×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Masturbatoriai

Elementai 129 į 1601346 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Rimba Toys Orgastobator 01 Male Masturbator Black & Transparent

    Pristatome „Orgastobator 01“ – naujausią naujoviško „Rimba Toys“ malonumo gaminių asortimento papildymą. Sukurtas skiriant didžiausią dėmesį detalėms, „Orgastobator 01“ yra pažangiausias masturbatorius, suteikiantis neprilygstamą pasitenkinimo ir intymumo lygį.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Flip Hole Black

    FLIP serijos evoliucija atneša jums FLIP AIR. Šis aptakus, lengvas žaislas, sveriantis tik 420 g, net ir didesnį vyrą pakvies į dangišką palaimą.

    95,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • F-Machine Tremblr BT-R Milking Machine

    Dabar su mūsų visiškai naujomis silikoninėmis rankovėmis, kurios suteikia minkštesnio ir jausmingesnio potyrio, kuris leis jums šaukti daugiau!

    1 849 €

    1 149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • MAN.WAND Xtreme

    Man.Wand Xtreme – lazdelės vibratorius vyrams, kurį galima transformuoti į lazdelės masažuoklį Jūsų partnerio klitoriui stimuliuoti. Lazdelės vibratorius suteikia 3 intensyvumo ir 5 vibracijos režimus. Be to, jame yra 2 priedai, kurie užtikrina dar daugiau galimybių. Jo lanksti galvutė ir itin galingas variklis suteiks nepakartojamų pojūčių.

    169 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo PowerBlow & Feel Victoria June Mouth Combo Set

    FeelVictoria June Mouth Stroker Nuostabi Lotynų Amerikos žvaigždutė Victoria June yra viena ryškiausių suaugusiųjų industrijos žvaigždžių dėl karštų jos pasirodymų, kurie patraukia dėmesį nuo pat jos pasirodymo ekrane.

    229 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Realistic Silicone Feet with Vagina Right

    Krūtys ir užpakalis ne visai jūsų reikalas? Nesijaudinkite, mes taip pat galvojame apie jus ir pristatome ilgai lauktą naują mūsų asortimento papildymą – masturbacijos koją! Jis žaviai tikroviškas, šilko švelnumo, turi gražiai išraižytus pirštus ir kažką papildomo - makštį ant pėdos. Įsiskverbkite giliai į pėdą ir pagyvinkite savo pėdų fetišo fantazijas!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight Girls Emily Willis Squirt

    „Squirt“ yra didžiausias žavingos merginos Emily Willis malonumas. Emily Willis moteriška tekstūra yra tokia pat universali, kaip ir pati moteris, turinti kamščiatraukio įėjimo tašką, kuris pereina į gumbų, keterų ir besikeičiančių spyglių pirštinę. Keiskite potėpių ilgį, kad gautumėte kuo daugiau naudos iš kiekvienos varginančios dalies.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alive Masturbator Heineken Vagina

    ALIVE MASTURBATOR FOR MEN VAGINA 16cm – Super tikroviškas vyriškas masturbatorius. Jos makšties forma, lankstumas ir tekstūra padeda pasiekti tikroviškų potyrių. Naudokite pridedamą lubrikantą ypač drėgnai nakčiai.

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Fleshlight Shower Mount

    Šis siurbiamas reguliuojamas priedas leidžia tvirtai pritvirtinti „Fleshlight“ gaminį prie dušo sienelės, kad galėtumėte mėgautis geriausia laisvų rankų įranga „Fleshlight“.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Deluxe Mega Bator

    „Deluxe Mega-Bator“ yra vienintelis laisvų rankų įrangos masturbatorius pasaulyje, kuris atlieka visą darbą už jus, kad galėtumėte patirti didžiausią malonumą be rankų! Novatoriškas Deluxe Mega-Bator sujungia laisvų rankų įrangą ir stūmimą, kuriuo galima mėgautis 10 unikalių modelių, kad būtų galima visiškai pritaikyti masturbacijos seansus. Mėgaukitės geriausia iš abiejų pasaulių!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Fuck Me Silly Mega Masturbator

    Visada svajojote išdulkinti tokią karštą kalę, tad ko lauki? Išimk savo apskretėlę iš dėžės, išimk nemokamą tepalą ir daužyk tą kalę, kol išdulkinsi jai kvailą! Šis didžiulis masturbatorius yra tikroviškiausias asilas, kurį kada nors pakliuvote – jis sveria daugiau nei 20 svarų. Minkšta, fanta mėsa apimanti ir masažuojanti jūsų gaidį, šis pliušinis pūlingas jaučiasi geriau nei tikras!

