×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Automatiniai masturbatoriai

Elementai 33 į 64108 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • CRUIZR CP03 Deluxe Vibrating and Sucking Automatic Masturbator with Adapter

    CRUIZR CP03 yra prabangus ir diskretiškas masturbatorius su čiulpimo ir vibravimo funkcijomis. Galite mėgautis gardžia varpos stimuliacija ir lengvai pasirinkti iš 6 čiulpimo arba 7 vibravimo režimų. Masturbatorius turi atšilimo funkciją, kad galėtumėte patirti dar tikroviškesnį pojūtį. Dėl patogaus LED apšvietimo visada galite pasirinkti tinkamą funkciją. Minkšta elastinga silikoninė rankovė turi makšties angą, o vidinėje pusėje yra daug smeigių ir įdubų.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Pussy

    PATIRKITE PAGRINDINGIAUSIUS, LAISVŲ RANKŲ, USB PAKRAUJAMOSIOS PAGRINDINĖLIUS! „Mega-Bator“ yra vienintelis pasaulyje laisvų rankų įrangos masturbatorius, kuris atlieka visą darbą už jus, kol žiūrite savo mėgstamą nešvarumą savo mobiliajame įrenginyje!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blowcast Blowbot Automatic Masturbator

    Susipažinkite – BLOWCAST; sukurtas su naujovėmis ir aistra, skirtas įgyvendinti jūsų fantazijas! „Blowbot“ siūlo unikalią patirtį su nuostabiomis vibracijomis ir juostelės bei šildymo funkcija. Su galingu varikliu ir minkštos tekstūros rankove atrasite pojūčių kaip niekada anksčiau.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Pursuit of Pleasure Black

    Įžvalgiems ieškantiems įspūdžių, Pursuit of Pleasure yra moderniausias Stroker su skaidriu langu į kamerą, kad galėtumėte matyti visą veiksmą. Lankstus, tekstūruotas vidinis kanalas, pagamintas iš TPE gumos, tvirtai laiko jus, kai tyrinėjate 7 vibruojančius greičius ir ritmus. Karoliukų žiedai juda aukštyn ir žemyn velenu, suteikdami dar daugiau stimuliacijos ir malonumo. Laisvė žaisti!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Cock Compressor Vibrating Stroker

    Novatoriška oro pagalvių technologija sukurta taip, kad išsipūstų ir išsisklaidytų, tuo pačiu apjuosiant kotą stimuliuojančiu suspaudimu ir atpalaidavimo malonumu. Kelios oro pagalvės su įvairiomis funkcijomis kartu su galingu hermetišku siurbimu, kad melžtų kiekvieną gaidžio colį, suteiks jums geriausią masturbacijos patirtį jūsų gyvenime!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO F1S V2 Masturbator Black & Red

    Patarimas F1S V2 m-cup dizainas leidžia optimizuoti optimalų pasitenkinimą, naudojant lanksčią movą, platesnį garso intensyvumo diapazoną ir keturias pulsuojančias programas. Šioje atviroje sąsajoje „Sextech“ yra 10 naujausių jutiklių, leidžiančių realiuoju laiku gauti grįžtamąjį ryšį per LELO programėlę. Tai leidžia jums sukurti maloniausią programų rinkinį, kad patirti orgazmą. Atsi „AndroidiOS“ arba „Android“ SDK, kad sukurtumėte savo kiberseksualią programą, sinchronizuokite su interaktyviu pasauliu ir leiskite savo vaizduotei paleisti jus laukinius.

    399 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Mega Milker Flesh

    Novatoriška suspaudimo technologija PDX ELITE VIBRATING MEGA MILKER sukurta taip, kad automatiškai apsuptų jūsų kotą stimuliuojančiu slėgiu, suteikdama neįtikėtiną suspaudimo ir atleidimo malonumą. Permatomas langas leidžia matyti veiksmą, kai kiekvienas gaidžio colis melžiamas vėl ir vėl 6 įgalinančiais greičiais.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CRUIZR CP02 Rotating and Vibrating Automatic Masturbator with Adapter

    CRUIZR CP02 yra prabangus ir diskretiškas masturbatorius su judesiu aukštyn ir žemyn bei vibruojančia funkcija. Galite mėgautis skania varpos stimuliacija ir lengvai pasirinkti iš 5 greičių arba 10 vibracijos režimų. Masturbatorius atlieka sraigtinį sukimosi judesį, kad galėtumėte patirti dar tikroviškesnį pojūtį. Minkšta elastinga silikoninė rankovė turi makšties angą, o viduje yra daug smeigių ir įdubų.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator

    Sveiki atvykę į naują ir patobulintą sutarčių sudarymo technologiją. Visiškai nauja patirtis toje pačioje formoje.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black

    COBRA LIBRE II – varpos masažuoklis. Jautrus, naujoviškas, galingas. COBRA LIBRE II yra sekso žaislas, skirtas varpos galvutei!

