×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Automatiniai masturbatoriai

Elementai 65 į 96223 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LELO F1S V2 Masturbator Black & Red

    Patarimas F1S V2 m-cup dizainas leidžia optimizuoti optimalų pasitenkinimą, naudojant lanksčią movą, platesnį garso intensyvumo diapazoną ir keturias pulsuojančias programas. Šioje atviroje sąsajoje „Sextech“ yra 10 naujausių jutiklių, leidžiančių realiuoju laiku gauti grįžtamąjį ryšį per LELO programėlę. Tai leidžia jums sukurti maloniausią programų rinkinį, kad patirti orgazmą. Atsi „AndroidiOS“ arba „Android“ SDK, kad sukurtumėte savo kiberseksualią programą, sinchronizuokite su interaktyviu pasauliu ir leiskite savo vaizduotei paleisti jus laukinius.

    399 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator

    Sveiki atvykę į naują ir patobulintą sutarčių sudarymo technologiją. Visiškai nauja patirtis toje pačioje formoje.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CRUIZR CP02 Rotating and Vibrating Automatic Masturbator with Adapter

    CRUIZR CP02 yra prabangus ir diskretiškas masturbatorius su judesiu aukštyn ir žemyn bei vibruojančia funkcija. Galite mėgautis skania varpos stimuliacija ir lengvai pasirinkti iš 5 greičių arba 10 vibracijos režimų. Masturbatorius atlieka sraigtinį sukimosi judesį, kad galėtumėte patirti dar tikroviškesnį pojūtį. Minkšta elastinga silikoninė rankovė turi makšties angą, o viduje yra daug smeigių ir įdubų.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Elite Moto Blower Black

    Automatinis pūtimas – nereikia rankų!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Leten SM380 Super Masturbator

    Reali alternatyva masturbacijai yra šis nuostabus, įkraunamas masturbatorius! Padėkite siurbtuką ant pasirinkto paviršiaus, įstumkite suteptą penį į vidų ir pamaloninkite save stebuklingais judesiais pirmyn ir atgal taip, tarsi kažkas kitas jus džiugintų.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jamyjob Vortex Thrusting & 360 Rotate Tech Turbo Mode Masturbator

    JAMYJOB VORTEX vyriškas masturbatorius aukštyn ir žemyn yra didelio našumo malonumo žaislas, kuris nukels jus į naujas pasitenkinimo aukštumas. Elegantiškos juodos spalvos su sodriai raudonais akcentais šis įrenginys pasižymi daugybe išskirtinių funkcijų.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jamyjob Milker Stroker Up and Down Function

    Tvirtas siurbtukas reiškia, kad jį galite priklijuoti prie bet kokio lygaus paviršiaus ir galėsite mėgautis malonumu be rankų, nes visa kita padarys jo aukštyn ir žemyn funkcija. Užtepkite vandens pagrindu pagaminto lubrikanto (Jamyjob rekomenduoja naudoti Aqua Quality lubrikantus, kad slydimas būtų veiksmingas ir ilgalaikis) ir nustumkite jo minkštos tekstūros vidinę rankovę. Dabar belieka pasirinkti vieną iš 5 modelių ir 3 intensyvumo lygių, kuriuos maitina galingas modernus variklis, ir leiskite Milker visa tai padaryti už jus.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance The Thrusting Rechargeable Stroker White-Chrome

    „Zero Tolerance Toys“ didžiuojasi galėdama pristatyti šį galingą stumiantį glostiklį, kuris atrodo kaip tikras daiktas, nes atrodo, kad jo variklis turi savo protą! Gyvybiškas makšties įėjimas užleidžia vietą erotiškiems, minkštiems ir tampriems malonumo gumbams, kurie masažuoja ir kutena, kai įslystate į vidų.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Keon Duo Pack Including Stroker

    Būkite vienas pirmųjų, įžengusių į interaktyvų pasaulį su galingiausiu automatizuotu vyrų masturbatoriumi.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Alien One Auto Thrusting, Sucking & Vibratting Masturbator with LED Display

    Jei ieškote kažko, kas galėtų atlikti darbą už jus laisvomis rankomis, tai BŪTINA. Stūmimo, čiulpimo ir vibravimo galia yra iš šio pasaulio. Dėl to jūsų keliai dreba.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black

    COBRA LIBRE II – varpos masažuoklis. Jautrus, naujoviškas, galingas. COBRA LIBRE II yra sekso žaislas, skirtas varpos galvutei!

