×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Silikoniniai analiniai kištukai

Elementai 33 į 64172 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Thump It Kinetic Thumping 7x Large Anal Plug

    Šis modernus užpakalio kaištis, panašus į kastuvą, yra siaurėjantis, kad būtų lengva pradėti, tačiau greitai padidėja apimtis. Pasiruoškite giliems, galingiems pojūčiams! Vidinis svoris šio kištuko viduje naudoja kinetinę technologiją, kad sukurtų itin galingą dunksėjimo judesį.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ibiza Remote Control Anal Plug Vibrator Black Size L

    Atostogos Ioje gali būti įvairių formų, bet geriausia tai padaryti kaip įdomią kelionę su šiuo vibruojančiu analiniu kišteliu! Jis yra gražios klasikinės formos su smailu antgaliu ir lanksčiu kaklu, todėl jį labai patogu naudoti. Be to, jo pagrindą puošia žavus kalnų krištolas, o jo vibracijos parenkamos per nuotolinio valdymo pultą, kurį galite pasilikti arba patikėti savo kolegai!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • b-Vibe Trio Plug Black

    Pasiruoškite išbandyti vienintelį aukščiausios kokybės kištuką, kuris trijų galingų variklių stiprumą sujungia lanksčiame, vidutinio dydžio kištuke.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • My First Taboo Anal Plug Vibrator Pink

    Jūs tikrai įvertinsite šį modelį dėl jo minkšto įterpimo Atraskite šį veiksmingą analinį kamštį su banguotu korpusu, skirtu analiniam stimuliavimui.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Trendsetter Black

    Su savo liežuvio formos antgaliu ir galingu varikliu, programa valdomas Satisfyer Trendsetter pasiekia visas karštas vietas ir užtikrina analinę palaimą. Naudodami „Satisfyer Connect“ programą galite mėgautis dar įvairesniu žaidimu.

    68,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Petrol

    Plug-ilicious 1 yra vibruojantis analinis kištukas su ypač stipria vibracija, kurį galima valdyti iš išmaniojo telefono, planšetinio kompiuterio ar Apple Watch. Lygus paviršius, pagamintas iš kūnui nekenksmingo silikono, leidžia lengvai įkišti kištuką ir užtikrina saugų potyrį. „Plug-ilicious 1“ gali naudoti tiek vyrai, tiek moterys, jis gali prisijungti prie dušo, nes yra atsparus vandeniui ir turi šnabždesio režimą, kad būtų galima diskretiškai linksmintis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • b-Vibe Rimming 2 Plug Space Green

    Mūsų pavyzdinis produktas vis dar veikia kaip niekad fenomenaliai! „b-Vibe Rimming 2“ pakeitė žaidimą, nes buvo vienintelis rinkoje esantis kištukas, kuris vibruoja ir sukuria dvejopą pojūtį, sukeliantį svetimą orgazmą. Mes dar kartą peržiūrime savo Rimming 2 savo 5-ojo jubiliejaus kolekcijoje su nuostabia nauja blizgančia spalva, riboto leidimo dėklu ir kitais jubiliejiniais papuošimais.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Rotator Plug 1+ Red

    Trokštate šiek tiek... daugiau? Patirkite riaumojančią analinę stimuliaciją su visiškai nauju kištuko vibratoriumi Rotator Plug 1+. Įrengtas du varikliai, Rotator Plug 1+ turi vieną variklį, skirtą stiprioms vibracijoms, ir vieną variklį, skirtą sudėtingiems besisukantiems apatinės pusės granulėms.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Vibrating Crystal Probe Black

    Power Gem® Vibrating Crystal Probe yra akinantis, lankstus silikoninis zondas, sukurtas tam, kad palengvintų jaudinantį analinį malonumą. Lankstus, ergonomiškas dizainas ir galingi vibraciniai varikliai leidžia šiam zondui lankstytis kartu su jūsų judesiais, tuo pačiu skleidžiant intensyvias vibracijas. Patirkite asmeninį malonumą, kol aptakus zondas pulsuoja 10 gyvybingų vibracijų, aistringo pulsavimo ir erotinio paūmėjimo. Valdykite įvairias orgazmo galimybes lengvai paliečiamu brangakmenio mygtuku.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Swell 10x Inflatable and Vibrating Missile Silicone Remote Anal Plug Black

