×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Automatiniai masturbatoriai

Elementai 33 į 64223 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • InToYou Conor Heated Thrusting & Vibrating Masturbator

    Conoras yra masturbatorius, sukurtas specialiai savo malonumui. Turėdamas 2 galingus variklius, Conor siūlo daugybę funkcijų, užtikrinančių išskirtinai malonią naktį, tiek vienam, tiek su partneriu.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Cyclone Black-Clear

    Besisukančios vibracijos suteikia gryną ekstazę su šiuo lanksčiu glostytuvu, kuris sukurtas taip, kad jaustųsi gyvas, pradedant nuo tikroviško burnos formos įėjimo. Valdykite kiekvieną variklį atskirai, kad pritaikytumėte savo malonumą, nesvarbu, ar norite patirti galingą kulką kanalo apačioje, ar pajusti rankovės sukimąsi aplink save – arba abu iš karto, kad būtų galima maksimaliai paleisti.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Suck-O-Mat 2.0

    Sistemingas tolesnis SUCK-O-MAT 1.1 tobulinimas!

    619 €

    309 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Vacuum Controller

    Vakuuminis valdiklis yra naujas vakuuminis įtaisas, skirtas papildomai stimuliuoti Tenga masturbatorius, naudojant galingą variklį, kuris prabėga per šių žaislų vidinę membraną.

    95,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Electric Thrusting & Rotating Masturbator with 7 Modes and Realistic 3D Channel Green

    7 režimai ir vieno mygtuko orgazmo dizainas: elektrinis masturbatorius siūlo 7 režimų teleskopą ir besisukančio masažo šį, sekso žaislą vyrams, kuris stimuliuoja varpą, pajusitą stimuliaciją 7 vibracijos dažniais. Masturbator Man laisvų rankų puodelis, vieno mygtuko orgazmo dizainas suteikia jums nuolatinę stimuliaciją, masturbatorius stipriausiu siurbimo režimu ir vibracijos režimu, kad jis čiulpia jūsų varpą čiulpia ir vibruoja.

    109 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Orctan Automatic Masturbator

    Susipažinkite su Orctan: automatinis masturbatorius, suteikiantis iki šiol tikroviškiausią oralinio sekso pojūtį, sukurtas Womanizer išradėjo. Šis ateities sekso žaislas aprūpintas masažiniais voleliais ir 9 programomis, kurios sukuria naujus susijaudinimo pojūčius, kurių kulminacija yra orgazmas. Dar intensyvesnei stimuliacijai Orctan įrengta galios didinimo funkcija, vibracijos stiprintuvas, apvado funkcija ir 3 automatiniai režimai.

    429 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • California Exotic Apollo Hydro Power Stroker

    Jei kada nors stengėtės rasti idealią laisvų rankų padėtį savo pramogoms, šis žaislas yra pasirengęs pasilenkti, kad patiktų.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovense Calor Depth-Controlled Heating Male Masturbator

    Susipažinkite su Calor – mūsų pirmuoju 2022 m. pristatymu ir naujausiu mūsų sekso tolimojo susisiekimo linijos papildymu! Calor yra kompaktiškas vyriškas masturbatorius su reguliuojamu gyliu.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Sam Neo Masturbator

    Valdomas nuotoliniu būdu per APP, atsisakymas galios ir leisti savo partneriui vesti jus į malonią kelionę iš bet kur ir bet kada.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Elite Ultimate Milker 2

    Pristatome pirmą tokio tipo melžėjo masturbacijos technologiją, sukurtą taip, kad jūsų kotas būtų pilnai apsuptas vibruojančia, sukamąja stimuliacija, kad galėtumėte mėgautis savimi!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Nauja
  • The Handy 1.1 Interactive Stroker

    „Handy“ yra revoliucinis sekso žaislas, suteikiantis sekso technologijų pramogą masėms. Handy filosofija remiasi seksualinio smalsumo normalizavimu ir sekso pozityvumo skatinimu kiekvienam. Štai kodėl jis sukurtas taip, kad būtų kuo patogiau pritaikomas, nes pilnai reguliuojamas rankenos ir eigos ilgis, kad atitiktų visas formas, dydžius ir pageidavimus.

    549 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Sasha Grey's Girlfriend Stroker Experience

    Pats fantastinis glostytojas jau čia! Prisijunkite prie erotinės patirties, kuri uždegs visus jūsų pojūčius. Įlįskite į tikrovišką makšties įėjimą ir mėgaukitės unikalia vibruojančia ir veržiančia kamera. Stebint veiksmą per įvairiaspalvį langą, jis dvelkia ir apima gyvenimišką jausmą, kurio dar niekada nepatyrėte!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovebotz Flicking Tongue Masturbator

    Šis vibruojantis masturbacijos glostiklis pranoksta fantaziją, leidžia įsiskverbti į makštį ir pajusti viduje esantį liežuvį! Gydykite savo penį 3 greičiais ir 4 funkcijomis – vibracija iš vulvos ir mirgėjimo iš liežuvio. Tiesiog sutepkite ir paslyskite! Jūs netgi galite nuimti liežuvio dalį, kad galėtumėte ją naudoti atskirai kitoms kūno dalims.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Automatic Rotation Telescopic Masturbator White