    149 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Keon Combo Set Feel Britney Amber

    Buxom blondinė stulbinanti Britney yra viena paklausiausių pramonės žvaigždžių. Norite sužinoti, koks jausmas būti su ja? Sujunkite FeelBritney strėlytę su KEON ir mėgstamu Britney turiniu ir tyrinėkite…

    429 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Last Drop Sucker Masturbator with Suction & Vibrations

    Pasirinkite pasitenkinimą teikiantį seksualinį gyvenimą, rinkitės gilų čiulpimą ir intensyvias vibracijas, rinkitės šį unikalų masturbatorių. Jis siūlo geriausius tiek vibracijos, tiek siurbimo pasaulius. Tikėkite, kad būsite apimtas jaudinančio vakuumo, įsiurbtas ir atsipalaidavęs. Tikėkitės intensyvių vibracijų ir naujoviško dizaino!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Ultimate Power Stroker

    Sustiprinkite savo intymų malonumą naudodami paprastą naudoti Optimum Power Ultimate Power Stroker. Kompaktiškas, autonominis žadintuvas gali pasigirti septyniomis intensyviomis vibracijos, pulsavimo ir eskalavimo funkcijomis bei itin stipria glostymo ekstaze.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Ozzy Pussy

    Su viliojančia, tikroviška anga, įlįskite į makštį ir pasinerkite į tikrovišką kūną. Itin minkštas tunelis, sukurtas atlikti sklandžiausius ir glotniausius smūgius, užpildytas įdubimais ir iškilimais, kad erzintų, sujaudintų ir džiugintų. Kai tvirtai priglundanti kamera laikosi aplink jūsų gaidį, sureguliuokite stūmimo lygį, kad galėtumėte pritaikyti malonumą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Double Penetration Vibrating Stroker

    Mėgaukitės geriausiais iš abiejų pasaulių su tvirta, jaudinančia pūlinga ir puikia oralinio sekso patirtimi! Unikaliai išlenktas, kad jaustųsi kaip tikroviška gerklė ir pūlingas, dvigubos prasiskverbimo vibruojantis glostiklis yra išklotas itin tikrovišku Fanta Flesh, kad masturbacija būtų kuo tikroviškesnė.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO F1S V2 Masturbator Gun Metal & Midnight Blue

    Patobulintas F1S V2 m-cup dizainas leidžia mėgautis optimaliu pasitenkinimu, naudojant lanksčią movą, platesnį garso intensyvumo diapazoną ir keturias pulsuojančias programas. Šioje atviroje sąsajoje „Sextech“ yra 10 naujausių jutiklių, leidžiančių realiuoju laiku gauti grįžtamąjį ryšį per LELO programėlę. Tai leidžia jums sukurti maloniausią programų rinkinį, kad galėtumėte patirti orgazmą. Atsisiųskite „iOS“ arba „Android“ SDK, kad sukurtumėte savo kiberseksualią programą, sinchronizuokite su interaktyviu pasauliu ir leiskite savo vaizduotei paleisti jus laukinius.

    399 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Toys Orgastobator 04 Male Masturbator White

    Susipažinkite su Orgastobator 04 – didžiausiu malonumu iš išskirtinės Rimba Toys intymių produktų kolekcijos. Šis prabangus masturbatorius yra sukurtas tam, kad iš naujo apibrėžtų jūsų jausmingus potyrius dėl išskirtinio meistriškumo ir naujoviškų savybių. Orgastobator 04 pasižymi pažangiomis technologijomis, elegantišku dizainu ir daugybe pritaikomų nustatymų, kad atitiktų visus jūsų poreikius.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovebotz The Milker Pro Edition

    Patirkite intensyvius pojūčius ir pasiekite asmeninio seksualinio pasitenkinimo viršūnę su Milker Pro. Leiskite sau tyrinėti, kaip melžiamas kiekvienas iš jūsų išeinantis šlapias lašas, kai jaučiate tekstūruotą, tamprią rankovę su grioveliais ir gumbeliais, trina jūsų falą kiekvienu siurbimu ir smūgiu.

