×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Belaidžiai analiniai kištukai

Elementai 65 į 96170 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Anos RC Inflatable Butt Plug with Vibration Black

    Nuostabios formos Vibro-but kištukas RC pripučiamas kištukas su vibracija iš ANOS su švelniu galu ir plačiu, saugiu pagrindu. Išpučiamas iki storo ir išsipūtusio dydžio – nuostabiai sotumo jausmui ir tobulai tempimo treniruotei.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Intensity Plug Purple

    Intensity Plug Connect App – kištukinis vibratorius

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson A-Play Vibe Beginner Vibrating Remote Butt Plug Turquoise

    „Vibe“, A-Play linijos pagrindas, turi galingą vidinį variklį su 10 skirtingų vibravimo funkcijų. Kiekvienas iš 10 stimuliuojančių modelių suteikia naudotojams gilias, triukšmingas vibracijas, patogiai valdomas tiesiai ant gaminio arba per pridedamą belaidį nuotolinio valdymo pultą.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Stainless Steel Butplug with Remote

    Patirkite ekstremalią vibraciją su šiuo nuostabiu plieniniu vibruojančiu užpakaliniu kištuku. Įkraunamas per magnetinį USB.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Intensity Plug Gold

    Visada norisi daugiau?... Intensity Plug nenuvils. Sukurtas taip, kad būtų lengva įkišti, Intensity kištukas lengvai priartėja prie analinio žaidimo. Kūnui nekenksminga, elastinga medžiaga sukuria malonias vibracijas dėl ergonomiško dizaino, todėl tai puikus kištukas naujokams ir profesionalams.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Cocktail Burgundy

    Sukurtas didžiausias bendram pasitenkinimui Kokteilis yra galingas dviejų variklių porų žaislas, sukurtas taip, kad sekso metu džiugintų išangę ir makštį, o kartu stimuliuotų varpą.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FeelzToys FunkyButts Remote Controlled Butt Plug Set for Couples

    FunkyButts iš Feelztoys – tai 2 vibruojančių užpakalio kištukų su nuotolinio valdymo pulteliu rinkinys poroms, kuriuos lytinio akto metu gali nešioti abu partneriai vienu metu. Nuotolinio valdymo pultelis gali būti naudojamas abiem užpakaliukams, kurie gali būti valdomi atskirai.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Swell 10x Inflatable and Vibrating Prostate Silicone Remote Anal Plug Black

    Trokškite kreivės, prašykite išsipūtimo ir mėgaukitės bangavimu! Išplėskite savo malonumą su šiuo pripučiamu ir vibruojančiu analiniu žaislu, nepanašiu į bet kurį kitą. Šis šilkinio glotnumo silikoninis kištukas švelniai išsipūs jūsų viduje ir pajusite neįtikėtiną pilnumo pojūtį.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Simul8 Plug Edition Vibrating Dual Motor Anal Cock & Ball Toy

    „Nexus SIMUL8 But Plug Edition“ yra dvigubas analinis ir tarpvietės gaidžio ir kamuoliuko žaislas, puikiai tinkantis maksimaliam pasitenkinimui vienam arba su partneriu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Langloys Small Anal Plus with Led and Remote Control

    Šis aukščiausios kokybės įkraunamas silikoninis kištukas yra pats geriausias tokio tipo. Itin minkštas kokybiškas silikonas su unikaliu silikono nuotolinio valdymo pulteliu, padengtu auksiniu kraštu. Galite įjungti užpakalinį kištuką be nuotolinio valdymo pulto ir pakartotinai paspaudę įjungimo arba išjungimo mygtuką, kad pasiektumėte mėgstamiausią vibravimo režimą. Spalvos toliau keičiasi užpakalinėje kištuko pusėje.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bfilled Classic Vibrating Plug Orchid

    Būsite kutenti rožinės spalvos, kai atidarysite naujas duris su „Bfilled Classic Unleashed“. Šis smulkus, bet galingas kištukas yra apgalvotai siaurėjantis su platėjančiu pagrindu, skirtas smalsiems pradedantiesiems ar patyrusiems profesionalams. Pagaminta iš neporingo, kūnui saugaus PU dengto ABS plastiko, jį lengva valyti, todėl jis visada pasiruošęs kitam nuotykiui.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anos RC Thrusting Massager with Vibration Black