    Sukasi ir juda aukštyn ir žemyn: sekso žaislas vyrams, reguliuojamų režimų dėka – imituoja skirtingus greičius ir judesius – o važiuojant aukštyn ir žemyn silikoniniu įdėklu, nereikia nieko daryti, tik mėgautis. Jei norite, prietaisas atlieka gražų gilių masažą 1 lygiu. Vyriškas masturbatorius, triukšmo lygis vidutinis, forma gana elegantiška.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Dirty Talk Starter Stroker Flesh

    Pasiruošę geriausiam savo gyvenimo masturbacijos potyriui? Puikiai tinka pradedantiesiems, PDX ELITE Dirty Talk Starter Stroker siūlo visišką jutiminį malonumą. Galinga vibracija derinama su aistringomis dejonėmis ir seksualiais pokalbiais, kad masturbacijos sesijos pakiltų į visiškai naują pasitenkinimo lygį!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Blowjob Power Pump

    Pristatome revoliucinę IST technologiją! Neįtikėtinai tikroviškas nutrūkstantis siurbimas suteikia tikrovišką „melžimo“ pojūtį geriausiam jūsų gyvenimo pūtimui! Tinkinkite savo malonumą taip, kaip norite! Mėgaukitės tikrovišku, pertraukiamu siurbimu arba mėgaukitės giliu gerklės glostymu – kad ir kokia būtų nuotaika! Tapk didesnis ir storesnis nei bet kada anksčiau!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Toys Orgastobator 01 Male Masturbator Black & Transparent

    Pristatome „Orgastobator 01“ – naujausią naujoviško „Rimba Toys“ malonumo gaminių asortimento papildymą. Sukurtas skiriant didžiausią dėmesį detalėms, „Orgastobator 01“ yra pažangiausias masturbatorius, suteikiantis neprilygstamą pasitenkinimo ir intymumo lygį.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CRUIZR CP03 Deluxe Vibrating and Sucking Automatic Masturbator with Adapter

    CRUIZR CP03 yra prabangus ir diskretiškas masturbatorius su čiulpimo ir vibravimo funkcijomis. Galite mėgautis gardžia varpos stimuliacija ir lengvai pasirinkti iš 6 čiulpimo arba 7 vibravimo režimų. Masturbatorius turi atšilimo funkciją, kad galėtumėte patirti dar tikroviškesnį pojūtį. Dėl patogaus LED apšvietimo visada galite pasirinkti tinkamą funkciją. Minkšta elastinga silikoninė rankovė turi makšties angą, o vidinėje pusėje yra daug smeigių ir įdubų.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Xise Ethel Automatic Thrusting Vagina Doll 11.4kg Skin

    Praleiskite geriausią savo gyvenimo naktį su Ethenu, tikrovišku masturbatoriumi. Jis pasižymi minkštomis ir puriomis medžiagomis, todėl galite spausti ir mėgautis be apribojimų.

    699 €

    539 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Thrusting Male Masturbator with 10 Thrusts & Rotations

    Realistiškas vyriškas glostytojas – jaudinantis potyris: šis unikalus vyriškas glostymo žaislas suteikia tikroviškų pojūčių, apgaubiančių jus grynu malonumu. Sukamųjų ir stūmimo judesių, taip pat gausaus lubrikanto kiekio pakako, kad per rekordiškai trumpą laiką pasiektumėte kraštą. Be to, šis įtemptas masturbatorius turi LED ekraną ir aiškų langą, kad galėtumėte stebėti, kas vyksta pakeitus parinktis.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blowcast Blowbot Automatic Masturbator

    Susipažinkite – BLOWCAST; sukurtas su naujovėmis ir aistra, skirtas įgyvendinti jūsų fantazijas! „Blowbot“ siūlo unikalią patirtį su nuostabiomis vibracijomis ir juostelės bei šildymo funkcija. Su galingu varikliu ir minkštos tekstūros rankove atrasite pojūčių kaip niekada anksčiau.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Pussy

    PATIRKITE PAGRINDINGIAUSIUS, LAISVŲ RANKŲ, USB PAKRAUJAMOSIOS PAGRINDINĖLIUS! „Mega-Bator“ yra vienintelis pasaulyje laisvų rankų įrangos masturbatorius, kuris atlieka visą darbą už jus, kol žiūrite savo mėgstamą nešvarumą savo mobiliajame įrenginyje!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Toys Orgastobator 03 Male Masturbator Black & Transparent

    Pristatome „Orgastobator 03“ – naujausią „Rimba Toys“ malonumo naujovę. Kaip dalis mūsų gerbiamų intymių produktų kolekcijos, Orgastobator 03 jūsų jausmingiems nuotykiams suteikia naują malonumo ir jaudulio dimensiją.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Suck-O-Mat

    Naujoviška SUCK-O-MAT® HANDS FREE MASTUBATION TECHNOLOGIJA su intervalais valdoma stimuliacija leidžia tai padaryti. Jei turite SUCK-O-MAT®, jums nereikia daryti įprastų rankų judesių – tereikia atsigulti ir mėgautis. Galingi siurblio/siurbimo impulsai priverčia minkštą, lanksčią silikoninę movą automatiškai, ritmingai judėti aukštyn ir žemyn varpą – imituoja aistringą burną, teikiančią karštą malonumą... Oho! Be to, integruotas malonumo žiedas padidins nuostabų čiulpimo pojūtį!

