×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibraciniai ir erekcijos žiedai

Elementai 65 į 96367 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Black Velvets Silicone Cock & Ball Ring Vibe

    Jaudinanti stimuliacija poroms!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Vibro Ring Blue

    Norėdami padidinti seksualinę galią! Iš labai lanksčios, silikoną primenančios medžiagos, prigludęs prie odos ir integruota vibruojančia kulka.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Magic Motion Dante II Smart Wearable Ring

    Muzika, garsas ir žaidimai vibracijai valdyti nuotoliniu būdu arba vietoje

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Play with Me Arouser Vibrating C-Ring Green

    Padidinkite savo malonumą ir pailginkite žaidimo laiką! „Play With Me“ vibruojančius C formos žiedus galima nešioti aplink koto pagrindą arba po kamuoliukais, jie yra minkšti ir tamprūs, kad patogiai tilptų visiems. Minkšti antgaliai palei vibruojančią kulką stimuliuoja klitorį naudojimo metu.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Cock Ring with RC Ball Massager Black

    Gaidžio žiedas su RC rutuliniu masažuokliu iš Rebel yra anatominės formos rutulinis vibratorius, kuris taip pat puikiai tinka. Gaidžio žiedas ir rutulinis žiedas laiko puošnų vibratorių vietoje. Žaislas yra labai tamprus ir lankstus, todėl puikiai priglunda ir užtikrina maksimalų komfortą. Įspūdingas tvirtas prigludimas efektyviai palaiko erekciją, kad sekso metu veiktų stipriai. Gilios vibracijos stimuliuoja kamuoliukus, o maža, lanksti ranka stimuliuoja tarpvietę, kad pasiektų galingas kulminacijas.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY NOS Deep Sea Blue

    Tai svajonė: jūs ir jūsų partneris vienas kito glėbyje, jūsų malonumas skatina vienas kitą. Įgykite ypač sunkią erekciją, kuri prailgsta, arba pajuskite malonumo virpulius per klitorį. Jaudulys ateina tol, kol vienu metu jūs abu patiriate tokį orgazmą, dėl kurio matote žvaigždes.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Screaming O Charged Ohare Rabbit Vibe Pink

    Paverskite savo partnerį mėgstamu triušio atmosfera su Charged Ohare – unikaliu įkraunamu dvigubo gaidžio žiedu, kurio forma primena ikonišką sekso žaislą, kurį mėgsta ir dievina viso pasaulio moterys. „Charged Ohare“ turi lanksčias „ausis“, kurios dilgčioja ir dreba iki pat galiukų, kad būtų atliktas tikslingas klitorio masažas, kitaip nei bet kas, ką jūs kada nors jautėte, o dvigubo žiedo konstrukcija padeda išlaikyti triušį vietoje: vienas žiedas tęsiasi aplink kotą ir antrasis tęsiasi aplink veleną ir sėklides, suteikdamas jam tvirtą ir patikimą izoliaciją.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Ring True

    Uždėkite žiedą ant liežuvio, kad sustiprintumėte savo partnerio oralinį potyrį ir leiskite galingoms vibracijoms veikti kartu su jūsų liežuviu.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Casual Love Vibrating Ring Purple

    CASUAL LOVE RING 26 TRANSPARENT – tai klitorį stimuliuojantis žiedas ir makšties žadintuvas, su kuriuo galite padidinti malonumą intymiuose santykiuose iki net neįtariamų ribų.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Spartacus R

    Leiskite jam pasijusti Trakijos gladiatoriumi ir kariaukite su nuobodu, negyvu žaidimu su Spartacus R. Suteikdamas kulminaciją po intensyvesnės kulminacijos, šis įtikinamas, kūrybingas vibruojantis gaidukas buvo sukurtas taip, kad suteiktų keturgubą stimuliaciją tiek jam, tiek jai.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Vibrating Double Penis Ring with Remote Black

    Suteikite savo kotui ir sėklidėms impulsą šiuo sklandžiu silikono stiprinimo žiedu, kuris atlieka dvigubą funkciją. Itin tamprus, kad būtų užtikrintas maksimalus komfortas, žiedas tvirtai suima jūsų gaidį ir kamuoliukus, kad padidėtų išlikimo galia ir būtų patogiai prilaikomas kapšelis. Išnaudokite geriausius savo gaidžio žiedus naudodami vandens pagrindo lubrikantą.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Winni Purple

    Leiskite SVAKOM pristatyti jums Winni: vibruojantį žiedą, skirtą poroms, turinčioms nuotykių kupiną pusę. Winni ne tik padeda pailginti vyro ištvermę, bet ir skatina moters klitorį. Winni yra atsparus vandeniui, todėl drąsiai pradėkite veiksmus vonioje arba baseine.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Double Diver Pink