    Vibro-but kištukas RC Thrusting Massager iš ANOS su galinga traukos funkcija. Intensyviai išangės stimuliacijai su minkštu, smailėjančiu antgaliu, kuris nuolat stimuliuoja prostatą savo pastūmomis. Nešiojant kamštį, vibracija gali būti jaučiama ir tarpvietėje.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel RC Butt Plug with 3 Functions Black

    Tobulos formos vibro užpakalinis kištukas Pripučiamas sriegimo kištukas iš Rebel su naujoviška beldymo funkcija tarpvietės stimuliatoriuje. 3 galingi varikliai garantuoja intensyvų analinį malonumą.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Desire Purple

    Sudėtingas ir subtilaus dizaino Desire yra smulkus, bet galingas kištukas tiems, kurie nori patirti analinio žaidimo malonumą ir jaudulį. Puikiai suformuluotas, kad būtų prigludęs prie kūno, tvirtas aksominis pagrindas sukels gilias pulsuojančias vibracijas, kad erzintų ir sujaudintų jūsų skruostus.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug S/M Aquamarine

    Blizgėkite ir spindėkite, kai patiriate vidinį galingo vibruojančio variklio malonumą su 6 vibracijos lygiais ir 15 vibracijos modelių, nuo švelnių pulsacijų iki gilių ir galingų. Kompaktiškas, saugus kūnui, besiūlis, silikoninis su USB įkraunama baterija veikia iki 1,5 valandos iš eilės.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations Auto Inflate Anal Plug Black

    10 vibracijos režimų ir 7 pripučiami režimai

    129 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Vibrating Aluminium Buttplug Medium

    Pristatome Vibrating Aluminium Butt Plug Medium – puikiai subalansuotą elegancijos ir jaudinimo sintezę. Padidinkite savo analinį malonumą naudodami šį kruopščiai pagamintą prietaisą, kuriame aptakus dizainas derinamas su galingomis vibracijomis ir suteikia džiuginančią patirtį universalia, vidutinio dydžio forma.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Vibrating Aluminium Buttplug Small

    Pristatome vibruojantį aliuminio užpakalinį kištuką su LED RGB lemputėmis – nedidelį stebuklą, kuriame intymus malonumas derinamas su užburiančiu šviesos ekranu. Šis puikiai sukurtas įrenginys ne tik suteikia diskretišką ir galingą vibraciją, bet ir prideda vizualinio žavesio su pritaikomais LED RGB lemputėmis. Patobulinkite savo analinį žaidimą su šiuo unikaliu ir universaliu malonumo palydovu.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Remote Controlled Butt Plug Purple

    Grynas analinis malonumas pradedantiesiems ir patyrusiems! Nuostabios formos analinis vibratorius RC Butt Plug iš Sweet Smile su švelniu antgaliu. Jis padengtas minkštu silikonu, kuris puikiai jaučiasi prie odos.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Backdoor Banger Magnetic Pulsing Thrusting Anal Vibrator Black

    Patobulinkite savo žaidimą užpakalinėse duryse su nepakartojamu magnetinės traukos jausmu! Važiuodami 7 galingais variklio greičiais, patirkite švelnų zvimbimą aukštyn ir žemyn iki pat pilnos akceleratoriaus traukos ir siūbuokite savo bagažą su dideliu malonumu! Duokite savo partneriui nuotolinio valdymo pultą erotiškoms poroms žaisti arba mėgaukitės analiniais nuotykiais po vandeniu, nes šis žaislas yra visiškai panardinamas. Norėdami gauti geriausius rezultatus, naudokite daug lubrikantų!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Deep Secret M Black

    Vibruokite kaip vienas ir dalinkitės itin giliais pojūčiais su Deep Secret. Tik įžūliam ši minkšta silikoninė vibruojanti analinė grandinėlė aprūpinta pulteliu, kurį partneris gali aktyvuoti iš atstumo iki 10 metrų... Privalomas daiktas tiems, kurie išdrįsta peržengti geismo ribas.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hueman Uranus Anal Vibrator