    379 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Cock Compressor Vibrating Stroker

    Novatoriška oro pagalvių technologija sukurta taip, kad išsipūstų ir išsisklaidytų, tuo pačiu apjuosiant kotą stimuliuojančiu suspaudimu ir atpalaidavimo malonumu. Kelios oro pagalvės su įvairiomis funkcijomis kartu su galingu hermetišku siurbimu, kad melžtų kiekvieną gaidžio colį, suteiks jums geriausią masturbacijos patirtį jūsų gyvenime!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Pursuit of Pleasure Black

    Įžvalgiems ieškantiems įspūdžių, Pursuit of Pleasure yra moderniausias Stroker su skaidriu langu į kamerą, kad galėtumėte matyti visą veiksmą. Lankstus, tekstūruotas vidinis kanalas, pagamintas iš TPE gumos, tvirtai laiko jus, kai tyrinėjate 7 vibruojančius greičius ir ritmus. Karoliukų žiedai juda aukštyn ir žemyn velenu, suteikdami dar daugiau stimuliacijos ir malonumo. Laisvė žaisti!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blowcast Wingman Pro Automatic Masturbator

    Pristatome BLOWCAST; sukurtas su naujovėmis ir aistra ir skirtas įgyvendinti jūsų fantazijas! „Wingman PRO“ siūlo unikalią patirtį su nuostabia vibracija ir juostele bei šildymo funkcija. Su galingu varikliu ir minkštos tekstūros rankove atrasite pojūčių kaip niekada anksčiau.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight Universal Launch Stroking Simulator

    „Universal Launch“ veikia su įvairiais „Fleshlight“ produktais, automatiškai glostančius iki 250 smūgių per minutę! Uždėkite savo išmanųjį telefoną ir žiūrėkite mėgstamą turinį ir pirmyn!

    549 €

    249 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size B

    Kas turi du nykščius ir mėgsta pūstą? Tu, aišku. Su naujuoju ir patobulintu Autoblow 2+ XT netrukus patirsite vyrišką sekso žaislą, kuris nustato tikroviškų solo patirčių standartą. Šioje atnaujintoje versijoje, išleistoje 2018 m. rugpjūčio mėn., yra 50 % tvirtesnis penio griebtuvas iš naujo, todėl galite mėgautis geresniais ir didesniais orgazmais. Pailsėkite ranką ir leiskite „Autoblow“ dirbti vieną ar dvi apkrovas – automatiškai. Rankovė iššoka per sekundę, kad būtų lengva valyti. Jums reikės vandens pagrindo lubrikanto, be to, galbūt norėsite naudoti žaislų valiklį, kad įsitikintumėte, jog išplovus rankovę ji girgžda. Skirtingai nuo kitų masturbatorių, pasibaigus linksmybėms su Autoblow išvalyti yra paprasta.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Mega Milker Flesh

    Novatoriška suspaudimo technologija PDX ELITE VIBRATING MEGA MILKER sukurta taip, kad automatiškai apsuptų jūsų kotą stimuliuojančiu slėgiu, suteikdama neįtikėtiną suspaudimo ir atleidimo malonumą. Permatomas langas leidžia matyti veiksmą, kai kiekvienas gaidžio colis melžiamas vėl ir vėl 6 įgalinančiais greičiais.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • F-Machine Tremblr BT-R Milking Machine

    Dabar su mūsų visiškai naujomis silikoninėmis rankovėmis, kurios suteikia minkštesnio ir jausmingesnio potyrio, kuris leis jums šaukti daugiau!

    1 849 €

    1 149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO F1S V2 Masturbator Black & Red

    Patarimas F1S V2 m-cup dizainas leidžia optimizuoti optimalų pasitenkinimą, naudojant lanksčią movą, platesnį garso intensyvumo diapazoną ir keturias pulsuojančias programas. Šioje atviroje sąsajoje „Sextech“ yra 10 naujausių jutiklių, leidžiančių realiuoju laiku gauti grįžtamąjį ryšį per LELO programėlę. Tai leidžia jums sukurti maloniausią programų rinkinį, kad patirti orgazmą. Atsi „AndroidiOS“ arba „Android“ SDK, kad sukurtumėte savo kiberseksualią programą, sinchronizuokite su interaktyviu pasauliu ir leiskite savo vaizduotei paleisti jus laukinius.

    399 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 64223 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.