×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Belaidžiai analiniai kištukai

Elementai 97 į 128170 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • ToyJoy Buttocks The Charming Buttplug Fuchsia

    Charming yra vibruojantis, šaltai rožinis užpakalinis kištukas ir turi galingą variklį su 7 skirtingais vibracijos režimais ir 3 vibravimo greičiais. Kiekvienas režimas siūlo gilias triukšmingas vibracijas, kurias lengva valdyti ant elemento arba pridedamu nuotolinio valdymo pultu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Primo Heating Butt Plug Black

    Šildymo kištukas ir vibratorius vyrams ir moterims.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Deep Stormer Vibrating Plug with Remote Control Black

    Deep Stormer turi specialią automatinio stūmimo technologiją, kuri užtikrina 3 judesius aukštyn ir žemyn. Sustiprinkite pojūčius naudodami 10 vibracijos režimų. Nuotolinio valdymo pultas suteikia begalę įvairių malonumų. USB įkrovimo laidas suteikia neribotą pramogą!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibio Rivera Vibrating Anal Plug Green

    Rivera yra dunksantis žaislas, ieškantiems alternatyvos vibracijai. Pojūtis yra švelnesnis ir labiau panašus į „tom-tom-tom“, o ne į „brrrrrrr“.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anos Remote Controlled Butt Plug 550752 Black

    ANOS nuotoliniu būdu valdomas užpakalinis kištukas yra klasikinio kištuko dizaino. Besisukantys masažo karoliukai koto apačioje tiesiogiai intensyviai stimuliuoja išangę. Taip pat ant pagrindo yra mažas, apvalus, aukso spalvos veidrodis, kuris nuostabiai puošia išangę.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug M/L Emerald

    Blizgėkite ir spindėkite, kai patiriate vidinį galingo vibruojančio variklio malonumą su 6 vibracijos lygiais ir 15 vibracijos modelių, nuo švelnių pulsacijų iki gilių ir galingų. Kompaktiškas, saugus kūnui, besiūlis, silikoninis su USB įkraunama baterija veikia iki 1,5 valandos iš eilės.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy The Wild Magn Pulse Vibrating Plug Blue Metallic

    „Wild“ yra stumiantis ir vibruojantis analinis kištukas, turintis galingą variklį su 7 skirtingais pulsavimo režimais ir 3 vibraciniais greičiais.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Star Trooper Venus Rotating Anal Plug with Remote Blue

    Venera suteiks jums nuostabų malonumą dėl besisukančių karoliukų, kurie suteikia nepaprastų analinių pojūčių! Šis analinis kištukas su besisukančiais karoliukais iš Startroopers asortimento yra su nuotolinio valdymo pulteliu, leidžiančiu lengvai valdyti 7 sukimosi ritmus ir 3 greičius su 2 mygtukais. Taip pat galite naudoti vieną mygtuką ant kištuko.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Bolster Butt Plug with Inflatable Tip

    „Nexus Bolster“ turi pripučiamą antgalį, leidžiantį vartotojui pritaikyti savo prostatos spaudimą. Jo galingas variklis siūlo 6 stimuliuojančius prostatos vibracijos nustatymus. Valdymas ant žaislo arba nuotolinio valdymo pulteliu. USB įkraunamas ir atsparus vandeniui, tiek žaislas, tiek nuotolinio valdymo pultas.

    209 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Plug & Play Black

    Galiausiai – analinis malonumas, kurį lengva padaryti naudojant „Plug and Play“. Pagaminta iš aksomo glotnaus silikono, šio užpakalio kaiščio galvutė susiaurėja iki suapvalinto galiuko, kad būtų tikslingai stimuliuojama ir jaučiamas puikus sotumo jausmas. Išbandykite 10 galingų vibruojančių greičių ir ritmų ir žaiskite be rankų su elegantiškai paprastu nuotolinio valdymo pultu. Laisvė žaisti!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Chrome Blast 7X Rechargeable Butt Plug with Remote Large

    šį glotnų metalinį kištuką lengva naudoti ir skanu! Mėgaukitės lengvu įkišimu su nusmailėjusiu galu. Mėgaukitės neakytu, be nikelio metalu, nes jis slysta viduje. Sunkus, pasvertas metalas yra suderinamas su visų tipų tepalais ir yra IP7X atsparus vandeniui. Mėgaukitės vėsiu metalu arba prieš įdėdami pašildykite jį šiltame vandenyje.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Booty Sparks 28X Silicone Vibrating Red Heart Anal Plug with Remote Small

    Pasižymėkite šiuo Red Heart Gem analiniu kištuku! Parodykite savo gražias užpakalines duris ir pajuskite intensyvų malonumą iš 4 greičių ir 7 triukšmingos vibracijos modelių, kurie pažadina jūsų P tašką ir siunčia dilgčiojimą į A tašką!