    Įkiškite raketą į užpakalį ir laukite sprogimo! Išplėskite savo malonumą su šiuo pripučiamu ir vibruojančiu analiniu žaislu, nepanašiu į bet kurį kitą. Šis šilkinio glotnumo silikoninis kištukas švelniai išsipūs jūsų viduje ir pajusite neįtikėtiną pilnatvės pojūtį.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Ditto Anal Plug Midnight Blue

    Atraskite analinio žaidimo jaudulį su Ditto by We-Vibe™ – vibruojančiu kištuku. Naudokite jį preliudijų ar sekso metu, pasirinkimas yra jūsų ir malonumas. Ditto prideda naujos stimuliacijos jūsų intymiems žaidimams masturbacijos, preliudijos ir lytinių santykių metu. Tiesiog prijunkite ir paleiskite.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Purple

    Plug-ilicious 1 yra vibruojantis analinis kištukas su ypač stipria vibracija, kurį galima valdyti iš išmaniojo telefono, planšetinio kompiuterio ar Apple Watch. Lygus paviršius, iš kūnų nekenksmingo silikono, leidžia lengvai įkišti kištuką ir užtikrinti saugų potyrį. „Plug-ilicious 1“ gali naudoti tiek vyrai, tiek moterys, jis gali prisijungti prie dušo, nes yra atsparus vandeniui ir turi šnabždesio režimą, kad būtų galima diskretiškai linksmintis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Dorcel Deep Expand Inflatable Anal Plug

    Dorcel – Deep Expand, pripučiamas analinis kištukas

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Berry

    Plug-ilicious 2 yra vibruojantis analinis kištukas su ypač stipria vibracija, kurį galima valdyti iš išmaniojo telefono, planšetinio kompiuterio ar Apple Watch. Lygus paviršius, pagamintas iš kūnui nekenksmingo silikono, leidžia lengvai įkišti kištuką ir užtikrina saugų potyrį. Plug-ilicious 2 gali naudoti tiek vyrai, tiek moterys, jis gali prisijungti prie dušo, nes yra atsparus vandeniui ir turi šnabždesio režimą, kad būtų galima diskretiškai linksmintis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Anal Adventures Platinum Circuit Plug Black

    Visiems, norintiems atrasti naujus analinius pojūčius vienas arba su partneriu! „Anal Adventures“ siūlo daugybę pasirinkimų. Šis nuotoliniu būdu valdomas kištukas suteikia pojūčių ir ilgiau trunkančio malonumo derinį. Ultrasilk Silicone, pasižymintis šilko švelnumo pojūčiu, puikiai skleidžia vibracijas.

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • b-Vibe Rimming Petite Black

    Maža mūsų geriausiai parduodamo apvado kaiščio versija, kurioje yra besisukančių karoliukų, kad būtų galima pajusti apvado jausmą, ir galiukų vibraciją, kad sukeltų orgazmą. Šis kompaktiškas, saugus kūnui, besiūlis silikoninis kištukas yra stipriai įkraunamas, kad stimuliuotų visas reikiamas vietas. Naudokite su belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu arba be jo, kuris ne tik palengvina naudojimą, bet ir leidžia žaisti su įvairiomis poromis.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love Twinny Bud Vibrating Plug Black

    Twinny Bud yra analinis kištukas, kuris suteikia jums pojūčių kaip niekada anksčiau. Analinis kištukas turi du perlus su 10 vibracijų ir gali būti įkraunamas naudojant USB laidą. 2 kamuoliukai puikiai tinka dvigubai analinei stimuliacijai, ergonomiškas dizainas užtikrina idealų analinį įkišimą, o Twinny Bud yra ypač minkštas dėl skysto silikono.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Deep Diver Connect App Blue

    Programa valdomas Satisfyer Deep Diver suteikia ypač malonią stimuliaciją: šis analinis vibratorius jus įkvėps savo jausminga kamuoliuko struktūra ir galingomis vibracijomis. O platus pagrindas užtikrina, kad meilės žaidimais galėsite mėgautis saugiai.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gvibe Gplug XS Sunny Raspberry

    GPlug buvo specialiai sukurtas turint omenyje papildomų malonumų ieškančius asmenis. Puikiai tinka vyrams, moterims ir visų lyčių (visiems, kurių užpakaliukas mėgsta būti stimuliuojamas!) naudoti vienam arba su partneriu. Galite naudoti G kištuką išankstinio žaidimo ar įsiskverbimo metu, kad padidintumėte sotumo jausmą ir stimuliuotumėte p tašką ir g tašką. Pasiruoškite stipresniems, ilgesniems ir intensyvesniems orgazmams, kai į žaidimą pridėsite „Gvibe“ žaislų ir kištukų.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Spinning Tail Teaser