    459 €

    349 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Dirty Talk Starter Stroker Flesh

    Pasiruošę geriausiam savo gyvenimo masturbacijos potyriui? Puikiai tinka pradedantiesiems, PDX ELITE Dirty Talk Starter Stroker siūlo visišką jutiminį malonumą. Galinga vibracija derinama su aistringomis dejonėmis ir seksualiais pokalbiais, kad masturbacijos sesijos pakiltų į visiškai naują pasitenkinimo lygį!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Masturbator Dildo Pussy & Ass 2-in-1

    Pristatome mūsų aukštos kokybės TPE 2 viename masturbatorių iš Kioto, sukurtą maksimaliam malonumui ir universalumui. Šiame gaminyje yra dvi tikroviškos angos makšties ir analinei stimuliacijai, o viename gale yra dildo, suteikiantis papildomo malonumo.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight GO Surge Pink Lady

    Dėl diskretiško, lengvo ir kompaktiško „Fleshlight GO“ dizaino dabar galėsite šėlti, kad ir kur eitumėte.

    72,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hidden Desire Bangers Big Boobs Banging Bitch 6.5kg Skin

    Big Boobs Banging Bitch yra sensacingas tikroviškas masturbatorius iš Bangers by Hidden Desire kolekcijos. Šis didelis, drąsus, kūno stiliaus masturbatorius sukurtas maksimaliam trankymosi malonumui.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight Sleeve Warmer

    „Fleshlight SleeveWarmer“ yra čia, kad sustiprintų jūsų masturbacijos patirtį svaiginančiu nauju tikroviškumu.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Deep Throat Cup Ultra Size

    Deep Throat CUP smėlio laikrodžio forma suteikia nepaprastą sandarumą. Specialūs reguliuojaai sukuria virtualų vakuumą CUP viduje, kad sukurtų nuostabų čiulpimo pojūtį.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hidden Desire Bangers Big Bubble Butt Bitch Vibrating Skin

    „Big Bubble Butt Bitch Vibrating“ yra sensacingas, tikroviškas masturbatorius iš „Bangers by Hidden Desire“ kolekcijos. Šis didelis, drąsus, užpakalis sukurtas didžiausiam šuniško stiliaus malonumui.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CRUIZR CP03 Deluxe Vibrating and Sucking Automatic Masturbator with Adapter

    CRUIZR CP03 yra prabangus ir diskretiškas masturbatorius su čiulpimo ir vibravimo funkcijomis. Galite mėgautis gardžia varpos stimuliacija ir lengvai pasirinkti iš 6 čiulpimo arba 7 vibravimo režimų. Masturbatorius turi atšilimo funkciją, kad galėtumėte patirti dar tikroviškesnį pojūtį. Dėl patogaus LED apšvietimo visada galite pasirinkti tinkamą funkciją. Minkšta elastinga silikoninė rankovė turi makšties angą, o vidinėje pusėje yra daug smeigių ir įdubų.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson The Mangina Skin

    Mangina yra viršus ir apačia. Tobulas pasimatymas ir didingas vienos nakties nuotykis. Idealus solo žaislas ir tikras malonumas, kai dalinatės su partneriu. Intensyvios vidinės tekstūros! Mėgaukitės stimuliuojančiais šonkauliais įeinant, žadinančiais masažo karoliukais, kai gaidys neria gilyn ir atsitrenkia į malonumo guzą, kad gautumėte didžiausią Mangina patirtį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Egg Surfer

    Šios didelių bangų stimuliacijos puikiai tinka visiems, ieškantiems įspūdžių. Su paryškintais smaigaliais tiems netikėtumams, pažiūrėkite, ar galite suvaldyti šį niūrų važiavimą!

    7,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tantaly Sarina 9.2kg Shemale Big Penis Sex Torso Doll

    Sarina yra drąsus trans vyras, turintis didelį gaidį ir saldžius papus. Seksualiai aktyvi Sarina yra apsėsta moters kūno ir trokšta vyriško kūno apkabinimo. Ši transseksuali sekso lėlė gali jus pamaloninti savo kietu gaidžiu ir siaura išange, todėl ji yra tobula sekso lėlė tiek moterims, tiek vyrams.

    549 €

    379 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight Girls Eva Lovia Spice

    Evos Lovijos užpakalis. Eva Lovia yra pirmoji 2015 m. skaitmeninių žaidimų aikštelės žvaigždės laimėtoja, ji beveik per karšta, kad būtų galima patikėti. 5'3 col. ji yra egzotiška japonų ir ispanų mišrainė, turinti nuostabų visiškai natūralų kūną, žvalius natūralius papus, ilgas lieknas kojas ir fantastišką užpakalį, todėl negalėsite patikėti savo akimis!