    129 €

    80,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Dark Desires Alexandra Vibrating Anal Plug Black

    Verona yra visiškai juodas vibruojantis analinis kištukas su nuotolinio valdymo pulteliu. Šis stimuliatorius yra puikus, jei mėgstate naudotis užpakalinėmis durimis. Partneriai gali atskleisti įdomių galimybių paerzinti ir nustebinti vienas kitą naudodami šį nuotykį, kuris gali baigtis intensyviu orgazmu kaip absoliučia kulminacija.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Chrome Blast 7X Rechargeable Butt Plug with Remote Small

    Šį glotnų metalinį kištuką lengva naudoti ir skanu! Mėgaukitės lengvu įkišimu su nusmailėjusiu galu. Mėgaukitės neakytu, be nikelio metalu, nes jis slysta viduje. Sunkus, pasvertas metalas yra suderinamas su visų tipų tepalais ir yra IP7X atsparus vandeniui. Mėgaukitės vėsiu metalu arba prieš įdėdami pašildykite jį šiltame vandenyje.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Bum-Tastic 28X Silicone Anal Plug with Harness & Remote Control Black

    Išmokykite savo grobį laikyti kištuką vietoje, naudodami šiuos diržus! Minkštas, aukščiausios kokybės silikoninis kištukas puikiai tinka pradedantiesiems, norintiems tyrinėti ilgus, analinius užsiėmimus ir lengvą nelaisvę. Su plonu, smailėjančiu antgaliu kištukas gali lengvai įslysti su nedideliu vandens pagrindu pagamintu tepalu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations Power Beads Anal Play Black

    10 vibracijos režimų ir 3 apvado karoliukų greičio režimai

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Velvets Thumping Rectum Butt Plug

    Pulsuojanti, tranki vibracija užpakalinėse duryse!

    109 €

    40,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Rocks-Off Discover Black

    „Discover“ buvo puikiai sukurtas taip, kad nuves jus į gundantį išangės tyrinėjimo kelionę. Tvirtas aksominis prisilietimo pagrindas sukels gilias pulsuojančias vibracijas, kad erzintų ir sujaudintų jūsų skruostus, kai kūnas sugriebs ploną kaklą, todėl kontūrinis kotas puikiai nuslys į savo vietą.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Discover Purple

    „Discover“ buvo puikiai sukurta taip, kad nuves jus į gundančios išangės tyrinėjimo kelionę. Tvirtas aksominis prisilietimo pagrindas sukels gilias pulsuojančias vibracijas, kad erzintų ir sujaudintų jūsų skruostus, kai kūnas sugriebs ploną kaklą, todėl kontūrinis kotas puikiai nuslys į savo vietą.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Cocktail Black

    Sukurtas didžiausiam bendram pasitenkinimui Kokteilis yra galingas dviejų variklių porų žaislas, sukurtas taip, kad sekso metu džiugintų išangę ir makštį, o kartu stimuliuotų varpą.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • b-Vibe Vibrating Heart Plug S/M Pink

    Suteikite savo grobį ir atmosferą pagal savo širdies troškimus naudodami 15 unikalių vibracijos modelių ir 6 malonumo intensyvumo, nuo švelnių pulsacijų iki gilių ir galingų.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel RC Butt Plug with Cock & Ball Rings Black

    Stiprina ir stimuliuoja iš priekio ir nugaros!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • b-Vibe Vibrating Heart Plug M/L Red

    Suteikite grobį ir atmosferą pagal savo širdies troškimą nuo 15 unikalių vibracijos modelių ir 6 malonumo intensyvumo, nuo švelnių pulsacijų iki gilių ir galingų.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Action Asher Butt Plug with Remote Control Black

