY rankovė

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Tor 2 Black

    Patogus ir puikiai prigludęs vibruojantis poros žiedas, kurį nešioja vyrai mylėdamiesi, TOR™ 2 sustiprina abiejų partnerių sekso pojūčius.

    169 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Boners Liquid Silicone Ball Splitter Grey

    Šis Boners kolekcijos silikoninis kamuoliukų skirstytuvas užtikrina, kad jūsų vyriškos formos būtų paruoštos veikti bet kurią akimirką. Kamuoliukų skirstytuvas stumia varpą į priekį, traukia kamuoliukus žemyn ir išskleidžia sėklides. Tai suteikia unikalią ir provokuojančią išvaizdą bei malonų pojūtį. Sekso žaislas yra visiškai pagamintas iš minkštos ir tamprios medžiagos, kuri puikiai apgaubia jūsų jautriausias kūno vietas.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Mighty One Ring

    Suteikite savo vyriškumui jausmingą patobulinimą su mūsų Mighty One. Maloniai lankstus, mūsų žiedas prisitaiko prie visų dydžių ir apkabina jūsų varpą, sukurdamas kraujo stazės efektą, kad būtų ilgesnis malonumas ir jausminga ištvermė.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Screaming O The Ohare XL Black

    „Ohare XL“ dvigubas vibracinis erekcijos žiedas paverčia jį jūsų mėgstamiausiu triušio atmosfera su patogiu erekcijos žiedu ir itin galingu 4 funkcijų varikliu, patobulintu minkštomis, lanksčiomis triušio ausimis!

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Cobra Purple

    Jei negalite atsispirti seksą stiprinančiai gaidžio žiedo galiai, tai jums patiks. Pats žiedas apkabins jo kotą ir padės ilgiau išlaikyti sunkesnę erekciją. Šilkinis silikonas trins jos klipą ir siųs intensyvias vibracijas ant klipo ir per visą jo kotą, kad būtų nuostabiai stimuliuojama kaip niekada anksčiau.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Boners Large Cock Ring Set

    Mėgaukitės intensyvia seksualine patirtimi su šiuo 3 dalių gaidžio žiedų rinkiniu! Žiedai pagaminti iš minkšto ir lankstaus silikono, kad būtų gerai ir patogiai prigludę. Kai varpa suglebusi, uždėkite žiedą aplink varpos pagrindą. Erekcijos metu žiedas riboja kraujotaką, kad erekcija būtų sunkesnė ir ilgalaikė. Dėl to orgazmas tampa intensyvesnis.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Power Clit

    Patirkite bendrą malonumą su dorcel power clit.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Legendary Duo

    Šis vibratorius puikiai tinka erekcijai sustiprinti ir palaikyti, kartu didinant ir slopinant malonumą. Kiekvienas Duo vibratorius turi galingą variklį, kuris perduoda 12 vibracijų nustatymų per silikonines juostas ir variklio galvutę, tuo pačiu sujaudindamas jūsų partnerį įsiskverbimo metu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Performance Silicone Glo Cock Ring

    Sukurtas patogumui, Blush Performance Silicone Glo Cock žiedas pagerins jūsų žaidimo laiką neslidus rankena ir satino lygus silikonas. Šis kūnui saugus gaidžio žiedas yra minkštas ir tamprus, kad būtų lengviau dėvėti, todėl jūsų patogumas tęsis tiek pat, kiek ir jūs. Pagamintas iš tamsoje šviečiančių pigmentų, Silicone Glo Ring yra smagu žiūrėti tamsoje – jį lengva rasti išjungus šviesą!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring Silicone 10 Functions Black

    Su šiuo silikoniniu vibruojančiu gaidžio žiedu savo meilės seansui pridėkite ką nors papildomo. Su 10 vibruojančių režimų, kurie suteiks jums intensyvaus malonumo ir neklaužada linksmybių valandų, šis žaislas patiks jums ir jūsų partneriui!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Mr. Pleasure Remote Scrotum Teaser Black

    Vibracijos, kad pamalonintumėte kamuoliukus, tiekiamos naudojant šį Mr Pleasure vibruojantį kapšelį, kad gautumėte maksimalų malonumą! Vibruojantis kapšelio stimuliatorius pagamintas iš minkšto silikono ir turi patogius penio dirželius. Tiesiog paspauskite stimuliatoriaus arba nuotolinio valdymo pulto mygtuką ir mėgaukitės jaudinančiais vibracijos pojūčiais, stimuliuojančiais jūsų kamuoliukus! Vibracijos ritmą lengva pakeisti belaidžiu nuotolinio valdymo pultu. Arba padovanokite jį savo partneriui, kuris gali jus nustebinti, valdydamas nuotolinio valdymo pultą per atstumą ir žaisdamas įdomiai!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 64298 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.