    Patrigubinkite malonumą miegamajame, kai įslysite į silikoninį įkraunamą Double Diver™. Nors tamprus žiedas prilaiko jus tvirtai, jaudinantis zondas ir burzgiantis erzintuvas suteikia viso kontakto stimuliaciją.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Easytoys Share Ring Double Vibrating Cock Ring with Rabbit Ears Black

    Šis galingas gaidžio žiedas yra puikus stimuliatorius jums ir jūsų partneriui! Naudodami šį silikoninį gaidžio žiedą abu galėsite mėgautis ilgalaike erekcija, o tai reiškia, kad galėsite tęsti ilgiau. Viršuje yra papildomas stimuliatorius su Triušio ausimis ir nuimamas mini kulkų vibratorius, kuris stimuliuoja klitorį, kad jūsų partneris taip pat pasiektų nuostabų orgazmą.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Locker Black

    Mėgaukitės tobula seksualine patirtimi su šiuo vibruojančiu žiedu peniui ir sėklidėms. Jis specialiai sukurtas siekiant suteikti komfortą ir funkcionalumą, efektyviai pagerinti lytinį aktą. Pagaminta iš silikono, kuris lengvai tempiasi, kad būtų užtikrintas maksimalus komfortas, taip pat yra vibruojanti kulka, kuri stimuliuos ir jį, ir ją.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Black

    „Bayek“ yra „ZALO Legend“ serijos dalis ir sukurta siekiant pagerinti porų patirtį. Elegantiškas, minkštas silikonas padengia ergonomišką formą, kuri patogiai telpa tarp dviejų korpusų, kad pagerintų prasiskverbimą iš vidaus ir išorės.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Black Tie Affair Cock Ring

    Reguliuojamas klasikinio gaidžio žiedo pasukimas, šis kaklaraištis leidžia pasirinkti tikslų skersmenį, kurio norite, ir turi tekstūruotą malonumo platformą! Galinga 10 kulkų užtikrina, kad jūs abu patirtumėte galingas abipusės stimuliacijos bangas, kad galėtumėte mėgautis dvigubu orgazmu! Mėgaukitės savo poros fantazija po vandeniu, nes šis žaislas yra visiškai panardinamas, o kabantys kaklaraiščiai suvibruoja tarp jūsų šlaunų kaip papildoma premija. Valyti lengva naudojant žaislų valikliu ir šiltu vandeniu.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Screaming O The Two-O

    „Two-O“ vibracinis žiedas turi du mini variklius, pritvirtintus prie itin tampraus ir patogaus malonumo žiedo, kad seksas būtų geresnis ir labiau patenkintas. Viršutinis variklis stimuliuoja jos klitorį, o apatinis variklis zvimbia intensyviais pojūčiais, siekdamas abipusio malonumo, suteikdamas poroms dėl ko rėkti – kartu!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Teal Tickler

    Išlik stilingai su šiuo lanksčiu, tampru ir stilingu gaidžio žiedu, suteikiančiu jai visą gyvenimą! Tarp jūsų dūzgiant galingai kulkai, ji jaučia, kaip malonumas stingsta ten, kur nori, o jūsų erekcija sunkėja ir trunka ilgiau, todėl kiekvienas smūgis yra svarbus. Lengvai naudojamas vienas mygtukas reiškia, kad nereikia vargti su variklio valdikliais, todėl fokusas išlieka ten, kur turėtų. Nuvalykite žaislų valikliu arba skalaukite šiltu vandeniu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Mr. Pleasure Vibrating Scrotum Teaser Black

    Vibracijos kamuoliukų erzinimui, suteikiamos naudojant šį Mr Pleasure vibruojantį kapšelį, kad būtų pasiektas didžiausias malonumas! Vibruojantis kapšelio erzintuvas pagamintas iš minkšto silikono ir turi patogų penio dirželį. Tiesiog paspauskite vieno greičio vibruojančios kulkos mygtuką ir mėgaukitės jaudinančiais vibracijos pojūčiais, erzinančiomis kamuoliukus.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Tor 3 Black

    Ženkite kitą svarbų žingsnį savo santykiuose ir užtikrinkite svarbų abipusį pasitenkinimą TOR™ 3 malonumo žiedu. Daugiau vibracijos nustatymų suteikia daugiau erdvės eksperimentams ir unikaliems tinkinimo modeliams naudojant LELO programą. TOR tinka™ visų 3 iš aukščiausios kokybės saugaus silikono, todėl puikiai tinka formoms ir dydžiams, idealiai pojūčius abiem partneriams.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Tor 3 Base Blue

    Ženkite kitą didelį žingsnį savo santykiuose ir užtikrinkite didelį abipusį pasitenkinimą TOR™ 3 malonumo žiedu. Daugiau vibracijos nustatymų suteikia daugiau erdvės eksperimentams ir unikalioms tinkinimo parinktims naudojant LELO programą. TOR™ 3 pagamintas iš aukščiausios kokybės kūnui saugaus silikono, todėl puikiai tinka visų formų ir dydžių, idealiai perduoda pojūčius abiem partneriams.

