×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Silikoniniai analiniai kištukai

Elementai 33 į 64176 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Anos Pressure Trainer Butt Plug Black

    Su slėgio jutikliu: didesnis slėgis – stipresnė vibracija!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • COLT Vibrating Rechargeable Anal-T Black Large

    Colt® įkraunamas didelis Anal-T suteikia galingą malonumą gerbėjų mėgstamam žaislui. Daugiakryptis dizainas su 10 galingos vibracijos funkcijų leidžia šiam zondui lankstytis jūsų judesiais ir intensyviai stimuliuoti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Intense Shelly Anal Plug Remote Control Purple

    „Intense Shelly Plug“ IPX7 atsparumo vandeniui įvertinimas išlaisvina jūsų tyrinėjimus iš miegamojo sienų. Nesvarbu, ar tai būtų garingas posėdis duše, ar šlapias ir laukinis laikas vonioje, šis vandeniui atsparus sekso žaislas yra pasiruošęs jus lydėti. Jo diskretiškas nuotolinio valdymo pultas prideda jaudinantį staigmeną jūsų žaidimo laikui. Perduokite galią savo partneriui ir pasiduokite netikėtiems malonumo sukrėtimams!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • b-Vibe Rimming Plug 2 Orange

    „b-Vibe Rimming Plug 2“ yra VIENINTELIS užpakalinis kištukas rinkoje, kuris imituoja apvadą arba „analingą“ naudojant besisukančius karoliukus.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • b-Vibe Rimming Plug 2 Black

    „b-Vibe Rimming Plug 2“ yra VIENINTELIS užpakalinis kištukas rinkoje, kuris imituoja apvadą arba „analingą“ naudojant besisukančius karoliukus.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Durex Play Pop & Buzz Vibrating Butt Plug

    Su „Durex Pop & Buzz“ vibruojančiu užpakalio kištuku valdykite savo malonumą ir mėgaukitės užpakaliu paremtais įspūdžiais. Tyrinėkite „tu“ ir skatinkite savo kūrybinę pusę. Pradėkite žaidimą dosniai sutepdami save ir „Pop & Buzz“ bet kokiu „Durex“ vandens pagrindu pagamintu tepalu, kad linksmintumėte.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Startroopers Titan Vibrating Anal Vibe with Remote Blue

    Leiskitės į žvaigždžių odisėją su „Startroopers Titan“ besisukančiu ir vibruojančiu analiniu kištuku. Malonumas tampa tarpgalaktiniu nuotykiu!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Startroopers Triton Vibrating Anal Plug Blue

    Leiskitės į kelionę į žvaigždes su Startroopers Triton Grooved Anal Plug – kur naujovės susitinka su malonumu, o kosmosas yra žaidimų aikštelė!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gender X Dual Defender Purple

    Mėgaukitės dviem žaislais viename su šiuo dvipusiu vibratoriumi, kurio vienoje pusėje yra tikroviškas kotas, o kitoje – smailus, stambus kištukas. Abi 10 greičių formos, pagamintos iš šilko glotnaus kūno saugaus silikono, yra lanksčios ir gali būti valdomos nepriklausomai nuotolinio valdymo pulteliu arba tiesiai ant žaislo.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou Tiany Thrusting Led Lighted Anal Plug with Remote Control Black

    Tiany yra daugiafunkcinis analinis kištukas, siūlantis 9 galingas vibracijos funkcijas, pradedant švelniu kutenimu ir baigiant intensyviomis malonumo bangomis. Tai leidžia mėgautis bet kokiais pojūčiais, kurių jums reikia bet kurią akimirką.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel RC Butt Plug with 2 Functions 5402255 Black

    RC užpakalinis kištukas su 2 funkcijomis iš Rebel turi besisukančią masažo galvutę patogiam prostatos stimuliavimui. O išangės kanalą, išangę ir išorinę tarpvietę taip pat lepina intensyvios vibracijos. Visapusiškas analinis malonumas, kuris yra tikrai intensyvus ir gilus!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Fun Plug Set

    Linksmas kištukų rinkinys puikiai tinka bet kokio lygio analinio tyrinėjimo mėgėjams. Jame yra 2 „Plug-Me-In“ ir „Fun Plug RC“ kištukai, skirti jūsų kūnui erzinti ir džiuginti jautriausias vietas.

    139 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Vibrating Butt Plug Purple

    Mažas, kompaktiškas, galingas!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Vibrating Probe Small Pink

    Cheeky Gem™ mažas įkraunamas vibruojantis zondas yra akinantis, lankstus silikoninis zondas, sukurtas raudonuoti pradedantiesiems ir aistringiems žaislų ekspertams. Ergonomiškas dizainas ir galingas vibracinis variklis leidžia šiam zondui skleisti intensyvias vibracijas. Brangakmenio akcentas suteikia blizgesio bet kokiam nuotykiui užpakalinėje erdvėje.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Velvets RC Butt Plug 0553085 Black

    Analiniam malonumui vienam arba su partneriu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Duo Plug Remote Control Beginner Butt Plug Small Black