    149 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Leten SM380 Super Masturbator

    Reali alternatyva masturbacijai yra šis nuostabus, įkraunamas masturbatorius! Padėkite siurbtuką ant pasirinkto paviršiaus, įstumkite suteptą penį į vidų ir pamaloninkite save stebuklingais judesiais pirmyn ir atgal taip, tarsi kažkas kitas jus džiugintų.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Last Drop Sucker Masturbator with Suction & Vibrations

    Pasirinkite pasitenkinimą teikiantį seksualinį gyvenimą, rinkitės gilų čiulpimą ir intensyvias vibracijas, rinkitės šį unikalų masturbatorių. Jis siūlo geriausius tiek vibracijos, tiek siurbimo pasaulius. Tikėkite, kad būsite apimtas jaudinančio vakuumo, įsiurbtas ir atsipalaidavęs. Tikėkitės intensyvių vibracijų ir naujoviško dizaino!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Double Penetration Vibrating Stroker

    Mėgaukitės geriausiais iš abiejų pasaulių su tvirta, jaudinančia pūlinga ir puikia oralinio sekso patirtimi! Unikaliai išlenktas, kad jaustųsi kaip tikroviška gerklė ir pūlingas, dvigubos prasiskverbimo vibruojantis glostiklis yra išklotas itin tikrovišku Fanta Flesh, kad masturbacija būtų kuo tikroviškesnė.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO F1S V2 Masturbator Gun Metal & Midnight Blue

    Patobulintas F1S V2 m-cup dizainas leidžia mėgautis optimaliu pasitenkinimu, naudojant lanksčią movą, platesnį garso intensyvumo diapazoną ir keturias pulsuojančias programas. Šioje atviroje sąsajoje „Sextech“ yra 10 naujausių jutiklių, leidžiančių realiuoju laiku gauti grįžtamąjį ryšį per LELO programėlę. Tai leidžia jums sukurti maloniausią programų rinkinį, kad galėtumėte patirti orgazmą. Atsisiųskite „iOS“ arba „Android“ SDK, kad sukurtumėte savo kiberseksualią programą, sinchronizuokite su interaktyviu pasauliu ir leiskite savo vaizduotei paleisti jus laukinius.

    399 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovebotz The Milker Pro Edition

    Patirkite intensyvius pojūčius ir pasiekite asmeninio seksualinio pasitenkinimo viršūnę su Milker Pro. Leiskite sau tyrinėti, kaip melžiamas kiekvienas iš jūsų išeinantis šlapias lašas, kai jaučiate tekstūruotą, tamprią rankovę su grioveliais ir gumbeliais, trina jūsų falą kiekvienu siurbimu ir smūgiu.

    549 €

    349 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Ultimate Power Stroker

    Sustiprinkite savo intymų malonumą naudodami paprastą naudoti Optimum Power Ultimate Power Stroker. Kompaktiškas, autonominis žadintuvas gali pasigirti septyniomis intensyviomis vibracijos, pulsavimo ir eskalavimo funkcijomis bei itin stipria glostymo ekstaze.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Silicone Stimulator

    Patirkite aukščiausią masturbacijos našumą ir didžiausią malonumą! Minkštas, lankstus silikonas tvirtai apgaubia jūsų kotą vibruojančiu malonumu – tiesiog priveržkite rankeną ir visiškai mėgaukitės masažuojančiais šonkauliais bei stimuliuojančiu malonumu. Vibruojantis silikoninis stimuliatorius yra specialiai sukurtas stimuliuoti apatinę varpos dalį, kad būtų galima masturbuotis.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Hot Octopuss Pulse Solo Interactive

    „Hot Octopuss Pulse Solo Interactive“ yra jūsų vartai į visiškai naują vyrų masturbacijos pasaulį. Originalus Pulse Solo Essential buvo pavadintas pirmuoju pasaulyje Guybrator, o dabar jis yra interaktyvus! Daugybę apdovanojimų pelnęs „Hot Octopuss“ vyriškas sekso žaislas gali padėti jums naudotis laisvų rankų įranga ir nereikia glostyti. Jo universalus dizainas reiškia, kad tai puikus žaislas kiekvienam, turinčiam penį.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jamyjob Tornado 360 Rotate Tech Stroker

    Tornadai yra vienas ryškiausių gamtos elementų, oro stulpeliai, kurie žiauriai sukasi savyje ir šluoja viską, kad ir kur beeitų.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou BDSM Line Sex Machine Vibration, Thrusting and Heat with Remote Control

