×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Satisfyer

Elementai 65 į 96307 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    Dėl kompaktiško žuvies dizaino ir dilgčiojančio slėgio bangų bei vibracijos derinio silikoninis Satisfyer Sugar Rush yra idealus palydovas keliaujant. Jo du varikliai yra ypač galingi.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Wine Red

    Pasiruoškite naujai malonumų bangai! „Pro 2 Generation 3“ yra naujausias mūsų ikoninio „Air Pulse“ malonumo leidimas, dabar taip pat su vibracija ir naujoviška „Liquid Air“ technologija, kuri sukuria jausmingą pulsuojančio vandens bangą.

    139 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Veidrodinis veidrodis ant sienos, kodėl aš visai negaliu atsipalaiduoti? Jūsų naujasis masažuoklis iš Satisfyer – tai priemonė: pagaliau kompanionas, kuris nesiskundžia tausojantis masažą! Dėl įspūdingo XXL dydžio ir už viliojančios silikoninės galvutės paslėptos galios Wand-er Woman išsprendžia problemas, mažina įtampą ir subraižo bet kokį orgazmą sukeliantį niežulį.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Rocket Ring

    Ši spurga tikrai yra gaidžio žiedas su didžiuliu noru pasaldinti jūsų meilės gyvenimą. „Satisfyer“ žiedas suteikia jūsų vyriškumui jausmingumo ir užtikrina, kad jūs ir jūsų partneris mėgausitės dilgčiojančiu malonumu. Didelis klitorio stimuliatorius turi platų skersmenį ir 10 intensyvių vibracijos nustatymų, siūlantis jūsų moters meilės karoliuką žadinančią stimuliaciją vienu mygtuko paspaudimu. Tačiau net per audringus solo seansus jis suvilios jus savo giliomis vibracijomis ir neklystamai katapultuos iki kulminacijos.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Dual Pleasure Mauve

    Dvigubas malonumas, dvigubas malonumas – visiškai naujas „Satisfyer DUAL PLEASURE“ yra „Bluetooth“ palaikantis klitorio stimuliatorius ir vidinis G taško vibratorius. Sukurta susieti su apdovanojimu pelniusia Satisfyer Connect programėle, DUAL PEASURE tiesiog perkėlė jūsų jausmingą kelionę į naują įrenginį!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Love Beads Black 2 pack

    Papuoškite savo meilės gyvenimą ir pasinerkite į jausmingų analinių nuotykių pasaulį su Satisfyer Beads. Nesvarbu, ar naudojate juos aistringoms solo sesijoms, ar norite supažindinti juos su savo meilės gyvenimu kaip porą: naudodamiesi šiais viliojančiais džiaugsmo nešėjais nesuklysite. Jie yra jausmingi po du ir nori padaryti jus ir jūsų užpakalinį praėjimą laimingus.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Endless Love Light Blue

    „Multifun 1“ džiugina jus labai ypatinga forma, kurią galima meistriškai integruoti į bet kokį mylėjimąsi, ir turi 3 galingus variklius: kai vienas yra viršutinėje pagrindinio korpuso dalyje, kiekvienas iš kitų dviejų apatinių malonumo svirties taškų suteikia gerą atmosferą. Tai reiškia: Nesvarbu, ar prieš, viršuje, viduje, po ar tarpais – dangaus mėlynos spalvos universalus prietaisas stimuliuoja jus taip, kaip jums to reikia! Du apatiniai varikliai gali būti valdomi atskirai nuo pagrindinio variklio, todėl abi vibratoriaus dalys turi 10 įdomių vibracijos programų. Su 2 mygtukais galite sukurti net 100 derinių.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Duelist Blue

    Ieškote varpos žiedo, kuris atlaikytų viską ir viską, ką atsinešate? Peržiūrėkite dvikovininką!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Strengthening Balls 3 pack