    „Asher“ yra naujasis „Action“ narys – nuotolinio valdymo pultelis, vibruojantis analinis kištukas. Jis turi 6 vibracijos funkcijas, galingas, linksmas, su kuriomis gali patekti į pasaulį, kupiną intensyvios aistros.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Dark Desires Angelina Remote Rotating Plug Black

    Angelina iš „Dark Desires“ etiketės yra besisukantis vibruojantis analinis kištukas su belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu, siūlantis įvairią stimuliaciją, kad būtų galima stipriau stimuliuoti išangę. Išangės stimuliatorius turi 9 kombinuotus vibracijos ir sukimosi ritmus. Valdymas stimuliatoriaus mygtuku arba belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu. Vibracijos pasklido per visą kištuką.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bang! Remote Control 21X Vibrating Silicone Butt Plug Pink

    Su šiuo nuotoliniu būdu valdomu silikoniniu užpakaliniu kištuku pridėkite šiek tiek aksominio užpildymo savo užpakalinėms durims! Klasikinis kūginis dizainas leidžia lengvai įkišti šį užpakalinį kamštį, kad būtų patenkintas užpildymas be nepatogumo įėjimo. Šis tradicinės formos kištukas turi galingą variklį, kuris suteikia vibraciją ir triukšmą! Puikiai tinka pradedantiesiems ir profesionalams, puikiai tinka žaidimams solo ir partneriams.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Booty Sparks Laser Fuck Me Medium Anal Plug with Remote Control Black

    Siųskite žinutę ir pakvieskite šią raudoną lazerinę šviesą, kuri projektuoja žodžius „Fuck Me“. Pasirinkus vibracijos modelį, šviesa mirksi kartu su pulsuojančia vibracija! Pasirinkite iš 4 skirtingų greičių ir 7 skirtingų modelių. Naudokite nuotolinio valdymo pultą, kad pakeistumėte nustatymus, nereikės ranka atgal prie savo skalbimo mašinos.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anos RC JackHammer Massager with Vibration Black

    Vibro-but kištukas RC JackHammer Massager iš ANOS su naujoviška plaukiojančio magneto technologija, kuri priverčia kištuką intensyviai drebėti, pulsuoti ir stumti. Intensyvūs beldimo impulsai išsipūtusiame kote itin maloniai stimuliuoja išangės sritį ir tiesiogiai stimuliuoja prostatą. Nešiojant kamštį, tarpvietėje taip pat labai intensyviai jaučiama vibracija ir pulsavimas.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Tornado Remote Control Rotating Butt Plug Black

    Perkelkite savo analinį žaidimą į kitą lygį! „Nexus Tornado“ turi 6 vibracijos, pulsavimo ir eskalavimo stimuliavimo režimus, taip pat 3 sukimosi greičius, kad patirtis būtų tikrai maloni. Tornado yra įkraunamas ir atsparus vandeniui, kaip ir nuotolinio valdymo pultas. Diapazonas yra 8 metrai, todėl puikiai tinka naudoti su partneriu. Tornadas yra mažo dydžio, todėl jis nebaugins.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Tornado Butt Plug Medium Black

    „Nexus Tornado“ yra tarpinis besisukantis ir vibruojantis užpakalinis kištukas, suporuotas su nuotolinio valdymo pulteliu, kad galėtumėte žaisti daugiau.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Desire Black

    Sudėtingas ir subtilaus dizaino Desire yra smulkus, bet galingas kištukas tiems, kurie nori patirti analinio žaidimo malonumą ir jaudulį. Puikiai suformuluotas, kad būtų prigludęs prie kūno, tvirtas aksominis prisilietimo pagrindas sukels gilias pulsuojančias vibracijas, kad erzintų ir sujaudintų jūsų skruostus. Pajuskite, kaip jūsų kūnas sugriebia ploną kaklą, kai smailėjantis kištukas patogiai ir saugiai įsijungia į malonumo padėtį.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Duo Plug Remote Control Beginner Butt Plug Small Black

    Duo kištukai yra suformuoti taip, kad būtų optimalus patogumas ir pasitenkinimas. Jie pagaminti iš tvirto, bet lankstaus silikono ir turi 6 vibracijos, pulsacijos ir eskalavimo stimuliavimo režimus. Tiek žaislas, tiek nuotolinio valdymo pultas yra įkraunami ir atsparūs vandeniui. Diapazonas yra 8 metrai, todėl puikiai tinka naudoti su partneriu.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128170 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.