    Atraskite fetišiškiausią ir neklaužadiškiausią savo pusę su Fetish by Intoyou kolekcija.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Ass

    PATIRKITE PAGRINDINGIAUSIUS, LAISVŲ RANKŲ, USB PAKRAUJAMOSIOS PAGRINDINĖLIUS! „Mega-Bator“ yra vienintelis pasaulyje laisvų rankų įrangos masturbatorius, kuris atlieka visą darbą už jus, kol žiūrite savo mėgstamą nešvarumą savo mobiliajame įrenginyje!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Vibrating Multi Pump & Masturbator

    Penis/potencijos pompa ir masturbatorius viename! Priklausomai nuo to, kaip pompos rutulys pritvirtintas prie cilindro vamzdelio (49 cm ilgio), oras gali būti išsiurbtas iš penio pompos (siekiant sukurti veiksmingą vakuumą peniui/potencijos lavinti) arba tekėti viduje. nuostabus pūtimo siurbimo efektas. Norėdami papildomai stimuliuoti, taip pat galite įjungti kelių greičių glanso vibraciją, kuri nuo švelnios iki galingos.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black-Red

    COBRA LIBRE II – varpos masažuoklis. Jautrus, naujoviškas, galingas. COBRA LIBRE II yra sekso žaislas, skirtas varpos galvutei!

    149 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Alex Neo 2

    Pasiruošę viskuo patenkinti iš naujo. Alex Neo 2 paima viską, kas jums patiko originale, ir prideda viską, ko troškote. Su galingais traukos režimais, interaktyviomis galimybėmis, programų valdymu ir dar daugiau – Alex Neo 2 yra masturbatorius, kurį tiesiog reikia išbandyti.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Wyne 06 Masturbator Dual Motor Vibrating, Sucking & Moaning Function

    Vibruojantys blowjobs su tvirta rankena ir seksualiomis dejonėmis!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Otouch Ninja 2 Automatic Masturbator

    NINJA2 yra naujas „pasidaryk pats“ sekso žaislas vyrams iš OTOUCH! Šis prabangus „pasidaryk pats“ masturbatorius turi gražų, diskretišką dėklą.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Elite Moto Milker

    PDX ELITE® MOTO-MILKER™ pagerina masturbaciją galingu pertraukiamu stūmimu, kad būtų galima patirti geriausią glostymo patirtį. Tai puiki pojūčių audra intensyviems solo sekso seansams, kuriuos galima pritaikyti pagal jūsų asmenines nuotaikas! Pasiruoškite sprogiam varpą supančiomis laisvų rankų įranga su itin švelniu automatiniu glostymu! Jūsų didžiausia masturbacijos patirtis yra paruošta, kai būsite!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Leten SM360 Super Masturbator Vibrating & Sucking

    Alternatyva masturbacijai yra šis fantastiškas USB įkraunamas SM360 masturbatorius! Įkiškite savo varpą su lubrikantu į kotą ir leiskite save lepinti stebuklinga siurbimo funkcija kartu su vibracija, kad gautumėte maksimalų malonumą.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CONTROL by Sir Richard's Power-Bator

    Sukurta su galia daryti įtaką, CONTROL…¡ siūlo technologiją, kuri pagerina masturbaciją ir pakylėja intymius potyrius. Šiuolaikinės masturbacijos su šiuolaikišku dizainu CONTROL Power-Bator siūlo spaudimą be rankų, raminančią šilumą ir seksualų kalbėjimą bei dejavimą vienu metu arba atskirai. Įkraunamas variklis pasižymi galingu našumu su 7 intensyvaus stūmimo režimais, suteikiančiais asmeninį malonumą. Vidinė įvorė apgaubia kotą lanksčiomis, provokuojančiomis tekstūromis, kad sustiprintų šią galingą masturbacijos patirtį.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys 3 Function Masturbator

    Sukasi, masažuoja ir vibruoja intensyviam solo malonumui!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Mouth

    PATIRKITE PAGRINDINGIAUSIUS, LAISVŲ RANKŲ, USB PAKRAUJAMOSIOS PAGRINDINĖLIUS! „Mega-Bator“ yra vienintelis pasaulyje laisvų rankų įrangos masturbatorius, kuris atlieka visą darbą už jus, kol žiūrite savo mėgstamą nešvarumą savo mobiliajame įrenginyje!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Tip Teazer Power Pump

    Patirkite intensyvų malonumą ten, kur to norite! Galinga vibracija ir nuostabus siurbimas apgaubia jūsų varpos galvutę iš visiško pasitenkinimo!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 64108 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.