    239 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Play with Me Arouser Vibrating C-Ring Pink

    Padidinkite savo malonumą ir pailginkite žaidimo laiką! „Play With Me“ vibruojančius C formos žiedus galima nešioti aplink koto pagrindą arba po kamuoliukais, jie yra minkšti ir tamprūs, kad patogiai tilptų visiems. Minkšti antgaliai palei vibruojančią kulką stimuliuoja klitorį naudojimo metu.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Lingus Max Powerfull & Irresistible Cockring Violet

    Galingas ir nenugalimas „Cockring“. 3 vibracijos režimai. 1 Galingas variklis. Pagaminta iš super minkšto silikono. Ergoninis. Šnabždėti tyliai. Atsparus vandeniui. Baterijos neįeina.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Elite Joel Black

    Vibruojantis varpos žiedas Joël iš Dream Toys Elite kolekcijos turi stilingą aukso spalvos vibruojančią kulką, kuri puikiai atrodo su minkštu juodu žiedo siliciu. Kulką laikančioje rankovėje yra triušis su dviem lanksčiomis ausimis ir nutrinta tekstūra, kuri kutena ir stimuliuoja klitorį.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Benedict Double Ring Perineum Stimulator Black

    Benediktas yra su varikliu, dėl kurio jūsų keliai nusilps. Sukuria intensyvias vibracijas, kad suteiktų palaimingą stimuliaciją.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bcharmed Basic Wave Black

    Padidinkite savo mėgstamą turtą... Minkštas, lankstus „Bcharmed Basic Wave“ žiedas buvo sukurtas taip, kad puikiai tiktų vyrams, o kūnui saugus silikonas viliojančiai slysta ant jautriausios vietos. Šis vandeniui atsparus malonumų namas turi stimuliuojančius keterus, kad kutentų jūsų mielą vietą, o 5 funkcijų variklis valdys jūsų masažą.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Majestic Duo

    Pagamintas iš kūnui nekenksmingo silikono, „Satisfyer Majestic Duo“ gali būti naudojamas įvairiais būdais, nes sukasi kilpa. Naujovišką dizainą užbaigia intuityvus valdymas ir intensyvi vibracija.

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Bullseye Blue

    Pagaminta iš silikono, reguliuojamo dydžio Satisfyer Bullseye riboja kraujotaką, kad užtikrintų ilgalaikį malonumą mylėjimosi metu. Smailėjančio klitorio stimuliatoriaus siūlomą galingą vibraciją taip pat galima valdyti naudojant nemokamą „Satisfyer Connect“ programėlę.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Bullseye Dark Blue

    Pagaminta iš silikono, reguliuojamo dydžio Satisfyer Bullseye riboja kraujotaką, kad užtikrintų ilgalaikį malonumą mylėjimosi metu. Smailėjančio klitorio stimuliatoriaus siūlo galingą vibraciją taip pat galima valdyti naudojant nemokamą „Satisfyer Connect“ programą.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • BeauMents Flexxio Blue

    Poros vibratorius BeauMents Flexxio Blue yra daugiafunkcis, įkraunamas universalus prietaisas, kuris patinka vyrams ir moterims. Šiam tikslui pasiekti jame yra 2 varikliai – po 1 kiekviename gale: priklausomai nuo jūsų pageidavimų, variklius galima naudoti atskirai arba kartu, kad būtų galima sujaudinti. Flexxio pagamintas iš minkštos ir ypač lanksčios medžiagų mišinio, todėl jį galima sulenkti į bet kurią norimą padėtį. Jis yra atsparus vandeniui ir turi 10 skirtingų vibracijos režimų. „Flexxio“ galima lengvai valdyti pridedamu nuotolinio valdymo pultu.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Rings of Love Silicone Stimu Ring Pink

    Tamprus vibruojantis gaidžio žiedas su nuimama kulka. Vibracijos valdomos vienu įjungimo/išjungimo mygtuku. Stimu žiedas yra atsparus vandeniui. Vibracijos taip pat stimuliuos moters klitorį, jei įsiskverbimo metu bus naudojamas Stimu Ring.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96367 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.