    Šis elegantiškas analinis vibratorius iš Hueman kolekcijos buvo specialiai sukurtas prostatos stimuliavimo entuziastams. Vibratoriaus velenas yra išlenktas ir smailėjantis, kad būtų optimaliai stimuliuojama prostata. Vibratorių lengva naudoti dėl siauro viršaus, o minkšta silikoninė medžiaga yra labai patogi. Žaislas turi 10 skirtingų vibracijos režimų, įskaitant 4 greičius ir 6 raštus. Juos lengva nustatyti naudojant belaidį nuotolinio valdymo pultą. Po naudojimo visada kruopščiai nuvalykite vibratorių žaislų valikliu ir šiltu vandeniu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Sweet Seal Black

    Programėlėmis valdomas „Sweet Seal“ įkvėps jus savo galingu varikliu, erdvia, apvalia forma ir intuityviu valdymu. Taip pat silikoninį analinį vibratorių galite naudoti įvairiais būdais su Satisfyer Connect programėle.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled Butt Plug Black

    Su automatine, ritmine pompos funkcija analiniam malonumui patenkinti!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zeus Electrosex 64X Pro-Shocker Vibrating & E-Stim Prostate Plug Black

    Šokiruokite ir pagyvinkite savo prostatą su šiuo Pro-Shocker! „Pro-Shocker“ sukurtas taip, kad stimuliuotų prostatą, o pripildytas elektros energijos, kad šokiruotų ir dilgčiotų visą analinę sritį – puikiai tinka tiems, kurie nori kažko daugiau nei įprasto vibruojančio analinio žaislo. Dėl smailėjančios formos, lenkto koto ir lankstaus pagrindo šis prostatos kištukas yra patogus ir pilnavertis, atverdamas duris e-stim žaidimui daugeliui analinio įgūdžių lygio.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • b-Vibe Vibrating Snug & Tug Black XL

    Sensacijų ieškotojai džiaugiasi! Trigubi mūsų svertinio ir vibruojančio Snug & Tug jausmai suteikia didžiulę stimuliavimo dozę, įtraukdami erogenines zonas ir įdomias funkcijas. Dėvėkite penio žiedą, kad erekcija būtų ilgesnė ir stipresnė, o mėgaukitės galingu vibruojančiu ir maloniai apsunkintu vidiniu kamščiu, skirtu išangės ir prostatos pojūčiams.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anos RC Thrusting Butt Plug with Vibration Black

    Vibro-but kištukas RC Thrusting Massager iš ANOS su galinga traukos funkcija. Intensyviai išangės stimuliacijai su minkštu, smailėjančiu antgaliu, kuris nuolat stimuliuoja prostatą savo pastūmomis. Nešiojant kamštį, vibracija gali būti jaučiama ir tarpvietėje.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Inya Alpine Purple

    Pasukite užpakaliuką su INYA Alpine. Šis nuotoliniu būdu valdomas užpakalinis kištukas turi novatorišką sukimosi variklį, kuris suteikia nepaprastų pojūčių. Patirkite prabangą ir malonumą su vandeniui atspariu ir įkraunamu Alpine.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy The Brave Vibrating Anal Plug Blue Metallic

    „Brave“ yra vibruojantis analinis kištukas, turintis galingą variklį su 7 skirtingais vibracijos režimais ir 3 vibravimo greičiais.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anos Remote Controlled Butt Plug 550760 Black

    Vibro-but kištukas Remote Controlled Butt Plug iš ANOS yra ryškios spiralinės konstrukcijos, skirtas intensyviam išangės masažui. Besisukantys masažo karoliukai koto apačioje ir stimuliuojantys taškai ant koto tiesiogiai stimuliuoja išangę. Taip pat ant pagrindo yra mažas, apvalus, aukso spalvos veidrodis, kuris nuostabiai puošia išangę.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Je Joue Egon Butt Plug with Remote Control Black

    Vibruojantis užpakalio vibratorius Egon sukurtas dėl daugybės pojūčių. Pavadinimas, reiškiantis stiprus su kardu, turi galingus trikampius kraštus, kurie naudotojui suteikia daugiau ar mažiau intensyvų pojūtį P taške arba G taške. Šilko švelnus silikonas ir didelis ūgis sukurs erotinio įgalinimo jausmą. Galingai žemo dažnio triukšmingos vibracijos prasiskverbs į jūsų malonumo vietas iš gilios vidaus.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96170 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.