    Spinning Tail Teaser leis jums suktis daugiau nei vienu būdu. Išbandykite 7 vibruojančius ir besisukančius greičius bei ritmus laisvų rankų įranga dėka šio elegantiškai paprasto nuotolinio valdymo užpakalinio kištuko. Patirkite klasikinį sotumo jausmą dėl savo svorio ir formos. Pagamintas iš aksomo lygaus silikono, tekstūruotas kištuko paviršius sustiprina pojūtį, kai jis sukasi ir vibruoja. Laisvė žaisti!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anal Fantasy Auto Throb Inflatable Plug Black

    Nuostabios formos analinis vibratorius Auto-Throb pripučiamas vibruojantis kištukas iš Anal Fantasy Elite Collection su stimuliuojančia griovelių tekstūra ir kamščiu saugiam naudojimui. Jis gali būti automatiškai pripučiamas, kad būtų labai didelis – nuostabus sotumo jausmas. Taip pat puikiai tinka ištempti išangę.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Je Joue Nuo Black

    „Nuo“ siūlo du variklius, skirtus dvigubai stimuliacijai – vieną vidinį ir vieną dažnai pamirštamai tarpvietės sričiai. Ponios, taip (ir ponai!), jums bus malonu išgirsti, kad žaislas yra unisex.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bang! Remote Control 21X Vibrating Silicone Butt Plug Black

    Su šiuo nuotoliniu būdu valdomu silikoniniu užpakaliniu kištuku pridėkite tiek aksominio užpildymo savo užpakalinėms durims! Klasikinis kūginis dizainas leidžia lengvai įkišti šį užpakalinį kamštį, kad būtų patenkintas, kad būtų galima be nepatogumo įėjimo. Šis tradicinės formos kištukas turi galingą variklį, kuris suteikia vibraciją ir triukšmą! Puikiai tinka pradedantiesiems ir profesionalams, puikiai tinka žaidimams solo ir partneriams.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Butt Plug

    Švenčiant erotinių atradimų ir išsipildymo dešimtmetį, „Fifty Shades of Grey“ oficiali malonumo kolekcija kviečia pasinerti į „Fifty Shades“ patirtį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy The Tough Thrusting Vibrating Plug Blue Metallic

    Tough yra stumiantis ir vibruojantis analinis kištukas, turintis galingą variklį su 7 skirtingais pulsavimo režimais ir 3 vibraciniais greičiais.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou Mouve Waving Vibrating Anal Plug with Remote Control 2 Motors Black

    Mouve yra analinis kamštis su pailgu korpusu ir labai ypatingos formos. Jame yra 2 varikliai, siūlantys 10 galingų vibracijos funkcijų, pradedant švelniu dilgčiojimu ir baigiant intensyviomis malonumo bangomis. Tai leidžia jums mėgautis bet kokiais pojūčiais, kurių jums reikia bet kurią akimirką.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Eclipse Thrusting Probe Black

    Eclipse™ Thrusting Rotator Probe yra palaimingiems pradedantiesiems ar erotikos ekspertams skirtas bilietas į neklaužadų analinio malonumo stebuklų šalį. 12 funkcijų zondas sujungia galingą vibraciją ir intensyvią stimuliaciją su jaudinančiais sukimosi, stūmimo veiksmais ir dviem galingais varikliais.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anal Fantasy Ass-Gasm Cockring Vibrating Plug Black

    Mūsų geriausiai parduodamas Ass-Gasm Cockring dabar yra galinga vibruojanti versija!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Power Plug Black

    Belskis, belskis! Kažkas laukia prie jūsų užpakalinių durų... Maitinimo kištukas atkeliavo, kad sukurtų tą stiprią analinę vibraciją, kurios trokštate. Ne įprastas analinis kištukas, maitinimo kištukas pateisina savo pavadinimą su gilia vibracija, skatinančia jūsų užpakalinių durų karštąją vietą.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus B-Stroker Remote Control Unisex Massager with Unique Rimming Beads

    Nexus B Stroker yra tikrai unikalus ir universalus žaislas.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anos Butt Plug with Vibration

    ANOS užpakalinis kištukas su vibracija yra nuostabios formos ir turi 20 vibracijos režimų lankstaus vibro užpakalinio kištuko koto apačioje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 64172 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.