    Jei laikystės formos, iš gyvenimo gausite daugiau. Ir tai taip pat taikoma jūsų meilės gyvenimui! „Satisfyer Balls“ dėka galite treniruotis ir įgyti formą savo geismo maratonui. Nešiojant meilės karoliukus maždaug 15 minučių per dieną, treniruojami dubens dugno raumenys – raumenys, leidžiantys patirti kvapą gniaužančius orgazmus. Ši treniruotė naudinga ne tik jums, bet ir jūsų partneriai: jei treniruosite dubens dugno raumenis, jūsų partneris patirs didžiausią įtempimo pojūtį – šie meilės karoliukai taip greitai katapultuos jus į pradinį susižavėjimo fazę, negalisite atitraukti rankų vienas nuo kito!

    30,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Curvy 1+ White

    Mūsų Curvy 1+ džiugina klitorį subalansuota oro impulsų stimuliacija ir intensyvi vibracija. Be to, jo ergonomiškas suapvalintas korpusas puikiai formuoja jūsų intymiausias vietas.

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Men Sleeve Tornado Bliss

    Pasinerkite į 360 laipsnių malonumą, kai jus apgaubia Tornado Bliss rankovė. Šimtai rankovių švelniai įsiurbiančių antgalių švelniai įveda jus į tvirtai pulsuojantį tunelį, o jūs einate tiesiai į beribį galutinį atsipalaidavimą.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Embrace Me Berry

    Mūsų apkabinimas Me triušio vibratorius stimuliuoja klitorį ir G tašką vienu metu dviejų galingų variklių vibracijomis. Dėl tvirtinimo žiedo vibratoriaus praktinio naudojimo paprastumo suderinimas ir jūsų malonumo vietų stimuliavimas.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Glorious Duo

    Dėl kompaktiškos, tačiau didelės formos, vibruojantis klitorio stimuliatorius ir du žiedai varpai ir sėklidėms silikoninis Satisfyer Glorious Duo yra idealus kompanionas ilgoms naktims.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Men Cleansing Spray 300ml

    Jūsų pasitenkinimo vyrai buvo sukurti tam, kad vėl ir vėl jus patenkintų puikia patirtimi! Kai jums taip smagu, turite tinkamai rūpintis savo partneriu ir reguliariai jį valyti, kad jis ilgą laiką išliktų kaip naujas.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Whale

    Naujasis banginis partneris įtikina savo mielu, gaiviu dizainu ir suteikia abipusių akcentų mylintis. Jis skirtas pirmą kartą besinaudojantiems meilės žaislais, taip pat jaunesnėms poroms, kurios ieško linksmo žaislo, kuris paįvairintų savo seksualumą.

    80,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Rotator Plug 2+ Fuchsia

    Trokštate šiek tiek tiek... daugiau? Patirkite riaumojančią analinę stimuliaciją visiškai su nauju kištuko vibratoriumi Rotator Plug 2+. Su dviem varikliais „Rotator Plug 2+“ turi vieną variklį, skirtą stiprioms vibracijoms, ir vieną variklį, skirtą sudėtingiems besisukantiems apatinės pusės granulėms.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Dvigubas malonumas, dvigubas malonumas – visiškai naujas „Satisfyer DUAL PLEASURE“ yra „Bluetooth“ palaikantis klitorio stimuliatorius ir vidinis G taško vibratorius. Sukurta susieti su apdovanojimus pelniusia Satisfyer Connect programėle, DUAL PEASURE tiesiog perkėlė jūsų jausmingą kelionę į naują lygį!