    Duo kištukai yra suformuoti taip, kad būtų optimalus patogumas ir pasitenkinimas. Jie pagaminti iš tvirto, bet lankstaus silikono ir turi 6 vibracijos, pulsacijos ir eskalavimo stimuliavimo režimus. Tiek žaislas, tiek nuotolinio valdymo pultas yra įkraunami ir atsparūs vandeniui. Diapazonas yra 8 metrai, todėl puikiai tinka naudoti su partneriu.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gvibe Gplug S Neon Rose

    Gplug yra aukštos kokybės klasikinės formos įkraunamas silikoninis analinis kištukas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • COLT Vibrating Rechargeable Anal-T Black

    Colt® įkraunamas Anal-T suteikia galingą malonumą gerbėjų mėgstamam žaislui. Daugiakryptis dizainas su 10 galingos vibracijos funkcijų leidžia šiam zondui lankstytis jūsų judesiais ir intensyviai stimuliuoti.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Vibrating Probe Medium Pink

    Cheeky Gem™ vidutinis įkraunamas vibruojantis zondas yra akinantis, lankstus silikoninis zondas, sukurtas raudonuoti pradedantiesiems ir aistringiems žaislų ekspertams. Ergonomiškas dizainas ir galingas vibracinis variklis leidžia šiam zondui skleisti intensyvias vibracijas. Brangakmenio akcentas suteikia blizgesio bet kokiam nuotykiui užpakalinėje erdvėje.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cala Azul Blanca Vibrating Anal Plug

    Mėgaukitės skania išangės stimuliacija su Blanca vibruojančiu analiniu kamščiu iš Cala Azul kolekcijos! Kištuką lengva įkišti naudojant vandens pagrindo lubrikantą.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Booty Sparks Laser Fuck Me Medium Anal Plug with Remote Control Black

    Siųskite žinutę ir pakvieskite šią raudoną lazerinę šviesą, kuri projektuoja žodžius „Fuck Me“. Pasirinkus vibracijos modelį, šviesa mirksi kartu su pulsuojančia vibracija! Pasirinkite iš 4 skirtingų greičių ir 7 skirtingų modelių. Naudokite nuotolinio valdymo pultą, kad pakeistumėte nustatymus, nereikės ranka atgal prie savo skalbimo mašinos.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Colt Dual Power Probe Black

    „Colt®“ galios malonumo profesionalai patobulino klasikinį dizainą su įspūdinga galia, kad sukurtų Colt® įkraunamą maitinimo zondą. 10 funkcijų zondas sujungia komfortą ir intensyvią stimuliaciją su tvirtu svogūnėlių dizainu, kad dominuotų jūsų žaislų dėžutėje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Tornado Butt Plug Medium Black

    „Nexus Tornado“ yra tarpinis besisukantis ir vibruojantis užpakalinis kištukas, suporuotas su nuotolinio valdymo pulteliu, kad galėtumėte žaisti daugiau.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Anal Play Vibrating Anal Plug Medium Black

    Pasinerkite į palaimą laisvų rankų įranga su mūsų vibruojančiu analinio kištuko laikikliu. Suderinamas su diržais ir lygiais paviršiais, jo kelių greičių vibracijos suteikia pritaikomą malonumą. Pagaminta iš 100% silikono, aksominė ir lygi apdaila ir tekstūruotas kotas suteikia puikų vidinį masažą. 11 cm ilgio, tai grynas užpakalinių durų malonumas.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anos RC JackHammer Massager with Vibration Black

    Vibro-but kištukas RC JackHammer Massager iš ANOS su naujoviška plaukiojančio magneto technologija, kuri priverčia kištuką intensyviai drebėti, pulsuoti ir stumti. Intensyvūs beldimo impulsai išsipūtusiame kote itin maloniai stimuliuoja išangės sritį ir tiesiogiai stimuliuoja prostatą. Nešiojant kamštį, tarpvietėje taip pat labai intensyviai jaučiama vibracija ir pulsavimas.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Game Changer Black

    Satisfyer Game Changer suteikia pasitenkinimą ir jausmingą analinį stimuliavimą savo smailėjančiu antgaliu ir svogūnėlio forma. Analinį vibratorių galima valdyti naudojant intuityvų valdymo skydelį ant plataus pagrindo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Dark Desires Angelina Remote Rotating Plug Black

    Angelina iš „Dark Desires“ etiketės yra besisukantis vibruojantis analinis kištukas su belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu, siūlantis įvairią stimuliaciją, kad būtų galima stipriau stimuliuoti išangę. Išangės stimuliatorius turi 9 kombinuotus vibracijos ir sukimosi ritmus. Valdymas stimuliatoriaus mygtuku arba belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu. Vibracijos pasklido per visą kištuką.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Action Asher Butt Plug with Remote Control Black

    „Asher“ yra naujasis „Action“ narys – nuotolinio valdymo pultelis, vibruojantis analinis kištukas. Jis turi 6 vibracijos funkcijas, galingas, linksmas, su kuriomis gali patekti į pasaulį, kupiną intensyvios aistros.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 64176 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.