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight Girls Madison Ivy Beyond

    Beyond yra viena iš dviejų išskirtinių smulkios, bet laukinės Madison Ivy tekstūros. Tai jos pačios Lady Fleshlight. Todėl jo anga yra unikali Madison Ivy pūlinga. Visai šalia mažomis raidėmis yra jos pačios parašas. Rankovę supa tipiškas perlamutro spalvos „Fleshlight Girls“ dėklas.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Girl Next Door Megan

    Kišeninis pūlingas su itin minkšta ir tikroviška tekstūra viduje, kad patirtumėte jaudinamų pojūčių. Megan yra mergina šalia, kuri tave įjungia! Pagaminta iš ilgalaikio, tikro pojūčio TPE, Megan turi tempiamą makštį ir atvirą meilės tunelį, kad tilptų bet kokio ilgio varpą ir būtų lengva valyti. Saugus kūnui, be ftalatų ir latekso.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy Streetgirl's #5 Skin

    Gražaus dizaino su gražiai išsiplėtusia makštimi ir seksualiomis rausvomis lytinėmis lūpomis. Ši tikroviška privati dalis yra pagaminta iš gražaus modelio, kad patirtis būtų autentiškiausia.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Sucking Good

    Patirkite nepakartojamą elastingos minkštos rankovės pojūtį vakuuminiame siurblyje, kuris spaudžia ir traukia kaip tikras daiktas, o sandari TPE kamera, kurios tekstūra suteikia papildomo malonumo. Rinkitės iš trijų vakuuminio siurbimo greičių arba specialią funkciją, kuri pakaitomis įsisiurbia ir atpalaiduoja, kad sukurtumėte neįtikėtiną fantaziją įgyvendinančią seką, kartu su 9 greičių vibruojančia baze. Naudokite silikoninę rankovę, kad vakuuminį žaislą paverstumėte penio pompa, kad padidintumėte ilgį ir apimtį – ir netgi stebėkite matmenis išilgai šono.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight Girls Janice Griffith Eden

    „Eden“ yra pirmasis „Fleshlight“, kuris buvo išleistas su nauja ir gražia vidutinio atspalvio „Fleshskin“ rankove. Puikiai atitinkantis Janice pūlingą, šis gyvas glostytojas yra toks pat aptemptas kaip ir pati mažytė žvaigždė. Eden, kurio kameroje yra labai jaudinančių malonumo taškų, apgaubia jūsų varpą verčiančiais žiedais ir kotais, kurie leis jums prašyti daugiau.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight Girls Vina Sky Exotica

    Sukurta taip, kad ji būtų tokia pat griežta ir stimuliuojanti, kaip ir pati mergina, „Exotica“ yra įmantri tekstūra, kuri prasideda vingiuotu ciklono kanalu, skirtu svetingai traukti į vidų. Šliaužkite toliau į šį nedidelį vietnamietišką pūlingą ir patirkite prigludimo, suėmimo ir čiulpimo pojūčius, specialiai sukurtus, kad nusausintumėte savo gaidį.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Engily Ross Cumera Thrusting & Rotating Camera Masturbator

    Cumera išsiskiria unikaliu dizainu ir išskirtinėmis savybėmis. Šis naujoviškas įrenginys turi du skirtingus galus, kurių kiekvienas suteikia unikalų malonumą.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Pussy

    PATIRKITE PAGRINDINGIAUSIUS, LAISVŲ RANKŲ, USB PAKRAUJAMOSIOS PAGRINDINĖLIUS! „Mega-Bator“ yra vienintelis pasaulyje laisvų rankų įrangos masturbatorius, kuris atlieka visą darbą už jus, kol žiūrite savo mėgstamą nešvarumą savo mobiliajame įrenginyje!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Girl Next Door Bella

    Kišeninis glostiklis su itin minkšta ir tikroviška tekstūra viduje, kad jaustumėtės. Bella yra mergina šalia, kuri tave įjungia! Pagaminta iš ilgalaikio, tikro pojūčio TPE, Bella turi tamprią makštį. ABS puodelio dugną galima atidaryti arba uždaryti, kad būtų sukurtas siurbimas. Lengvai suimamas puodelis turi higienišką dangtelį. Saugus kūnui, be ftalatų ir latekso.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 1601346 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.