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Feel Confident Menstrual Cup Orange

    Pirmoji Satisfyer menstruacinė taurelė.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Feel Secure Menstrual Cup Lilla

    Pirmoji Satisfyer menstruacinė taurelė.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Mighty One Ring

    Suteikite savo vyriškumui jausmingą patobulinimą su mūsų Mighty One. Maloniai lankstus, mūsų žiedas prisitaiko prie visų dydžių ir apkabina jūsų varpą, sukurdamas kraujo stazės efektą, kad būtų ilgesnis malonumas ir jausminga ištvermė.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Men Sleeve Tri Delights

    Patirkite kelių lygių ekstazę su „Tri Delights“ rankove. Pirmiausia mėgaukitės tvirtu, bet švelniu briaunelės suėmimu, kai jūsų penis patenka į šią tvankią rankovę. Tada pasinerkite į šį „malonumo skliautą“, kur jūsų stangrumą masažuoja minkšti gumbai. Galiausiai leiskite šilkinėms tekstūroms peržengti ribą ir pasiekti stulbinančią kulminaciją.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Perfect Pair 3 Green

    „Satisfyer Perfect Pair 3“ visada yra tobulas poravimas: „Du viename“ vibratorius džiugina giliomis, galingomis vibracijomis, nesvarbu, ar tai būtų piršto vibratorius, ar varpos žiedas.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Men Water-Based Lubricant Cooling for a Cool Tingling Thrill 300ml

    Cooling lubrikantas idealiai tinka jūsų Satisfyer Men ir užtikrina dar didesnę įvairovę ir jaudulį: žavus vėsinamasis efektas leidžia tyrinėti visiškai naujus pojūčių pasaulius ir atgaivina visiškai nauju būdu. Lubrikantą galima naudoti su visais prezervatyvais, todėl puikiai tinka ir seksui su partneriu. Medicininis lubrikantas be aliejaus ir riebalų yra ypač nekenksmingas odai ir užtikrina ilgalaikį trinties nebuvimą, o tai reiškia, kad galite maksimaliai išnaudoti savo malonius pojūčius. 300 ml kiekio jums užteks ilgam.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Dual Kiss sužavės jus nuostabių slėgio bangų ir vibruojančio įkišamo koto deriniu. Odai nekenksmingas, minkštas silikonas ir vandeniui atspari apdaila užbaigia dizainą.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Feel Secure Menstrual Cup Orange

    Pirmoji Satisfyer menstruacinė taurelė.

    18,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Booty Call Colored 3 pack

    Vienas, du ar trys? Jei ieškote jaudinančių jausmų, malonių masažo žaidimų asortimento nugaros eigai, ši seksuali trijulė puikiai tiks kitam analiniam nuotykiui. Lankstūs kištukai pagaminti iš medicininio silikono, glosto jūsų išangę minkštu liesti paviršiumi. Dėl siaurų galiukų ir glotnios, itin minkštos tekstūros jie puikiai tiks pradedantiesiems ir tyrinėtojams.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Black

    Jūsų klitorį kaip niekad užlies malonumas: Satisfyer Pro 2 3 kartos yra čia! Naujausia šio klasikinio „Satisfyer“ karta su mūsų naujoviška „Liquid Air“ technologija imituoja jausmingą pulsuojančio vandens bangą.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Wine Red

    Pasiruoškite naujai malonumų bangai! „Pro 2 Generation 3“ yra naujausias mūsų ikoninio „Air Pulse“ malonumo leidimas, dabar taip pat su vibracija ir naujoviška „Liquid Air“ technologija, kuri sukuria jausmingą pulsuojančio vandens bangą.

    119 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Feel Confident Menstrual Cup Lilla

    Pirmoji Satisfyer menstruacinė taurelė.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Vibes Yummy Sunshine

    Šis ryškus, linksmas geltonas G taško galios vibratorius iš 100 % lankstaus silikono būtinai nušvies saulėje už jus.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Luxury Prêt-à-porter

    Naujas prabangos lygis – su natūralia oda ir tikru tauriuoju metalu

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Endless Fun Blue

    Šis jausmas, lyčių nepriklausantis įrenginys leidžia akimirksniu kūrybiškai žaisti, ypač poroms, norinčioms išlavinti vaizduotę. Šis daugiafunkcis žaislas su 180° besisukančia minkšto silikono galvute patogiai prisitaiko prie visų padėčių.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96307 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.