    549 €

    349 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Silicone Stimulator

    Patirkite aukščiausią masturbacijos našumą ir didžiausią malonumą! Minkštas, lankstus silikonas tvirtai apgaubia jūsų kotą vibruojančiu malonumu – tiesiog priveržkite rankeną ir visiškai mėgaukitės masažuojančiais šonkauliais bei stimuliuojančiu malonumu. Vibruojantis silikoninis stimuliatorius yra specialiai sukurtas stimuliuoti apatinę varpos dalį, kad būtų galima masturbuotis.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Elite ViewTube See-Thru Stroker

    Skaidrus masturbatorius ViewTube See thru Stroker iš PDX Elite yra neslidžiame, permatomame dėkle su apsauginiu dangteliu. Puikiai tinka ritmingiems rankų darbams – jaudinančiu vaizdu gali mėgautis kiekvienas.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Hot Octopuss Pulse Solo Interactive

    „Hot Octopuss Pulse Solo Interactive“ yra jūsų vartai į visiškai naują vyrų masturbacijos pasaulį. Originalus Pulse Solo Essential buvo pavadintas pirmuoju pasaulyje Guybrator, o dabar jis yra interaktyvus! Daugybę apdovanojimų pelnęs „Hot Octopuss“ vyriškas sekso žaislas gali padėti jums naudotis laisvų rankų įranga ir nereikia glostyti. Jo universalus dizainas reiškia, kad tai puikus žaislas kiekvienam, turinčiam penį.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Vibrating Multi Pump & Masturbator

    Penis/potencijos pompa ir masturbatorius viename! Priklausomai nuo to, kaip pompos rutulys pritvirtintas prie cilindro vamzdelio (49 cm ilgio), oras gali būti išsiurbtas iš penio pompos (siekiant sukurti veiksmingą vakuumą peniui/potencijos lavinti) arba tekėti viduje. nuostabus pūtimo siurbimo efektas. Norėdami papildomai stimuliuoti, taip pat galite įjungti kelių greičių glanso vibraciją, kuri nuo švelnios iki galingos.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Strong Blowjob Thrusting, Vibrating & Moaning Masturbator

    Varomi stipraus variklio, vyriški masterbatoriai siūlo 10 jaudinančių greičių ir 9 vibracijos modelius, iš kurių galima pasirinkti, tai visiškai automatinis stūmimas ir vibracija. Išbandykite greitus stūmimus aukščiausiame lauke, intensyviai seansui arba mėgaukitės negailestingomis, lėtesnėmis pastūmomis, kad treniruotumėte ištvermę ir pasiektumėte lėtesnio augimo kulminaciją.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Leten SM360 Super Masturbator Vibrating & Sucking

    Alternatyva masturbacijai yra šis fantastiškas USB įkraunamas SM360 masturbatorius! Įkiškite savo varpą su lubrikantu į kotą ir leiskite save lepinti stebuklinga siurbimo funkcija kartu su vibracija, kad gautumėte maksimalų malonumą.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Action Viggo Advanced Masturbator Up and Down and Sucking Black

    „Action“ nepaliekame nuošalyje vyriškos masturbacijos ir sukūrėme „Action Man“ – vyrišką Action liniją, skirtą šiuolaikiniam žmogui, norinčiam mėgautis savo seksualumu.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Leten SM400 Super Masturbator Thrusting & Rotating

    USB įkraunamas SM400 masturbatorius suteikia visiškai naują masturbacijos patirtį. Įkiškite varpą su lubrikantu į veleną ir leiskite save lepinti teleskopiniu ir sukamuoju judesiu.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Ass

    PATIRKITE PAGRINDINGIAUSIUS, LAISVŲ RANKŲ, USB PAKRAUJAMOSIOS PAGRINDINĖLIUS! „Mega-Bator“ yra vienintelis pasaulyje laisvų rankų įrangos masturbatorius, kuris atlieka visą darbą už jus, kol žiūrite savo mėgstamą nešvarumą savo mobiliajame įrenginyje!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96223 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.