×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!
Cottelli Bra Set for Bondage Games 2212684
  • Cottelli Bra Set for Bondage Games 2212684
  • Cottelli Bra Set for Bondage Games 2212684
  • Cottelli Bra Set for Bondage Games 2212684
  • Cottelli Bra Set for Bondage Games 2212684
  • Cottelli Bra Set for Bondage Games 2212684

Cottelli Bra Set for Bondage Games 2212684

Sužavi apranga! Šis elegantiškas juodas rinkinys sudarytas iš liemenėlės, virvelės su petnešėlėmis, dviejų satino juostelių ir kaklelio su grandinėle – jis tinka ne tik pradedantiesiems. Atviro kaušelio liemenėlė išryškina jūsų seksualias krūtis plonais petnešėlėmis, o po krūtimis taip pat yra plati gražių nėrinių juostelė. Liemenėlės petnešėlės gali būti reguliuojamos taip, kad ji puikiai priglustų.

Gamintojas

Cottelli

57,90 €

33,90 €

Turime sandėlyje

Informacija

Sužavi apranga!
Šis elegantiškas juodas rinkinys sudarytas iš liemenėlės, virvelės su petnešėlėmis, dviejų satino juostelių ir kaklelio su grandinėle – jis tinka ne tik pradedantiesiems. Atviro kaušelio liemenėlė išryškina jūsų seksualias krūtis plonais petnešėlėmis, o po krūtimis taip pat yra plati gražių nėrinių juostelė. Liemenėlės petnešėlės gali būti reguliuojamos taip, kad ji puikiai priglustų.


Pridedamas chokeris turi kabliuką ir žiedą. Prie šio žiedo ir žiedų ant liemenėlės galima pritvirtinti tris grandines su užsegamais kabliukais. Žinoma, chokerį galima nešioti ir vieną. „Wetlook“ virvelė su petnešėlėmis yra patraukliai atvira tarpkojo srityje – vienintelis dalykas, einantis per tarpkojį, yra jaudinanti metalinė grandinėlė, pritvirtinama prie virvelės priekio ir galo užsegamais kabliukais. Dvi petnešėlės priekyje ir dvi gale gali būti reguliuojamos. Komplekte esančios atlasinės juostelės (apie 130 cm ilgio) yra pritvirtintos prie žiedų abiejose virvelės pusėse ir yra tam, kad jūsų partneris galėtų jus erotiškai surišti. 92% poliesteris, 8% elastanas, nėriniai 90% poliamidas, 10% elastanas. Šis elegantiškas juodas rinkinys sudarytas iš liemenėlės, virvelės su petnešėlėmis, dviejų satino juostelių ir kaklelio su grandinėle – jis tinka ne tik surišimui. pradedantiesiems. Atviro kaušelio liemenėlė išryškina jūsų seksualias krūtis plonais petnešėlėmis, o po krūtimis taip pat yra plati gražių nėrinių juostelė. Liemenėlės petnešėlės gali būti reguliuojamos taip, kad ji puikiai priglustų.


Pridedamas chokeris turi kabliuką ir žiedą. Prie šio žiedo ir žiedų ant liemenėlės galima pritvirtinti tris grandines su užsegamais kabliukais. Žinoma, chokerį galima nešioti ir vieną. „Wetlook“ virvelė su petnešėlėmis yra patraukliai atvira tarpkojo srityje – vienintelis dalykas, einantis per tarpkojį, yra jaudinanti metalinė grandinėlė, pritvirtinama prie virvelės priekio ir galo užsegamais kabliukais. Dvi petnešėlės priekyje ir dvi gale gali būti reguliuojamos. Komplekte esančios atlasinės juostelės (apie 130 cm ilgio) yra pritvirtintos prie žiedų abiejose virvelės pusėse ir yra tam, kad jūsų partneris galėtų jus erotiškai surišti. 92% poliesteris, 8% elastanas, nėriniai 90% poliamidas, 10% elastanas.

Papildoma informacija

Prekės ženklas Cottelli
Spalva juodas
Tipas kelnaitės be tarpkojų
Medžiaga elastanas
Savybės ant pakabų, atvira liemenėlė, nėriniai, reguliuojami dirželiais, rinkiniai, tvirtinimo kabliukai gale
Dėl moterims
Kategorijos Rinkiniai, Cottelli

Parašyti savo apžvalgą

Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.